Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy sosem (31 db)

Miért van az, hogy sosem létező, és mindig más fiúval álmodok?

14/L Nektek is volt már ilyenetek? Amúgy akkora csalódás tud lenni amikor felébredek... Végre van egy srác, akivel tök jól elvagyok és tetszik is, erre kiderül, hogy nem létezik. Pedig még sose voltam szerelmes. Talán azért, mert manapság egyszerűen nem lehet találni normális fiút... Legalábbis az én korosztályomban nem.

Legjobb válasz: Már velem is volt ilyen. Másnap mikor felkeltem nagyon rossz érzés fogott el ;( Egész nap nem ettem semmit annyira szerelmes lettem egy csak álmomban létezõ lányba ;(

Már velem is volt ilyen. Másnap mikor felkeltem nagyon rossz érzés fogott el ;( Egész nap nem ettem semmit annyira szerelmes lettem egy csak álmomban létezõ lányba ;(
És 14/F
Ez van :D 16 f
Pfúú, de hányszor. Olyan lányokkal álmodtam akiket soha életemben nem láttam, de az arcuk sokszor hetek múlva is elõttem volt...
14 évesen hova akarsz "pasit"?! Amúgy én is voltam már így, de majd elmúlik!
Na pont ezt csinálja a média hogy elhiteti létezik egy nagy õ akivel szuper minden Nem létezik tökéletes férfi és tökéletes nõ sem mindig lesz valami ami zavarni fog a másikban
A kérdező hozzászólása: hm, azt nem gondoltam volna hogy a fiúk is álmodnak ilyeneket :O és amúgy utolsó elõtti... nem, nem akarok "pasit". majd egyszer találkozok valakivel, aki nem egy idióta páva, és akkor lesz ami lesz. addig meg minek siettetni, nem igaz?

Sos 136 ezer a hozamom es 4000 a real letezik hogy ennyit kapok? Beszaras. Aegonos vagyok.

Legjobb válasz: Igen, létezik, akárhányszor is kérdezed meg.

Igen, létezik, akárhányszor is kérdezed meg.
Létezik. Válság volt és van.
Rizikós portfólióban 603 tõke, 177 hozam, 36 reálhozam, 5 év alatt, Aegon.
akkor még ti sem kaptatok? nekem 113ezer járna 550hozam 113 reál, csak jo lenne utalnának már


Olyan létezik, hogy valakinek sose lesz munkája?

Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. Azóta heti legalább 10 önéletrajzot küldök olyan állásokért, amelyek elvárásainak megfelelek. Ez idő alatt voltam 6 interjún. Ebből 2 ügynöki munka lett volna, kettőt hirdetnek az azóta elmúlt féléve is. A többire meg nem voltam valószínűleg megfelelő.

Legjobb válasz: "Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. " És az az egy év alatt konkrétan mit tettél, hogy javíts a piacképességeden? Vagy valamikor adtak neked egy papírt és azt hiszed hogy van egy "szakmád"?

