Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy negativ teszt (21 db)

Valószínű, hogy terhes vagyok (5. hét), a jelek szerint. Létezik, hogy a teszt negatív lett?

Legjobb válasz: Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!

Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!
Persze. Én 7 hetes vagyok 4 tesztet csináltam mind negatív, pedig az uh már kimutatta. Ennyit a tesztekrõl.
Az általam vett teszt használati útmutatójában benne van, hogy igen ritka esetekben elõfordul hamis pozitív és negatív teszteredmény. Szóval igazából mindig minden megtörténhet. :-)
Szia 4-5 nap mulva csinálj még egy tesztet és kérj idõt dokihoz. Nekem 5 hét 3 napos volt az elsõ uh. Negatív eredmény szokott lenni, pedig terhesség van:-)
Mindenképpel orvoshoz kell elmenni.
Én is hasonló helyzetben vagyok! Minden tünetem megvan, de a tesztem negatív, a nõgyógyász 2 hét múlva rendelt vissza ultrahangra és elküldött újból laborba! Megkérdeztem tõle, hogy a labor eredmény mennyire biztos és azt mondta, hogy egyáltalán nem! Én is elvileg 5 hetes terhes vagyok illetve lehetek!? Sok sikert! Drukkolok!

Létezik, hogy a teszt negatív de terhes vagyok?

Legjobb válasz: Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.

Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.
csajok sajna én is igy jártam reménykedtem negativ teszt elenére és mégsem volt baba.van olyan is hogy a teszt nemutat semmit sde ez nagyon ritka. inkább jobb nem reménykledni negativ tesztmellett
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma reggel megjött sajna, pedig még késett is és voltak babára utaló jeleim. Igazad volt, aki azt írta, hogy a túlzott reménykedés csalódást okozhat. Drukkolok a kérdés feltevõnek, hogy összejöjjön a bébi.
persze, ha túl korán csináltál tesztet, vagy nem elég érzékeny, vagy a hcg hormonod alacsony még valamiért

Létezik, hogy egy teszt először pozitív, aztán átmegy negatívba?

Én írtam ki az el?bb az "Ez most pozitívnak vagy negatívnak számít?SOS!" kérdést is, ott elolvashatjátok, hogy mi történt.

Legjobb válasz: HA sokat vártál, akkor erre ugyanúgy érvényes, hogy pár percen belül kell leolvasni, utána NEM érvényes. De elolvastam, csinálj egy érzékenyet, ha ilyen korán vagy, szerintem baba lesz, úgyhogy én a helyedben vennék egy gyógyszertári érzékenyet, mondjuk Qupidot, mert utána egy darabig úgysem kell:)

HA sokat vártál, akkor erre ugyanúgy érvényes, hogy pár percen belül kell leolvasni, utána NEM érvényes. De elolvastam, csinálj egy érzékenyet, ha ilyen korán vagy, szerintem baba lesz, úgyhogy én a helyedben vennék egy gyógyszertári érzékenyet, mondjuk Qupidot, mert utána egy darabig úgysem kell:)

Létezik olyan, hogy több negatív teszt kimutatása után, mégis terhes valaki?

Pl elmegy a n? a dokihoz, hogy vizsgálja meg, és a doki megállapítja, hogy a n? terhes, pedig a tesztek negatívak lettek! :)

Legjobb válasz: Létezik, állítólag csak a pozitív a biztos. Ez azét van így, mert lehet, hogy valakinek azért negatív a tesztje, mert nem termelõdött még elég HCG a szervezetében, pedig ott van a baba. De ez nem túl gyakori, sõt ritka. Ha egy hét késés után sem jön meg, akkor valószínûsíthetõ, hogy a - teszt hazudott. Szóval ha van negatív teszted, ne reménykedj túlságosan. Egyszer én is csalódtam már negatív volt, késett, aztán mégis megjött. 6 hetes kismama

Létezik, állítólag csak a pozitív a biztos. Ez azét van így, mert lehet, hogy valakinek azért negatív a tesztje, mert nem termelõdött még elég HCG a szervezetében, pedig ott van a baba. De ez nem túl gyakori, sõt ritka. Ha egy hét késés után sem jön meg, akkor valószínûsíthetõ, hogy a - teszt hazudott. Szóval ha van negatív teszted, ne reménykedj túlságosan. Egyszer én is csalódtam már negatív volt, késett, aztán mégis megjött. 6 hetes kismama

Létezik, hogy valakinek kevesebb hcg-t tartalmaz a szervezete, mint másoknak és azért nagyon sokáig negatív a teszt? Csalódtatok már nagyon érzékeny tesztben? Mindamellett, hogy mellfeszülés, stb. megvannak?

Legjobb válasz: Ha az elején vagy akkor nem meglepõ ha negatív/ak a teszt/ek. Én szinte minden nap csináltam tesztet, amikor már úgyéreztem ( a tünetekbõl), hogy baba lesz. Csak annyit mondhatok, hogy az elmaradt mensiig nem nagyon érdemes. Addig türelem.

