Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy nappal (208 db)

Létezik, hogy már 4. napja páfrányos a mikroszkópom? A reggeli nyálból csináltam, elvileg tegnapelőtt volt a pé-m. Ki is használtuk a megfelelő időt. Remélem lehet baba.

Legjobb válasz: Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.

Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.
A kérdező hozzászólása: Szombaton vettem a mikroszkópot, mert elfogyott a teszt, és a gyógyszertárban csak ez volt. igazság szerint szombaton vagy vasárnap volt a pé-m a 14. vagy a 15.napon. És ma még délután is voltak itt-ott páfrányocskák, nem az egész felületen, olyan furcsa. Már tutti nem vagyok a jó napjaimban. okt. 4-én kell majd nem megjönnie.ha baba lenne mutatná a páfrányt?
A páfrányosság a peteérést követõ pár napban még jelen van, . Ha eltûnik és utána újra elõjön, akkor lehet reménykedni.

Létezik, hogy 28 napos ciklusoknál nem a 14 nap körül van a peteérés?

Legjobb válasz: Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.

Létezik. nekem a 11. nap környékén szokott lenni, pld.
Nekem is 10-11 napon, mindig megérzem és mindig akkor csak mégsincs még baba:(
11 hónapi kísérletezés után (28 napos ciklus, 14. napra várt tüszõrepedés)12. hónapban a 16-17. napi "akció" után jött a baba. 31+6 hkm. 20 évvel ezelõtt 28 napos ciklus mellett a 14. napi tüszõrepedés volt sikeres.
Nekem az elsõvel 23-24. cn-on sikerült, a második 17. cn-on.

Létezik, hogy két nappal a nem várt menzi előtt pozitív a teszt?

Volt már valaki így,hogy a menzi elmaradása elött "kétcsíkos"lett a tesztje??????Ez valós eredmény?:-)

Legjobb válasz: létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!

létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!
Igen letezik, En is sok hasonlot olvastam. Ha ket csik lett akkor TUTI, BABAS VAGY. gratulalok 10 hetes kismama
Szia! Nekem 2-3 nappal a mensi elõtt lett két csíkos a teszt! Nagyon boldog voltam!! Neked is gratulálok!
Szia!Én is akkor csináltam a teszetet és pozitív lett.Másnap megismételtem, mert csak halvány volt a második csík.Szintén pozitív.Gratula a babóhoz!:) A mosolyjelbõl arra következtettem, hogy örülsz neki!:)


A Jónás napom a mensi után van 2 nappal létezik, hogy akkor eshetem teherbe? Bejött ez már valakinek mármint a jónás naptár?

Legjobb válasz: Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Létezik, hogy a fogfájás mint olyan csak este érződik a babán? Ma 5 hós kisfiam napok óta nyüglődik este az elalvással, nappal semmi baj!

Nem tudom már mire gondoljak. Nem beteg, nem éhes, hisz ez etetés utána van. Nagyon nehezen alszik el este, s napok óta 1-1,5 órákat altatom. Kézben alszik, az ágyban felriad és keservesen sír. Tegnap elkapta a kezem és rágni kezdte. Addig jó volt, mikor elvettem (mert azt hittem elaludt), megint rákezdett. Lehet a foga csak este fáj? Vagy mire gondoljak?

Legjobb válasz: Nekünk is most jön a foga ( 5 hónapos múlt) A pénteki nap az kritikus volt mivel egész nap vagy aludt vagy sírt. Kénytelen voltam neki beadni panadolt. És tegnap már éreztem a foga hegyét. Éjszaka is többször felébredt, úgyhogy biztos, hogy attól van.

Nekünk is most jön a foga ( 5 hónapos múlt) A pénteki nap az kritikus volt mivel egész nap vagy aludt vagy sírt. Kénytelen voltam neki beadni panadolt. És tegnap már éreztem a foga hegyét. Éjszaka is többször felébredt, úgyhogy biztos, hogy attól van.
Szia, nekem is este volt nyügi....fekvõhelyzetben jbban érzi, meg akkor már játék sincs ami elterelné figyelmét, jobban érzi fájdalmat.Dentinox, homeos chamomilla bogyó, nurofen a megoldás.
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))

Már harmadik napja görcsölget a hasam. Mi lehet ez? Enyhe mensi szerű görcsöm van, de csak 5 nap múlva kellene megjönni. Ha esetleg beágyazódás lenne, akkor létezik, hogy 3 napig tart?

