Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy hetesen a (109 db)

Már 7 hetes terhesen létezik hogy kényelmetlen a nadrág, nyomja a hasamat?

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon szûk volt elõtte is az a nadrág, akkor igen, létezik.. Nekem volt egy farmerom, ami pont tökéletes volt és amikor 7 hetes voltam, már szorított, mert már olyan puffadt érzés volt a hasamban.. Boldog babavárást!

Szia! Ha nagyon szûk volt elõtte is az a nadrág, akkor igen, létezik.. Nekem volt egy farmerom, ami pont tökéletes volt és amikor 7 hetes voltam, már szorított, mert már olyan puffadt érzés volt a hasamban.. Boldog babavárást!
Érezhetsz ilyet, de ez még nem a babapocak miatt van, a méh növekedése csak 12. hét után lehet tapintható, látható. Valószínûleg most még puffadásról van szó. Nem lassult le az anyagcseréd?
lehet bizony!! én már a 7-8 héttõl nem tudtam hordani a régi farmerjaimat!! próbálkozz kényelmesebb darabokkat, mert a kismamanacik még nagyok lesznek :)
Igen, ilyenkor már érzed hogy szorit a nadrág, pedig még nem látszik semmi rajtad és mégis. Ne erõltesd inkább viselj kényelmes viseletet.
Elképzelhetõ, de nem valószínû.
Nagyon sok nadrág nekem is hamar szûk lett. De az tényleg nem a méhedtõl, hanem a puffadástól van. Ha szorít a nadrág semmiképp ne vedd fel! Nem a baba miatt, hanem a Te kényelmed érdekében! Boldog babavárást!
Én a 7.héten nem tudtam begombolni a farmert, 12.héten már kismama nadrágot hordtam. Nem azért mert kövér vagyok, hanem mert úgy nõ a hasam . most vagyok a 18.hétben és csak 2 kg-t híztam . Nagyon büszke vagyok már a pocakomra:) Sok sikert!

Létezik, hogy elhízok a terhesség végére nagyon, ha most 25 hetes vagyok és 6kg plusznál járok?

Legjobb válasz: Szia nem biztos, én a 28. hétig híztam 8 kilót Most vagyok 40+3 hetes és 11 kilónál járok :)

Szia nem biztos, én a 28. hétig híztam 8 kilót Most vagyok 40+3 hetes és 11 kilónál járok :)
Igazából a baba miatti hízás még csak most következik, és legjobban a harmadik harmadban nõ a súly. Ezért ez a plusz 6kg a nem megfelelõ táplálkozás eredménye nagyrészt. SZerintem kevesebb szénhidrát, több folyadék, gyenge mozgás, stb. és akkor nem lesz gond, de figyelj rá oda, mert sok lehet a vége!
En ugyanígy vagyok mint most te énis kicsit meg vagyok ijedve mert nagyon nagy az étvágyam mostanában de sajnos ez ellen nincs mit tenni.Szerintem ez még nem vészes.
ha vékonyabb vagy, akkor végül is nem gond :) nálunk a doki nem nagyon szereti a 10 kg-nál több hízást, de az igaz, hogy a baba miatti súlygyarapodás csak most jön. Rajtam van felesleg (nem sok, pár kiló, de van), szerintem én ezért az elején semmit nem híztam, most meg 5-6 kg plusznál járok (34 hét). de ez sem általános. Meg az sem, hogy ki milyen ütemben hízik, a barátnõm például az elején nagyon, a 30. héttõl meg egyáltalán semmi plusz nem ment rá
Én soványan indultam neki, most vagyok 36 hetes, és plusz 15-nél járok, hiába eszem rendesen és mozgok nagyon sokat. Átállt a testem raktározó üzemmódra, és szerintem nincs ezzel semmi baj. Majd lemegy, ahogy eddig is. A te hat kilód pedig nem is sok.
A kérdező hozzászólása: Igyekszem nem elhízni. A védõnõm nem mondott semmi rosszat, hogy nagyon oda kell figyelnem. De õszinte válaszokat akartam hallani, hogy tudjam tényleg mi a helyzet. Sokat mozgok és bevallom az utóbbi 2 hétben sok volt a szénhidrát sõt most volt a cukorterhelés is és utána napokig kívántam a cukrosat :( Mit ajánlotok mit egyek? Hogy ne legyen sok sok plusz rajtam a végére? Köszi a válaszokat! Kitartást nektek is!
Mindenbõl ehetsz, vegyesen :) csak kevesebb tészta, rizs, krumpli és több zöldség, gyümölcs, sovány hús, hal :) De nyugi, ez nem akkora túlsúly, hogy extrém legyen! :)
Én a kisfiamnál 26 hetesen + 6 kg-nál jártam, a dokim rám szólt, hogy sok lesz!:) A végére 16 kg-ig jutotta. Ha odafigyelsz és nem burkolsz be éjjel egy doboz fagyit, akkor nem hiszem, hogy sok lesz:)
Ez egyáltalán nem sok.a második gyereknél így voltam és 12 lett a vége.csináld azt h havi 2 kgot hizhatsz(mondjuk hetente mert magad) és így a vége 12 kg körül lesz.ez simán teljesíthetõ koplalas nélkül(persze nem éjjel bekajalni a mcdonalds-ban :) Most a 3.nál 22 hetes vagyok és 4 kgnal járok.

