Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy két pasiba (2 db)

Létezik, hogy valaki két pasiba legyen szerelmes?

Az egyik a nagy Õ, akire még mindig vágyok , a másik az aktuális, akit imádok, és szerelmes is vagyok :S

Legjobb válasz: Nem lehetsz két emberbe szerelmes. Két embert lehet szeretni, de akkor biztos, hogy az egyiket jobban szereted(szerelembõl), fontosabb neked. Tudd eldönteni ki a fontosabb!!!

Nem lehetsz két emberbe szerelmes. Két embert lehet szeretni, de akkor biztos, hogy az egyiket jobban szereted(szerelembõl), fontosabb neked. Tudd eldönteni ki a fontosabb!!!
Lényegében van ilyen, de elöbb utobb ráfogsz jönni hogy ki az igazi, mert leeht hogy akire vársz az csak fellángolás, illetve nem jártál még vele nem tudod hogy milyen ember, és lehet ha összejönnétek rájönnél hogy neked nem is õ a anyg õ hanem akivel épp most jársz. a másik lehetõség meg hogy ha összejösz a msikkal akkor ráfogz jönni hogy igen neked tényleg õ az igazi és sokkal jobb mint a másik akivel most jársz, és akkor érezni ogod a különbéget. ezt addig nem tudod eldönteni amig a másikkal nem jöttél össze.
ez a [email protected] ügy, hogy finoman fogalmazzak... választani viszont kell, mert két szék közt még rosszabb.
Ha tuti, hogy az egyik a nagy Õ, akkor miért nem vele jársz? Ez annyira hülyeség.
Én már voltam így, benne voltam egykapcsocsolatban, de közben szerelmes lettem egy másikba is. De sztem az csak fellángolás volt.
A kérdező hozzászólása: A nagy Õ-vel már jártam :) És érzem, h az... Egyszerûen érzem. Mindig õ lesz, tök mindegy ki lesz a pasim. De szóval értitek.. leélem majd szépen az egész életem úgy, hogy sok pasi, sok szerelem, és tényleg szerelmes leszek, de közbe mindig tudni fogom, h az én igazi szerelmem.. sose lehet az enyém. Egy régi dolog miatt.
Hát persze, hogy létezik! Én is ugyanebbe a cipõbe járok! De már elég rég óta 8 éve az egyik pasival élek együtt a másikkal csak tartom a kapcsolatot levelezünk néha! De valakit választani kell!
A kérdező hozzászólása: Nem. Itt szerintem nincs is választás :S Csak szenvedek, amiatt, h legbelül érzem..

Igaz, hogy két féle pasi létezik? Az egyik aki nem kell egyik nőnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözőek az ízlések?

Majdnem minden n? ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.

Legjobb válasz: A végletes gondolkodás a buták ismérve.

A végletes gondolkodás a buták ismérve.
Ugyanígy kétféle nõtípus létezik. Az egyik aki nem kell egyik nõnek sem, max 1-2 nek és a másik amelyik mindegyiknek kell? Méghogy különbözõek az ízlések? Majdnem minden férfi ugyanazt a típust szereti. Legyen skandináv típus.
A kérdező hozzászólása: Utolsó egy egoista barom.
A kérdezõ ismét hülye. Mit jelent az, hogy "kell egy nõnek"? Elsõ látásra vonzónak talál? Igen, ilyen vagyok. A nõk többségének tetszem. A maradék 40%-nak nem vagyok elég magas. Tehát a 60%-a szeretne lefeküdni velem. De ez sem igaz, mert pl. a diszkós ribik annyira nem jönnek be nekem, hogy én sem nekik. Már messzirõl is látnák, hogy nincs esélyük nálam és ez taszító számukra. Mondjuk, hogy maradt 30%. (Az életkor alapján még nem is szûkítettem!) Ne menjünk most bele abba, hogy el lehet még szúrni a randit is és az ismerkedés közben is alakulhat úgy, hogy inkább nem kér belõle. Kit érdekel, hogy minden nõ engem akar, ha van barátnõm?
Sztem van átmenet, és olyan nincs, aki minden nõnek kellene. Van aki többnek, van aki kevesebbnek, és van aki senkinek.
ez felszínes. szerintem nem így van!
Na, szóval vannak a "normális" pasik, akik élik az életet, jó körülmények között, velük a csajok is beszélgetnek, akár kezdeményeznek stb. És a "többi" akik akármiért kiesnek ebbõl. Ha olyanokat olvasol, hogy fúú mióta van barátnõm azóta úgy vettem észre jobban megnéznek a csajok v. mintha tök másképp néznek rám a lányok, meg én is jobban érzem magam stb. na az pont ez.
Szerintem is. Egyébként elsõ, lol szóval 2 nõ típus az egyik amelyik nem kell egyik nõnek sem, a másik meg mindegyiknek. Szóval akkor a lezbi meg nem lezbi. Mondjuk azért ennél kicsit tágabb szerintem a lehetõség, csak van egy szféra aki kell a nõknek a másik meg nem. Mondjuk én nem külsõre helyezném a hangsúlyt. De ja, sõt látni is ezt látom, meg a pimpek is honnan lettek? Van 10-20 csajuk, milyen csajnak van 10-20 pasija?
Igen, elvégre az emberek vagy feketék, vagy fehérek. Ez így van.
javítás: Az egyik aki nem kell egyik férfinak sem
Hát biztos, hogy nem a skandináv típus a nyerõ nagy átlagban. És az általánosítás az nem vezet SEHOVÁ.
Kérdez! Szöveg értésbõl egyes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!