"Februárban lesz egy éve, hogy munkát keresek. " És az az egy év alatt konkrétan mit tettél, hogy javíts a piacképességeden? Vagy valamikor adtak neked egy papírt és azt hiszed hogy van egy "szakmád"?
Jah, irigyek vagyunk a király diplomádra, amivel február óta munkanélküli vagy. Bakker, de lennék a helyedbe...
Kis ostoba, te hoztad fel, hogy az informatikus egy büfészak. Hogy legyünk irigyek ha azt se tudjuk mi a pöccsenet vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt meg is beszéltük, kösz a semmit.
NEm vagy semmirevaló, CSAK AZT KELL MEGÉRTENI : HOGY NINCS ANNYI MUNKAHELY ahány munkavállaló Eladták, elprivatizálták a cégeket. Nem gyártunk semmit, így munka sincsen
Ne várj tavaszig szerintem...
A kérdező hozzászólása: "Kis ostoba, te hoztad fel, hogy az informatikus egy büfészak." Informatikus könyvtárost írtam, te szövegértelmezõk királya. :) Az én szakom is informatikához köthetõ, nem fogom degradálni az informatikát.
Az irodai munkában a megjelenés az elsõ ! Legyen a BMI-d, testtömegindexed 22-alatt és legyél elegáns, sármos, ha lány vagy dekoratív is
szerintem kamuzol, nincs is diplomád. :) csak szeretnél informatikus lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy Kvazimodo, elegánsan is öltözködöm. Szóval ezzel nem kellene problémának lenni. Kamumail: nem nagyon izgat, hogy te éppen mit hiszel.
Sajnos azt tudom mondani, hogy ide kár volt feltenni a kérdést, mivel ide 99%-ban életképtelen, életunk, vesztesek írnak és szándékosan másokat szekálnak !!! Nem viccelek. Elsõ körben azt tudnám javasolni, hogy a munkaügyi központban vannak interjúfelkészítõ ingyenes tanfolyamok és ingyenes tanácsadás, oda menj el ! Van neten ingyenes interjúfelkészítõ CV író tanácsadás is, olvasd el. Nézd meg a neten statisztikában, hogy a diplomádnak megfelelõ álláskeresõk hány hónap után találtak állást statisztikailag, ha te még nem érted el az átlagot ne félj.
A kérdező hozzászólása: A CV-m biztos jó, átlagosan másfél évig keresnek munkát az emberek. De én már kezdek depressziós lenni a tehetetlenség miatt. Abszolút nincs jövõképem.
Középfokú nyelvvizsgával feltenni ilyen kérdést....(?!) Inkább életre való legyél, mint öngyilkos. Sok munkatársam külföldön, szakképesítés nélküli munkakörben (szobalányként, felszolgálóként) dolgozik bsc diplomákkal, nem minimálbérért.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom, hogy aki itthon képtelen érvényesülni, az hiába megy külföldre...
Mint tudhatnád Magyarország a mutyisok, és a csókosok földje itt többnyire már le van zsírozva ki fogja megkapni az állást, csak a formaiság kedvéért hirdetik meg a munkát..
34-esnek igaza van, sajnos neked külföldre kell menned, kihasználni azt, hogy van középfogú nyelvvizsgád.Ott dolgozhatsz sok munkahelyen, jó pénzért.Elõnyös a nyelvtudás, mi amikor kimentünk, anyukám érettségivel rendelkezik, mint könyvelõ elvileg, és csirketelepen és paradicsomgyárba dolgozott, jó pénzért..:D De figyelj, ez van, aki dolgozni akar, az fog is, aki meg nem, az nyavalyog és otthon ül, ezt hívják léhûtõnek.
Mond már el milyen diplomád van?? SZAKMAI TAPASZTALATOD van? MErt ha nincs akkor azonnal gyakornoknak menj el, megint csak beigazolódott amiket mondtam, hogy egyetem mellett húzzon el mindenki dolgozni legalább 32 órában és nem low-level munkára hanem már a szakmába vágóan, amint lehet azonnal, és ne a buli legyen a középpontban. Figy én most fogom elvégezni a programtervezõ informatikus szakot, de már 4.éve dolgozok a szakmámban, tehát mire végzek lesz 5 év gyakorlatom, jó igen sokat csúsztam nagyon nagyon sokat, DE van gyakorlatom és erõs majdnem felsõfokú angolom, tehát én nem félek, mindenkinek így kellene csinálnia. Menj külföldre, ha mérnök vagy és nem környész vagy könnyûipari akkor simán kapsz melót ha TUDSZ minimum angolul de ez a minimum.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet mindenki programozó. És marhára nem tudom mi a bajotok most velem. Ja, hogy irigyek vagytok a diplomámra? Ne legyetek, mint látjátok nem sokat ér.
