Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy nappal a (161 db)

Létezik hogy most a 20. ik napon van peteérésem?

Átlag ciklusom hossza 28-31.

Legjobb válasz: akkor ma van, nekem múlt hónapban a 22. napon volt

akkor ma van, nekem múlt hónapban a 22. napon volt
A kérdező hozzászólása: Hát igen, a gabriellesen most volt elõször 2csík, a dmsen pedig, múlthét hétfõn kezdtem el és mind az 5dbon volt 2csík, elhasználtam az 5dbot, és csak utána kezdtem a gabriellest, azon pedig csak tegnap volt elõször! A tüneteket pedig csak tegnap kezdtem érezni, múlthéten egyáltalán nem fájt sem a cicim, sem a hasam, általában mikor pém van ezek mindig vannak! Úgy hogy gõzöm sincs hogy mi volt az 1héttel ezelõtti tesztel! Holnap is csinálok ovus tesztet, mert ma teljesen kiment a fejembõl!
Hosszabb ciklus esetén a peteérés is kitolódik. Nekem a 21. napon volt ovulációm, amelyik ciklusban terhes lettem. De azt írod, hogy az ovu teszten csak nagyon halványan van ott a második csík. Peteéréskor viszont legalább olyan erõsnek kell lenni a tesztcsíknak, mint a kontrollcsík. Különben nincs peteérés. 25 km
A kérdező hozzászólása: De jó..Gratulálok a két kismamának! Nagyon boldog baba várást kívánok nektek! Este elkaptam apát, utána 5perc popsi alá párna+5perc gyertya állás! Még holnap is akciózunk, a bizti kedvéért! Remélem sikerül(t)!! De most már párnapon belül ki kell derülnie! Mit gondoltok, mikorra ne várjam így hogy ilyen késõn volt pém??
Igen, létezhet! Nekem a 21.napon volt 31 napos ciklus mellett. Azóta nem volt pé-m :) 8+2 km
Szia! Nekem 28-30 napos ciklusaim voltak. December 26-ra nem vártam. 23-án voltunk együtt, és most 7 hetes kismama vagyok. Tuti, hogy akkor sikerült. Úgyhogy bizony létezhet! :-)
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm!
ma holnap holnapután :) hajráááá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Szerintetek mikor akciózunk? :)
Létezik, bizony!
Szerintem meg bízz a testedben. Ha eddig is megérezted a pé-t és most is olyan tüneteid voltak, hagyd a francba az ovu tesztet. Tuti akkor hogy most volt :)

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

11 hetes vagyok. Pár napja eléggé fáj a méhem, ha beveszek magneB6-t akkor elmúlik. Ez mitől lehet? Az létezik, hogy nő a méhem és azért?

Legjobb válasz: Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.

Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
Nekem a terhesség alatt végig volt ilyen panaszom és magne b6-ot szedtem a 36. hétig. Elõször kezdtem 3*1 tablettát, aztán 3*2, mert úgy hatásosabb volt.
Szia! Nekem is vannak görcseim, de nyugi csak nö a méhed. én is magne B6-ot szedek, reggel és este eggyet! Boldog babavárást!Üdv: 13hetes Kismami

Kislányom 6 hetes és pár napja folyik a nyála, létezik, hogy jön a foga?

Én ezt nagyon korainak tartom, de akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én a lányomnál ugyanígy jártam, már nagyon korán nyáladzott, mindenki azt mondta, hogy biztos a foga, aztán 6 hónapos volt, mikor az elsõ kibújt, most mindjárt 1 éves, van neki 6 foga és ugyanúgy nyálzik, állandóan átnedvesedik az összes ruhája, mindig kell egy elõke neki, hogy nehogy a nedves ruhától megfázzon. Majdcsak elmúlik valamikor. Egy idõ után megszokod. Persze lehet, hogy a tiednél tényleg a fogacskája lehet az oka. Egy 14 hetes kismama