Legjobb válasz: Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.

Létezhet szerintem. Én mikor terhes lettem, éreztem a beágyazódást, csak nekem akkor kellett volna megjönnie, nem jött, viszont görcsölgetett a hasam napokig, úgy szúrkált lent.
Szia!Nekem is szokott mensi elõtt 5-6 nappal már görcsölni a hasam, addig amíg meg nem jön.Amikor sikerül teherbe esnem akkor is így volt csak sajnos nem maradt meg a babám.

Létezik hogy sok éves kapcsolatnál "többet ad" a friss pár nap alatt?

4 év után szakítottam,túl unalmas volt,nem egyeztek a céljaink,sosem csináltunk semmit,házicselédnek voltam nézve,akinek urának és parancsolójának kellene tartania a párját,mert az képes ledolgozni napi 8 órát (mintha én nem ledolgoztam volna mindigis,sokszor jobb fizuért). Még a kezem is úgy kérte meg,hogy "jöv?re úgyis elveszlek,onnantól az van amit én mondok".Itt telt be a pohár,és dobtam ki. Most megismerkedtem valakivel pár hete,menjünk ide-oda,bárhova,csak addig is együtt legyünk,imádok táncolni,rögtön hogy akkor hova szeretnék,menjünk,fantasztikus volt (exem 1x tudtam részegen bevontatni táncolni,soha többet,pedig tud).Még a legels? csókkal is csak finoman,több randi után próbálkozott,az ágyamba pedig még nem is,mondván nincs miért sietni.Napi 24 órában mosolygok,rám se ismerni,komolyan mint 16 évesen... És nem érzem úgy hogy az újdonság varázsa,az el?z? kapcsolatomnál ilyen nem volt. Pár nap alatt kialakult a "sose legyen vége" érzés... N

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Az elõzõ pasid nem volt hozzád való, ez a mostani viszont az.. közös az érdeklõdésetek, életfelfogásotok, vérmérsékletetek. Ezek persze nem jelentik azt, hogy törvényszerûen õ a nagy Õ, de hogy jobb kapcsolatod lehet vele, mint az elõzõvel, az már most látszik. Ti egy hullámhosszon rezegtek..:) Sok sikert hozzá!

