Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy nappal a nem várt (3 db)

Létezik, hogy két nappal a nem várt menzi előtt pozitív a teszt?

Volt már valaki így,hogy a menzi elmaradása elött "kétcsíkos"lett a tesztje??????Ez valós eredmény?:-)

Legjobb válasz: létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!

létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!
Igen letezik, En is sok hasonlot olvastam. Ha ket csik lett akkor TUTI, BABAS VAGY. gratulalok 10 hetes kismama
Szia! Nekem 2-3 nappal a mensi elõtt lett két csíkos a teszt! Nagyon boldog voltam!! Neked is gratulálok!
Szia!Én is akkor csináltam a teszetet és pozitív lett.Másnap megismételtem, mert csak halvány volt a második csík.Szintén pozitív.Gratula a babóhoz!:) A mosolyjelbõl arra következtettem, hogy örülsz neki!:)
Nekem 4nappal elotte mutatta ki:-)
igen, nekem volt és ráadásul du-i vizeletböl. Igaz elötte nem ittam nem pisiltem kb 3-4 órát.
És milyen tesztet vettetek csajok? nem bírok várni :)
Szerintem igen!
Igen létezik. A beágyazódási vérzés gyakran akkor van, mikor a menzinek kéne jönnie, a legtöbb nõ össze is keveri vele, pedig más a jellege.
Amikor terhes lettem azt hittem, hogy megjött, mert pont idõre jött, csak az volt a furcsa, hogy csak nagyon kevés barna folyás volt és nem görcsölt a hasam. Szóval egyértelmûen más volt mint egy hagyományos menstruáció.
Én is ezt akartam kérdezni, vannak valami tüneteid? Mert nekem a mensikor "megjött", elsõ nap fájt a pocim is, de csak egy napig volt vérzésem és nem sok, másnap alig. Aztán azóta furán érzem magamat, és nem tudom, hová tenni. te miket tapasztalsz?
Kajaundor, szédülés, székrekedés!
Nekem is meg van a kajaundor, a melleim viszont nem fájnak, de a bimbóim nagyon. Kb. 4 napja csináltam egy tesztet, negatív lett, de valószínûleg még túl korán is volt. Nekem legközelebb 28-a körül kellene megjönnie, neked? Azaz, 30-án volt a vérzésem, késett is egy két napot. Neked meg volt a vérzésed? Ha igen, mikor? És mikor készülsz tesztet csinálni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!