Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy teszt (106 db)

Olyan létezik hogy én érzem magamon az ovu jeleit, de a teszt nem mutatja ki?

Legjobb válasz: Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.

Igen, létezik! Én mindig érzem az ovu jeleit, az ovu teszt sosem pozitív, de az UH mindig megmutatja, hogy mikor van az ovum. És eddig nem tévedtem :) Az UH-on épp ovulációnál jártunk, az aznapi teszt meg tök negatív volt. Másnap már megrepedt a tüszõm, megnézte a dokim, de a teszt másnap is negatív volt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam nõgyógyásznál, viszont õ azt mondta, hogy UH-val nem tudja megmondani az ovum idejét.. Nálad hogyment ez? Ma délután azért csinálok egy tesztet, de...
Nekem nem igazán jók a tapasztalataim az ovulációs tesztekkel. Befolyásolhatja az eredményt az is, hogy melyik napszakban csinálod, mennyit iszol, mennyit izzadsz, vagyis mennyire koncentrált éppen a vizeleted. A tested jelzései megbízhatóbbak, figyeld, mikor lesz tojásfehérje-szerû a váladékod. Én mindig érzek egy enyhe alhasi nyomást, olyasmit, mint mensi elõtt. Vezess hõgörbét, és ha annak az eredményeit összeveted a tested jelzéseivel, akkor leszel legokosabb!
Akkor pozitív, ha a teszt csík legalább olyan erõs, vagy erõsebb mint a kontroll csík. Igen, lehet 2 napig pozitív. Sok sikert!

Ovulációs teszt; létezik hogy a rendszeres napi 1szeri mérés ellenére pont nem akkor teszteltem, hogy a kritikus időszak látszódott volna?

Ált 30 naposak a ciklusaim. Már 2 hónapja sikertelenül próbálkozunk kis tesóval. Gondoltam most a 3. hónapban miért is ne próbálnánk ki mi is az ovulációs tesztet hiszen ezen a honlapon ill ismerősömnél is hallottam sikeres történeteket ennek segítségével.Pénteken a 9. napon kezdtem el tesztelni ált délelőtt 10-11 körül vasárnap már kezdett a 2. csík halványodni- azaz feltűnni. Volt 3 db tesztem - még barátnőmtől kaptam és mivel novemberben lejár gondoltam azokkal kezdek, közben rendeltem a vateráról 25 ovulációs és 5 terhességi tesztet. Voltam olyan ügyes hogy véletlenül hétfőn egy terhes tesztre pisiltem rá, persze csak kedden vettem észre akkor már újból ovulációs tesztre pisiltem amin szintén ott volt a halvány csík, aztán szerda délelőtt szintén ott volt egyre halványabban (megjegyzem sem vasárnap, sem kedden, sem szerdán délelőtt nem volt olyan erősségű mint a kontroll csík,) viszont péntek, szombat ill szerdán délután nem volt még halvány 2 csík sem illetve ma délelőtt és most este sem volt csík (ma volt a 15. napom) . Hát a hétfőt (12 nap) azt végül is nem néztem mert nem ovu tesztre pisiltem rá. Viszont vasárnap, kedden, csütörtökön együtt voltunk. Figyeltem is a hüvely nyákom, szombat este felé volt egy ici picit barnás, aztán ma délután meg tojásszerű. Még van tesztem szóval nem állok le a teszteléssel és szerda óta már 2szer tesztelek délelőtt 10 körül (továbbra sem első vizeletből) ill késő este lefekvés előtt. Szerintetek létezik hogy pont körbelőttem az ovulációm és pont hétfőn lehetett az LH csúcs a 12. napon? Egyáltalán milyen az amikor pozitív - így fokozatosan erősödik és utána fokozatosan tűnik el ; mert nekem csak a 11,13,14 délelőtti tesztjeimen volt felfedezhető a 2. csík halványan ellenben előtte 9,10 ill utána 14 este, és 15 nap délelőtt és este nem volt második csík. Sajnos a 12. nap nem készült teszt.... Mi a véleményetek? Ezt a hónapot azért folytatom hiszen van még bőven tesztem:-) Szerintetek érdemes továbbra is a napi 2 teszthez tartanom magam, mint ahogyan tegnap (14 nap) és ma (15 nap) tettem, vagy elegendő a délelőtti egyzseri tesztelés? Ha jól tudom akkor a férfi miatt ajánlott a 2naponta való együttlét mert ügye a megfelelő sperma számhoz kell 1 nap szünet nem de? Válaszaitokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: A hosszú irományom ellenére lemaradt még egy dolog; ma este óta érzek valamilyen fura dolgot a hasamban olyan melegséget - nem tudom, hogy ezt most beképzelem, vagy szimplán csak most van ténylegesen a tüszõrepedésem, mert ügye azt mondják az ovulációs pozitív teszt után kb 2 nappal van, mert a teszt a peteérést jelezné és nem a tüszõrepedést amikor a pete kikerül megtermékenyítésre várva... Minden estre ilyet nem szoktam érezni menstruációkor, sem máskor, félek hogy már csak képzelõdök mert már annyira akarjuk a kis tesót, vagy volt valaki már úgy, hogy ilyet érzett és aztán rá 1-2 héttel tesztelt és babás lett?

