Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy havi (11 db)

Villany fütés?
A kérdező hozzászólása: Igen de csak anyáméknál szokott menni én nekem õrlángol van mindig mert nem vagyok fázós.náluk meg asszem 3-4 esen megy
Elképzelhetõ. A fûtés miatt. Egy számítógép monitorral kb 3000/hó. Egy tévé kb 1500Ft/hó. A fûtést nehéz kalkulálni, de ha folyamatosan mûködik egy 2kW teljesítményû fûtõtest, az egy hónapban 2kW*24óra*30nap*50Ft = 72000Ft (ha folyamatosan fût is).
1 gép napi 10 órában + 2 Tv napi 8-8 órában, villany + 2hûtõ mély és sima 24/7 = 3100Ft Meleg víz 2 fõre = 5200Ft Fûtés villannyal felbecsülhetetlen (pazarló és elmebeteg) :)

Létezik olyan hogy havi sorozat?

Napi sorozat az tudom hogy van pl: barátok közt

Legjobb válasz: Van,hogy elbuz-iskodnak vele nagyon 3 hetes,hónapos kihagyásokkal.A Flash Forward azt hiszem szeptemberben indúlt és júniusban lett vége a 22.résszel.

Van, hogy elbuz-iskodnak vele nagyon 3 hetes, hónapos kihagyásokkal.A Flash Forward azt hiszem szeptemberben indúlt és júniusban lett vége a 22.résszel.
Nõknél a havi vérzés...
Jaja, pont ezért lenne jó tényleg, mert egy másfél órás rész az ugye egy film hosszúságú, de nem kellene rá éveket várni. Már csak az hiányzik, hogy megvalósítsák, és persze hogy jó is legyen :D
A kérdező hozzászólása: Filmekre van hogy éveket kell várni. Ahhoz képest ez az 1 hónapos ötlet elég jó. Végülis ha másfél órás lenne havonta 1 rész akkor az szinte felérne 1 filmmel is akár, és nem kell rá éveket várni. Szerintem nem lenne rossz.
Én, mivel nem nézek tévét, várnék rá, letölteném a netrõl :D
Az angol sorozatok nagyresze 6-7 resz/ evad, bar nem kell epp egy honapot varni rajuk.
Nekem, ha tetszik egy sorozat nem szívesen várnék 1 hónapot a következõ részre, ha valami izgalmas, akkor még az 1 hét is sok nekem.Persze nem a szappanoperákról beszélek.
A sorozatok költség vetésével nincs gond, sõt van, hogy drágább, mint a mozifilm.A Sötét Angyal sorozat volt az elsõ mozifilm technikával készült sorozat és minden epizódja megfelelt egy mozifilm árának.Ma már a legtöbb sorozat így készül, kivéve az alánevetõsök.
A kérdező hozzászólása: az már nem rajtunk múlna hogy jó legyen :) Kár hogy nincsenek ilyenek :(
Jó is lenne, pl. minden rész lehetne másfél órás, viszont jónak is kell lennie, mert csak úgy nézem meg :)
A kérdező hozzászólása: Mért lenne öngyilkosság? ugyanúgy megvenné valamelyik csatorna, és havonta leadnák azt az 1 részt, persze nemcsak 20 perces lenne hanem minimum 1 órás vagy több. Szerintem nem lenne rossz ötlet. Sorozat lenne ez is csak nagyobb költség vetéssel, ismertebb színészekkel stb. simán el lehetne adni, és igény is lenne rá.
elsõ vok.Értem. Vannak ilyenek, de inkább dokumentum jellegûek.Régebben a Frei dosszié, havonta egyszer volt, A kész átverés is, Gálvölgyi show. Film katigóriában nincs ilyen, mert anyagi öngyilkosság lenne a készítõknek.
Létezik ilyen is.
A kérdező hozzászólása: én olyasmire gondolok, amibõl tényleg mindig csak havi 1 rész van. Tehát 1 év alatt csak 12 rész lenne belõle.
Buta és felesleges ötlet.Megvárom amíg lemegy a tévében és napi 2-3 részt megnézek naponta online mozikon.

Létezik, hogy egy 30-as férfinek havi egyszer van csak igénye a szexre?

