Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy megfelelően (23 db)

Létezik, hogy a magányból az anorexiába menekülnék? Amiért nem érzem úgy, hogy megfelelnék anyukámnak és az állítólagos barátaimnak sem menekülhettem emiatt a mániás depresszióba? 16/L

A szüleim válófélben vannak évek óta, anyu rengeteget dolgozik, az öcsém legtöbbször egy görény. Amikor kb 2 éve falcolni kezdtem magam, majd pszichológushoz/pszichiáterhez kezdtem járni anyuval javult a kapcsolatom, de most, hogy kigyógyultam ebb?l beszélgetni sem tudok vele. Akikr?l régebben azt hittem a barátaim, végre tudom, hogy csak kihasználtak, és ezért már ?k sincsenek. Meg akarok felelni anyunak, a világnak, bebizonyítani, hogy értékes, figyelemre méltó ember vagyok. Az anorexiások maximalisták. Minden veszélye ellenére egyre jobban vonz az a világ, pedig tudom, milyen káros.( 13 évesen endo-s voltam ( bulimia és anorexia keveréke) Mindig is akartam fogyni, és mindig fontos volt az elismerés, de ilyen áron kell kiharcolnom? Amióta nem kezelnek szakorvosok szép lassan beszippant a magány.

Legjobb válasz: Igen,létezik.Én is nagyjából így voltam,mint Te (vagdosás,anorexia). Ha a "barátaid" kihasználtak,akkor nem voltak igazi barátok.És nem arról van szó,hogy nem vagy szerethetõ,vagy ilyesmi,csak nem voltak igazi barátaid,és kész.(Nem véletlenül mondják,hogy a barátság egy nagyon-nagyon ritka kincs...) Igenis értékes,figyelemreméltó ember vagy,és ezt nem kell bizonyítanod. Hidd el,attól,hogy lefogysz,nem lesz jobb. A magány pedig,sajnos,nehezen kezelhetõ,mert ez nem csak rajtad múlik,hanem még egy olyan ember (vagy emberek) is kell(enek),aki hasonló(ak) hozzád,megért(enek) és szeret(nek). Tessék meggyógyulni,és elhinni,hogy érsz valamit:)

Igen, létezik.Én is nagyjából így voltam, mint Te (vagdosás, anorexia). Ha a "barátaid" kihasználtak, akkor nem voltak igazi barátok.És nem arról van szó, hogy nem vagy szerethetõ, vagy ilyesmi, csak nem voltak igazi barátaid, és kész.(Nem véletlenül mondják, hogy a barátság egy nagyon-nagyon ritka kincs...) Igenis értékes, figyelemreméltó ember vagy, és ezt nem kell bizonyítanod. Hidd el, attól, hogy lefogysz, nem lesz jobb. A magány pedig, sajnos, nehezen kezelhetõ, mert ez nem csak rajtad múlik, hanem még egy olyan ember (vagy emberek) is kell(enek), aki hasonló(ak) hozzád, megért(enek) és szeret(nek). Tessék meggyógyulni, és elhinni, hogy érsz valamit:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem voltak igazi barátok, de mégis...azáltal hogy már nincsenek, így jobban egyedül érzem magam, mint eddig. Szerintem ehhez annak is köze van, hogy most rajtam kívül mindenkit elért a szerelem és emiatt mindenki elfoglaltabb. Köszönöm a választ. :)
elõzõnek igaza van, nem kell megfelelned a világnak és senkinek sem! felelj meg magadnak! és ne másoknak :) így már én is sokszor jártam hogy csak kihasználtak :S keres új barátokat!! nyugodtan írj privátot ha gondolod! :) 14/L
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! A pszichológust azért nem akarom felkeresni, mert alig egy hónapja engedte el a kezem. Sosem említettem neki az anorexiát, sosem került szóba. Anyuék számára pedig egy nagy csalódás lenne, hogy mégsem vagyok egészséges, boldog stb. Arra értettem, hogy az egyik legalapvetõbb ösztönt gyõzik le azáltal, hogy nem esznek. Egy barátnõm 12 évesen anorexiás volt, kórházba is került, és mondta, hogy akkoriban kitûnõen tanult, otthon mindent megcsinált, edzett...és hát szinte tökéletes kislány lehetett az anyukája szemében, leszámítva, hogy 35 kilót nyomott... A két idézet nagyon tetszik, köszönöm nektek, hogy írtatok.

Létezik, hogy már 4. napja páfrányos a mikroszkópom? A reggeli nyálból csináltam, elvileg tegnapelőtt volt a pé-m. Ki is használtuk a megfelelő időt. Remélem lehet baba.

Legjobb válasz: Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.

