Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy reggeli és (7 db)

Létezik, hogy a reggeli és az esti hő között 1 egész fok a különbség?

Me (nem)kellene megjönnie,tegnap este a h?m hüvelyben 36.7 volt, ma reggel 36,2. Gondoltam biztos megjön, de eddig semmi.Most megmértem a h?m 37,3. Szerintetek?

Legjobb válasz: Az esti mindig magas, mivel egész nap mozogsz.Csak a reggeli elsõ amikor még az ágyból ki se szálltál az az igazi.És persze mindig ugyan abba az idõbe kell.A hõd a reggeli, nagyon alacsony a babához.Nekem a reggeli hõm 37,2 volt amikor babós lettem.Reggel mérd meg, és ha alacsony akkor készülj a mensire. Ha a 37,3 marad reggel, akkor az nagyon jó. Sok sikert 38 hetes kismama

Az esti mindig magas, mivel egész nap mozogsz.Csak a reggeli elsõ amikor még az ágyból ki se szálltál az az igazi.És persze mindig ugyan abba az idõbe kell.A hõd a reggeli, nagyon alacsony a babához.Nekem a reggeli hõm 37, 2 volt amikor babós lettem.Reggel mérd meg, és ha alacsony akkor készülj a mensire. Ha a 37, 3 marad reggel, akkor az nagyon jó. Sok sikert 38 hetes kismama
A mérvadó a hõmérõzésben mindig a reggeli hõ! Hiszen éjszaka alszol, és nem mozogsz! A test nyugalmi állapotban van! A peteérés az utolsó alacson hõmérsékletû napon következik be! Azután szépen lassan eléri a 37-et vagy kicsit magasabbat is! Addig ott marad amíg meg nem jön! Persze ha megtörtént a megtermékenyülés akkor nem fog leesni, és lehet reménykedni! A hõmérõzés lénye, ahogyan elõttem is okosan írták, hogy közel azonos idõben, higanyos hõmérõvel, és hüvelyben kell, még az elõtt mielõtt kikelsz az ágyból! Csak úgy tudod meg, hogy mikor van/volt peteérésed, ha legalább 2-3 ciklust végigméregetsz! Szerintem jó módszer! De mellette figyelheted még a folyásodat is, mert az is sokmindent elárul! Remélem segítettem! Szorítok neked nagyon! De a hõdet inkább reggel mérd higanyossal! Majd írd meg, hogy mi lett! Egyébként más tüneteid nincsenek?
szerintem olvasd el jó alaposan , hogy mit írtál, és ott a válasz benne.
A kérdező hozzászólása: vagyis??
nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdésem.. hanem hogy az lehettem e... és ha nem miért vérezhettem..
nem vetéltél el. a vérzésnek meg más oka is lehet.
Észreveted volna ha elvetélsz.Ez nem az volt.
A kérdező hozzászólása: megijedtem mert nagyon rosszul voltam fájt a hasam és hányingerem is volt..
Vetéléshez túl kevés a vérzés, viszont lehet beágyazódás jele is. Mondjuk akkor, ha spontán ovuláció által közvetlenül a menszeszed után estél teherbe.

Létezik, hogy egy hal reggelre egyszerűen eltűnjön az akváriumból? Csak guppikat tartok, és az akvárium részlegesen fedett, ki nem ugorhatott.

Legjobb válasz: Ez nálunk is többször elõfordult. Mi is csak guppikat tartunk. Nem volt beteg vagy valami? mert akkor lehet hogy meghalt és megették. Ez is elõfordult már nálunk.

Ez nálunk is többször elõfordult. Mi is csak guppikat tartunk. Nem volt beteg vagy valami? mert akkor lehet hogy meghalt és megették. Ez is elõfordult már nálunk.
én a macskát kivinném a szobából. nálunk több hal nem tûnt el.
Nálunk tûnt el, de azért mert bénán volt az akvárium és valahogy kiakciózta magát a hal és a padlón találtam meg, de még élt, szerencsére. Ugyanígy jártunk egyszer a kerti tóval is...Szóval nemtudom. :D
nekem is volt ilyen... egyszer egy guppi nyomtalanul eltûnt...még a gerincét se találtam....
A kérdező hozzászólása: Az eltûnését követõ este már furcsán viselkedett, de betudtam a terhességének. Létezik, hogy egy éjszaka alatt a három társa egyszerûen bepapizta???
Ilyen velem is volt :S Persze, hogy létezik, fõleg ha csigák is vannak benne! Órák alatt képesek összetakarítani a maradványokat. A csontjait sem biztos, hogy meg fogod találni: valószínûleg szétszórták, kavicsok alá szorult. A víz meg egész gyorsan feloldja a vázat - nekem még a díszkagylóimat is feloldotta, szóval egy guppicsontváz semmiség neki. :O
Nekem is volt már ilyen. Egyszer levettem az akvárium tetejét, és az alganyalóm kiugrott. Reggel találtam meg, még élt, visszatettem és hamar kiheverte. Aztán egyszer megint levettem takarításnál és elfelejtettem visszarakni, estére eltûnt a hal, sehol nem találtam. Aztán három nap múlva lett meg, elvergõdött és a sarokban volt :( De volt olyan is, hogy megették az egyik halamat. Az mondjuk kicsi volt, fiatal, de már nem fért be a szájukba, de eltûnt, szóval biztosra veszem, hogy megették.