Nah, örülök, hogy nem villamosmérnök vagy :) Ugyanis nagy szánalom lenne ha azzal nem találnál melót.
én programozó vagyok (diploma nélkül) és dugig vagyok melóval. De tudod te kis sutyerák, egy asztalos nem ér nálad kevesebbet vagy egy mosógépszerelõ azért mert "csak" szakmunkás. Az lenne vicces ha gépészmérnök vagy villamosmérnök lennél.
A kérdező hozzászólása: Mit kellett volna tennem? Esetleg megtanulok mandarinul? Vagy menjek el péknek? Biztos azért tanultam 23 éves koromig.
mi a szakmád/szaktudásod?
A kérdező hozzászólása: Nincs szakmám. Egy diplomám van, középfokú nyelvvizsgával.
"Biztos azért tanultam 23 éves koromig." Igen, sejtettem, hogy ez lesz az, úgy érzed, hogy neked kijár az irodai munka...
a diploma is szakma, milyen diplomád van?
A kérdező hozzászólása: Évekig végeztem fizikai munkát diákként, de ne zavarjon. Kicsit elegem van már belõle, hogy nyaranta szétvágja az arcomat a kukorica 40 fokban.
arra még nem válaszoltál, hogy milyen diplomád van.
A kérdező hozzászólása: BSc.
te nem vagy valami okos ember. harmadjára kell rájérdeznem, hogy milyen diplomád van. a szakra voltam kíváncsi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, hogy bölcsész, informatikus könyvtáros, valami mûvészi vagy büfészakos papírom van. Szánalmas, ahogy erõlködsz, hogy le tudd csapni a labdát. Elégedj meg annyival, hogy benne van a nevében a mérnök szó.
Ennyi ésszel diplomát kaptál, istenem.... MILYEN te szerencsétlen? A BSC nem egy diploma fajta, hanem az alapképzést jelenti!
úgy látom valami szégyellnivaló van benne ha nem mered leírni.
Kitalálom, akkor környezetmérnök!
A kérdező hozzászólása: Szakmunkások vagytok, nem kell itt játszani az észt.
A kérdező hozzászólása: Nem környezetmérnök és nem is természetvédelmi. Amúgy nem értem ezzel a két szakkal mi a bajotok. Mert egyeseknek csak a villamosmérnöki diploma a diploma.
Kedves kérdezõ, egy életképtelen picsogó kis nyomi vagy, remélem nem leszel közöttünk sokáig! ;)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A heti 10 nem valami sok. Korábban én is ennyit küldözgettem, csak olyan állásokra, amelyek elvárásaira tökéletesen megfeleltem a leírás alapján. Hát én is ültem itthon több, mint egy évig... Olyan állásokat is meg kell pályázni, ami egyrészt nem álmaid munkái, másrészt nem felelsz meg tökéletesen minden elvárásnak. A leírást nem kell mindig teljesen komolyan venni. Anyám is egy olyan nagy mobilcégnél dolgozik, ahol a hirdetésekben mindig az szerepel, hogy a folyékony angoltudás az alap. Ehhez képest jó, ha 1 vagy 2 ember tud középszinten beszélni... Nagyon sok függ a szimpátián, azon, hogy rajtad kívül milyen jelentkezõk vannak. Lehet, pont te fogsz az adott munkáltatónak/ hr-esnek megtetszeni és azt mondja, behív egy interjúra. Sose lehet tudni. Próbálkozni kell folyamatosan, ami kicsit is szóbajöhet, oda küldd el az önéletrajzodat. Az igényekbõl pedig lejjebb lehet adni, mert az ezerszer rosszabb egy önéletrajzban ha 2 év üresen van, mintha valami "alantasabb" munkát végzel. Az is tapasztalat és legalább keresel pénzt. Késõbb még mindig át lehet menni másik céghez.