Szia! Én a lányomnál ugyanígy jártam, már nagyon korán nyáladzott, mindenki azt mondta, hogy biztos a foga, aztán 6 hónapos volt, mikor az elsõ kibújt, most mindjárt 1 éves, van neki 6 foga és ugyanúgy nyálzik, állandóan átnedvesedik az összes ruhája, mindig kell egy elõke neki, hogy nehogy a nedves ruhától megfázzon. Majdcsak elmúlik valamikor. Egy idõ után megszokod. Persze lehet, hogy a tiednél tényleg a fogacskája lehet az oka. Egy 14 hetes kismama
Szia! Én is ugyanígy jártam. Védõnõ azt mondta, hogy fogcsírázik. Na most 5 hónapos, fog még sehol. Ne aggódj, csak csírázik a foga az ínyben. Nem biztos, hogy ettõl korán fog fogzani. Erika

Létezik, hogy elfogyott a külföldi cigim és két napig a nemzeti dohánybolt árúját szívtam és lehangolt voltam fájt a fejem kivert sûrûn a víz, gyengének éreztem magam, sõt még a melkhasam is nyomott. Járt már így valaki?

most meg már semmi bajom amióta nem azt szívom. Lehet front volt? Vagy mi? Járt már így más is?

Legjobb válasz: Pontosan milyen külföldi cigi volt és milyen cigit vásároltál a nemzeti dohányboltból ? ( márkára értem )

Pontosan milyen külföldi cigi volt és milyen cigit vásároltál a nemzeti dohányboltból ? ( márkára értem )
vagy abban tényleg volt dohány
létezik, minden szemetet beletöltenek a cigibe, lehet, eddig minõségit szívtál
A kérdező hozzászólása: biztos nem minõségit :) ilyen híradókban lévõ " zárjegyest" szívok évek óta. akkor lehet valami front volt? de nem voltam még érzékeny sose arra
ezek a jelek inkább egy enyhe infarktus tünetei.
Egy orvoshoz nem ártana elmenni. A mellkasi nyomások utalhatnak komolyabb problémákra is.
A kérdező hozzászólása: enyhe infarktus? az hogy? két napig tart?
'Kulfoldi' cigaretta nálam egyenlõ a dohányzással. Múltkor tudtom nélkül egy minõségtelen magyart szívtam (multi) és nem tudtam hogy az de utána szomjas voltam hányingerem lett fájt a mellkasom és a gyomrom is a torkomat meg inkább kivágtam volna minthogy a fajdalmat erezzem.... Maradok az erõs külfoldinel!!!!! :) )
Nálam ez pont fordítva van. Nekem attól fordul föl a gyomrom, amikor valaki elkezd ömlengeni arról, hogy a magyar dolgokhoz képest mennyivel jobb amit KÜLFÖLDRÕL szerzett/hozott/seftelt... (Fúú, máris émelygek...)

Első babámat várom, a 12. uhn a baba a bal oldalamon volt, állitólag ott is fogant, viszont most pár napja mindig a jobb oldalamon érzek, kis mocorgás szerüt, létezik hogy átmegy a másik oldalra?

Ma vagyok 16 hetes,és pár napja figyelgetem mikor kezd mocorogni a kis Kincsem.És mindig a jobb oldalon érzek valamit,persze nem tudom Õ e,csak reménykedem.Ilyenkor már vándorolnak egyik oldalról a másikra?

Legjobb válasz: Vándorolnak, nekem a szívhang is hol itt van, hol ott. Merrefelé érzed a mocorgást? 15+4 hetes vagyok és nem tudom, hogy a babát érzem-e, valami furcsaság...