Én vagyok a párja. Elöljáróban annyit szeretnék megjegyezni, hogy én sem tartom magam nimfománnak, heti egyel már kiegyeznék...Beszéltem vele, azt mondja, nem tudok semmit tenni, nem kell változtatnom semmin, ő egyszerűen ez a típus, így kell elfogadni. Az előző kapcsolataiban is ez probléma volt. Nálunk is a kezdetek óta így van. Eddig nem tűnt fel nagyon, mert nem éltünk együtt, de lassan egy éve összeköltöztünk és sajnos a helyzet változatlan. Eddig türelmes voltam, de már kezdem feladni. Egyszerűen számomra ez kicsit hihetetlen, főleg azért, mert minden tele van azzal, hogy a férfiak mennyit-hogyan gondolnak a szexre naponta; illetve, hogy mekkora étvágyuk van. Én sem találkoztam eddig ezzel a helyzettel, és most teljesen tanácstalan vagyok. Ez tényleg létezik?

Legjobb válasz: Ne zaklasd ezzel.

Ne zaklasd ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, utolsó, hogy válaszoltál; nálunk ilyenek nincsenek.
Nem feltûnõ dolgok, utólag nyertek a nejnek értelmet. A pasas nõket meghazudtoló mennyiségben költött cipõre, ruhára, parfümre pl., de évekig el tudta leplezni, de súgott vki a nejnek és in flagranti lett a vége.
A kérdező hozzászólása: Elég komolyan beszélgettünk, nem csak egy mondat volt. Mindenre rákérdeztem, sejthetitek. Nem hiszem, hogy van valami, ami nem került szóba. Nem hiszem, hogy lenne valami, amit elhallgat elõlem.
Abszolút nem normális a dolog!! A férfi ebben a korban van élete egyik csúcspontján!! Ilyenkor javában falni kéne az életet!! Lehet van valami a háttérben amit nem tudsz!! 27/F
A kérdező hozzászólása: Aki a látenset írta, tõle kérdezem, hogy volt-e valami jele ennek?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a beszélgetés során teljesen elutasította, hogy neki valami baja lenne. Azt mondta, ez neki így jó, nincs miért elmenni orvoshoz.
A havi egyszer szex az 60 éves korban normális nem 30 évesen. Szerintem ennek valami egészségügyi oka van, vizsgáltassa ki magát mert ez így nem jó.
Bukott.
Hogy derül ki valakirõl hogy látens búza? Valaki ráfogta, vagy esetleg õ maga vallotta be?
Az nem fordulhat elõ hogy esetleg mással szexel?
Én egy ilyenrõl tudok, róla kiderült, hogy látens búza.
Van olyan is, hogy egy 30 éves pasi akár naponta többször is szexelne, csak épp nincs neki kivel! Szóval létezik olyan is amit te írtál!
Nagyon ritkán de elõfordul. Bár igazából ezt egy doki tudná megmondani, hogy nincs-e a háttérben egy rejtett betegség.
sajnos van ilyen én össze se jöttem volna vele
Havi 1? Az nagyon kevés, nálunk a napi egy a normális, de hétvégén még a 2-3 is belefér egy nap. Biztos hogy valami nagyon nincs rendben vele.
szerintem se normalis. en mar azon kiakadok ha egy-ket nap kimarad, vagy ha menstrualok s egy het. nem is ertem hogy birod.
Nem normális az biztos. Én elmennék helyében egy hormonvizsgálatra. Lehet, hogy alacsony a tesztoszteron szintje ami pótolható.
A kérdező hozzászólása: Megvan a probléma neve, a tünetek alapján. Azért írom ki, hátha valaki idetéved a kérdésemre. A gond neve: Hyposzexualitás. Hát, jól belefutottam, sajnos.

Létezik, hogy első havi fogamzásgátló után a 7 napos szünetben nem jön meg a menstruáció? Mitől lehet ez?

Közben azt tanácsolták, hogy kezdjem el szedni a második levél gyógyszert is, megtettem... már két hete iszonyat fájnak a melleim, és borzalmasan megnőttek. Ráadásul dög álmos is vagyok mindig... ennyire megzavarhatja a hormonokat? (Mistral-t szedek)

Legjobb válasz: Én az elsõ 3 hónapban voltam így.nekem is nagyon megnõttek a melleim meg lefogytam :D idõ kell mire 'hozzászokik' a tested!

Én az elsõ 3 hónapban voltam így.nekem is nagyon megnõttek a melleim meg lefogytam :D idõ kell mire 'hozzászokik' a tested!
Menj vissza és írass másik gyógyszert! Valószínûleg ez nem megfelelõ neked. Ezek mellékhatások, amiknek nem kéne, hogy legyenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok! :)

Olyan létezik hogy 13 havi családi pótlék?

