Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy teszt negatív de terhes (5 db)

Létezik, hogy a teszt negatív de terhes vagyok?

Legjobb válasz: Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.

Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.
csajok sajna én is igy jártam reménykedtem negativ teszt elenére és mégsem volt baba.van olyan is hogy a teszt nemutat semmit sde ez nagyon ritka. inkább jobb nem reménykledni negativ tesztmellett
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma reggel megjött sajna, pedig még késett is és voltak babára utaló jeleim. Igazad volt, aki azt írta, hogy a túlzott reménykedés csalódást okozhat. Drukkolok a kérdés feltevõnek, hogy összejöjjön a bébi.
persze, ha túl korán csináltál tesztet, vagy nem elég érzékeny, vagy a hcg hormonod alacsony még valamiért

Létezik olyan hogy a teszt negativ de mégis terhes lennék? ápr.16-án volt meg rendesen majd máj.14-én barnáztam. Azóta semmi.

Legjobb válasz: Szerintem is vegyél egy másik tesztet,az is elõfordul,hogy a teszt hibás!

Szerintem is vegyél egy másik tesztet, az is elõfordul, hogy a teszt hibás!
Azért elég régen mensiztél utoljára. Több mint 2 hónapja! Ezt már kimutatná a teszt, szerintem. Ha mégis negatív, ott szerintem más gond van. Orvos mit mondott?
A teszt úgy tud téves lenni, hogy negativ (akár mert túl korán teszteltél, akár mert valami nem stimmelt a teszttel vagy a teszteléssel). A legokosabb, ha még egy tesztet csinálsz, de szerintem elég nagy az esély a babára.
Még egy teszt és az eredménytõl függetlenül orvos. Már egyébként ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van.

Létezik az, hogy valaki terhes, de rendesen megjön a menstruáció, és a terhességi teszt negatív?

Legjobb válasz: Ez így túl sok negatív jel. Szerintem ilyen nincs, de lehet, hogy tévedek.

Ez így túl sok negatív jel. Szerintem ilyen nincs, de lehet, hogy tévedek.
Nem hiszem!
Elõfordul, hogy teherbeesés után megjön még 1-2szer igen. És lehet negatív a teszt is. Pár hónapja írta az egyik kismama, h kb 4 hónapos volt, mire kimutatta a teszt a babáját. A dkija majdnem dobott egy hátast.:) Menj dokihoz, ha bizonytalan vagy
Mi lett a vége?:Õ
és eros a vérzés?vagy egyáltalán mien?élénkpiros?gorcsolni szoktal?hát elvileg nem kizárhato, allitolag a nagynénimnek 3 honapig meg volt.nekem is volt hogy rovidebb ideig tartott és kevesebb volt a mennyisege, de megsem voltam terhes. Szerintem nem vagy az, de az azért megis csak fura, h. allitolag no a hasad.terhessegre utalo tuneteid nincsenek?
Szerintem biztos nem vagy terhes, ha az lennél a tezstnek ki kellene mutatnia.De egyszerû a dolog el kell menni orvoshoz egy gyors uh és kész.Õ majd megmondja hogy megnyugodj.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!