Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy negativ (37 db)

Létezik, hogy valakinek kevesebb hcg-t tartalmaz a szervezete, mint másoknak és azért nagyon sokáig negatív a teszt? Csalódtatok már nagyon érzékeny tesztben? Mindamellett, hogy mellfeszülés, stb. megvannak?

Legjobb válasz: Ha az elején vagy akkor nem meglepõ ha negatív/ak a teszt/ek. Én szinte minden nap csináltam tesztet, amikor már úgyéreztem ( a tünetekbõl), hogy baba lesz. Csak annyit mondhatok, hogy az elmaradt mensiig nem nagyon érdemes. Addig türelem.

Ha az elején vagy akkor nem meglepõ ha negatív/ak a teszt/ek. Én szinte minden nap csináltam tesztet, amikor már úgyéreztem ( a tünetekbõl), hogy baba lesz. Csak annyit mondhatok, hogy az elmaradt mensiig nem nagyon érdemes. Addig türelem.

Valószínű, hogy terhes vagyok (5. hét), a jelek szerint. Létezik, hogy a teszt negatív lett?

Legjobb válasz: Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!

Létezik. Kevés HCG-van a szervezetedben. Csinálj pár nap múlva másik tesztet.Sok sikert!
Persze. Én 7 hetes vagyok 4 tesztet csináltam mind negatív, pedig az uh már kimutatta. Ennyit a tesztekrõl.
Az általam vett teszt használati útmutatójában benne van, hogy igen ritka esetekben elõfordul hamis pozitív és negatív teszteredmény. Szóval igazából mindig minden megtörténhet. :-)
Szia 4-5 nap mulva csinálj még egy tesztet és kérj idõt dokihoz. Nekem 5 hét 3 napos volt az elsõ uh. Negatív eredmény szokott lenni, pedig terhesség van:-)
Mindenképpel orvoshoz kell elmenni.
Én is hasonló helyzetben vagyok! Minden tünetem megvan, de a tesztem negatív, a nõgyógyász 2 hét múlva rendelt vissza ultrahangra és elküldött újból laborba! Megkérdeztem tõle, hogy a labor eredmény mennyire biztos és azt mondta, hogy egyáltalán nem! Én is elvileg 5 hetes terhes vagyok illetve lehetek!? Sok sikert! Drukkolok!

Létezik, hogy tegnap d. u. pozitívat teszteltem halványan . Ma reggel meg negatívat? Számomra ez felfoghatatlan . A nem várt mensi dec.26.

Legjobb válasz: Ha másfajta tesztel csináltad akkor létezik.De 6 nappal vagy a nemvárt elõtt,ne stresszeld magad,én is állandóan ezt csináltam és nincs értelme.

