Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy tested (18 db)

Létezik olyan hogy testen kivüli élmény? Képes az ember kilépni fizikai testéből és utazgatni?

Legjobb válasz: 1.Létezik 2.képes, vagy kapja adományként mint képesség tanulás nélkül a magas szellemi szinten lévõ spirituálisan élõ és gondokodó emberek körében létezik hosszas gyakorlás eredménye lehet, ehhez megfelelõ életmód váltás szükséges ____ a spontán valóban mütéteknél, baleseteknél, újraélesztéseknél, vagy elég mély depressziós v egyéb betegség következményeként történik meg.

1.Létezik 2.képes, vagy kapja adományként mint képesség tanulás nélkül a magas szellemi szinten lévõ spirituálisan élõ és gondokodó emberek körében létezik hosszas gyakorlás eredménye lehet, ehhez megfelelõ életmód váltás szükséges ____ a spontán valóban mütéteknél, baleseteknél, újraélesztéseknél, vagy elég mély depressziós v egyéb betegség következményeként történik meg.
Azért nem egészen így. De képes rá. Pl mûtétnél, mély altatásban, van aki akár alváskor is, de úgy tudom (ez nem biztos), hogy ezt tanulni is lehet. Egyik rokonommal egyszer megtörtént :) Altatásban. Felülrõl látta magát és a mûtõben repkedett... Fura lehet.
Egyszerû példa, sokunkkal megesett de senki nem szokta felismerni: Félálomban egyszer csak azt érzed, mintha zuhannál és amikor leesel..összerázkódsz az ágyban.. vagy ehhez hasonló az, amikor olyan, mintha elcsúsznál és szintén összerázkódsz... Szerinted miért van ez? Kezdessz ébredezni (újra) és az álmod alatt szabadon szárnyaló lélek kénytelen visszatérni a testbe hipersebességgel, mielõtt fizikálisan felébrednél.. ugyanis hogy mûködhetne a gépezet, ha nincs benne a motor?.. Köv kérdés: kóma? Fizikálisan élõ a test, de a lélek valahogy blokkolt...nem tud a testben maradni... Dióhéjban ennyi:D Ezek nem saját gondolatok:D, olvastam.. és szerintem elgondolkodtatóak...
Van ilyen. Legalábbis sok helyen hallottam már rola.Olvastam is rola. Ami ilyenkor elhagyja a tested, azt asztráltestnek nevezik. Megfelelo koncentrácio kell hozzá, ill., hogy el tudd laszítani a tested teljesen, jo ha ekozben meditácios kazettát hallgatsz. Egyébként állitolag ilyenkor bárhová el tud jutni az asztráltested!
persze én meg találkoztam elvis-el tegnap együtt focitzunk... heló
"Félálomban egyszer csak azt érzed, mintha zuhannál és amikor leesel..összerázkódsz az ágyban.." Ez igen gyakori dolog. A zuhanás sok mindentõl lehet... vérnyomás, légzés zavarai. Ha sokszor van, ki kell vizsgáltatni. A rázkódás, összerándulás pedig a bénítás zavara lehet. A "bénítás" azt jelenti, hogy álmodban az izmaid le vannak bénítva, hogy ne legyél alvajáró. Félálomban ez nem mindig történik meg - ilyenkor rándulsz össze. Természetes dolog. Testen kívüli élmény lehet - de lélek nincs. Tudnánk róla. Sérti az energia megmaradás törvényét.
Én nem hiszek benne. Majd ha velem is megtörténik, elhiszem.
A Biblia nem tanítja (a különféle vallások igen), hogy lenne az embernek lelke, ilyen formán biztos, hogy nem lehet kilépni a fizikai testbõl. Az agy viszont képes olyan idegi hormonok hatására és stresszhelyzetben hallucinációra, mintha az ember valóban kilépne a testébõl, és képes lenne "utazgatni." Ebben az esetben azt az embert, aki ilyet átélt, nem lehet meggyõzni arról, hogy a képzelet szüleménye játszott vele. Néha az élet kiábrándító, de nem kell mindenben természetfölötti képességet látni (lásd bûvésztrükkök, pedig azok sokkal egyszerûbbek, mint a halálközleli élmény).
Na de mi van az étertesttel, hoppá? Úgy tudom, hogy az étertestet kell kivonni az asztráltestbõl és akkor lehet fényképezni az aurát. A minap hallottam egy papot a rádióban, hogy egyszer életében ördögöt kellett ûznie, ráadásul a szentelt víz elég sem volt, csak a szentelt só. A tv-ben meg küldi az "energiát" a faszi, meg ingával jósolgat. Édes istenem, mi van itt?
Amikor fekszem az ágyban, átölelve a párnát, amin a fejem van, akkor el szokott zsibbadni a karom. Ilyenkor szoktam érezni, mintha "belenyúlnék" az ágyba. A tudatom mozgatná a karomat, de ez fizikailag nem lehetséges, mert a vér nem kering eléggé. Ilyesmi lehet nagy terjedelemben is. Szerintem egyszerü biológia, kémia, stb.
Az "utazgatni" az azért kicsit túlzás. Ez olyan önzõen hangzik. Márpedig ahhoz, hogy ki tudj lépni, vagy született tehetség kell, vagy magasabb szellemi szint. Ahhoz pedig hozzátartozik, hogy megpróbáljuk mellõzni az önzõséget, saját önös vágyainkat.
Ki a f...m lép ki belõled wazze? Te azonos vagy azzal a térfogattal, amit ebbõl a világegyetembõl elfoglalsz. A többi csak nyelvtan, meg az, hogy a metaforát valóságnak tekinted.
Gratulálok, hogy 0%-ra pontoztátok az energiamegmaradás törvényét! Ebbõl látszik, hogy aki itt pontoz, az még egy gimnáziumi fizikát is képtelen volt megérteni. Ezért (is) van itt ez az ország, ahol van... az ilyenek veszik fel többek között a frankhiteleket is.
Csak tudnám, hogy ez mit keres ilyen válaszokkal a tudományban. Kedves kérdezõ! Nem létezik testen kívüli utazás. Egyetlen egyszer sem sikerült bizonyítani. Többször csináltak kísérleteket, például a mûtõlámpa tetejére felraktak egy papírt, üzenettel (és nem szóltak róla a páciensnek) és kivétel nélkül nem tudtak róla, hiába számoltak be testen kívüli élményrõl. Valahogy mindig csak olyan dolgokat láttak, amit elõtte is láttak, vagy tudtak róla. Pedig ezt oly egyszerû lenni bizonyítani, és mégsem sikerült... :)