Létezik, hogy valakinek sosem jön el az igazi?

Még szenvedélyes vagy nagy h?fokú szerelmet nem éreztem senki iránt sem, s nem ragaszkodott hozzám egy fiú sem igazából. Igaz, hogy még "csak" 23 éves vagyok, de sosem éreztem 1 fiúnál sem, hogy passzolna hozzám, pedig sok fiúval ismerkedek. Eddig 1 barátom volt negyed évig, tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatom, mert más világ volt. Már az összes barátn?mnek van barátja. Írjatok, kíváncsi vagyok a véleményetekre! köszi!

Legjobb válasz: En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!

En sokszor ereztem langocskakat de igazabol 25 evesen lettem igazan szerelmes. Nekem is eleg rossz volt, hogy mindenkinek van valakije en meg arulom a petrezselymet. Igaz ugyan, hogy a nagy szerelem nem ugy alakult ahogy szerettem volna de 5 evre ra, megtalaltam az Igazit. Egy 10-essel vagyok nalad idosebb...az eddigi tapasztalataim szerint nem jo, ha kizarolag szerelembol hazasodunk. A szerelem elmulik es egyeb kozhelyek de nagyon igaz. HA hosszutavu tarsat keresunk akkor nagyon fontos, hogy az ertekeink, erdeklodesi korunk, hatterunk hasonlok legyenek...es jobban fog mukodni, mint egy kb. 2-3 evig langolo, perzselo szerelem amibe aztan ha nem ugy sikerul meg jol bele is halunk egy kicsiket.... En hiszek abban, hogy mindenkinek eljon az, akivel pont osszepasszol csak szem kell hozza, hogy eszrevegyuk es ez a nehezebb. Kitartas! Ha valaki, hat en tudom milyen xar egyedul sokaig!
Én az a fajta lány vagyok, aki sosem volt egyedül, de senkiben sem találta meg azt, amit igazán keresett volna.Mindig valami baj volt, és ha éreztem, h valami nincs meg a pasiban, akkor már hagytam is a francba.Aztán egyszer csak kaptam egy mailt egy fiútól, h tanítsam meg íjászkodni.Ezzel megismertem azt a férfit, aki nélkül nem tudnék élni.Nem csak azért mert szeretem, hanem mert megvan benne mindaz, amit egy férfiban kerestem. Látod, én is rengeteg pasit ismertem, d eegy ekkora fatális véletlen kellett, h megismerjem azt, akit kerestem.Bevallása szerint én meg egy olyan nõ vagyok, amilyet õ keresett, de nem talált sehol. Csak várj és járj nyitott szemmel, hidd el el fog jönni.(Anya 28 évesen ismerte meg a jelenlegi férjét, és úgy látszik együtt is fonak megöregedni.)
Szia! Én 24 évesen találtam meg az igazit. Azóta is együtt vagyunk. Ne aggódj nincs korhoz kötve a szerelem eljövetele. Van még idõd, nem vagy lekésve semmirõl. Az elsõ kapcsolatom 20 évesen volt, és össze vissza 4 pasim volt. Ezzel 3-mal volt szexuális kapcsolatom. Nem mindenki pasifaló, és a kevés késõn jött szerelem a legjobb mert már érett vagy. Én 26 éves vagyok, párom 34 és azt mondta 2 évvel ezelõtt hogy most tanult meg szeretni. Láthatod nem siettem el én sem. Kitartás!
Nekem eljött az igazi, de sajnos nem lehet az enyém, a barátságunk súlya elnyomja a szerelmünk ángját, pedig mindketten szeretjük egymást, de nem szeretnénk ha a kapcsolat megromlana akkor a barátságunk is oda legyen, pedig én tisztán érzem, hogy nekem õ az igazi... de hát ilyen az élet, nem kaphatunk meg mindig mindent...

Létezik, hogy két ember között sosem válik unalmassá a szex? (több év-évtized után sem)

Hogyan, mi a titok?