11+3 hetesen létezik hogy múlik a rosszullét?

Egyik napról a másikra szinte megszünik az egésznapos émelygés. Más egyebet nem tapasztalok.

Legjobb válasz: Nekem kb. 10 hetesen elmúlt. NAgyon örültem. Aztán a 7. hónaptól megint nagyon rossz volt, de akkor más jellegû kellemetlenségek. (nem tudtam aludni, fájt mindenhol. stb.

Nekem kb. 10 hetesen elmúlt. NAgyon örültem. Aztán a 7. hónaptól megint nagyon rossz volt, de akkor más jellegû kellemetlenségek. (nem tudtam aludni, fájt mindenhol. stb.
Létezik, és piszkosul irigyellek. Én a mai napig tudok még hányni, öklendezek a szagoktól, émelygek és nem is lettem energikusabb sem... :( 15 hetes km
Én is hasonlóképp voltam, de a 12. hét után vissza, és rosszabb, mint volt...
5-10-ig a nap minden percében a WC elõtt ültem! Aztán ritkult, majd a 18.héten amikor megmozdult elmult! Néha ha valami olyat ettem hánytam még, de egész jül voltam! Ez mindenkinél más!
Nekem ez a 15. hét, és kb. 8-13 hétig voltak rosszulléteim. Nem mondom, néha-néha még most is akad pár rossz percem, de a legrosszabb elmúlt.

17 hetes vagyok, és olyanokat érzek a hasamban, mintha ugrálna egy ideg csak intenzívebben. Létezik, hogy ez a baba, és ha igen, akkor ez nem túl korai még?

Legjobb válasz: Ne haragudj hogy ide írok,de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne,mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok

Ne haragudj hogy ide írok, de a második válaszólótol kérdezném hogy akkor ez lehetséges?Pont ma meséltem a férjemnek hogy hasonlót érzek de kételkedett benne, mert hogy korai még?13 hetes vagyok én is.Elsõ válaszoló vaqgyok
17+5 vagyok és már másfél hete minimum ugyanígy érzem a rugásokat, mint mikor rángatózik az ideg. De van mikor csak egyszer, van mikor egymás után többször. Ez bizony a baba! Ja, elsõ baba és vékony testalkatú vagyok.
létezhet nem mindenkinél egyforma.az elsõvel a 18.hét betöltése után éreztem, a 2.babámat 16.hét betöltése után.Kiváncsi vagyok most a 3.mikor fogom.Ez az érzés majd erõsõdni fog.
Igen, létezik.Éppen tegnap tett fel egy hasonló kérdést egy kismami 18 hetes, neki is ezt válaszoltam.Elõször én is olyan pici remegéseket éreztem, elsõ babámnál 18 hetesen, most a másodiknál már 13 hetesen. 20 hetes
Szia! Én is pont azt éreztem mint te, és én akkor 18hetes voltam, és mindig egy ponton éreztem. Aztán egyre erösebben, majd már látványosabb is, ahogy hullámzik a hasam! Boldog babavárást! Üdv:27 heteske
Szia! Bizony a babád lesz az. Nem korai. Van aki 15 hetesen, van aki csak 20 hetesen érzi meg elõször. Testalkattól is függ. A vékonyabb testalkatúak korábban érezhetik. Én 15. hét végén kezdtem ugyanezt érezni. Boldog babavárást! 18 hetes kismama

11 hetes vagyok. Pár napja eléggé fáj a méhem, ha beveszek magneB6-t akkor elmúlik. Ez mitől lehet? Az létezik, hogy nő a méhem és azért?

Legjobb válasz: Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.

Szia. Nõ a méh, tágulnak a méhtartó szalagok, ez teljesen természetes. Amíg magnézium hatására elmúllik, nem kell aggódni. Boldog babavárást! 36 hetes kismama.
Nekem a terhesség alatt végig volt ilyen panaszom és magne b6-ot szedtem a 36. hétig. Elõször kezdtem 3*1 tablettát, aztán 3*2, mert úgy hatásosabb volt.
Szia! Nekem is vannak görcseim, de nyugi csak nö a méhed. én is magne B6-ot szedek, reggel és este eggyet! Boldog babavárást!Üdv: 13hetes Kismami

Kislányom 6 hetes és pár napja folyik a nyála, létezik, hogy jön a foga?