Az létezik, hogy a kis sulyokra jobban reagál testem?

Amikor felmegyek 15-16-17 ismétlésre mondjuk egy melledzés alkalmávan sokkal nagyobb és hosszabb izomlázam van mintha csak 6-7-8 akat nyomnák nagyon sulyal... A lábamat nem edzettem kb 7-8 honapig mert egy láma voltam, de most keményen odarakom magam, de ott is guggolások esetében is 15-16-17 eket szoktam guggolni, ugyanigy lábtolásnál is...és 2 honap alatt 3 cm ment a lábamba. A kissebb sulyokra jobban reagálna szervezetem?

Legjobb válasz: Alacsony ismétlésnél már nyilván jobban bekapcsolódnak más izmaid, még a kisujjad is azon van, hogy felemeld. Kisebb súllyal jobban tudsz koncentrálni a cél izomra, de célszerû néha váltogatni az ismétlésszámot amúgy is, hogy változatosan terheld az izmot.

Alacsony ismétlésnél már nyilván jobban bekapcsolódnak más izmaid, még a kisujjad is azon van, hogy felemeld. Kisebb súllyal jobban tudsz koncentrálni a cél izomra, de célszerû néha váltogatni az ismétlésszámot amúgy is, hogy változatosan terheld az izmot.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami :) Melledzéskor vettem észre. Az egyik héten kézisulyzokkal nyomtam fekve 15-16 okat...és durva izomlázam lett tõle...Az utánnalevõ héten pedig ruddal nyomtam fekve csak ugye akkor muszáj megpakolni a rudat de ugy meg csak 6-7 et nyomtam, de azt rendesen melböl koncentráltan, de sz izomlázam nem volt olyan erõteljes. Egyébként pedig szoktam variálni az ismétlésszámot.:) )

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Tisztelt Doktor Úr! Olvastam, hogy a Premens tabletta eleinte felerősítheti a testi és lelki panaszokat egyaránt. 12 napja szedem. Ön szerint létezik, hogy annak hatására vagyok egy pár napja feszült, ideges? /Most nem menstruálok/. Köszönöm a választ!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ennek nagyon kicsi a valószínűsége, de ha mégis így lenne, 1-2 napon belül ez rendeződni szokott! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Van egy akusztikus gitárom aminek sokkal kisebb a teste mint az eredeti akusztikusnak! Soha nem láttam még gyerek gitárt. De a képről nem tudom eldönteni a méreteket hogy ez az-e! Létezik hogy ez gyerek gitár?

van egy teljesen normál nagy testű akusztikusom de most kaptam egy sokkal kisebbet fele akkora a teste! De a húrláb és a nyereg is magasan van mint az átlag.. most nem tudom ez gyerek gitár? mert a nyaka ugyan olyan hosszú mint a normál akusztikusomnak.. most akkor ez égű ha gyerek gitár?

Legjobb válasz: Vannak mindenféle méretek 1/2, 3/4 is igen, gyerekeknek. Nem égõ, csak idõsebbeknek egy ilyen kis gitár kényelmetlen és nehézkes, nagyobb kell, ahogy egy felnõtt ember sem ül gyerekbiciklire, mert messzire nem jut vele.

Vannak mindenféle méretek 1/2, 3/4 is igen, gyerekeknek. Nem égõ, csak idõsebbeknek egy ilyen kis gitár kényelmetlen és nehézkes, nagyobb kell, ahogy egy felnõtt ember sem ül gyerekbiciklire, mert messzire nem jut vele.
Ha meg voltak feszítve a húrok, akkor lehet hogy tönkrementek. 1000-1500 Ft egy csomag új húr.
"És persze mondanom kell hogy akusztikusra lesz?" Persze és az sem mindegy, hogy fém vagy nylon húr. A tiédre valószínûleg nylon húr kell. "Ééés ûgye nem lesz baja ha vékonyan lefestem egy fekete spray-vel úgy hogy csak a fedõlapot érintse a festék és közben nincs rajta húr?" De, valószínûleg teljesen tönkreteszed. Egyrészt gusztustalan módon fog kinézni, másrészt nagyon ragadni fog, harmadrészt a minimális hangját is kinyírod a festékkel.
Nincs olyan, hogy fele. Az teljesen nylon, csak fémnek tûnik, de a magja a vastagabbaknak is nylon. Ha fémet raksz rá, akkor kiszakad a húrláb, elgörbül a nyak, 90%-ban tönkreteszed azonnal.
A kérdező hozzászólása: és szerinted ha több éve áll a gitár mindenhol akkor lehet hogy szarok lesznek a húrjai? mert nem lehet behangolni az E húrt próbáltam felhangolni de de lent volt midig és hopp elpattan.. én meg: -ANYÁD!!
A kérdező hozzászólása: És persze mondanom kell hogy akusztikusra lesz? Ééés ûgye nem lesz baja ha vékonyan lefestem egy fekete spray-vel úgy hogy csak a fedõlapot érintse a festék és közben nincs rajta húr? (letakarom az egyéb részeit)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy így foglalkozol a kérdéseimmel! :) van ám még :D baj ha fele nájlon fele fém húros gitárra ful fémet akarok tenni?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! sokat segítettél egy gyorsan tanuló kezdõnek! :) jól felpontozlak! :)