Ha másfajta tesztel csináltad akkor létezik.De 6 nappal vagy a nemvárt elõtt, ne stresszeld magad, én is állandóan ezt csináltam és nincs értelme.
A kérdező hozzászólása: NEM Bírtam ki....épp most végeztem el egyet..kicsivel erõsebben pozitív..A melleim leszakadnak :/ :)
Próbálj nyugodt lenni, és a következõ tesztet leghamarabb a nem várt napján csináld. Ebbõl még akár baba is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Rendben mindenképp írok, és köszönöm :)
Szerintem is az lehet, hogy még annyival a nem várt elõtt vagy, hogy nagyon alacsony a hcg szint, és a vizelet koncentrációja erõsen befolyásolja a csíkok számát..... Szorítok, hogy minden rendben legyen! Írd majd meg ha teszteltél újra!
Sok sikert kívánok :)
A kérdező hozzászólása: Hát a tegnapi halványka óta , titkon nagyon boldog és nyugodt vagyok, reménykedem :)
Ne stresszeld magad, az soha nem tesz jót!! Nyugodj meg, ne izgulj, sokkal könnyebb lesz minden :)
A kérdező hozzászólása: Voltam már terhes missed ab lett a vége :( Ezért vagyok nagyon rá állva nagyon szeretnénk... 28.-án csinálom a következõt remélem az lesz amit várunk :) ( A melleim nagyon fájnak)
Te pedig valószínûleg még korán teszteltél, hisz még csak nem is lenne itt az ideje a vérzésednek, ezért még nincs annyi HCG a szervezetedben, hogy azt a nap bármely szakaszában végzett bármilyen teszt kimutassa, bármilyen vizeletbõl. Tehát egy pár nap múlva már valószínûleg bármelyik teszt pozitív lenne.
Létezik. Egy, ha más tesztet használtál, vagy kettõ, ha nem ugyanolyan koncentrált pisibõl csináltad. Én, amikor terhes lettem a kisfiammal, 2 tesztet csináltam, egyet délután kíváncsiságból, ami erõs pozitív lett, viszont elõtte órákkal nem voltam pisilni, mert nem voltam otthon és hazaérve egybõl tesztet csináltam. Másnap pedig biztos, ami biztos alapon csináltam tesztet reggel és halványabb pozitív lett, viszont valamikor hajnaltájban voltam pisilni. 2 egyforma tesztet csináltam. Csak valószínûleg a délutáni koncentráltabb lett, mivel elõtte órákig nem voltam tényleg pisilni.
A kérdező hozzászólása: Ugyan az volt a teszt :/ :) Nagyooon várjuk a pozitívat :) Próbálok nyugodt lenni.
Azért még légy türelmes. És ha a nem vártkor már határozott erõs akkor nem hiszem hogy lehet gond. Gratulálok!

Létezik, hogy 4 terhességi tesz, ha negatívat mutat, mégis terhes legyek?

Legjobb válasz: Igen létezik ugyan is a vizelet PH ja is befojásolja. Ha megvannak a rá utaló tünetek akkor 100% terhes vagy és ne higgy a tesztnek.

Igen létezik ugyan is a vizelet PH ja is befojásolja. Ha megvannak a rá utaló tünetek akkor 100% terhes vagy és ne higgy a tesztnek.
NEM
A kérdező hozzászólása: a menstruációm kimaradásának 10. 12. 13. és 15. napján teszteltem elsõ vizeletbõl. szerintetek?? :s
Az elsõ kettõ butaságot beszél. Igen, lehetsz. NEM a vizelet PH-ja, hanem a vizeletbõl kimutatható HCG hormon szintje befolyásolja, hogy a teszt negatív vagy pozitív lesz-e. Nem az számít, hogy az elmaradt menstruációd hányadik napján végezted a tesztet, hanem hogy hány nap telt el a problémás aktustól számítva. Akkor tesztelhetsz negatívat annak ellenére, hogy terhes vagy, ha kb. két héten belül estél teherbe. Minimum két hétnek kell eltelnie az aktustól számítva.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod! a tesztre amit használtam az volt írva, hogy akár a kimaradt menstruáció elsõ napjában tesztelhetek. a problémás aktus pedig több mint 2 hete volt, (az is azt jelenti, hogy 2percig gumi nélkül csináltuk az elején, utána pedig bõ 1óra múlva gumival ment el a párom!!!!)
Mi lett a vége?:Õ
és eros a vérzés?vagy egyáltalán mien?élénkpiros?gorcsolni szoktal?hát elvileg nem kizárhato, allitolag a nagynénimnek 3 honapig meg volt.nekem is volt hogy rovidebb ideig tartott és kevesebb volt a mennyisege, de megsem voltam terhes. Szerintem nem vagy az, de az azért megis csak fura, h. allitolag no a hasad.terhessegre utalo tuneteid nincsenek?
Szerintem biztos nem vagy terhes, ha az lennél a tezstnek ki kellene mutatnia.De egyszerû a dolog el kell menni orvoshoz egy gyors uh és kész.Õ majd megmondja hogy megnyugodj.

Létezik, hogy a terhességi teszt negatív, pedig biztos, hogy baba van?

Legjobb válasz: Hallottunk már ilyen esetrõl, hogy csak két hét késés után volt pozitiv valakinek a tesztje. Hány napja késik?

