Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy hetesen (139 db)

28 hetes pocis vagyok létezik hogy a babát a köldök fölött 2-3 ujjnyival érzem mozogni?

Mivel uh még messze van szerintetek így kb hány centi a baba?

Legjobb válasz: létezik, 24 hetesen van a köldök magasságában

létezik, 24 hetesen van a köldök magasságában

Már 7 hetes terhesen létezik hogy kényelmetlen a nadrág, nyomja a hasamat?

Legjobb válasz: Szia! Ha nagyon szûk volt elõtte is az a nadrág, akkor igen, létezik.. Nekem volt egy farmerom, ami pont tökéletes volt és amikor 7 hetes voltam, már szorított, mert már olyan puffadt érzés volt a hasamban.. Boldog babavárást!

Szia! Ha nagyon szûk volt elõtte is az a nadrág, akkor igen, létezik.. Nekem volt egy farmerom, ami pont tökéletes volt és amikor 7 hetes voltam, már szorított, mert már olyan puffadt érzés volt a hasamban.. Boldog babavárást!
Érezhetsz ilyet, de ez még nem a babapocak miatt van, a méh növekedése csak 12. hét után lehet tapintható, látható. Valószínûleg most még puffadásról van szó. Nem lassult le az anyagcseréd?
lehet bizony!! én már a 7-8 héttõl nem tudtam hordani a régi farmerjaimat!! próbálkozz kényelmesebb darabokkat, mert a kismamanacik még nagyok lesznek :)
Igen, ilyenkor már érzed hogy szorit a nadrág, pedig még nem látszik semmi rajtad és mégis. Ne erõltesd inkább viselj kényelmes viseletet.
Elképzelhetõ, de nem valószínû.
Nagyon sok nadrág nekem is hamar szûk lett. De az tényleg nem a méhedtõl, hanem a puffadástól van. Ha szorít a nadrág semmiképp ne vedd fel! Nem a baba miatt, hanem a Te kényelmed érdekében! Boldog babavárást!
Én a 7.héten nem tudtam begombolni a farmert, 12.héten már kismama nadrágot hordtam. Nem azért mert kövér vagyok, hanem mert úgy nõ a hasam . most vagyok a 18.hétben és csak 2 kg-t híztam . Nagyon büszke vagyok már a pocakomra:) Sok sikert!

Létezik hogy 9 hetesen változik a pocim?

Felvettem egy kabátot,ami eddig vígan rámjöttt,most meg az alhasamnál kicsit feszül,pedig még nem híztam!

Legjobb válasz: Igen létezik, nekem már 6 hetesen szorítottak az addig kényelmes ndrágjaim. Alkati kérdés, de van akinél már nagyon hamar látható változás.

Igen létezik, nekem már 6 hetesen szorítottak az addig kényelmes ndrágjaim. Alkati kérdés, de van akinél már nagyon hamar látható változás.
Szia!Természetesen változhat a pocakod, de ez egyenlõre még nem a babócád, hanem fel vagy puffadva.Sajna ez a kellemetlen tünet kitart az elsõ trimeszter végéig, legalábbis én addig folyamatosan úgy éreztem magam mintha lufi lenne a hasamban.De én már akkor is olyan büszkén viseltem:) ))JÓ babavárást!16 hetes kismama
Igen, én is így voltam. A testúly még nem változik, de mivel a rakódó zsír és a visszatartott víz nem annyira súlyos, mint az izom, bizony kinõjük a ruhákat :-))
Szia én 7 hetes vagyok, de folytogatnak a nacijaim.Nem a baba miatt van, mert õ még annyira picike hanem az emésztés is megváltozik a víz is felhalmozódik-gázok stb..Szóval ez természetes.Estére sokszor én is úgy nézek ki mintha már vagy 20hetes lenneék, pedig csak fel vagyok fújódva.Gratula a picihez.


Létezik hogy a nyákdugó 15 hetes kismamánál is távozik?