Létezik! Sok sikert! A mikroszk kb. 4-5 napig mutatja a fogékony napokat. Nekem pár napig nem mutatott semmit a peteérés után, majd újra elõjöttek és el sem múltak.
A kérdező hozzászólása: Szombaton vettem a mikroszkópot, mert elfogyott a teszt, és a gyógyszertárban csak ez volt. igazság szerint szombaton vagy vasárnap volt a pé-m a 14. vagy a 15.napon. És ma még délután is voltak itt-ott páfrányocskák, nem az egész felületen, olyan furcsa. Már tutti nem vagyok a jó napjaimban. okt. 4-én kell majd nem megjönnie.ha baba lenne mutatná a páfrányt?
A páfrányosság a peteérést követõ pár napban még jelen van, . Ha eltûnik és utána újra elõjön, akkor lehet reménykedni.
eredeti? hogy nem indul el? kiír valamit?
pezse hogy van olyan de nem tom nem ismerem azt a játékot amugy meg anyi hogy beirod a googleba hogy mafia2 gép igény meg nézed milyen rendzser kell hozzá stb... de lehet hogy krekelni kell nem???próbáltad crack -elni??? http://www.youtube.com/watch?v=16WpSlhDyeE
A kérdező hozzászólása: Jól van, hülye vagyok, nem crackeltem XD
Látod látod:) Anélkül jó, h nem megy:)


Nem biztos, hogy megfelelõ kategória, de milyen hasznos pszichológiai könyvek léteznek?

Ez alatt emberek mozdulataiból, viselkedéseibõl, tetteibõl való 'olvasásra' gondolok.:)

Legjobb válasz: Allan Pease: Testbeszéd.

Allan Pease: Testbeszéd.
Joe Navarro - Beszédes testek Egy FBI-ügynök emberismereti kézikönyve
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:)

Minden terhes kismamának befeketedik a köldöke belseje, létezik hogy a kosz bele ivódott a bőrbe ha nem megfelelően tisztították?

Ismerősöm köldöke ilyen, kosz e vagy mástól olyan, de nem jön le neki.

Legjobb válasz: a hosszanti csik a linea negra, a koldok meg a hormonoktol barnul be. Terhesseg utan visszaall az eredeti szinere. A romak sem azert barnak mert koszosak...

a hosszanti csik a linea negra, a koldok meg a hormonoktol barnul be. Terhesseg utan visszaall az eredeti szinere. A romak sem azert barnak mert koszosak...
Sok nõnek bebarnul. azért nem jön le az ismerõsödnek, mert az nem kosz. Majd idõvel visszahalványodik. Nekem is így volt már 2x.
A kérdező hozzászólása: De mitõl barnul be? Elég csúnyán néz ki.
Nekem mindhárom terhességem során bebarnult a köldököm körül, és csak szülés után néhány héttel "kopott" le. Nem tudom, mitõl van, gondolom olyan mint a májfolt, van akinem elõjön a hormonok hatására, lehet valamilyen pigmentáció. De elmúlik, és nem kosz.
Ráadásul a has közepén is kialakul egy hosszanti csík, ami pigmentálódik, nem csak a köldök. A mellbimbó is sötétebb lesz általában. Szülés utáni hetekben nyom nélkül elmúlnak.
Nemtudom az enyém is eléggé sötét..:D De gondoltam csak azért mert amúgy se láttam még sose a belsejét és az ilyen..:D
Az enyém az most ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/131016/IMG_0789_www.kepfeltoltes.. Nem tudom amúgy h csúnya e vagy nem, de én sem gondoltam, hogy ilyen sötét lesz..

Létezik, hogy egy cucli hónapokig megfelel, aztán hirtelen nem fogadja el, és váltani kell?

3 hónapos a lányom, és eddig megfelelt a Tommee Tippee, de most mintha puha lenne neki, csak lefetyel rajta, aztán meg sír. lehet, hogy keményebbre kell váltanom? Van ilyen, hogy ami bevált, egyszer csak nem kell???

Legjobb válasz: Ilyet az én kisfiam is csinált. Pár hónapig elfogadta a fogszabályzós cumigumit, aztán egyszer csak nem kellett neki. Váltani kellett hagyományos kerek alakúra. Azóta is ott áll a fiókban a vadiúj cumigumi, és hiába próbáltam nem fogadja el. Én sem tudom miért:)

Ilyet az én kisfiam is csinált. Pár hónapig elfogadta a fogszabályzós cumigumit, aztán egyszer csak nem kellett neki. Váltani kellett hagyományos kerek alakúra. Azóta is ott áll a fiókban a vadiúj cumigumi, és hiába próbáltam nem fogadja el. Én sem tudom miért:)

Létezik, hogy magamnak megfelelően ki tudom tapintani a méhszájamat?

