Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy nappal a nem (61 db)

Létezik, hogy két nappal a nem várt menzi előtt pozitív a teszt?

Volt már valaki így,hogy a menzi elmaradása elött "kétcsíkos"lett a tesztje??????Ez valós eredmény?:-)

Legjobb válasz: létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!

létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!
Igen letezik, En is sok hasonlot olvastam. Ha ket csik lett akkor TUTI, BABAS VAGY. gratulalok 10 hetes kismama
Szia! Nekem 2-3 nappal a mensi elõtt lett két csíkos a teszt! Nagyon boldog voltam!! Neked is gratulálok!
Szia!Én is akkor csináltam a teszetet és pozitív lett.Másnap megismételtem, mert csak halvány volt a második csík.Szintén pozitív.Gratula a babóhoz!:) A mosolyjelbõl arra következtettem, hogy örülsz neki!:)

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)
Nekem 4nappal elotte mutatta ki:-)
igen, nekem volt és ráadásul du-i vizeletböl. Igaz elötte nem ittam nem pisiltem kb 3-4 órát.
És milyen tesztet vettetek csajok? nem bírok várni :)


Létezik, hogy 28 napos ciklusoknál nem a 14 nap körül van a peteérés?

Legjobb válasz: Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.

Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.
Nekem is 10-11 napon, mindig megérzem és mindig akkor csak mégsincs még baba:(
11 hónapi kísérletezés után (28 napos ciklus, 14. napra várt tüszõrepedés)12. hónapban a 16-17. napi "akció" után jött a baba. 31+6 hkm. 20 évvel ezelõtt 28 napos ciklus mellett a 14. napi tüszõrepedés volt sikeres.
Nekem az elsõvel 23-24. cn-on sikerült, a második 17. cn-on.
Létezik.
Asztali gépnél létezik, hogy éppen nem azt a helyet írja ki, ahol vagy. De ha másnap másik géprõl lépsz be, akkor nem valószínû, hogy megint ugyanazt fogja kiírni. Viszont lehet, hogy kézzel állította be a tartózkodási helyet és nem változtatta meg. Ekkor az is lehet, hogy tegnap sem ott volt, ahonnan elvileg üzent.
létezik
Ez bizony megeshet! Elég baj, hogy valakinek annyit kell naponta melózni, hogy estére már nem áll fel a cerkája a fáradtságtól!
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Mit dolgozik?
Akinek nem áll fel egy munka után az nem férfi
Ha a munkatol tul faradt legy vele megerto.
Adj neki dragon powert és akkor férfi lesz.
A kérdező hozzászólása: Õ 27, én 24. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Folyamatos, váltott mûszakban dolgozik. Persze, igyekszem megértõ lenni, de valahol nekem is oldanom kell a feszültséget. Félek, hogy eü-i probléma áll emögött, mert ilyenkor a heréket furcsállja.
Ilyen nálam is szokott lenni. De ilyen esetekre van kamagrám. Van, hogy 60 napon keresztül dolgozok 12 órát, még hétvégén is.
Az okok változatosak: fáradtság, stressz, érrendszeri probléma, lelki eredetû (pszichikai) probléma. Ezek szerencsére mind gyógyíthatók, viszont nem ártana foglalkozni vele! Nem vagytok még öregek!
Csináltass egy vérképet.Lehet cukros leszel....
c-vitamin enyhe hiánya produkálhat ilyen tüneteket fõleg az édességes részre gondolok, de-az elõttem szólóval egyet értve-egy vérkép sosm árt ha nem vagy biztos a dolgodban

Nokia 3120 classicom van pár napja leejtettem és azóta nem működik az ébresztés, de minden más jó, létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? Szerintetek javítható?

Legjobb válasz: " létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .

" létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .

Ha a 16. napomon volt a peteérésem akkor létezik hogy nem 14 napra jön meg hanem később? Vagy az mindíg a peteéréstől 14nap? Nem merek tesztelni mert úgy érzem hogy meg fog jönni.

Legjobb válasz: A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.

A 14 nap általában stimmel, de persze mindenki egyedi. Az, hogy úgy érzed meg fog jönni, akár terhességi tünet is lehet ;-). Mindenesetre én nem bírnám a helyedben. :-) Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: azért bírom ki hogy nem tesztelek mert két napja 4tizedet esett a hõm.

Alkalmi munkaválallóként dolgoztam x napot, törvényes, hogy nem kaptam meg az aláírt szerzõdést és a kifizetésrõl a nyugtát? Létezik, hogy majd postázzák? Kell ez valahova?

Legjobb válasz: Alkalmi munkavállalásnál nem kötelezõ szerzõdést írni. Kifizetési jegyzéket kellett volna kapnod, ha készpénzben fizettek azonnal, ha utaltak, akkor postázhatják is. Ha nem kapod meg, kérd, hogy pótolják. Adóbevalláshoz szükséged lehet rá. Munkanélkülinél jogosító idõ, FHTnál beszámít a 30 napba.

Alkalmi munkavállalásnál nem kötelezõ szerzõdést írni. Kifizetési jegyzéket kellett volna kapnod, ha készpénzben fizettek azonnal, ha utaltak, akkor postázhatják is. Ha nem kapod meg, kérd, hogy pótolják. Adóbevalláshoz szükséged lehet rá. Munkanélkülinél jogosító idõ, FHTnál beszámít a 30 napba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A szerzõdést aláírtam, igaz nem úgy nézett ki, mint a neten fellelhetõ minták, utána mondták, hogy majd hó végén postázzák. A kifizetés kp-ben történt munkavégzés után, szintén aláírtam, de abból sem kaptam, itt már nem volt szó postázásról. Így visszagondolva lett hiányérzetem, hogy jelenleg semmivel nem tudom igazolni az ott töltött idõmet. Ezek szerint, ha legközelebb jelenésem van a munkaügyiben, be kellene mutatom?
A munkaügyiben akkor kell bemutatnod amikor összegyûlik annyi idõd, hogy álláskeresési járadékot igényelhess. Ha ebben a hónapban dolgoztál, akkor decemberben jelentést küld a munkáltató rólad (is) a NAVnak. Ügyfélkapun keresztül ezt meg tudod majd nézni (januárban, de lehet, hogy csak februárban) a járulékadat kivonatnál.
A kérdező hozzászólása: Az még messze van, hogy járadékot igényelhessek, kiestem egy idõre a munka világából, a nyáron járt le a gyesem, most megörültem, hogy végre valahova hívnak, de hülye voltam, rá kellett volna kérdeznem, miért nem adnak a kifizetésrõl egy példányt. Ügyfélkapum nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!