Legjobb válasz: Én nem hiszem! Az ugyebár azt jelentené, hogy lassan eljön a szülés ideje. Az pedig egy 15 hetes kismamánál nagyon nem jó! Tudom, hogy távozhat hetekkel a szülés elõtt is, de nem 15 hetesen! Szerintem más lehetett. Van, hogy ilyenkor nyálkásabb a folyás.. Azt gondolhattad nyákdugónak! Üdv

Én nem hiszem! Az ugyebár azt jelentené, hogy lassan eljön a szülés ideje. Az pedig egy 15 hetes kismamánál nagyon nem jó! Tudom, hogy távozhat hetekkel a szülés elõtt is, de nem 15 hetesen! Szerintem más lehetett. Van, hogy ilyenkor nyálkásabb a folyás.. Azt gondolhattad nyákdugónak! Üdv
Szia! Az kicsit durva lenne. A nyákdugó szülés elõtt távozik. Nekem az elsõ 2 gyereknél nem is távozott, csak a harmadik gyereknél tapasztaltam, de akkor is szülés elõtt néhány órával! Szóval, ha azt gondolod, valóban a nyákdugó távozott, akkor irány a doki!
Ha tényleg a nyákdugó távozott, akkor minél hamarabb menj orvoshoz.

Létezik, hogy 14 hetesen mozog a baba?

Második gyermekemet várom, de mivel eltelt az els? otta 11 év nem igazán emlékszek mindenre, de 2-3 napja egyre aktivabban érzem, hogy valaki szurkál belülr?l. Szerintetek is a baba vagy csak képzelödök?

Legjobb válasz: Volt aki irta itt, hogy o erezte 14 hetesen...valoszinu elofordulhat. En a 16.heten ereztem eloszor annak ellenere, hogy sokan elmondtak nagyon sajnalva, mert nem vagyok vasaggyal 45 kg, hogy ugyis csak a 20. utan fogom erezni. Ilyenkor mar megvan kicsi kez es labacska es a mindennapos edzesprogram csak meg gyengecskek es sokan nem erzik. Lehet a tied egy izompacsirta... Boldog babavarast! 28 heteske.

Volt aki irta itt, hogy o erezte 14 hetesen...valoszinu elofordulhat. En a 16.heten ereztem eloszor annak ellenere, hogy sokan elmondtak nagyon sajnalva, mert nem vagyok vasaggyal 45 kg, hogy ugyis csak a 20. utan fogom erezni. Ilyenkor mar megvan kicsi kez es labacska es a mindennapos edzesprogram csak meg gyengecskek es sokan nem erzik. Lehet a tied egy izompacsirta... Boldog babavarast! 28 heteske.
Szia én most vagyok 15hetes, múlt héten is éreztem valamit:) napi 1szer 2szer többször nem, aztán ezen a héten picit jobban érzem, szerintem a pocaklakó lesz:)
1. babát 16 hetesen, 2. babát 12. hét körül már éreztem.
A 2. babat a 14. heten fixen ereztem, onnantol kezdve minden nap.
Szia! Én az elsõ babámat éreztem már 14 hetesen, igaz elég haloványan, de õ volt.Ugyhogy te a 2.-ikat simán érezheted a 14.héten.Gratulálok!:)
szia en meg nem voltam 14 hetes amikor eloszor ereztem a kislanyom mozgasat az elso megmozdulasa nagyon kulonleges volt, tiszta liba boros lettem tole, kelemes erzes volt majd 17 hetesen mar apa is erezte
Az elsõt 17 hetesen, de még nem mertem rábólintani, hogy õ volt, csak a 18. hét közepén. A másodikat múlt hét óta érezgetem, ha minden igaz, de én is bizonytalan vagyok. Nappal nem is érek rá ezt figyelgetni, esténként szoktam érezni valamit, szerintem a kicsi lesz az. :) 15 hetes vagyok.

Létezik, hogy 23 hetesen gyomormagasságban érzem a baba mozgását? Ütemesen, ez már a csuklása lenne?