Persze, hogy létezik. Az elõzõ pasid nem volt hozzád való, ez a mostani viszont az.. közös az érdeklõdésetek, életfelfogásotok, vérmérsékletetek. Ezek persze nem jelentik azt, hogy törvényszerûen õ a nagy Õ, de hogy jobb kapcsolatod lehet vele, mint az elõzõvel, az már most látszik. Ti egy hullámhosszon rezegtek..:) Sok sikert hozzá!
Létezik szerintem, igen..:) Sok boldogságot nektek, kívánom, hogy ne csalódj!
Létezik. Kicsit durván hangzik ugyan, de nem kell minden elsõ jöttmenttel összejönni. Ahogy írod az exed már az elején se tudta azt a rózsaszín ködöt nyújtani, ami minden kapcsolat kezdetén alap. Ez a normális kapcsolat amiben most vagy, nem az elõzõ.
Vigyázz, hogy azért túlzottan ne lovald bele magad, mert különben hatalmasat fogsz sérülni. Élvezd a vele töltött idõt, de pár hét után ne tegyél ilyen felelõtlen kijelentéseket, hogy vele tiszta jövõképed van, mert ezt ilyen rövid idõ után lehetetlen látni.
A kérdező hozzászólása: Nem azt a fajta "rózsaszin ködöt" érzem, hogy minden mind1, csak vele... Hanem olyan érzelmi biztonságot, és tiszta jövöképet amit nem hittem hogy lehet... Munkahelyen ismertem meg
Igen létezik :) Sok boldogságot kívánok! Jól írtad, ha mégsem õ a Nagy Õ, akkor is megéri ez a boldog idõszak neked vele! Hol ismerkedtetek meg? 23n
Én is az utolsó véleményén vagyok. Az eleje mindig izgalmasabb, tökéletesebb egy kapcsolatnak mint a több éves. Tudod, a szerelem. Valamiért összejöttél anno a volt barátoddal, valószínû õt is szeretted, ha több évig nem voltál képes kilépni a kapcsolatból. Csak most, hogy van új kapcsolatod, a régi elhalványodik. Ha pedig az elején se voltál oda az exedért, és így töltöttél vele 4 évet, arra nem mondok semmit. :) De természetesen jól tetted, hogy váltottál, élvezd az életet, a szerelmet :) 23/L
A 4 éves kapcsolatban elmúlt már a rózsaszín köd. Ahhoz képest bármilyen friss kapcsolat megadja azt a bizsergés érzést, amiben most te vagy. De ez is elmúlik majd, csak szólok. Nem mondom azt, hogy rosszul tetted, hogy kiléptél, sõt, jól döntöttél, csak fel akartam hívni a figyelmed, hogy nem kell felmagasztalni az újat sem. Lehet, hogy még ennél is van jobb. Csak tudod: rózsaszín köd...
A kérdező hozzászólása: 19 voltam amikor összekerültünk, elõtte idiótábbnál idótábbak voltam rövid ideig Õ meg viszonylag normálisabb De csak 2 évig, utána már nagyon rossz volt, de tudott rám hatni sajnos Viszont most jó, nem hiszek a szerelemben elsõ látásra, de ez az volt, és kihozzuk egymásból a legjobbat, sosem voltam ennyire boldog, és tõle megkapom azt az érzelmi biztonságot, amit sosem éreztem még... pedig alig hónapja vagyunk együtt
De jól tetted, hogy kidobtad az elõzõt! Nagyon örülök, hogy másképp látod! De hogy bírtad elviselni 4 évig? Sok boldogságot kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ jöttment volt, voltak elõtte rövidebb kapcsolataim, csak túl fiatal voltam talán látni azt hogy nem illünk össze (bár 20 évesen másnak már 2 gyerek van sokszor, tehát kinek mi a a fiatal) Õ tökéletes lesz egy szolgalelkû nõnek, aki szül neki 3 gyereket, és csodálja még azt is hogy sörpocakot növeszt :D El se hiszem hogy elpazaroltam 4 évet Még nem tudni hogy az új férfi lesz e a nagy Õ, de ha mégsem, akkor is megérte már ezért az idõszakért is, annyira jó :)
A kérdező hozzászólása: Lehet felelõtlenség, de ez van, ezt érzem. Elõzõ pasiknál se több hónap, se több év után nem tettem volna ilyen kijelentést... Most õ egy olyan férfi , akinél ezt elsõ pillanattól érzem...

Létezik, hogy a ciklus 14. napjától36.8 at mértem, aztán a 19. napon eltörtem a higanyos hőmérőmet, elővettem a digitálisat, és már csak 36.6, 36, 7-et mérek azóta. Létezik, hogy kevessebbet mér a digitális? Mert a peteérés már megvolt, állítja az uh.

Legjobb válasz: én úgy tudom, vagyis bizti vagyok benne, mert van több hõmérõm, hogy alacsonyabb hõt mér a digi, de azt nem tudom melyik a jó, minden esetre nálam 0,3, 0,2 szokott lenni az eltérés

én úgy tudom, vagyis bizti vagyok benne, mert van több hõmérõm, hogy alacsonyabb hõt mér a digi, de azt nem tudom melyik a jó, minden esetre nálam 0, 3, 0, 2 szokott lenni az eltérés
Figyi, szerintem következõ hónap jó lesz, mert ha mindig ugyanazzal a hõmérõvel mérsz akkor látni fogod a hõesést pé-kor, én digivel mérek mindig szépen látszik, csak most rossz neked, mert nem tudtad eggyel mérni.Amúgy én nem mérem jövõ hónaptól, most ebben a hónapban elszõr használtam ovu tesztet és csodásan mutatta a pé-t, babrás már ez a hõmérõzés:)
Na mindjárt letesztelem õket van itthon egy higanyos, két digi és egy fülhõmérõ.
Egyik digi:37, 5, másik digi:37, 5, csipogásig mértem, analóg:37, 6 ezt pedig tíz percig, fülhõmérõ:37, 6, fülh., kivételével mindegyiket szájba, nyelv alatt mértem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, szerintem is 0, 1-0, 2-al kevesebbet mér.Viszont ez a 0.2 már számít peteérésnél.

Nokia 3120 classicom van pár napja leejtettem és azóta nem működik az ébresztés, de minden más jó, létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? Szerintetek javítható?

Legjobb válasz: " létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .

" létezik hogy pont az a panel ill. áramkör sérült? " - Igen . " Szerintetek javítható? " - Igen .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!