Létezik, hogy aránytalanul fejlődik a testem? 15l (többi lent)

Képzeljétek el, hogy a testem el van választva egy láthatatlan vonallal. Jobb oldalt sokkal fejlettebb vagyok testileg. Például:.nagyobb a mellem, formásabb a csipõm, izmosabb a lábam. A bal oldalam "le van maradva"! Van ilyen? Mit lehet tenni? 15L

Legjobb válasz: Lehet hogy sokat alszol az egyik oldaladon, ezáltal elnyomod a bal oldali résztet...... Amúgy a jobb oldalad gyorsabban fut?

Lehet hogy sokat alszol az egyik oldaladon, ezáltal elnyomod a bal oldali résztet...... Amúgy a jobb oldalad gyorsabban fut?
A kérdező hozzászólása: Tényleg a bal oldalamon alszom! Gyorsabban fut? Talán egy kicsit! Mondjuk most nem nagyon futkározom mert [email protected] a jobb térdem! :D Köszi a választ! √
Én is mindig a bal oldalamon alszom, de sosem éreztem ilyet. Láttam valamelyik este, a TABU címû mûsorban egy férfit, neki nagyon durva volt. A bal karja 3x olyan vastag volt mint a jobb, a lába, a hasa is sokkal nagyobb volt, a füle. Mondták, h ez egy új betegség, még neve sincs. Kétlem, h nálad ez lenne, egyszerûen csak jobb kezes-lábas vagy.

Létezik, hogy a tested emlékszik a mensesre terhesen?

Hallottatok olyanról, hogy fájhat a hasad aznap amikor esedékes lenne a menses, de persze már nem jön meg?

Legjobb válasz: Igen,meg van hogy egy ideig azokon a napokon (1-2 napoig)barnázás.Ezek mind az eredeti mensi miatt vannak.

Igen, meg van hogy egy ideig azokon a napokon (1-2 napoig)barnázás.Ezek mind az eredeti mensi miatt vannak.
Bizony ám!Nekem mindig kijönnek akkor a pattanásaim.Tök furi! 19 hetes kismami
Igen létezik.Én 22 hetes terhes vagyok, második babámat várom, és minden hónapban mikkor megkellene jönnie én 4 napig görcsölgetek.Ne aggódj szerintem normális!!!!

Létezik, hogy a testem megragadt a kamaszkorban? 22 évesen kis mell, pattanások, vékony csípő.

12-13 évesen kezdett el nagyon lassan fejl?dni a mellem, kb 4 éven át "n?tt" és A a kosárméretem. Amúgy 14 éves voltam amikor el?ször megjött. Akik velem egy id?sek voltak, azokhoz képest le voltam maradva eleve, de nem hoztam be ?ket, és kissé olyan érzésem van, mintha a szervezetem megrekedt volna a kamaszkorban, és nem fejezte be a munkát. Ez elképzelhet?? És változhat még pl. ha majd anyává válok?

Legjobb válasz: Szia! 22 évesen már sajnos nem fog tovább nõni. A lányoké fejlõdése átlagban (!) max. 18 éves korukig, a fiúké 21 éves korukig tart. (Egyes tankönyvek mást írnak.) Szülés után változhatsz még, a csipõ szélesedhet, ill. a kosárméret (átlagban) 1-2-3 számmal megnõ.

nõ, persze, de szoptatás után le is apad, úgyhogy ennyi
Szia! 22 évesen már sajnos nem fog tovább nõni. A lányoké fejlõdése átlagban (!) max. 18 éves korukig, a fiúké 21 éves korukig tart. (Egyes tankönyvek mást írnak.) Szülés után változhatsz még, a csipõ szélesedhet, ill. a kosárméret (átlagban) 1-2-3 számmal megnõ.
Ilyen alkat vagy. "És változhat még pl. ha majd anyává válok?" változhat, hízhatsz, a melled pedig val'sz'leg megereszkedik
Elõzõ vagyok, az arcbõr típusfüggõ, ill. az életmóddal szoros kapcsolatban van (pl.: táplálkozás /olajos magvak/), vagy akár a nõi ciklussal is.
A kosárméret akkor nõ meg szülés után ha hízol..
16:52 és 54 egybe. :)
Így jár aki nem nyeli le... megreked a fejlõdésben...
A kérdező hozzászólása: Elsõnek üzenem, hogy takarodjon el innen a hülyeségeivel! Másodiknak köszönöm a választ. Igazából már évek óta nem nagyon változik a testem, és most már nem is nagyon fog. Viszont tényleg pubertásos jellege van az egésznek. És arra gondoltam, hogy terhesség és szülés után csak rájön a szervezet, hogy hopp, már vége. Nem?
A kérdező hozzászólása: Közben többen is írtak... Köszönöm mindenkinek!
Azért ne kenõdj el. Sok férfi szereti a "kislányos" alkatot. Nem az aberráltakra gondolok. 25/F
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azt hiszem kicsit félreértetted. Nem az a bajom, hogy kicsi a mellem, és nem találok párt. Hanem hogy olyan, mintha még mindíg kamaszodnék, pedig már nem. És köszi de megtaláltam a párom, akivel majd családot is alapítunk a közeljövõben. :)
nem tudom, mennyire sminkeled magad, de ha nagyon "vakolod" az arcod, lehet, h az eltömõdött pólusok miatt pattis a bõröd... ha nem, akkor bõrgyógyász nagyon jó tablettás kezelést tud adni, amivel eltûnnek végleg! (én is hasonló kezelésen vtam, tudom ajánlani) a kis mell ne zavarjon, vkinek az jön be, meg ettõl nem leszel értéktelenebb a többi nõnél... szülés után tényleg megnõhet amúgy.
elõzõ vagyok.. elírtam, nem pólusok, hanem pórusok. bocsi :D:D