Én ezt nagyon korainak tartom, de akkor mit?l lehet?

Legjobb válasz: Szia! Én a lányomnál ugyanígy jártam, már nagyon korán nyáladzott, mindenki azt mondta, hogy biztos a foga, aztán 6 hónapos volt, mikor az elsõ kibújt, most mindjárt 1 éves, van neki 6 foga és ugyanúgy nyálzik, állandóan átnedvesedik az összes ruhája, mindig kell egy elõke neki, hogy nehogy a nedves ruhától megfázzon. Majdcsak elmúlik valamikor. Egy idõ után megszokod. Persze lehet, hogy a tiednél tényleg a fogacskája lehet az oka. Egy 14 hetes kismama

Szia! Én a lányomnál ugyanígy jártam, már nagyon korán nyáladzott, mindenki azt mondta, hogy biztos a foga, aztán 6 hónapos volt, mikor az elsõ kibújt, most mindjárt 1 éves, van neki 6 foga és ugyanúgy nyálzik, állandóan átnedvesedik az összes ruhája, mindig kell egy elõke neki, hogy nehogy a nedves ruhától megfázzon. Majdcsak elmúlik valamikor. Egy idõ után megszokod. Persze lehet, hogy a tiednél tényleg a fogacskája lehet az oka. Egy 14 hetes kismama
Szia! Én is ugyanígy jártam. Védõnõ azt mondta, hogy fogcsírázik. Na most 5 hónapos, fog még sehol. Ne aggódj, csak csírázik a foga az ínyben. Nem biztos, hogy ettõl korán fog fogzani. Erika

11 hetesen létezik, hogy érzem a baba mozgását?

Második baba, többször olvastam, hogy legkorábban 13 hetesen érzik, de mintha tényleg ? volna.

Legjobb válasz: Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.

Szerintem még nem õ. Nagyon korai lenne.
nem, még nem, majd 4-5 hét mulva leghamarabb.
Szia! Szerintem is még kicsit korai. Én most a 13. hét után kezdtem érezni valamit, de még ekkor is bizonytalan voltam. Igazából a 15. hét körül éreztem biztosan. Különben nekem a 4. terhességem.
Szia! Nekem ez az elsõ terhességem, és a 13. héten éreztem a babát, igaz nagyon gyengén, de ma már biztosan tudom, hogy õ volt! Mindenki mondta, hogy nem létezik, de én tudtam. Igaz mindennapos szinten csak a 16. héttõl érzem. 36 hetes kismama
én az elsõ babóm várom, de 10 hetesen és 6 naposan éreztem egy olyat amikor hason fekudtem, mintha lenn valaki buborekot fujt volna a pocimba..nem tudom jobban leirni. nekem meggyozodesem, hogy a babó volt, te is hasonlot ereztel? volt mégvalaki, aki a forumon irt hasonlot 11 hetesen, én hiszek benne, hogy a babóca volt, bár azóta nem éreztem. Valahogy biztos úgy jött össze minden, hogy megéreztük talán.
Nekem 15 hetesen es par naposan tudatosult bennem tutira, hogy ez bizony az en kis babam!!!Azota 1 pillanatra sem all meg! Szerintem meg kb 2-3 het....
Nekem van egy ismerõsöm, aki váltig állítja, hogy 10 hetesen már érezte a kicsit, sõt most, 16 hetesen azt is meg tudja mondani, hogy fekszik a baba. De neki ez már a 3. terhessége. Szerintem egyénfüggõ. Nehéz elhinni, hogy õt éreznéd, mert pl. nekem a kicsi a 12. heti Uh-n még csak 52 mm volt, szóval nagyon kicsike ahhoz, hogy úgy tudjon mozogni, hogy érezzem. Viszont, minden nõ más. És elõfordulhat, hogy tényleg õt érezted. Második babónál állítólag amúgy is hamarabb lehet érezni a kicsi, kb. a 15. hét környékén. De ez csak általánosítás. Elsõ babára a 20. hetet mondják, én mégis a 15. héten éreztem elõször. Szóval el is tudom képzelni, meg nem is! :) De pár hét múlva már biztosan fogod tudni! Boldog babavárást!
Szerintem a 15. hétnél elõbb biztos nem érezheted, az valami más lesz.
Nem hiszem hogy az a babó.Azt mondják az a félidelye a terhességnek amikor megmozdul.

Öt hetes vagyok ma reggel elkeztem egy kicsit vérezni nyálkás létezik hogy elment a baba?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de mi nem tudunk biztosat mondani, úgyhogy irány a doki! Egyébként kimaradt mensi idején szokott fellépni enyhe vérzés az elején. Drukkolok neked!