A kérdező hozzászólása: A hosszú irományom ellenére lemaradt még egy dolog; ma este óta érzek valamilyen fura dolgot a hasamban olyan melegséget - nem tudom, hogy ezt most beképzelem, vagy szimplán csak most van ténylegesen a tüszõrepedésem, mert ügye azt mondják az ovulációs pozitív teszt után kb 2 nappal van, mert a teszt a peteérést jelezné és nem a tüszõrepedést amikor a pete kikerül megtermékenyítésre várva... Minden estre ilyet nem szoktam érezni menstruációkor, sem máskor, félek hogy már csak képzelõdök mert már annyira akarjuk a kis tesót, vagy volt valaki már úgy, hogy ilyet érzett és aztán rá 1-2 héttel tesztelt és babás lett?
Szia! nekem soha nem olyan erõs a pozi ovu tesztemen a kontroll csík, mint a másik, és a nyákom is kb. évente megfelelõ. Ennek ellenére van ovum, mert UH-val minden ciklusban nézik. 2-3 naponta szeretkezzetek, akkor nem csúsztok le semmirõl. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, igen igyekszünk a 2 napot betartani:-) Ebben a hónapban nagyon ráálltunk a kis tesó ügyre:-)
Szia, az ovutesztet nem délelõtt kell csinálni, hanem délután, kora este. Az LH szintje fõleg délután kezd növekedni. Ezért késhetted le a teszteléssel.
Igen, délután csináld, ne délelõtt! Szerintem elég napi egyszer, ha az a délutáni. 2naponta összebújni legalább az ovu közeli napokban! Nekünk bevált! Sok sikert!!!!
hu bocsi nem olvastam végig de mar alapvetö hibakat talatam.szoval ahogy elöttem irták csak délutan/estefelé tesztelj. elég egy nap egyszer. 30napos ciklus esetén 15ik nap+-2nap lehet a péd.igy a tesztelést szükitsd a 12ik ciklusnaptol a 20ik ra. nekem volt olyan h a nyák már ovu elött 4nappal jelentkezett. szal azért az sem ad mindenkinél biztos támpontot. az ovut legtöbbször a szuro-feszitö petefészekkel jellemezném. az orgazmus segiti a tüszörepedést.ha van kérdésed irj nyugodtan remélem tudtam segiteni.ja és nincs minden ciklusban p.é. egy évben elöfordulhat 1-2 kimarad.sok sikert. ja és tedd egymas mellé a teszteket és nézd meg h a 15ik ciklusnap körüliek közül mejik a legerösebb.nem biztos h neked full erös lessz a caik.

Létezik, hogy a nemvárt előtt 1 nappal már úgy lesz + a teszt, hogy nagyon hamar kijön a teszt csík egy 25-ös teszttel? úgy értem:

a nemvárt keddre esett, hétf?n lett + teszt, pénteki napon éreztem kicsi meg fog jönni-t, gondolom akkor ágyazódhatott be. lehet,hogy ebb?l iker terhesség lesz és azért jött ki hamar a +? vagy ez hülyeség??

Legjobb válasz: 29 naposak és a 16. nap volt pé. Köszönöm a válaszod!