Létezik olyan 30 fölötti nõ, aki annyira félénk, hogy alig mer hozzáérni egy férfi testéhez? Vagy ilyen helyzetben a férfi lehet a hibás?

Legjobb válasz: Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)

Létezik, persze. Nem feltétlenül a férfi a hibás. A jelszó: türelem és gyengédség :)
Vannak ilyen félénk nõk, akikben ha feloldják a gátlást bizony egy erotikus vulkánná vállnak..F
Igen, én pont ilyen nõ vagyok.. :)
Csatlakozom az elsõ véleményhez, a türelem és gyengédség mellé én még odatenném, hogy sok pozitív visszajelzés a nõ felé, hogy tudja és érezze, hogy jó az, amit csinál.

Létezik olyan, hogy ott járok a hüvely orgazmus kapujába, de a testem nem tudja mit tegyen, hogy az beteljesüljön?

Nem igazán volt még részem hüvely orgazmusban, de tegnap este valami fantasztikusan felemel? érzést éreztem mikor a párommal voltam. Nagyon finom, fantasztikus volt, de olyan volt mintha egy id? után nem tudta volna a testem, hogy-hogy fejezze be. Értitek? Mit tegyek ha legközelebb ezt érzem, hogy orgazmussal végz?djön?

Legjobb válasz: Ilyen velem is elõfordult már és inkább megkértem a páromat hogy hagyjuk abba mert ez csak szenvedés hogy nem fejezõdik be a dolog.Én is kíváncsi vagyok hogy ez mitõl lehet és hogy hogy lehet orvosolni a problémát.

Ilyen velem is elõfordult már és inkább megkértem a páromat hogy hagyjuk abba mert ez csak szenvedés hogy nem fejezõdik be a dolog.Én is kíváncsi vagyok hogy ez mitõl lehet és hogy hogy lehet orvosolni a problémát.
Dettó ugyanez!! Állítólag az orgazmust(hüvelyit) tanulnunk kell!! Elég gáz, mert a pasiknak nem kell érte tenniük semmit, nekik csak ugy jön!! De mi?? Ezt a pc izmos dolgot én most kezdtem el gyakorolni...keress rá a neten, és ezzel a gyakorlattal te is ellazíthatod õket, és talán még orgazmus is lehet belõle ;) Ki tudja, de mindent meg kell tennünk érte, és ki kell próbálnunk...én azt teszem! :) Sok sikert!
Próbálj ki többféle mozgást is, ha ezt érzed - és ne erõltesd: egyszer úgyis rájössz majd!
szia! észre veszed ha hüvelyi orgazmusod van mert sokkal mélyebb hosszabbb érzés végig megy az egész testeden. fantasztikus érzés. az hülyeség hogy tanúlni kell!nagyon fontos a másik amit kérdeztél hogy a végén nem teljesûlsz be, az meg azért lehetséges én is voltam így hogy nagyon jót szerettél volna és mindig kissé visszatartottad na most ez eredményezheti azt lányoknál is ugyan úgy mint férfiaknál hogy nem tud elélvezni azért nem mert hüvely fala izomzat amit te ha visszatartod egyfeszülést okoz a hüvely falán és így ismét egy görcsös izomzatot nem lehet ellazítani. ne tartogasd az élvezetet és hiddd el hogy ha nem arra koncentrálsz hogy hogy na elmegyek e a végén vagy nem akkor sikerûlhet töbször is egy aktusalatt. ha meg volt orgazmusod és abarátod még nem ment el de te már újra felizgultál ésa srác nem bírja vagyis tekielégületlen maradtál akkor nyugodtan mond megneki hogy elégítsen ki megmosod és aztán szépen befejezi.
Ne mond azt hogy hülyeség, hogy tanulni kell!! Elõbb nézz utána egy picit a dolgoknak, mondjuk a neten....

Létezik olyan hogy egy fiú lélek egy lány testében van? Nem tudom hogy mit akarok, de van egy új ötletem. Leírom a részleteket.