Legjobb válasz: Két ember, egy idõ múlva nem biztos hogy kívánni foglya egymást. Ha valakiknek sikerült, le a kalap elõttük.

Két ember, egy idõ múlva nem biztos hogy kívánni foglya egymást. Ha valakiknek sikerült, le a kalap elõttük.

SOS! Létezik, hogy a bárányhimlő csak 2 pöttyel kezdődik? Nem tudom, engedjem-e oviba menni!

Este már volt a hátán egy kis pötty, sárgás középpel, meg egy nagyon pici a hasán. Most a hátán lév? nagyobb és rendesen sárgás a közepe, a hasán lév? k ugyanakkora. Nem tudom, hogy engedjem-e oviba menni...

Legjobb válasz: Ez nagyon bárányhimlõ gyanú, semmi esetre se vinném óvodába. Felhívnám az orvost, hogy a rendelõbe bemehetünk-e,vagy kijön megnézni a gyereket. Figyelni kell belázasodik-e?

Ez nagyon bárányhimlõ gyanú, semmi esetre se vinném óvodába. Felhívnám az orvost, hogy a rendelõbe bemehetünk-e, vagy kijön megnézni a gyereket. Figyelni kell belázasodik-e?
Sajna nem tudom a választ a kérdésedre, mert nálunk a gyerkõcök még nem voltak bárányhimlõsek (oltásuk van), de az ismeretségi körömben volt olyan, akinél atipikus volt a bárányhimlõ, kevés kiütéssel, és csak orvos tudta megállapítani. Ha nagyon izgulsz, mutasd meg inkább orvosnak. :o))))
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nálunk egy kiütéssel kezdõdött, másnap jött még pár, utána a többi meg a láz. Ha a közepe hólyagos, akkor szinte biztosan bárányhimlõ. De ha nem az, akkor se vidd oviba.
nálunk sem volt túl sok kiütés, de ha az, akkor nagyon jó rá a pox Clin hab. Gyulladás és viszketés csökkentõ. Élvezték a csajok, nem is maradt pötty-hely (heg).

Pénzügyekhez értők, sos - hogy létezik, hogy 2 hét alatt ennyit változott a Thailand Baht árfolyama?

7000 THB 2 héttel ezel?tt még 50 ezer Ft se volt, ma meg már 55 ezer.. Ez egy belföldi repül?jegy, mondjuk ez lényegtelen a téma szempontjából. De mit?l ingadozik ennyit a thai valuta is? Mikor az amúgy is "olyan keveset ér", akkor is ilyen nagyok az ingadozások?

Legjobb válasz: Ez nagyon nagy ugrás, nem? Figyelnem kell, ha költõpénzt kell majd váltanom, de mire figyeljek?

A kérdező hozzászólása: Ez nagyon nagy ugrás, nem? Figyelnem kell, ha költõpénzt kell majd váltanom, de mire figyeljek?
Nem a thai pénzzel van a gond, hanem az euró és a forint csinál érdekes dolgokat mostanság.
Ezt nem így kell nézned. Nézd azt, hogy: USD - THB USD - HUF Rá fogsz jönni, hogy a baht meg sem mozdult, a forint gyengült.
Azért az nem mondanám, hogy meg sem mozdult. http://finance.yahoo.com/echarts?s=USDTHB%3DX+Interactive#sy..

Létezik hogy nincs peteérés? öt napja halvány csíkos az ovulációs tesztem de sosem pozitív! Mitől lehet?

Legjobb válasz: 1.majdnem 2 egyforma van? mert akkor lehet, hogy az akar + lenni. 2. rosszkor (túl korán teszteltél) 3. valóban nincs peteérés ha nagyon egyformák a tesztek, akkor azt javaslom, hogy csinálj végig egy egész hónapot. (este 7-8 körül minden nap)hátha kiderül a turpisság és ne a dm-es teszteket vegyed, egy vagyon! vaterán teszveszen 75-80 ftért már vannak.