Nem valószínû, de mi nem tudunk biztosat mondani, úgyhogy irány a doki! Egyébként kimaradt mensi idején szokott fellépni enyhe vérzés az elején. Drukkolok neked!
Én is így voltam és azonnal mentem be a korházba... nekem elment az egyik babám mert iker terheséggel indult.
Ha nincs darab vagy görcs, TALÁN nincs nagy baj, de mindenképp azonnal menj be a korházba!
szia megmaradt a babád?

9 hetes terhes vagyok és naponta legalább 2-szer érzek bugyborékolást vagy olyat mintha valami buborék lenne a hasamban, ez reggel és délután van. Ilyenkor létezik hogy már a baba mozog és esetleg azt érzem?

Legjobb válasz: Nem hiszem h a baba mozogna.Vagyis mocorog már õ de te azt nem érez heted.Még várni rá egy kicsit :) de ne aggódj már nem sokat!

Nem hiszem h a baba mozogna.Vagyis mocorog már õ de te azt nem érez heted.Még várni rá egy kicsit :) de ne aggódj már nem sokat!
még nem érezheted õt. nekem is van, de terhesség elõtt is volt hasonló érzésem. tényleg olyan mintha õ lenne, mert nagyom lent érzem, de biztos, hogy még nem õ. 8+2 hetes
Annyira kicsi még. Az elsõ törpét 13hetesen éreztem elsõre, de a 20.hétig volt, hogy napokra eltûnt, nagyon picikék még, most a másodikat is rendesen meg kell piszkálni egy kis csokival, hogy mozgásra bírjam, mert lusti, pedig lassan 20hetes vagyok.
Én is kizártnak tartom! Az elsõt 20 hetesen éreztem, most a másodikat 14 hetesen és azon is meglepõdtem, sõt napokig nem is voltam biztos benne! Még várnod kell pár hetet!
Én is szoktam ilyet érezni, de kizárt, hogy a picit érezzük! Inkább tartom valószínûbbnek, hogy a megváltozott emésztés és hasonlók miatt lehet!

Akartam felkelni az ágyból és olyan fájdalom hasított a hasam aljába mintha leszakadt volna egy izmom azóta semmi létezik hogy nehéz a baba és a méhizomzat rándult meg a rossz mozdulattól? 26 hetes vagyok

Legjobb válasz: Azt nem tudom neked megmondani, hogy a méhizom megrándulhat-e, de nagyon-nagyon vigyázz ezentúl. Nekem is csak hasonló mozdulatom volt és emiatt bevérzés lett a placentámon, amitõl le is vált a fele. És nem emeltem, nem cipekedtem, nem volt balesetem, nem gurultam le a lépcsõn: csak rosszul álltam fel. Ha még mindig van fájdalmad, keményedik a méhed, vagy úgy érzed, hogy baj lehet, akkor irány a kórház, ha azóta elmúlt, akkor valószínûleg csak rándulás, viszont nagyon-nagyon vigyázz ezentúl!

Azt nem tudom neked megmondani, hogy a méhizom megrándulhat-e, de nagyon-nagyon vigyázz ezentúl. Nekem is csak hasonló mozdulatom volt és emiatt bevérzés lett a placentámon, amitõl le is vált a fele. És nem emeltem, nem cipekedtem, nem volt balesetem, nem gurultam le a lépcsõn: csak rosszul álltam fel. Ha még mindig van fájdalmad, keményedik a méhed, vagy úgy érzed, hogy baj lehet, akkor irány a kórház, ha azóta elmúlt, akkor valószínûleg csak rándulás, viszont nagyon-nagyon vigyázz ezentúl!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a válaszodat abban a pillanatban megfogadtam hogy mostantól úgy közlekedem mintha hímestojáson járnék Remélem nem a placenta mert a méhszájon van és akkor nagy lenne a baj de azóta semmi picit még érzékeny a helye de nem vészes! Köszi Szia
tényleg nagyon óvatosnak kell lenned! de valószinû, hogy a méhtartó szalag feszült meg.Én csak oldal helyzetbõl tudok felülni, ugy a karomra támadszkodva kb. a 16. héttõl. UH-on ill. a vizsgálószékrõl csak az orvos segitségével tudok felkellni, met olyat belehasit afájdalom a jobb oldalamba, hogy alig birok kiegyenesedni. a védõnõ is azt a tanácsot adta, hogy "csak öregesen, minden mozdulatot megfontolni".igy elég jól el lehet kerülni az ilyen hasitó fájdalmakat. 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm a választ még mindig érzem egy picit a rándulást de nem vészes hát az elmúlt pár órában én is úgy mozdultam mint az öregek! :) Boldog baba várást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!