Szóval nekem a lányokat teste vonzó, de szellemileg annyira undorítóak, hogy nem tudnék már elképzelni lánnyal kapcsolatot. Egy fiú meg lelkileg sokkal közelebb áll hozzám, de testileg nem lennék képes rá olyan dolgokra... Olyan kellene ami a kett? egyben! Létezik ilyen ember? És ha igen az mi? Most ez egy lányos fiú, vagy egy fiús lány? Vagy valami hermafrodita? Tudom hogy nagyon hülyeség a kérdésem, de olyan szinten kiábrándultam már a lányokból, hogy szerintem az is lehet hogy meleg vagyok csak elfojtom, vagy valami teljesen más, aminek még neve sincs. Jó lenne már végre olyan párt találni akivel boldog lennék, de az életem is egy rakás szerencsétlenség, és úgy érzem hogy teljesen eltorzultam lelkileg. Tudom hogy szánalmas ilyen kérdéseket írni, de már nincs semmi ötletem. Régen amikor még hittem a lányokban, komoly kapcsolatot akartam, de rá kellett jönnöm, hogy a lányok nagyon egyszer?ek és felszínesek. Utána kezdtem kételkedni az érdekl?désemben és azt hittem meleg vagyok, de a fiúknál nem tudtam próbálkozni, pedig valahogy sokkal jobban éreztem magam velük, mint a lányokkal, mert a fiúkkal lehet beszélgetni, érdekes a személyiségük, és nem kényesek. Most ez az új ötletem van, de még pontosan nem tudom hogy mi az, de ha ki tudom válogatni hogy milyen embert tudnék szeretni, akkor ha létezik olyan, lehet hogy még van esélyem!

Legjobb válasz: fordulj orvoshoz.