Létezik hogy bejelentett munka helyen nem jár pihenő idő + reggeli és ebéd szünet?

Lehet-e olyat csinálni hogy én közfoglalkoztatásban dolgozok van egy kollektív szerződésem és már ez 3.hónap ja és most bejelentik hogy tovább kell dolgozni hogy ledolgozzuk az ebéd időt tehát a én munka időm eredetileg 7:00-15:00 most 15:20 És Nincs reggeli idő és nincs megállás ! Ezt ők mint Városi cég megcsinálhatják ?? Erre valaki tudna nekem valami okosat mondani mert én nem ismerem a jogszabályt ami köz foglalkoztatottakra vonatkozik

Legjobb válasz: Olyan, hogy reggel idõ nincs, csak tobb mûszakot munkarendben. Ebéd idõt vagy pihenõidõt koteles biztosítani, ez viszont nem a munkaidõ része, tehat le kell dolgozni.

Olyan, hogy reggel idõ nincs, csak tobb mûszakot munkarendben. Ebéd idõt vagy pihenõidõt koteles biztosítani, ez viszont nem a munkaidõ része, tehat le kell dolgozni.
Sajnos az új munkatörvénykönyve nem épp a dolgozót segíti. Nálunk is így van egyébként, én is állami cégnél dolgozom. 8 órát KELL ledolgozni, ergó nálunk 6:30-tól 14:50-ig van a délelõttös mûszak és 13:00-tól 21:20-ig a délutános. Mellesleg a munkaközi szünetet (nálunk) minimum 4 , de maximum 6 óra után ki kell adni, ami 20 perc ugye. Más kérdés, hogy ezzel senki nem foglalkozik, hogy te valójában kiveszed-e...
A kérdező hozzászólása: Értem de a köz foglalkoztatottakra más vonatkozik mint a sima munkásokra nem ? Akkor le kell dolgozni a ebéd idõt ? De a pihenõt azt nem ?
Azt az idõt kell ledolgozni, amit nem munkával töltöttek, mindegy mi a neve.
Ebédszünetet mindenhol le kell(ene) dolgozni. Ezt nem akarom így! :) De ez a törvény.
Ja de ebbõl indulnánk ki, akkor nem dolgozhatnék szombat-vasárnap egyszerre (pedig szoktam), járna a heti 2 pihenõnap (ezen a héten csak 1 lesz), valamint 2 munkaidõ kezdete között alig telik el 9 óra (ami még éppen hogy belefér)
ha nem állunk ellen, akkor visszaélnek, mert mindig akad disznó korpára. Tehát ott áll az ajtóban a munkanélküli, aki MINDENT elvállal.
Ha van a helyi önkormányzatnál ingyenes úgyvéd, vagy vmi jogsegélyes attól utána tudsz érdeklõdni.De talán a munkaügy kirendeltségen is tudnak segíteni.
Persze!Nekem se szabadság se pihenõm nem volt és 12-15 órát dolgoztam!!!20 perc miatt meg ne sírjál!!Örülj hogy csak ennyit kell dolgozni és nem 60.000 Ft-ott kapsz!!2 részletben!!

Létezik az hogy megiszok 2-3 dl vörösbort és már furcsán járok, reggelre meg iszonyatos fejfájásom van? Ennyitől lehetek másnapos? Amúgy még csak 16 vagyok.

Legjobb válasz: Lehet igen, sok minden befolyásolja az alkohol felszívódását és azt, hogy mennyire bírod a piát.