Legjobb válasz: Bárcsak létezne.

Bárcsak létezne.
Nincs.
Biztos azért kérdezte meg, mert régen olyan létezett, hogy 13.havi nyugdíj. De már az sincs... Sajnos.
De tényleg nem bántásként de ez, hogy merült fel benned?
Persze, jóhogy nem már 21. havi... Mire fel?
Épp ezt akartam írni, hogy 13. havi bér sincs, akkor családi miért lenne.
Persze! És pontosan a 13.hónapban utalják.:-):-):-)
Már miért létezne?
A kérdező hozzászólása: bocs asszem összekevertem a nyugdíjjal!
Mondjuk már nyugdíjnál sincs 13.-dik havi.
ColaDio írta az egyetlen normális választ mégis õ lett lepontozva.. És mint kiderült a kérdezõben is emiatt merült fel. Akkor nektek mi számít pozitívnak??
A lányom 11 éves. Még kiskorában volt 13. havi családi pótlék, lehet erre emlékszik a kérdezõ, nem kell egybõl lehurrogni.
Sajnos igen.
Bármi lehetséges. Nekem hõhullámaim, kiütéseim, látászavaraim és darabos vérzésem volt tõle.

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy 2, 5 éve nem védekezünk a párommal, eddig sajnos nem sikerült teherbe esnem. Most viszont 3 napja késik a havim. Csináltam 2 tesztet is de negatív lett. Létezik az hogy még a tesz nem mutatja hogy terhes vagyok?

Vagy valami mád gond lehet? Tünetei sincsenek hogy terhes lennék.

Legjobb válasz: Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.

Vagy korán teszteltél, vagy tényleg nem vagy terhes. Én is jártam már úgy, hogy 3 hetet késett, mert egyszerûen "elbambult" a egyik petefészkem. Orvosi kivizsgálás eredménye, mondták, hogy néha elõfordul mûködési zavar.
Sajnos hiába van 1 nyolc éves lányod, akihez ezúton is gratulálok, a nõi test bármelyik pillanatban "elromolhat" Rengeteg féle hormonprobléma, szervi probléma lehet, illetve a pároddal is lehetnek gondok. Nem szeretnélek megijeszteni, de ha szeretnétek babát, akor nem szabad tétlenkedni. A meddõség definíciója: amikor 2 felnõtt embernek, védekezés nélkül, rendszeres nemi élet mellett, 1 éven belül nem fogan gyermeke. Csak azért szeretnék segíteni, mert abból kiindulva hogy van egy 8 éves gyermeked, gondolom nem 20 éves vagy. Ha a hormonok nem mûködnek, a petefészked nem mûködik rendesen, lehet hogy lassan kifuttok az idõbõl, pedig a legtöbb probléma kezelhetõ! És a párod spermiogrammja is nagyon fontos lenne! Én drukkolok nektek, de ne tétlenkedjetek!
A kérdező hozzászólása: Hát úgy néz ki nem vagyok az. Némi vérzésem van. :(
A kérdező hozzászólása: Nem biztos hogy elmenne. Õ úgy van vele, hogy ha összejön összejön ha nem nem...
Akkor a partnert el kellene küldeni egy spermavizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: Még nem. Nekem az elõzõ kapcsolatomból van egy 8 éves lányom.
Ha 2.5 éve nem védekeztek és nem sikerült a baba, ott valami más gond lehet a háttérben, nem valószínû, hogy terhes lennél. Kivizsgáltattátok már magatokat?
Tényleg ez a kétféle verzió létezik: Vagy a cikuson belül késõbb fogant meg, mint gondolod, és még nem mutatja ki. Vagy nem vagy terhes, csak valamiért késik a menzeszed vagy akár ki is marad egy hónap - ezt okozhatja stressz, betegség (nem csak nõgyógyászati, hanem bármi enyhe is, amin áteshettél a hónapban) vagy hormoningadozás, ami ha csak ilyen ritkán fordul elõ, benne van a normálisban.
A kérdező hozzászólása: 2 hete lehetett peteérésem. Sosem szokott késni. Inkább mindig elõbb jött meg 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget. Mindenképp orvoshoz fordulok már.

Tényleg létezik a KATA? Azaz, hogy 500. 000 ft bevételig egy vállalkozónak csupán havi 50. 000 adót kell fizetni?