Legjobb válasz: Az én babám is sokat csuklik. Simán lehet, hogy 23 hetesen már azt érzed. 27 hetes kismami

Az én babám is sokat csuklik. Simán lehet, hogy 23 hetesen már azt érzed. 27 hetes kismami
létezik. gondolom vékony vagy. én is mindig röhögök, ha írják a hírlevélben, hogy már 5 centivel a köldököd felett van a méhed.. és már 10zel fölötte érzem. a csuklást még látni is lehet, meg kézzel érezni. nem tudom, nekem mikor kezdte, de állandóan csuklik. ha szemmel nem látni, meg kitapintani se lehet, akkor meg gondolom vmi ér lüktet.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok olyan vékony...amúgy látni és kitapintani is lehet.De van, hogy folyamatosan érzem, sokszor egymás után, valahol meg azt olvastam, hogy kb. 5-6-szor csuklik egy nap.Így nem igazán értem!
Szerintem érezheted, ennyi idõsen én már éreztem hol lejjebb hol feljebb, "úszkált"...:) Lehet, hogy még nem a csuklás, csak ütemesen a kis kezével vagy a lábával kalimpál.Én lassan 27 hetes leszek de a csuklást biztosan csak 1-2hete érzem és tudom, hogy az.:) Sokkal kisebb erõsségû mint a "rúgdosása"....:) 26hkm
mint ahogy nálunk sem, úgy a babáknál sem ugyanannyiszor van csuklás. az elsõ gyerekem alig csuklott a terhesség alatt. most a második minden nap csuklik legalább egyszer, de van hogy kétszer háromszor is

Gyors sétától létezik, hogy jósló fájásaim lettek? Oda fele is meg visszafelé is elkezdtem görcsölni, meg a derekam is fájt de csak enyhén.36 hetesek leszünk 2 nap múlva

Legjobb válasz: Bocs, hogy belekérdezek, de ugyanez lehetséges 30 hetesen is? vagy az még túl korai? :-( de én is rendszeresen tapasztalok hasonlókat... bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de 36 hetes nem voltam még :-) remélem, leszek azért

Bocs, hogy belekérdezek, de ugyanez lehetséges 30 hetesen is? vagy az még túl korai? :-( de én is rendszeresen tapasztalok hasonlókat... bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de 36 hetes nem voltam még :-) remélem, leszek azért
kedves 2., elsõ vagyok, nekem 30 hetesen kezdõdtek a jóslók, és már elõtte is keményedett a hasam a sétától.Ez teljesen egyéni, minden oké, és ne aggódj, minden oké lesz a 36.hétig, és utána is:)
Sziasztok! második vagyok és köszönöm, hogy nekem is ilyen sokan válaszoltatok és köszi a biztatást is. :-) remélem, igazatok lesz és hipp-hopp 36 hetesek leszünk :-) addig is igyekszem élvezni az állapotot :-)
szerintem simán!!Ilyenkor már nem szabad úgy "rohangálni":) én 34+3 hetes vagyok, de már vannak jósló fájásaim, és ha lassan is sétálok, de többet, akkor is bekeményedik a hasam, meg kell állnom...
A kérdező hozzászólása: :) ! Miért ne lennél 36 hetes?:) ! Én sem voltam még azért kérdeztem:) ! Meg még nem tapasztaltam ilyet... Azért "rohangáltam", mert kivételesen nem szúrt az oldalam, és ugy is éreztem hogy ez nekem megy most, semmi bajom nem volt, mig a "célhoz" nem értem:) ! AMugy is fitt kismama vagyok (ámbár nem kis túlsullyal), gyorsak a lépteim alapból is...és igazság szerint nem is vettem észre hogy olyan gyorsan megyek (el voltak terelõdve a gondolataim), csak mikor megálltam akkor vettem észre hogy le vagyok izzadva, meg ugy lihegek mintha lefutottam volna a maratont:) ! És akkor jött a görcs...! De akkor lelassitok, ámbár nem is tudom miért vannak jóslói az embernek?
Szia! Pont így vagyok mint Te. Én 37 hetesen. Kivételesen jobb napom volt, gyorsan intézkedtem. Aztán mire sétáltam hazafelé már fájt mindenhol:( Azóta is a derekam majd le szakad, görcsölgetek is.Szóval szerintem simán lehet. Másodiknak:Nem is gondolod milyen hamar ideér a 36-ik hét:) )))))Nyugi mindjárt ott leszel. Boldog babavárást nektek!
Lányok, azért csak óvatosan! Nekem is a 30. hét környékén kezdõdött a dolog, szinte végig dolgoztam, buszoztam, sokat kellett sétálnom is, a munkám is hajtós volt, és kicsit korábban született a babám. Úgyhogy semmi kapkodás, semmi "szaladgálás", mindent csak szép nyugodtan! Könnyû szülést, jó babázást Nektek!