Vándorolnak, nekem a szívhang is hol itt van, hol ott. Merrefelé érzed a mocorgást? 15+4 hetes vagyok és nem tudom, hogy a babát érzem-e, valami furcsaság...
bal oldaladon fogant ezért ott is marad??? jajj. a baba egy pici élet aki mozog, úszkál :) oda megy ahol jól érzi magát éppen, nem ott ül és vár, hogy majd leteljen az a 40 hét :)
attól, hogy a jobb oldalon érzed, még a teste maga lehet bal feleden, csak a lábai kezei nyúlnak át.Nekem az 1.babával pot fordítva volt.végig a jobb oldalamon látták, érezték(UH)és a mocorgásokat mindig bal oldalamon éreztem :-) most vagyok 15hetes, és utoljára (12hetesen) a bal felemen látták, és pár napja a köldökömnél, alatta valamivel érzek olyan mozgásszerût.de nem tudom eldönteni õ lehet e.Mert hasonlít a bélmozgásra, és van hogy utána van az is.Bár azt inkább a gyomorszájam felõli oldalon szoktam érezni
A kérdező hozzászólása: Arra értettem hogy a bal oldalon fogant hogy a 12. hétig 3 uhm volt, és mindig a bal oldalamon volt a baba.A mocorgást (ha az)akkor a köldököm alatt vagy 2 újjal teszem a tenyeremet, és hol az ujjaimnál, hol a tenyerem közepénél érzem.DE mondom fogalmam sincs mit kéne érezni, nincs buborékolás, csak olyan enyhe mozgolódás, tényleg olyan mintha keze lába járna:-))
Nekem olyan csikis érzés volt a köldököm környékén, amikor elõször éreztem kislányunkat. Olyan volt, mintha egy kis bogár mozgott volna a bûröm alatt. Ezt éreztem naponta egyszer pár napig, utána kezdtem nagyobb mozgást érezni. Azt, hogy melyik oldaladon érzed nem mérvadó, mert ameddig van elég hely, fireg-forog össze-vissza, a végén fog majd számítani, hogy hogy helyezkedik el. Addig érezni fogod mindenhol, egyik nap itt, a másik nap ott, csak gyõzd követni:-)) (29 hetes mami)

Létezik, hogy már 4. napja páfrányos a mikroszkópom? A reggeli nyálból csináltam, elvileg tegnapelőtt volt a pé-m. Ki is használtuk a megfelelő időt. Remélem lehet baba.

Legjobb válasz: Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.

Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.
A kérdező hozzászólása: Szombaton vettem a mikroszkópot, mert elfogyott a teszt, és a gyógyszertárban csak ez volt. igazság szerint szombaton vagy vasárnap volt a pé-m a 14. vagy a 15.napon. És ma még délután is voltak itt-ott páfrányocskák, nem az egész felületen, olyan furcsa. Már tutti nem vagyok a jó napjaimban. okt. 4-én kell majd nem megjönnie.ha baba lenne mutatná a páfrányt?
A páfrányosság a peteérést követõ pár napban még jelen van, . Ha eltûnik és utána újra elõjön, akkor lehet reménykedni.

Létezik, hogy 28 napos ciklusoknál nem a 14 nap körül van a peteérés?

Legjobb válasz: Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.

Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.
Nekem is 10-11 napon, mindig megérzem és mindig akkor csak mégsincs még baba:(
11 hónapi kísérletezés után (28 napos ciklus, 14. napra várt tüszõrepedés)12. hónapban a 16-17. napi "akció" után jött a baba. 31+6 hkm. 20 évvel ezelõtt 28 napos ciklus mellett a 14. napi tüszõrepedés volt sikeres.
Nekem az elsõvel 23-24. cn-on sikerült, a második 17. cn-on.

Létezik, hogy két nappal a nem várt menzi előtt pozitív a teszt?

Volt már valaki így,hogy a menzi elmaradása elött "kétcsíkos"lett a tesztje??????Ez valós eredmény?:-)

Legjobb válasz: létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!

létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!
Igen letezik, En is sok hasonlot olvastam. Ha ket csik lett akkor TUTI, BABAS VAGY. gratulalok 10 hetes kismama
Szia! Nekem 2-3 nappal a mensi elõtt lett két csíkos a teszt! Nagyon boldog voltam!! Neked is gratulálok!
Szia!Én is akkor csináltam a teszetet és pozitív lett.Másnap megismételtem, mert csak halvány volt a második csík.Szintén pozitív.Gratula a babóhoz!:) A mosolyjelbõl arra következtettem, hogy örülsz neki!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!