fordulj orvoshoz.
:) ) A lányok egyszerûek és felszínesek...?! Keress magadnak egy normális lányt idétlen, talan ne a ribanc plázacicák közt kutass... Hátha összejön neked is valami. Habár, ha ilyen véleményed van a csajokról...és mondjuk ha odajönnél hozzám valami ilyen szöveggel, egyszerûen és felszínesen küldenélek el én is any*dba. Lehet, sõt biztos, hogy veled van baj, nem a csajokkal, vagy rossz helyen keresgélsz, vagy a viselkedésed miatt viselkednek így veled a csajok. Inkább a kettõ együtt. Ku*vanagy hímsoviniszta kretén lehetsz, fúj. Inkább legyél búza.
"Létezik ilyen" És szerinted ez milyen ember lehet? Hogy keressek ilyet? --- Valószínû neked egy olyan lány kell, aki idõsebb nálad. De nem tudod véletlenül, hol vannak azok a fiúk, akikkel lehet értelmesen beszélgetni?
Létezik ilyen
Fogsz egy ár értelmetlen választ kapni, az biztos, de azokra ne is figyelj. Na szóval, szerintem semmi nagyobb para nincsen veled, egyszerûen csak sok olyan lánnyal találkoztál, akik úgymond kiábrándítottak. De figyelj, ez nem azt jelenti, h minden lány ilyen. Ismerkedj többet! Az elméleted ott megbukik, h nem csak testileg lettünk úgy teremtve, h kiegészítsük egymást, de lelkileg is. Egy nõ sokkal érzékenyebb, viszont sokkal inkább fogékony a hangulatokra, ezekre a belsõ dolgokra. Ne írd le az egész nõi nemet légyszi. Nem éreznéd magad jól egy hermafroditával, vagy olyannal, aki fiú, csak a testét nõvé operáltatta. A túlságosan egyforma gondolkodás egy idõ után unalmas és õrjítõ is. Inkább keress normális lányokat. :) )
Hány éves vagy, 12?
ha megismernél valami normális csajt, akkor nem gondolnád így a dolgokat. szerintem most csak kétségbe vagy esve, mert nem tudod, mit érzel. de ha lenne valaki, akivel megpróbál(hat)nád, tisztázódnának a dolgok a fejedben. hajrá!:) 15/l
te elég rossz merítést kaptál lányokból, én csomót ismerek, aki nem olyan :)
Mióta lettek igaz barátaim és volt barátnõm, azóta bennem is felmerült sokszor, hogy nõkre csak "testileg" van szüksége a férfinak. Nem vagyok valami g*cinagy filozófus, de a legjobb barátommal mindkettõnk részérõl bevallottan közelebb állunk egymáshoz, mint a barátnõinkhez. Ez nem azt jelenti, hogyha megbeszélünk egy bulit és õ otthon maradhat kefélni a csaját, akkor ne tenne meg, mert ilyen is volt. De mégis, ezt a két dolgot valahogy nem lehet összehasonlítani. De a nõk máshogy látják a világot, mint mi. Ami nem feltétlenül baj. Addig jó, amíg mindenkinek van vele egynemû barátja, akivel ugyanúgy látják a dolgokat, tudnak nevetni azon, hogy errõl vagy arról ugyanaz jutott az eszükbe és addig jó, amíg ezzel egy idõben van egy ellenkezõ nemû partnere is, akibe ugyanúgy elvetheti a bizalmának magvait és a belseje olyan érzelmes oldalát mutathatja meg, amit egy barátnak soha (azért, mert nem b*zi, nem szerelmes a barátba).
A kérdező hozzászólása: Nem, az csak egy átoperált fiú, az nem nõi test. Nem pont erre gondoltam.
Megnyugtatlak, értelmes nõ vagyok, aki bírja a kritikát. Én elmondtam a véleményem és te támadással reagáltál. Nem voltam nõies, amikor elõször írtam, talán, mert nem érdemled meg. Egyszerûek és felszínesek...ez általánosítás, mert minden ember más, egy külön világ. Nagyon remélem, hogy megtalálod egyszer azt a fiús lányt vagy nemtudom, akire vágysz, és nem sértegetsz másokat. De arra, még nem gondoltál, hogy ha csak neked van ez a problémád, mindenki más boldog a maga felszínes és egyszerû módján, akkor veled van a probléma?! Szerintem e férfiak sokkal egyszerûbbek és felszínesebbek, míg egy nõ egyszerre több dologra is gondolhat, ha egy pasira néz, addig egy pasi tuti, hogy a sexre gondol. Élnél úgy egy hónapot, hogy minden hím egyed egy két lábon járó vaginát lát benned, meglátnám fikáznád-e a csajokat. Szóval egyik nem sem jobb a másiknál, sõt te sem vagy felsõbbrendûbb lény...
A kérdező hozzászólása: "Megnyugtatlak, értelmes nõ vagyok, aki bírja a kritikát. Én elmondtam a véleményem és te támadással reagáltál. Nem voltam nõies, amikor elõször írtam, talán, mert nem érdemled meg. Egyszerûek és felszínesek...ez általánosítás, mert minden ember más, egy külön világ. Nagyon remélem, hogy megtalálod egyszer azt a fiús lányt vagy nemtudom, akire vágysz, és nem sértegetsz másokat. De arra, még nem gondoltál, hogy ha csak neked van ez a problémád, mindenki más boldog a maga felszínes és egyszerû módján, akkor veled van a probléma?! Szerintem e férfiak sokkal egyszerûbbek és felszínesebbek, míg egy nõ egyszerre több dologra is gondolhat, ha egy pasira néz, addig egy pasi tuti, hogy a sexre gondol. Élnél úgy egy hónapot, hogy minden hím egyed egy két lábon járó vaginát lát benned, meglátnám fikáznád-e a csajokat. Szóval egyik nem sem jobb a másiknál, sõt te sem vagy felsõbbrendûbb lény..." Ha értelmes lennél és bírnád a kritikát, nem hisztiznél, érdekes mások tudtak normálisa válaszolni, csak te nem. Az vélemény hogy ismeretlenül elítélsz meg idétlenezel, az támadás ha szerintem ezért idióta vagy. Vedd észre magad mielõtt hülyeséget beszélsz... Ezzel meg nem fogod bebizonyítani hogy a nõk attól egyenjogúak hogy 2 dologra is gondolnak egyszer meg mindenki külön világ. Ezekkel hülye közhelyekkel semmit se bizonyítasz, csak azt hogy egy felszínes nõ vagy a sok közül aki kifogásokat keres és agyára ment a feminizmus.
Jó, akkor te vagy az értelmes, okos, überelhetetlen hím egyed, aki..ejjnye, hát csak sérteget megint...Pedig az utolsó kommentemben semmi sértõt nem írtam, sõt. Na hogy is van ez akkor? Te hülyézel le és én vagyok a felszínes és én ítéllek meg ismeretlenül. Tartom, amit mondtam, remélem megtalálod azt, akire vágysz. De engem ne sértegess. Te írtad ki a furcsa kérdésed, véleményt kértél tõlünk...És utána lehordasz mindennek...és még én nem bírom a kritikát. Ez pszichológia, azt vetíted ki másra, jelen esetben egy teljesen ismeretlen emberre, amit nem szeretsz magadban vagy másokban. Kíváncsi vagyok a további sértéseidre.:D