1.majdnem 2 egyforma van? mert akkor lehet, hogy az akar + lenni. 2. rosszkor (túl korán teszteltél) 3. valóban nincs peteérés ha nagyon egyformák a tesztek, akkor azt javaslom, hogy csinálj végig egy egész hónapot. (este 7-8 körül minden nap)hátha kiderül a turpisság és ne a dm-es teszteket vegyed, egy vagyon! vaterán teszveszen 75-80 ftért már vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a kifogástalan választ! ez a 3. hónap hogy használtam és eddig nem volt gond de most szinte mindig egyforma a teszt (vaterás) ezért nem is értem pedig napi 3 at elsütöttem kiváncsiságból azért még ma is csinálok egyet este majd megírom mi lett n.

Szerintetek olyan létezik hogy valaki szerelmes a párjába, de mégis megcsalja? Vagy igaz az hogyha szeretünk valakit akkor sose csalnánk meg?

Legjobb válasz: Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.

Én szerelmes voltam belé és mégis megcsaltam. Nem zártam még le az elõzõ kapcsolatomat teljesen, találkoztam megint az exemmel és végül lefeküdtünk. De szerelmes voltam a barátnõmbe.. Ha netalántán ilyesmi miatt kérdeznéd: SOHA ne csalj meg senkit. Ennél nagyobb bûntudat nem sok van.
Létezik.A szerelem és a testiség két különválasztható dolog, mûködik egyik a másik nélkül is.
A vadászösztön megmarad...
Van!
Szerintem ez így van, de ehhez nem feltétlenül szükséges szerelem, elég, ha tiszteljük és legalább emberileg szeretjük a másikat. Akkor nem tesszük ezt vele. Ez ilyen egyszerû.
Nem létezik. Aki szerelmes, nem gondol még csak ilyenekre sem.
Ha minden rendben mûködik a kapcsolaton belül akkor nem csalja meg a párját.
Biztos hogy nem.Az akkor nem szerelmes
én megcsaltam és szerettem csak elkényelmesedett én is kicsit és nem annyira volt már jó aztán most megint jó minden újra szeretem .
Szerintem a 14-es mondta meg a tutit. Attól, hogy ti nem tudjátok elképzelni, még létezhet ilyen. A világon nagyon sok minden van amit nem tudtok elképzelni, mégis létezik és az embernél sokszínûbb dolog nemigen van. Férfiaknál teljesen simán kettészedhetõ a szex és az érzelmek. Szerintem nõknél is, de nem vagyok nõ, ezért ezt nem tudom 100%-ig megítélni :)
én is szerelmes voltam de csúnyán összevesztunk utána elmentem inni és részegen smaroltam mással
Magamból indulnék ki azt mondanám nem lehetséges. Még is látni és hallani olyan nyílt kapcsolatokról ahol a (házas)párok imádják egymást még is félre kufircólnak és jól megvannak. Szintén hallani olyan családapákról vagy családanyákról, akik soha nem hagynák el a párjukat és nem anyagi vagy presztízs okból, hanem szerelembõl, viszont még is csalják õket. Nekem felfoghatatlan, de létezik ilyen. Viszont határozottan az emberek egy nagyon nagyon kis részénél.
Mármint 4-es-nek szántam...
ma 23:03 Gratulálok.Büszke lehetsz magadra ribizli.Ta alóban szeretted nyilván.B..sztalak is volna ki mint macskát kaksizni..
4! a szeretem és a szerelem nem egyenlõ!! szóval aki szerelmes, az nem képes rá ha szeretünk az már más, N
Van: láttam már mûködõ nyitott kapcsolatokat. Bár az nem igazán megcsalás, hiszen a másik tud róla. Egyéb esetben nem.
Van én is sokáig csináltam ezt, de hidd el nem szabad ! Meg marad benned az érzés és ha úgyvan többször megcsinálod majd, mert hajt a véred. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!