Lehet igen, sok minden befolyásolja az alkohol felszívódását és azt, hogy mennyire bírod a piát.
a testtömegtõl függ meg a bor %-ától de szerintem attól nem kéne hogy bajod legyen, lehet, hogy ettél elõtte vmi gyógyszert, amit alk.-lal nem lehet vagy huzat ért, vagy mittomén...
A kérdező hozzászólása: 43 kg vagyok
Ne erõltesd a szeszelést. Valószínû az átlagnál rosszabbul bontja a szervezeted az alkoholt. Egyébként nagyon eltérõ lehet (genetikailag) az emberek alkohol tûrése. dellfil
ha innál öreganyám borából egy kortyot a detoxba vinnének az biztos!
no meg persze minek iszik aki nem bírja?

Hétfőn (nem) kellene megjönnie. Azon kívül hogy enyhe mellfeszülésem van és 37 fok a reggeli hőmérsékletem semmi tünetem nincs. Létezik azért hogy babás vagyok?

Nagyon szeretnénk már:-)

Legjobb válasz: Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :))))))

Nekem szerdán NEM kéne megjönie, és nekem sincs még eddig sok tünetem. szerintem ha hétfõig nem jön meg, kedden az lsõ vizeletbõl csinálj majd egy tesztet, hátha + lesz! Szorítok! :) )))))
Szia. A hétfõ még nagyon messze van. A mellfeszülés a mensi elõjele is lehet. A hõd még hétfõ reggel is le eshet, úgy hogy egyenlõre ne bízz túlságosan benne. Én kívánom hogy úgy legyen, de engem is sokszor át vert a hõm. Sok sikert 29hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:-)
Én még kedden se csinálnék, nekem 7 hetesen derült ki hogy babás vagyok. Rengeteg tesztet dobtam így ki. Én egy hetet azért várnék még a hétfõ után is.
Mondjátok már meg hogy a kérdezõ, hogy tud komentet írni?köszke
Ha pl te vagy a kérdezõ, akkor alul van ott egy olyan, hogy: Komment küldése. Arra kell klikkelni, és beírni amit akasrz! :) )
Szia! Nekem 5 - én kellett volna megjönnie, ma reggel teszteltem elõször és pozitív lett. Eléggé féltem az eredménytõl, ugyanis nekem sem volt a 37, 2 fokos hõn és mensihez hasonló görcsön kívül semmi más tünetem. A melleim nem duzzadtak, nem feszülnek, nyomásra picit érzékenyek, hányingerem (még)nincs. Szorítok, hogy nektek is baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm a kedves és drukkoló tanácsokat:-)

Létezik olyan terhesség aminek semmi jele nincs? Mármint hogy nincsenek reggeli rosszullétek, mellfeszülés, étvágy . És emellett meg is jön.

Csak elgondolkodtam rajta mert egyik ismer?sömnek volt vérzése terhessége alatt de más tünete volt. És gondoltam hogy lehet e olyan hogy semmi jele sincs.

Legjobb válasz: Elöfordulhat, egy ismerösömnek semmi tünete nem volt, a menzesze is rendszeresen jelentkezett, és csak akkor vették észre, amikor a fájások miatt orvoshoz vitték. (Egészségügyi dolgozó, se ö se a kollégái nem gyanitottak semmit)

Elöfordulhat, egy ismerösömnek semmi tünete nem volt, a menzesze is rendszeresen jelentkezett, és csak akkor vették észre, amikor a fájások miatt orvoshoz vitték. (Egészségügyi dolgozó, se ö se a kollégái nem gyanitottak semmit)
Egy anyuka mesélte, hogy napi 15km-t futott, rekeszeket emelgetett a munkahelyén, rendszeresen volt gyenge vérzése. Állandóan panaszkodott viszont, hogy alig bírja a futást, és a hasából szinte semmit nem fogyott az utóbbi idõben-nem csont sovány alkat. Aztán egy nap azt érezte, hogy mozog a baba. És az orvos meglepetten vette tudomásul, hogy elég nagy baba van a pocakjában. Kb 16. hetesnek saccolták akkor.
Igen. Az elsõ kettõnél négykézláb másztam a klotyóig, majdnem infúzió lett a vége. A harmadiknál semilyen tünetem nem volt. Késõn is derûlt ki, hogy újra babánk lesz.
Hát nekem nem jött meg, de egyébként eddig még semmi tünetem nem volt...23hkm
nálam 26 hetesen derült ki, hogy terhes vagyok mert megjött ugyan úgy és egyszer se voltam rosszul és nem éreztem semmit és még a hasam sem nõtt addig!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!