Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy megfelelően ki (2 db)

Létezik, hogy már 4. napja páfrányos a mikroszkópom? A reggeli nyálból csináltam, elvileg tegnapelőtt volt a pé-m. Ki is használtuk a megfelelő időt. Remélem lehet baba.

Legjobb válasz: Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.

Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.
A kérdező hozzászólása: Szombaton vettem a mikroszkópot, mert elfogyott a teszt, és a gyógyszertárban csak ez volt. igazság szerint szombaton vagy vasárnap volt a pé-m a 14. vagy a 15.napon. És ma még délután is voltak itt-ott páfrányocskák, nem az egész felületen, olyan furcsa. Már tutti nem vagyok a jó napjaimban. okt. 4-én kell majd nem megjönnie.ha baba lenne mutatná a páfrányt?
A páfrányosság a peteérést követõ pár napban még jelen van, . Ha eltûnik és utána újra elõjön, akkor lehet reménykedni.

Létezik, hogy magamnak megfelelően ki tudom tapintani a méhszájamat?

Pár hete próbáltam, akkor éreztem egy kis rést rajta, most pedig teljesen zártnak éreztem és mintha egy picit meg is lett volna duzzadva. Ebben a hónapban késett öbb mint egy hetet, majd pár napos alig valami volt(véres-barnás)hányingerem van, émelygek, nincs étvágyam. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Elég valószínû a terhesség a tünetek alapján. Már csinálhatnál egy tesztet. A véres-barna szerintem már nem a menzesz volt.

Elég valószínû a terhesség a tünetek alapján. Már csinálhatnál egy tesztet. A véres-barna szerintem már nem a menzesz volt.
en is igy vagyok de peteeres elott jol elertem es nagy res volt rajta, most meg nem is talalom a pontot ahol a res volt annyira felment, es zart, ez neked nem segit tudom de kerlek ird meg ha terhes teszt pozitiv en meg nem merem megcsinalni.de szerintem is az lehetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!