Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy hetesen a hátam (2 db)

Létezik, hogy 20 hetesen a hátam közepe a terhességtől fáj? Olyan, mint mikor az ember görbén ül sokáig és fáj, ugyanezt érzem. Lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Szia! Én 21 hetes vagyok és ha sokat jövök-megyek, vagy ha irodában ücsörgök egész nap, akkor nekem is nagyon tud fáni a hátam. És ez biztos, hogy a terhességtõl, mert eddig nem fájt! Ha belegondolsz, akkor a pocinkra nehezedik most olyan súly, ami nem volt eddig ott és így változik a testtartás is...ettõl is fájhat, de simán a súlytöbblettõl is. Próbálj javítani a testtartásodon(én is igyekszem)! Nah meg esténként egy nagyon enyhe masszázs a párodtól is csodákra képes!

Szia! Én 21 hetes vagyok és ha sokat jövök-megyek, vagy ha irodában ücsörgök egész nap, akkor nekem is nagyon tud fáni a hátam. És ez biztos, hogy a terhességtõl, mert eddig nem fájt! Ha belegondolsz, akkor a pocinkra nehezedik most olyan súly, ami nem volt eddig ott és így változik a testtartás is...ettõl is fájhat, de simán a súlytöbblettõl is. Próbálj javítani a testtartásodon(én is igyekszem)! Nah meg esténként egy nagyon enyhe masszázs a párodtól is csodákra képes!
Örülj neki , hogy csak most jelentkezik, én 16 hetes vagyok de már régebbtõl féj a hátam.Egyértelmûen a babavárástól mert eltte nem fájt. Körözz a válladdal hártafelé egy ideig az csökkenti a fájdalmat (nekem bejött) Jó babavárást!
Igen, lehet, mozogj sokat és tornázz, erõsítsd a hátizmodat , de felügyelettel!! VAgy kismamatorna, vagy gyógytornász utasítása alapján.

Hat hetesen létezik az hogy nem lehet látni a magzatomat ultrahangon keresztul?

Állítólag az orvosom azt mondta hogy a miomám végett nem lehet látni ami 2x2mm létezik ez? Vérvételen voltam de csak délutánra tudom meg az eredményt majd össze esek olyan ideges vagyok a sírás kapdos.

Legjobb válasz: szia, Nygodj meg minden rendben lesz. 6. héten még nagyon kicsi az embrió. Ne idegeskedj, mert az neked sem jó, de a babának sem. Pihenj és várj türelmesen. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.

szia, Nygodj meg minden rendben lesz. 6. héten még nagyon kicsi az embrió. Ne idegeskedj, mert az neked sem jó, de a babának sem. Pihenj és várj türelmesen. Egy 2 hónapos kicsilány anyukája.
Elõfordulhat hogy nem látszik hiszen még nagyon pici és lehet hogy a miomád pont eltakarja. Ez nem jelent bajt, nyugodj meg!
Persze hogy lehet. Nekem 7 hetesen látszott elõször. Ne aggódj minden rendben lesz!
Valószínüleg a miómád miatt nem látszik.Nekem 5-6 hetesen már a szívét is lehetett látni.Pár hét és biztos te is látod és megnyugodhatsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!