A kérdező hozzászólása: 29 naposak és a 16. nap volt pé. Köszönöm a válaszod!
Simán lehet, hogy hamar megjelent a második csík! Nálam nemvárt elõtt 3-4 nappal lett pozitív a teszt! Az igaz, hogy ikerterhesség esetén magasabb a hcg koncentrációja, de nem jelenti feltétlenül azt, hogy ikreket vársz! Lehet, hogy menzeszed után nemsokkal teherbe estél!
persze hogy megtortenhet...nekem is igy volt...mar anem vart elott viritott a csik...gratula
Persze! Nekem mindkét babát 3-4 nappal elõbb mutatta ki a 25-ös teszt. Nem volt ikerterhesség, mégis nagyon korán ott voltak a csíkok.
Nekem három nappal korábban mutatta ki, ráadásul esti vizeletbõl.

Nem tudom tényleg létezik e a kobra pálinka, de láttam már képeket hogy az üveg pálinkában egy kígyó van benne! Hogyan lehetséges ez? Hogyan teszik bele a kígyót az üvegbe? Tényleg létezik ilyen?

Legjobb válasz: Pálinkát (= magyar gyümölcspárlatot) biztosan nem palackoznak kígyóvel. Kínában és Vietnámban van ún. „kigyóbor”, a kígyót (általában kobrát) „rizsborba” vagy gabonapárlatba áztatják. Szélesnyakú üveget használnak, amin befér. Az alkohol semlegesíti (kémiailag felbontja) a kígyó mérgét, magát a kígyót pedig gyógyhatásúnak tartják. http://en.wikipedia.org/wiki/Snake_wine

Pálinkát (= magyar gyümölcspárlatot) biztosan nem palackoznak kígyóvel. Kínában és Vietnámban van ún. „kigyóbor”, a kígyót (általában kobrát) „rizsborba” vagy gabonapárlatba áztatják. Szélesnyakú üveget használnak, amin befér. Az alkohol semlegesíti (kémiailag felbontja) a kígyó mérgét, magát a kígyót pedig gyógyhatásúnak tartják. http://en.wikipedia.org/wiki/Snake_wine
Én is láttam Facebook-on, a kommentedet is. :D Szerintem megpuhítják elõtte a kígyókat az alkoholos lében és úgy már sikerül beletuszkolni az üvegbe szerencsétleneket.
Igen, létezik! Külföldön, Ázsiai, Thai, ilyesféle országokban lehet kapni. Vastag szájú üvegbe simán beleteszik a kígyót aztán feltöltik valamilyen alkoholos itallal.
Én Koreából hoztam ilyen pálinkát, az élõ kígyóra öntik rá a pálinkát, ami megöli, és tartósítja is.
Mit is várunk a kínaiktól...?
A kérdező hozzászólása: köszönöm egyébként pont láttam a Spektrumon az egész folyamatot :D
Dél-Vietnamban ittam a dzsungelben, valóban rizsborra volt rászûrve. Kesernyés, morcos íze volt, gyomorkeserû kategóriába sorolnám. :) Vietnami házigazdám úgy töltötte este a verandán, hogy "én nem szeretem, de tessék, te kóstold meg.." :-)
Egy szót tudok erre most, ne haragudjatok: FÚJ. (meg nem innám!!!)

Letezik, hogy még nem mutatja ki a teszt a babát?

Ma kellett volna megjönnie.Igaz még megjöhet.10-es teszttel teszteltem,negatív lett.A méhszájam épphogy elértem a középs? újjammal(gumikeszty?vel).

Legjobb válasz: hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki

hûûûûûû te nagyon elszánt vagy amúgy létezik hogy nem mutatja ki
A kérdező hozzászólása: Igazából másfél éve várunk a babára....:( és nehéz ez a várakozás.
Szerintem ha tutira ma kellett volna megjönnie, tehát a peteéréstõl számítva ez a 14. nap akkor már ki kellett volna mutatnia.
Szia! Szerintem lehet még pozi a teszt, nekem 2 napos késésnél lett halvány 2 csíkos! Attól is függ, mikor történt a beágyazódás; lehet vándorolt még egy picit! Szerintem ma vagy holnap reggel tesztelj újra, és ne piszkáld magad odalenn, nem egészséges! Szorízok, hogy ott legyen a 2. csík! Írj majd, hogy mi volt! Üdv, 19 hkm
A kérdező hozzászólása: Hát nem teszteltem, majd holnap megpróbálom ha nem jön meg.Mert hõmérõzõm és esett a hõm.
Na mi a helyzet? Babás vagy?
A kérdező hozzászólása: Megjött sajnos:( De nem baj.Most kicsit abbahagyom a hõmérõzést.Remélem egyszer nekem is sikerül.
Sajnálom! Talán majd ebben a hónapban!:)

Valószínű, hogy terhes vagyok (5. hét), a jelek szerint. Létezik, hogy a teszt negatív lett?