"Létezik olyan hogy egy fiú lélek egy lány testében van? " Igen. Õk a transzszexuálisak.
Fiú lélek lány testben... az én tippem az FtM (Female to Male) transzszexuális... mivel én is az vagyok. De mi törekszünk arra, hogy ez ne maradjon így és igyekszünk nemet váltani...
A kérdező hozzászólása: Nem mindegyiket írom le, mert lehet hogy van épp 0, 001% aki pont olyan amit én szeretek, de fogalmam sincs hogy olyanokat meg hol találok, meg nagyon kicsi rá az esély. És biztos van pár olyan 20-25 éves, de azok meg vagy pont unalmas lányok, vagy ha meg érdekes személyiségük van akkor biztos hogy foglaltak, vagy nagyon gátlástalanok a kapcsolatok terén... Szóval tényleg a 25körüli korosztályban kellene nézelõdnöm, csak az a baj hogy õk már gyereket akarnak általában 25-30 között. Én meg még szeretném élvezni az életet legalább 5 évig gondtalanul. Már amennyire lehet ebben a világban... Nem az összes de a legtöbb igen, és mire találnék egy normálisat addigra már elmegy a kedvem az egész ismerkedéstõl. Csak olyan rossz bele gondolni hogy annyira értelmetlen ez az egész mert úgyis csak pár évig leszünk együtt és utána úgyis szakítunk mint kb minden pár, én meg nem akarom ezt a folytonos keresgélést meg csalódás pihenés új kapcsolat... Gyerekekkel meg nem is lehet ezt megcsinálni. És mennyi elvált ember is van...
Attól még, h sok lánnyal ismerkedtél, beszélgettél, ugye nem akarod mind a nemtom hány milliárdot leírni? Igen, a lányok szerintem is sokkal kétszínûbbek, ezt én is utálom, valahogy nekem is szimpatikusabb, ha a szemembe mondják a dolgokat, mint a fiúk, nem pedig a hátam mögött beszélnek, mint a lányok. Na de például én se ilyen kavarós vagyok. Az, hogy azt írtad, csak hisztisek és röhögcsélni lehet velük...már ne haragudj, de ismerek jó pár olyan lányt, akik igazán éretten gondolkodnak (nyilván nem a tini korosztályból, hanem idõsebbek, 20-25 év körüliek, akikkel lehet nevetni is igen, de komoly témákról is lehet velük dumálni. Az meg, h ki mennyire hisztis...el se hinnéd, hány hisztis pasival hozott össze a sors. Tehát ha én ismerek ilyen lányokat, akkor nyilván neked se lesz olyan nehéz megtalálni õket. Abban a városban, ahol én lakom, a fiúk többségének focista haja van, káromkodnak és hihetetlenül bunkók. De tényleg, azok az igazi tahók. Ettõl függetlenül nem írom le az egész férfi nemet, mert igaz, h csak nagyon ritkán találkozom rendes fiúkkal, de akkor is vannak ilyenek!! Akikrõl késõbb kiderül, h van kisebb-nagyobb hibájuk, de az embernek valamilyen szinten ezt tolerálnia kell. Ne mondd nekem azt, h az összes nõ hisztis, éretlen, semmire se jó. Mert ez ugyanúgy nem igaz, mint hogy az összes férfi bunkó és csak a szexet akarja és hatalommániás.
A kérdező hozzászólása: Cyndel köszönöm a választ! Az a baj hogy elfogadni sem tudom ezeket a hibákat, mert én túl nagynak látom õket, és ettõl undorító lesz egy lány. Például van valami tipikus lányos dolog, ami a legtöbb lányra igaz, és ah én azt pont nm szeretem, akkor már nem tudok egy olyan lányt szeretni aki olyan. Akkor nekem olyan férfias nõ kell akiben bizonyos férfias tulajdonságok vannak, de ettõl még tud nõies lenni. Hát õszintén nem tudom erre mennyi esélyem van. Én csak azt akarom hogy egyszerûen normális értelmes legyen, ne legyen kényes csicsás de trampli se. Csak manapság a társadalom ezek szerint mindenkiben a giccses egoista szajhát erõsíti fel. "aha. én is sokáig az iskolában látottak alapján ítéltem meg az összes fiút, és nálunk kegyetlenek és aggresszívak voltak. évekbe telt rájönni, hogy sok normális van, akikben rengeteg a gyengédség. most meg úgy alakult, hogy a legjobb barátaim is fiúk :) ez úgy 22 éves kor után kezdõdött nálam." Ne érts félre, én ezt a lányokról mondtam, akiknek az iskolában IS voltak gondjaik, de máshol is. Én sok helyrõl ismertem már meg lányokat, de eddig még nem találkoztam olyannal aki értelmes lenne és nyugodt de nem unalmas. Vagy hisztérikusak vagy tipikus csendben ülõs unalmas lányok.
„mert tele vannak az iskolák rosszindulatú kétszínû picsogó ribancokkal, és nagyon sokáig nem növik ki ezt.” aha. én is sokáig az iskolában látottak alapján ítéltem meg az összes fiút, és nálunk kegyetlenek és aggresszívak voltak. évekbe telt rájönni, hogy sok normális van, akikben rengeteg a gyengédség. most meg úgy alakult, hogy a legjobb barátaim is fiúk :) ez úgy 22 éves kor után kezdõdött nálam.
figyelj, olyat úgysem fogsz találni, aki 100%-ban tökéletes, de olyat igen, akinek a tökéletlenségei nem fognak zavarni, sõt még aranyosnak is tartod. most van egy szar idõszakod ebbõl a szempontból, majd elmúlik. sok lánynak a fiúkkal kapcsolatban voltak ilyen negatív érzései, de nekik is elmúlt. ami a konkrét kérdést illeti (fiú lélek lány testben), tudod, vannak olyan tulajdonságok, amiket tipikusan férfiasnak tartanak, meg olyanok, amit tipikusan nõiesnek, de ez véletlenül se azt jelenti, hogy a férfiakban csak a férfiasnak tartott, a nõkben meg csak a nõiesnek tartott tulajdunságok vannak meg :) rám pl. sokszor mondták, hogy férfias a gondolkodásom, mert határozott vagyok. pedig az nem férfitulajdonság, hanem emberi tuljdonság. te is fogsz olyat találni, akiben megvannak a szerinted vonzó tulajdonságok, mert minden tulajdonság nagyjából egyforma arányban van meg férfiakban és nõkben, csak a társadalom mindkét nemnél más dolgokat igyekszik felerõsíteni.