Ha az elején vagy akkor nem meglepõ ha negatív/ak a teszt/ek. Én szinte minden nap csináltam tesztet, amikor már úgyéreztem ( a tünetekbõl), hogy baba lesz. Csak annyit mondhatok, hogy az elmaradt mensiig nem nagyon érdemes. Addig türelem.
Akkor pozitív, ha a teszt csík legalább olyan erõs, vagy erõsebb mint a kontroll csík. Igen, lehet 2 napig pozitív. Sok sikert!

Létezik olyan hogy a teszt 6 hetesen negatívot mutat? Volt így valaki?

A második clostys hónaponál tartok.43 ciklus napomon teszteltem ami azt jelenti hogy 6 hetes lehetek,de negatív lett a teszt reggeli vizeletből.Nagyon sok cikket olvastam,hogy sok nőnél 6 hetesen negatív lett a teszt.Ma csináltam a tesztet,de mindenképp megyek hétfőn orvoshoz.Csak kiváncsi vagyok volt e valaki így és mégis volt baba.

Legjobb válasz: Hát a teszt mindenképpen pozitív, ha terhes valaki. Az a nagyon sok nõ, valószínûleg nem középidõben, hanem jóval késõbb esett teherbe, kb.a nem várt menstruáció tájékán. Bár én nem hiszek abban, hogy olyan sokan lennének. Hat hetesen már élõ embrióról szoktunk beszélni. Nagyon-nagyon ritkán van az, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, de ez tényleg csak szakirodalmi példa. Szerintem annyira ne éld bele magad, de nagyon drukkolok neked!

Hát a teszt mindenképpen pozitív, ha terhes valaki. Az a nagyon sok nõ, valószínûleg nem középidõben, hanem jóval késõbb esett teherbe, kb.a nem várt menstruáció tájékán. Bár én nem hiszek abban, hogy olyan sokan lennének. Hat hetesen már élõ embrióról szoktunk beszélni. Nagyon-nagyon ritkán van az, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, de ez tényleg csak szakirodalmi példa. Szerintem annyira ne éld bele magad, de nagyon drukkolok neked!
hány napos ciklusaid szoktak lenni? mert elmaradt mensi után 1 héttel szerintem ki kellene mutatnia a tesztnek, ha terhes vagy. Uh-gal ellenõrizték a peteérést? Mert a closty sajnos okozhat cisztákat is.

Létezik, hogy 4 terhességi tesz, ha negatívat mutat, mégis terhes legyek?

Legjobb válasz: Igen létezik ugyan is a vizelet PH ja is befojásolja. Ha megvannak a rá utaló tünetek akkor 100% terhes vagy és ne higgy a tesztnek.

Igen létezik ugyan is a vizelet PH ja is befojásolja. Ha megvannak a rá utaló tünetek akkor 100% terhes vagy és ne higgy a tesztnek.
NEM
A kérdező hozzászólása: a menstruációm kimaradásának 10. 12. 13. és 15. napján teszteltem elsõ vizeletbõl. szerintetek?? :s
Az elsõ kettõ butaságot beszél. Igen, lehetsz. NEM a vizelet PH-ja, hanem a vizeletbõl kimutatható HCG hormon szintje befolyásolja, hogy a teszt negatív vagy pozitív lesz-e. Nem az számít, hogy az elmaradt menstruációd hányadik napján végezted a tesztet, hanem hogy hány nap telt el a problémás aktustól számítva. Akkor tesztelhetsz negatívat annak ellenére, hogy terhes vagy, ha kb. két héten belül estél teherbe. Minimum két hétnek kell eltelnie az aktustól számítva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! a tesztre amit használtam az volt írva, hogy akár a kimaradt menstruáció elsõ napjában tesztelhetek. a problémás aktus pedig több mint 2 hete volt, (az is azt jelenti, hogy 2percig gumi nélkül csináltuk az elején, utána pedig bõ 1óra múlva gumival ment el a párom!!!!)

Létezik olyan hogy a teszt negativ de mégis terhes lennék? ápr.16-án volt meg rendesen majd máj.14-én barnáztam. Azóta semmi.

Legjobb válasz: Szerintem is vegyél egy másik tesztet,az is elõfordul,hogy a teszt hibás!

Szerintem is vegyél egy másik tesztet, az is elõfordul, hogy a teszt hibás!
Azért elég régen mensiztél utoljára. Több mint 2 hónapja! Ezt már kimutatná a teszt, szerintem. Ha mégis negatív, ott szerintem más gond van. Orvos mit mondott?
A teszt úgy tud téves lenni, hogy negativ (akár mert túl korán teszteltél, akár mert valami nem stimmelt a teszttel vagy a teszteléssel). A legokosabb, ha még egy tesztet csinálsz, de szerintem elég nagy az esély a babára.
Még egy teszt és az eredménytõl függetlenül orvos. Már egyébként ki kellett volna mutatnia a tesztnek ha baba van.

Létezik olyan, hogy a teszt délelött még negativ délután már lehet látni a második csik helyét?

Persze nem ugyan arrol a esztröl eszélek.Délelött is csináltam egyet és egy másikat délután.

Legjobb válasz: Igen, létezik. A HCG mennyisége folyamatosan nõ.

Igen, létezik. A HCG mennyisége folyamatosan nõ.
ha csak a helyét látod az sajnos szellemcsík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!