Létezik, hogy 7 hetesen még nem látnak szívhangot ikreknél?

Hétf?n kell visszamenni a dokihoz, hátha addig lesz szívhang. Két baba van, az biztos, de egyiknek sincs még szívhangja, pedig ilyenkor már kellene nem?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem 7 hetes vagy, hanem fiatalabb. Én pl. mikor elõször mentem dokihoz, 7 hetesnek kellett volna lennem, közben meg csak 5 hets voltam. Engem a 8. héten hívott vissza, akkor már volt szívhang. A szívhang a 6-7. héten kezd el kialakulni, de a 8-9. héten már mindenképp kell lennie.

Lehet, hogy nem 7 hetes vagy, hanem fiatalabb. Én pl. mikor elõször mentem dokihoz, 7 hetesnek kellett volna lennem, közben meg csak 5 hets voltam. Engem a 8. héten hívott vissza, akkor már volt szívhang. A szívhang a 6-7. héten kezd el kialakulni, de a 8-9. héten már mindenképp kell lennie.
Lehet, hogy még nem is vagy 7 hetes. Gyakran elszámolják. Írj, hogy mi volt. Szurkolok.
7 hetesen már tutira kell lenni szívhangnak. már ha 7 hetes és nem elõbb fogant. Mert ugye nem biztos, hogy egy idõben történt a megtermékenyítés, lehet napok vannak köztük. De elvileg ilyenkor már kéne lennie. Drukkolok Neked!!! 5 hetes ikerbabák anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy nem tudom, ki pontozta le a válaszaitokat, de nem én voltam :S

Létezik, hogy 10 hetesen már látszik a pocakom, vagy pedig híztam?

Legjobb válasz: Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama

Nekem is 10 hetesen kezdett látszani:-) Persze, hogy látszódhat:-) Semmi baj, nyugodj megg:-) A hízás megállapítására a mérleg jó megoldás:-) De súlyra én sem híztam, csak nõ a pocim meg a cicim... 16 hetes kismama
Nekem 4 hetesen már félreérthetetlenül látszott.
Lehet az oka egy kis puffadás.Amúgy ilyenkor kezd baba formája lenni a dolognak.Úgyhogy akár lehet is. A négy hetes válaszadónak üzenem, h akkor még csak egy néhány centiméteres petezsák van a hasában, és egy UH-n sem látszó pirinyó kis petesejt.Nah az tuti puffadás volt., vagy valami egyéb.(Ha jól emlékszem a hét hetes UHm képére, akkor a baba volt 8mm, és a petezsák ennek nagyjából 3-4*ese.)
Énelõszõr 6hetsen voltam akkor volt 5mmes, most 9 hetesen voltam utóljára és 20mmesek voltunk.én is 10hetes vagyok most és pont ma nézeggettem-nekem mondjuk volt pocim mindig is, hogy nem olyan az alakja-kigömbölyödött kicsit de ezt csak én vettem észre , mások még nem.Amúgy már én sem férek bele a gatyóimba úgyhogy ilyenkor már sztem elkezd rohamosan nõni , azért gondolj bele pár hét és már félreérthetetlen hasad lesz:) gratula a picihez

Letezik, hogy 7 hetesen mar no a hasam?