Azaz, megvalósult ez 2013-tól? Hogy már nem kell magamat bejelenteni, magam után havi 70 ezer bérköltséget, járulékot stb. fizetni, majd társasági adó, nyereség adó, osztalék adó stb, frinc franc... és így nem kell áfát sem fizetnem (tény, hogy nem is számolhatom el) De ez létezik? Megvalósult? Valóban ennyi, hogy befizetem az 50 ezer forintot, és kész? Vagy ez csak javaslat volt, de persze elk#rták, mint mindent...

Legjobb válasz: Igen, bevezetésre került. PErsze a dolog nem ennyire egyszerû, hogy befizeted és kész. Elõtte le kell jelentened, hogy ezentúl te ilyen módon akarsz adózni.

Igen, bevezetésre került. PErsze a dolog nem ennyire egyszerû, hogy befizeted és kész. Elõtte le kell jelentened, hogy ezentúl te ilyen módon akarsz adózni.
A kérdező hozzászólása: Köszi. és nincs ennek valami hátsó buktatója, amit még nem látunk? Pl. hallottam már a nyugdíjelszámolás problémáját... (nem kapsz majd sz#rt se...) Illetve nem félõ, hogy a vállalkozók ezután így alkalmazzák majd a munkavállalókat? Pl. 270.000 bruttó kb. 160-170 ezer nettó a munkavállalónak, valamint a 270.000-en felül még halom járulék. Így kb. 320 ezer, amit a vállalkozó ténylegesen kifizet a munkavállaló havi 160 ezréhez. Ha viszont így alkalmazza, (kényszervállalkozóként) akkor "csupán" 210 ezret kell neki adnia, abból lejön a havi 50, így a vállalkozó megspórolt magának cirka 100 ezret havonta.
Nem kapsz [email protected] se, mivel nem számít egésznek, nincs rá tb-se, se nyugdíj rendesen. Csak kell még fizetni IPát 1.2% aztán a havi 50. De, aki elõtte mondjuk Bt. volt és alig volt bevétele évekig, most meg lesz 5-6 millája hirtelen egy év alatt. Az tuti berángatják adóellenõrzésre jövõre.
A kérdező hozzászólása: Az alanyi adómentesség határa maradt évi 5 millió? Vagy az is 6 millió, mint a KATA?
A kérdező hozzászólása: 6 millió az is, megvan, köszi :)

Létezik olyan, hogy a lányomnak tartós betegsége van, mégse jár neki az emelt csp? Pedig havi 8000 a gyógyszere s a közgyógy se jár neki mert nincs benne a listában?

Legjobb válasz: Mi a betegsége a lányodnak? Ha olyan gyógyszert kell szednie ami nincs rajta a közgyógy listán, akkor nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy beszélsz a kezelõorvossal, hogy írjon fel olyat, amit kiválthatsz ingyen. Persze, ha van ilyen készítmény. Én is most szembesültem azzal, hogy az epilepsziára felírt görcsoldó április óta nem közgyógyos, több mint 2 ezret akartak fizettetni érte. Jövõ hónapban megyünk a neurológushoz, megkérdezem hogy mi legyen, mert a Ft keret bõven meglenne rá.

Mi a betegsége a lányodnak? Ha olyan gyógyszert kell szednie ami nincs rajta a közgyógy listán, akkor nem tudsz mit tenni, csak annyit, hogy beszélsz a kezelõorvossal, hogy írjon fel olyat, amit kiválthatsz ingyen. Persze, ha van ilyen készítmény. Én is most szembesültem azzal, hogy az epilepsziára felírt görcsoldó április óta nem közgyógyos, több mint 2 ezret akartak fizettetni érte. Jövõ hónapban megyünk a neurológushoz, megkérdezem hogy mi legyen, mert a Ft keret bõven meglenne rá.
A kérdező hozzászólása: B12 vitamin hiánya van, s havi 3szurit (vagy heti3at kell kapnia) ez attól függ mennyi lesz a vérképében az érték. Sajnos ez olyan hogy csak ez az egy gyógyszer jó rá..
Nekünk vese gondunk volt, de oda sem a gyógyszert irta hanem a problémát. Írjon rá olyat amire fizetnek, ha 'csak' vitamin hiány? Nem pedig b12 hiány.stb találjon már valamit. Nem jópofaságból kéred.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!