Hallottunk már ilyen esetrõl, hogy csak két hét késés után volt pozitiv valakinek a tesztje. Hány napja késik?
Mennyire biztos a baba? Mert ha már régóta nagyon szeretnéd az agyad is tudja produkálni a tüneteket, még a mensi is kimaradhat, de HCG termelés és baba nincsen. Persze lehet hogy nagyon korán tezsteltél.
Ezek szerint letezik, hiszen te sajat magad irtad hogy BIZTOS hogy van baba. 99%-ban biztosan a tesztek. Voltal mar dokinal?! A biztosat o tudja megmondani.
Ha túl korán teszteltél, akkor lehet ilyen. Mikor kellene megjönnie?
azért általában kiszokta mutatni
igen, nekunk is igy volt. kb 5 hetes terhes lehettem, teszteltem, negativ. jo szomoru voltam. elmentunk naszutra, erzem, hogy feszul a mellem, de annyira, hogy sportmelltartóban aludtam, meg szedültem, gyenge voltam, parom mondja picit napszurast kaptam, azert vagyok ilyen, mondom na persze.. egy het mulva hazajottunk, vettem tesztet, nem erdekelt, hogy a parom azt mondta, hogy ugyse, es persze pozitiv lett. rögtön orvos, masnap, jé, hathetes babó..

Létezik, hogy terhes vagyok, annak ellenére, hogy menstruáltam, igaz 5 nappal előbb jött meg? De folyamatosan hányingerem van émelygeg, ha eszek vagy iszok valamit rögtön felkavarodik a gyomrom. Már teszteltem is de az is negatív lett.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!

Elõfordulhat, mert van akinek megjön annak ellenére, hogy terhes, de ilyenkor általában kevesebb a vérzés és csak néhány napig tart és inkább barnázás van!
lehet, hogy csak a tested játszik veled, sajna.nekem is volt.azután csak 7 hónap után jött össze a pici.5hós kislány anyukája

Létezik, hogy a teszt negatív de terhes vagyok?

Legjobb válasz: Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.

Remélem, hogy igen, én is hasonló cipõben járok. Meg is szerettem volna kérdeni, hogy mennyire megbízható a Gravi HCG-gyorsteszt. Én a Gabrielt szerettem volna kipróbálni, de a gyógyszerész csak ezt tudta adni. Különben többektõl hallottam, hogy létezhet, csak még nincs elég HCG a szervezetedben.
csajok sajna én is igy jártam reménykedtem negativ teszt elenére és mégsem volt baba.van olyan is hogy a teszt nemutat semmit sde ez nagyon ritka. inkább jobb nem reménykledni negativ tesztmellett
Az elsõ válaszoló vagyok. Ma reggel megjött sajna, pedig még késett is és voltak babára utaló jeleim. Igazad volt, aki azt írta, hogy a túlzott reménykedés csalódást okozhat. Drukkolok a kérdés feltevõnek, hogy összejöjjön a bébi.
persze, ha túl korán csináltál tesztet, vagy nem elég érzékeny, vagy a hcg hormonod alacsony még valamiért

Létezik, hogy a negatív kenet eredménye mellett is "rossz szagú" a bugyim?

21 hetes terhes vagyok és nagyon aggódom. Terhességem eleje óta kitenyészett valami baci, folyton viszketek is, ami semmi kence hatására nem múlt el. Már beszedtem néhány doboz antibiotikumot is, de inkább szedném még nehogy baja legyen a babámnak. Legutóbbi kenet eredménye negatív, ami 19+5 naposan vettek le. Azonban érzem a szúrós szagot a bugyimon. Nem tudom mit csináljak? Félek, hogy a dokim már hülyének néz, eddig szinte két hetente vette a kenetet, némi túlzással. Nagyon félek a vetéléstől, koraszüléstől.