Itt mindenki sokkal kesobbi heteket irt. A ciklusom alapjan 7 hetes vagyok, uh-ra csak 12 hetesen megyek majd decemberben. Lehet, hogy nem is 7 hetes vagyok, hanem 11-12?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 5-6 hetesen akkora volt a hasam mintha elõrébb járnék jópár héttel, de az csak a felfúvódástól volt, azóta kisebb lett, mert odafigyelek mit eszek, szóval lehet nálad is ez a helyzet. Üdv: 10 heteske

Szia! Nekem 5-6 hetesen akkora volt a hasam mintha elõrébb járnék jópár héttel, de az csak a felfúvódástól volt, azóta kisebb lett, mert odafigyelek mit eszek, szóval lehet nálad is ez a helyzet. Üdv: 10 heteske
Nem írtad, hogy elsõ gyerek e, nekem nem az elsõ, és nagyon hamar nõni kezdett a hasam..Persze nem izgatom magam ez miatt.És igen normális.Ez a belek felfúvódásától van, még nem a terhesség.Persze, ha a második vagy többedik gyerek ott az is közrejátszik, hogy nem regenerálódtál még teljesen, igy a tágulás is gyorsabb.Értem ez alatt a hasi szöveteket+méh+szalagok..
Nem puffadsz? Nincs teltségérzedted? Általában azoktól szokott a has a terhesség elején nagy lenni, igazából 14. hét körül kezd el látszani a terhesség, de van akinél csak 18-20 hetesen. Aki a második babát várja, annál lehet hogy már 12 hetesen látszik. Ha 7 hetes vagy, akkor olyan 1 cm a baba, ha pedig 11-12 hetes lennél is csak 5-6 cm-es lenne.
Szia, itt rengeteg a tévhit. Muszáj voltam hozzászólni a témához, mert nem a puffadás miatt látszik a pocakod. Nekem is látszott már 7hetesen és nem éreztem magam felpuffadva egyáltalán, viszont a sok okos tanácsára sikerült legalább a kenyeret megvonnom magamtól, mert õk azt mondták, hogy amiatt van ekkora pocakom. pedig nem!!! A hormonok változása okoz renyheséget a hasizomban és ezért domborodik ki a hasunk jobban.ezt a tizennyolcadik orvos professzornak(!!!!) sikerült elmagyaráznia. Már ott tartottam, hogy nem merek egyáltalán étkezni, mert akkora a hasam, mint egy 20 hetes kismamának, pedig akkor még csak 7hetes voltam. Hidd el, ez ellen nem tudsz mit tenni. Mindenkinek máskor tágulnak a hasizom szövetei, attól is függ, milyen az alkatod és hányadik babádat várod.(nekem elsõ baba és 57kg-mal kezdtem. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást! 12 hetes kismama
Az még nem lehetséges, max a puffadás lehet. Legkorábban a 14. hét körül nõhet egy picit.
A kérdező hozzászólása: Elso gyerek. Es csak annyibol okozhat gondot, hogy meg 1 honapig probaidos vagyok es nem igazan szeretnem, ha elobb kiderulne, mint hogy lejar a probaidom. Mit nem szabad enni, hogy lemenjen a puffadas?
Szia! Egyél sok rostosat, én narancsot-mandarint eszek sok zöldséget, joghurtot, teljes kiörlésû kenyeret, amit kerülni kell a szénsavas üdítõk, magas szénhidrátú dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Igen, segitettel. Kenyeret alig eszem es azt a heti kb 2 szeletet nem fogom megvonni magamtol (tobbet meg nem kivanok, tehat nem esik nehezemre keveset enni belole). Remelem sokat nem no a kovetkezo 4 hetben. Otthon meg nagyon buszke vagyok a puklimra. :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!