Legjobb válasz: Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!

Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!
Persze. Én 7 hetes vagyok 4 tesztet csináltam mind negatív, pedig az uh már kimutatta. Ennyit a tesztekrõl.
Az általam vett teszt használati útmutatójában benne van, hogy igen ritka esetekben elõfordul hamis pozitív és negatív teszteredmény. Szóval igazából mindig minden megtörténhet. :-)
Szia 4-5 nap mulva csinálj még egy tesztet és kérj idõt dokihoz. Nekem 5 hét 3 napos volt az elsõ uh. Negatív eredmény szokott lenni, pedig terhesség van:-)
Mindenképpel orvoshoz kell elmenni.
Én is hasonló helyzetben vagyok! Minden tünetem megvan, de a tesztem negatív, a nõgyógyász 2 hét múlva rendelt vissza ultrahangra és elküldött újból laborba! Megkérdeztem tõle, hogy a labor eredmény mennyire biztos és azt mondta, hogy egyáltalán nem! Én is elvileg 5 hetes terhes vagyok illetve lehetek!? Sok sikert! Drukkolok!

Megbízhatò a mono terhessegi teszt? Létezik hogy 5bõl 5 masodik csikos?

Sziasztok! Egyszerûen nem akarom elhinni. Mennyire megbìzhatò ez a teszt? Gyògyszertárba vettem allitolag 9 napos terhesseget mar mutat. 5 dbbòl 5 masodik csikos..elofordulhat h szellemcsikos mind?idõn belüliek és rôzsaszinesek :( nem lehetek terhes most nem. Kerlek irjatok h mennyire megbizhato ez a teszt

Legjobb válasz: Sajnálom ha nem örülsz neki, de szinte kizárt hogy 5bõl 5 teszt téved.

Sajnálom ha nem örülsz neki, de szinte kizárt hogy 5bõl 5 teszt téved.
Ha egyszer terhes vagy akkor csinálhatsz 100 tesztet is mind kettõ csíkos lesz. Én mit meg nem adnék egy két csíkos tesztért.
ha mind az 5db idõn belüli 2 csíkos akkor BIZONY BABÁS vagy. ha tetszik ha nem. védekezni kellene ha nem akarsz gyereket. amúgy nagyon is megbízható ez a fajta teszt én is ezzel teszteltem szép erõs 2csikosat mikor babás voltam. pont ma 15hónapos :)
Van képed a tesztekrõl? Rakd fel ide és megnézzük!

Létezik hogy a teszt nem mutatja a terhességet?

Pl. csak a 6-7.héten van itt ilyen anyuka?

Legjobb válasz: Igen. Probald ujra 2-3 nap mulva. Vagy a masik verzio hogy hibas a teszt, de ez nem valoszinu.

Igen. Probald ujra 2-3 nap mulva. Vagy a masik verzio hogy hibas a teszt, de ez nem valoszinu.
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy ma vagyok a 34.napon teszt mégis negativ a melleim meg kétszer akkoràra nõttek.
Ha késöbbi peteérsed volt elöfordulhat, én ismerek egy nöt akinek aktus után 20 nappal lett elsözör ozitív pedig biztos a peteérés idöpontja mert uh-on követték a ciklust. De ez azért ritka.
Baratnom occse allitolag mensi elott 4 nappal fogant :-)
Szia! Nekem egy hét késés után is csak olyan halvány volt a csík, hogy ha nem akarom nem veszem észre! :) 10 nappal a kimaradás után akár már mehetsz dokihoz! Csak annyit mond, hogy van ott valami, menj vissza 2 hét múlva, de az is megnyugtatóbb, mint a jó-e a teszt, most mi van, .....
a teszt lehet rossz egyrészt. de fontos az is, hogy mikor volt az utolsó menstruációd elsõ napja, és hogy általában milyen hosszú egy ciklusod. Nekem most derült ki az ultrahangon, hogy nem 10 hetes vagyok, hanem csak 8, mert 2 héttel hosszabb a cikusom mint más normális embereknek és emiatt a peteérés is hosszabb, és nem akkor fogant amikor számoltuk. Erre figyelj, lehet hogy te sem vagy a 34. napon, 4 hetest pl nem mutat még ki a teszt feltétlenül.