Legjobb válasz: Nekem sincs semmi bajom,de megis sokat budods a bugyim es rajottem hogy azert is mert jobban izzadok!Es mivel alig tudok borotvalkozni a szor is besegit az izzadasba..:/ Nekem az segit ha tobbszor cserelek bugyit egy nap,es tisztasagi betetet is,meg neha napkozben megmosakszom. De amit elottem irtak,a bugyi kifozes is egy jo otlet!

Nekem sincs semmi bajom, de megis sokat budods a bugyim es rajottem hogy azert is mert jobban izzadok!Es mivel alig tudok borotvalkozni a szor is besegit az izzadasba..:/ Nekem az segit ha tobbszor cserelek bugyit egy nap, es tisztasagi betetet is, meg neha napkozben megmosakszom. De amit elottem irtak, a bugyi kifozes is egy jo otlet!
Szerintem meg simán csak gombád van. Ez nagyon gyakori terhesség alatt. A viszketés is alátámasztja. A kenet laborja azért nem mutatja ki, mert azt nem is nagyon nézik, ugyanis a babára veszélytelen. Ettõl nem lesz vetélés, sem koraszülés, ne aggódj. A hiedelmekkel ellentétben ez nem így mûködik.
Igen, s elég kellemetlen szaga van, fõleg, hogy késõbb még néha vissza sem tudod tartani, hogy egy-két csepp ne a bugyidon landoljon. Mivel nem tudsz ellene mit tenni (azt mondják a hormonoktól van), így a tisztasági az egyetlen megoldás. Van egy aranyos cikk, ami a legcikibb terhességi tüneteket sorolja fel: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/3387/terhesseg-mellekh..
A kérdező hozzászólása: Terhespisi? Van erre külön kifejezés? Azért nem használok tisztasági betétet, mert azt hallottam, és olvastam már több helyen, mert az sem a legjobb a hüvelyflórának. Szóval van itthon, nem sajnálom rá a pénzt..., de mondom ezt is kipróbálom, hátha segít. Véreredmény jó lett. Egy nagyon nagyon pici CRP (gyulladási faktor) emelkedés, de azt mondta a doki, hogy szóra sem érdemes. Kenet kedden lesz, majd azt is megírom.
Nem lehet, hogy a terhespisit érzed? Annak nagyon durva a szaga, csak tisztasági betéttel lehet ellene védekezni.
Csak azért, mert hasonló volt nálam mindhárom gyerekemnél. Aztán aktil duót kaptam és SOHA többé nem tenyészett ki sem a strepto, sem az e.coli. Szülésnél nem is kaptam semmit, bár ezt nem értettem, de így volt és szerencsére semmi baj nem lett. Én úgyanígy aggódtam és nekem el is kezdett nyílni a méhszájam félidõben a fertõzések miatt, amit fogalmam sincs honnan szedtem össze. Talán a végbél a hibás.
milyen antibiotikumokat kaptál?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Felhívtam a dokimat, akinek a türelme határtalan. Reggel megyek hozzá, elküld vérvételre is. Az a baj, hogy az elsõ terhességem alatt végig e-coli hordozó voltam, szinte végig AB-t szedtem. Most is sokszor kitenyészett e-coli és strepto is. Azért érthetõ szerintem, hogy nagyon félek, féltem a babámat. Nem szeretném, ha kezeletlen baktérium miatt meginduljon a szülés. Fehér nagymama bugyit használok, amit 90 fokban mosok és vasalok utána. Nem tudom mit tehetnék még. Pamut anyagból van és terhességem alatt szereztem be egy csomó új darabot.
Az en bugyimnak is sokszor van egy szuros, savasabb szaga. Tobbszor szoktam lemosakodni sima vizzel.
Próbálj ki anionos betétet! Nekem bevált..
A kérdező hozzászólása: Jelentem, hogy nem véletlenül aggódtam. Ismerem a testemet, a baci szagot is sajnos. A legújabb kenet eredménye: E-coli. Kaptam rá Augmentin Duo-t. Csak gondoltam megígértem, hogy beszámolok a végeredményrõl, hátha a késõbbiekben segít ez valakinek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!