Pár hete próbáltam, akkor éreztem egy kis rést rajta, most pedig teljesen zártnak éreztem és mintha egy picit meg is lett volna duzzadva. Ebben a hónapban késett öbb mint egy hetet, majd pár napos alig valami volt(véres-barnás)hányingerem van, émelygek, nincs étvágyam. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Elég valószínû a terhesség a tünetek alapján. Már csinálhatnál egy tesztet. A véres-barna szerintem már nem a menzesz volt.

Elég valószínû a terhesség a tünetek alapján. Már csinálhatnál egy tesztet. A véres-barna szerintem már nem a menzesz volt.
en is igy vagyok de peteeres elott jol elertem es nagy res volt rajta, most meg nem is talalom a pontot ahol a res volt annyira felment, es zart, ez neked nem segit tudom de kerlek ird meg ha terhes teszt pozitiv en meg nem merem megcsinalni.de szerintem is az lehetsz.
Kinek mi a nem túl drága. Az igényeidnek a garco symbio szerintem tökéletesen megfelel és nem túl drága szerintem.
A nem túl drága kategóriát megoldhatód, hogy használtan veszel baba kocsit, nekünk olyan van amit te leírtál, de sajnos a mienk nehéz, viszont a sziklán is áthatol :D (cam x3 cortina evolution) Ha pesti vagy menj el a http://www.minimano.hu/uzletunk.html üzletben egy rakás babakocsijuk van. Biztosan találsz megfelelõt.
A kérdező hozzászólása: Nos, nekem ez a kocsi drága (elsõ). És olyat szeretnék, ami egyben többfunkciós, és nem több darabból áll, hogy a tárolása se okozzon nagyobb gondot, ugyanis lakótelepi lakásban lakunk. Amit eddig találtam, az vagy túl nehéz volt (Bergon), vagy a kerekei miatt nem ajánlották terepre, meg azt is írták róla, hogy rossz útviszonyok esetén nagyon rázza a kicsit (Chippolino Flora). Ez utóbbiról vélemények esetleg? Volt akinek mégis bejött terepen?
http://bababoltolcso.hu/spd/303822/Moni_ujszulott_babakocsi_.. Mi ilyet vettünk. Nagyon tuti, minden van hozzá. Kicsire összecsukható, a súlya sem vészes. Ja és a gyerkõc születésétõl 3 éves koráig használható.
Szia. Próbáld meg a Win7-et újraparticionálni és úgy felrakni. Ha a vista megy rajta akkor Win7nek kötelezõ lesz :)

Létezik olyan oldal, ahol az újszülött oldaltól lehet ellenőrizni, hogy a baba megfelelően fejlődik-e?

Amiket néztem,nem túl b?ven írnak,hogy mennyit kell gyarapodnia,miket kell tudnia a babának. Illetve tanácsra lenne szükségem az altatáshoz. A problémám,hogy megetetem,akkor elalszik,de a büfiztetésnél felébred,tegnap éjjel 3 órán keresztül sétálgattuk,dajkáltuk,mire megint megéhezett,majd nagy nehezen sikerült letenni,de egy óra múlva megint nyöszörgött. 2 hetes a babám,ez természetes,és legyek türelemmel,vagy van bevált módszer?

Legjobb válasz: Én az altatásos részhez tudok hozzászólni. Nekünk az elsõ két hétben bealudt a kajálásba, úgyhogy nem kellett altatni. Utána volt egy idõszak amikor vállon kellet ringatni, vagy karban, aztán még a tenyerünkkel a hátán ment át a mélyebb alvós részbe. Utána megint volt egy hosszabb idõszak, amikor csak cicin volt hajlandó elaludni, utána volt olyan, hogy csak cumival. Neki folyamatosan változik, most épp egy hosszú csak cicin alvós rész után elértünk odáig, hogy simán beviszem a kiságyába és elalszik magától, ritkán kér cumit, vagy használja a hüvelykujját. Úgyhogy kitartást :)

Én az altatásos részhez tudok hozzászólni. Nekünk az elsõ két hétben bealudt a kajálásba, úgyhogy nem kellett altatni. Utána volt egy idõszak amikor vállon kellet ringatni, vagy karban, aztán még a tenyerünkkel a hátán ment át a mélyebb alvós részbe. Utána megint volt egy hosszabb idõszak, amikor csak cicin volt hajlandó elaludni, utána volt olyan, hogy csak cumival. Neki folyamatosan változik, most épp egy hosszú csak cicin alvós rész után elértünk odáig, hogy simán beviszem a kiságyába és elalszik magától, ritkán kér cumit, vagy használja a hüvelykujját. Úgyhogy kitartást :)
Ja és most 6 hónapos. Elsõ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!