A kérdező hozzászólása: "Valószínû neked egy olyan lány kell, aki idõsebb nálad. De nem tudod véletlenül, hol vannak azok a fiúk, akikkel lehet értelmesen beszélgetni?" Erre már gondoltam, csak attól félek hogy ha komoly kapcsolatot akarok és õ már idõsebb akkor hamarabb akar gyereket, amikor én még nem vagyok felkészülve rá. Meg az idõsebb lányok tapasztaltabbak és elvárják a férfitól a macsó formát. Én olyan fiúnak tartom magam, akivel lehet értelmesen beszélgetni, de tudom hogy ez olyan, hogy a nõk is mind azt mondják magukról hogy õk okosak meg jólelkûek, közben ha õszintén elmondasz valamit, akkor kiborulnak valami hülyeségen. " Mióta lettek igaz barátaim és volt barátnõm, azóta bennem is felmerült sokszor, hogy nõkre csak "testileg" van szüksége a férfinak. Nem vagyok valami g*cinagy filozófus, de a legjobb barátommal mindkettõnk részérõl bevallottan közelebb állunk egymáshoz, mint a barátnõinkhez. Ez nem azt jelenti, hogyha megbeszélünk egy bulit és õ otthon maradhat kefélni a csaját, akkor ne tenne meg, mert ilyen is volt. De mégis, ezt a két dolgot valahogy nem lehet összehasonlítani. De a nõk máshogy látják a világot, mint mi. Ami nem feltétlenül baj. Addig jó, amíg mindenkinek van vele egynemû barátja, akivel ugyanúgy látják a dolgokat, tudnak nevetni azon, hogy errõl vagy arról ugyanaz jutott az eszükbe és addig jó, amíg ezzel egy idõben van egy ellenkezõ nemû partnere is, akibe ugyanúgy elvetheti a bizalmának magvait és a belseje olyan érzelmes oldalát mutathatja meg, amit egy barátnak soha (azért, mert nem b*zi, nem szerelmes a barátba)." Igen, pontosan errõl beszélek, én se vagyok nagy filozófus, de jól esik néha elmélkedni dolgokon és megbeszélni egy baráttal, meg azok, amik közösek bennünk, de ez annyira kiábrándító, hogy ott egy lány akibe állítólag szerelmes vagy, de a barátod sokkal közelebb áll hozzád, mert a barátnõddel nem lehet se beszélgetni se értelmes dolgokat csinálni, csak testileg jó, meg arra hogy fõzzön, és cserébe nyeli a pénzt... Jó ez most sarkítás, de érted biztosan, mire célzok. Akkor mindegy ha nincs is párom, hanem elmegyek prostihoz hetente, csak azoktól meg undorodok, mert hát... Miért nincs olyan lány aki érdekes, de nem úgy mint lady gaga, és értelmes ember, nem hisztizik mindenen, nem kényes, normálisan néz ki? Miért van az hogy a fiúk képesek erre a lányok meg nem? Azért mert beléjük azt nevelik hogy legyenek egoista királykisasszonyok? ":) ) A lányok egyszerûek és felszínesek...?! Keress magadnak egy normális lányt idétlen, talan ne a ribanc plázacicák közt kutass... Hátha összejön neked is valami. Habár, ha ilyen véleményed van a csajokról...és mondjuk ha odajönnél hozzám valami ilyen szöveggel, egyszerûen és felszínesen küldenélek el én is any*dba. Lehet, sõt biztos, hogy veled van baj, nem a csajokkal, vagy rossz helyen keresgélsz, vagy a viselkedésed miatt viselkednek így veled a csajok. Inkább a kettõ együtt. Ku*vanagy hímsoviniszta kretén lehetsz, fúj. Inkább legyél búza." Na tessék ezek a tipikus idióta csajos válaszok, nem is ismer de elõre megmondja hogy ki vagyok, és szerinte csak a ribancokkal próbálkoztam. Ha lenne egy pici agyad, felfognád, hogy sosem voltál férfi, és fogalmad sincs arról, milyen IGÉNYES férfiként a nõk közt keresgélni. De mivel te is felszínes és egyszerû vagy, fel sem fogod, hogy az vagy, csak felháborodsz rajta, mert sérti az egoizmusod. Tudod én legalább férfi létemre el tudom ismerni hogy a legtöbb férfi csak szexet akar. Csak tudod miért? Gondolom ezen még nem gondolkoztál. Azért mert másra nem vagytok jók. És mielõtt a tipikus hímsoviniszta hülyeséggel jönnél, vannak olyan lányok is akiknek ugyanez a véleménye a lányokról, mert tele vannak az iskolák rosszindulatú kétszínû picsogó ribancokkal, és nagyon sokáig nem növik ki ezt. Lehet hogy örökre ilyenek is maradnak. Tudod az értelmes nõ ott kezdõdik, hogy bírja a kritikát, sõt, van önkritikája is, és nem ismeretlenül vagdalkozik mindenfelé ahonnan kritikát kap. Ez tipikus lányos viselkedés, mert állandóan elvárjátok hogy mindenki dicsérjen titeket, és ha épp nem depiztek, akkor haraptok. Ráadásul nagyon nem vagy nõies a válaszod alapján. Ha a fiús lány azt jelenti hogy bunkó és ormótlan ogre akkor mégsem ilyet keresek.
A kérdező hozzászólása: " te elég rossz merítést kaptál lányokból, én csomót ismerek, aki nem olyan :) " Az a baj hogy én már a nemolyanokban is csalódtam. " ha megismernél valami normális csajt, akkor nem gondolnád így a dolgokat. szerintem most csak kétségbe vagy esve, mert nem tudod, mit érzel. de ha lenne valaki, akivel megpróbál(hat)nád, tisztázódnának a dolgok a fejedben. hajrá!:) 15/l" Akkor vagy ilyenek a normálisak is vagy normális nincs. "Fogsz egy ár értelmetlen választ kapni, az biztos, de azokra ne is figyelj. Na szóval, szerintem semmi nagyobb para nincsen veled, egyszerûen csak sok olyan lánnyal találkoztál, akik úgymond kiábrándítottak. De figyelj, ez nem azt jelenti, h minden lány ilyen. Ismerkedj többet! Az elméleted ott megbukik, h nem csak testileg lettünk úgy teremtve, h kiegészítsük egymást, de lelkileg is. Egy nõ sokkal érzékenyebb, viszont sokkal inkább fogékony a hangulatokra, ezekre a belsõ dolgokra. Ne írd le az egész nõi nemet légyszi. Nem éreznéd magad jól egy hermafroditával, vagy olyannal, aki fiú, csak a testét nõvé operáltatta. A túlságosan egyforma gondolkodás egy idõ után unalmas és õrjítõ is. Inkább keress normális lányokat. :) )" Sok lánnyal beszéltem már, és akik normálisnak tûnnek elsõre, azokról is kiderül valami undorító dolog vagy hülyeség. Mindenki azt hiszi, hogy nem ismerkedek, pedig nagyon sok lánnyal ismerkedtem már, annyira hogy kiábrándultam belõlük. Én nem látom hogy kiegészítene engem bárki is lélekben, a lányokat nem tudom elviselni, ez a folytonos ármánykodás, hisztizés, kétszínûség, ráadásul nem is lehet velük beszélgetni, csak pletykálni meg röhögcsélni, de amikor komolyabb témát hozok fel, akkor csak néznek, vagy röhögnek, vagy mintha meg se hallották volna. "Létezik ilyen" És szerinted ez milyen ember lehet? Hogy keressek ilyet?
:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!