Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy negativ teszt ellenere (2 db)

Létezik, hogy valakinél negativ teszt ellenere az orvos terhességet allapit meg?

Legjobb válasz: Én már hallottam ilyenrõl is. de miota késik a menzid? és szeretnél babat?

Én már hallottam ilyenrõl is. de miota késik a menzid? és szeretnél babat?
A kérdező hozzászólása: 2, 5 hete. Nem volt betervezve de ha igy alakult akkor szeretném most már igen szeretném ha az lennék. Vannak erre utaló jelek de lehet ugyanakkor mástól is. Orvosom e héten szabin van igy jõvõ hétig várnom kell addig meg izgulok h mi van.
Én azt javaslom, hogy csinálj még egy tesztet, egy más fajtát. Nekem is ez volt: az elsõ negatív lett, a második pozití, így csináltam egy harmadikat is, az is pozitív lett. A dokim szerint, egy teszt nem teszt! :-) Szurkolok! Nagyon jó érzés babát várni!
Szia! Az elsõ tesztem nekem is nega lett, de a második egy másik fajta már pozitív, igaz a második csík halványabb volt, de a csajok itt azt mondták, a halvány csík is csík!! Szorítok
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a biztatást!!!!! Holnap veszek vmi másfajta tesztet.
Szia! Prsze, hogy létezik ilyen, de ahogyan a többiek is javasolták, csináljj egy másik tesztet, és ha az is pozitív lesz, kedhetsz örülni. Ja és csak nyugi, aggodalomra semmi ok! :)
Szia! Mit mutatott a 2. teszt? Puszi!
Mi lett a vége?:Õ
és eros a vérzés?vagy egyáltalán mien?élénkpiros?gorcsolni szoktal?hát elvileg nem kizárhato, allitolag a nagynénimnek 3 honapig meg volt.nekem is volt hogy rovidebb ideig tartott és kevesebb volt a mennyisege, de megsem voltam terhes. Szerintem nem vagy az, de az azért megis csak fura, h. allitolag no a hasad.terhessegre utalo tuneteid nincsenek?
Szerintem biztos nem vagy terhes, ha az lennél a tezstnek ki kellene mutatnia.De egyszerû a dolog el kell menni orvoshoz egy gyors uh és kész.Õ majd megmondja hogy megnyugodj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!