Letezik hogy mensi alatt pozi az lh-teszt? Mitol lehet? Most lenne peteeres?

Igazsag szerint nem is olyan eros a menzeszem, csak barnazas mar 5 napja. Probalkozunk a parommal,terhesseg is lehet? Tesztet 2 napja csinaltam de negativ volt vagy szellemcsikos. Igy gondoltam nem veszem figyelembe.

Legjobb válasz: Szia, Én azt hallottam, hogy az ovu teszt, a mensi elõtt jóstesztként mûködhet. Mikor volt az utolsó mensid? Nálam hasonló a helyzet, 5 napig az ovu tesztem pozitív volt, 6-on teszteltem egy rendeset és negatív lett, mensim azóta sincsen, viszont volt 3 napig barnázásom, mára már elmúlt. A hõmérsékletem is emelkedik, de össze vagyok zavarvarodva, hogy mi lehet. itt a görbém : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3c7cb6690f30b2df0bfb5b..

Szia, Én azt hallottam, hogy az ovu teszt, a mensi elõtt jóstesztként mûködhet. Mikor volt az utolsó mensid? Nálam hasonló a helyzet, 5 napig az ovu tesztem pozitív volt, 6-on teszteltem egy rendeset és negatív lett, mensim azóta sincsen, viszont volt 3 napig barnázásom, mára már elmúlt. A hõmérsékletem is emelkedik, de össze vagyok zavarvarodva, hogy mi lehet. itt a görbém : http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3c7cb6690f30b2df0bfb5b..
A kérdező hozzászólása: Nekem meg mindig barnazas van. Az ovu teszt tegnap mar negativ volt. Valoszinu rendkivuli peteeresem lehetett, mert fajt a petefeszkem rendesen. Decemberben hagytam abba a foggatlot 5 ev utan. Biztos beindult a petefeszkem. Te szedtel gyogyszert? En nem homerozok, mert nem tudok mindig egy idoben merni. Eddig 2x mensiztem a gyogyszer utan 33 es 30 napra jott a barnazas most. Lehet nem kene ennyire figyelnem magam es ugy hamarabb sikerulne. Ti miota probalkoztok?
Most csak vitaminokat szedek már, de elõtte szedtem 3 hónapig a clostilbegytet, mert nem mindig volt spontán peteérésem. Mi kb. 1, 5 éve próbálkozunk, voltunk kivizsgáláson, nem nagyon találtak semmit, ami miatt nem lehetne baba. Reggelre, úgy néz ki elkezdtem vérezni, szerintem ez is egy sikertelen hónap volt. Majd a következõben, hátha. :) Nálad van változás azóta? Érdemes lenne reggeli hõmérsékletet mérni, próba kép, talán segítene. még ha nem is mindig tudod mérni. Sok sikert nektek, hogy minél hamarabb babás legyél. :)
A kérdező hozzászólása: Meg kell kuzdeni a babaert az biztos!:) Mi meg nagyon az elejen vagyunk, igy nem voltunk kivizsgalasokon. Januarban voltam dokinal es mindent rendben talalt uh-n is. Mondjuk akkor rendes mensim volt igy tudtam hogy rendben vagyok. Akkor a bal petefeszkemben volt ovu. Most a jobb oldalon, de ugy latszik kicsit lustabb ez az oldal:D Amugy a helyzet valtozatlan, meg mindig barnazas van. Nem tudok mit tenni csak varni egyelore. Meglatjuk hogy alakul. Elkezdem a cickafark-palastfu kombot! Nektek is mielobbi babozast!
Nekem ma reggelre megjött. Indulhat egy újabb reményekkel teli hónap. :) Nektek sok sikert és mielõbbi babásodást kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Kicsit irigyellek, hogy megjott neked! Mar kezd nagyon idegesito lenni ez a barnazas. Mindenesetre elkezdtem a cickafark teat, de olyan rosszul lettem tole...mint akit fejbevagtak. Zsibbadt az agyam meg a kezeim, nagyon rossz erzes volt. Asszem inkabb palasfu lesz a ciklus masodik feletol.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!