Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy három hónapos (3 db)

Igen létezik:( 3 és fél hónapos volt a kisfiam, mikor megjött. Õ is csak cicizett, még éjjel is legalább 2x... Szóval van ilyen sajnos.
2 hónapos volt a babám napra pontosan mikor megjött. Csak anyatejes.
11 hónapra jött meg, már épp kezdtem aggódni:)
Nekem is megjött, amikor három hónapos lett a kisfiam. Nagyon boldog voltam... annyira nem hiányzott
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.

Létezik, hogy kislányom most 2, 5 hónaposan vált hasfájóssá? Vagy ha olyat ettem, akkor a hascsikarása eltarthat három napig is?

Legjobb válasz: Szia! Az én fiam is 2,5 hónapos és sajna most jött ki tudtam rajta a hasfájás, elõször nem is tudtam mi a baja pár napig nem tudtam mit tenni, mert gondolni sem mertem volna, hogy ilyen idõsen jön ki rajta. Õ tápszeres, ezért tápszert váltottunk és kap Espumisan cseppet is. Eddig minden evés elõtt kapott de már van, hogy nem is adom neki csak este vagy ha látom, hogy nincs minden rendben, amúgy az Espumisan csepp meg fingatja szegénykéket, ha ezt adnád neki ne ijedj meg egész nap pukizni fog :)

Szia! Az én fiam is 2, 5 hónapos és sajna most jött ki tudtam rajta a hasfájás, elõször nem is tudtam mi a baja pár napig nem tudtam mit tenni, mert gondolni sem mertem volna, hogy ilyen idõsen jön ki rajta. Õ tápszeres, ezért tápszert váltottunk és kap Espumisan cseppet is. Eddig minden evés elõtt kapott de már van, hogy nem is adom neki csak este vagy ha látom, hogy nincs minden rendben, amúgy az Espumisan csepp meg fingatja szegénykéket, ha ezt adnád neki ne ijedj meg egész nap pukizni fog :)

Létezik, hogy egy három hónapos babának már jön a foga?

Sokat folyik a nyála, rágja az öklét, néha szerinten érzékeny az ínye mert nem mindig akar szopni, a cumit kiköpi, a pelenkát viszont a szájába veszi.

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek 4,5 hónapos volt a kislánya, amikor kibújt az elsõ foga! szerintem a mai világban már semmi nem lehetetlen! :))))))

Egy ismerõsömnek 4, 5 hónapos volt a kislánya, amikor kibújt az elsõ foga! szerintem a mai világban már semmi nem lehetetlen! :) )))))
Szia! Nekünk is akkor kezdõdött, és bizony meg is szenvedtük.Most már hat hónaposok vagyunk, bár fogunk még nincs, de kevésbé vagyunk nyûgösek.Remélem ti hamarabb átestek az elsõ fogacska kibújásán, mint mi. Egy boldog anyuka
Van egy ismerosom akinek foggal szuletett a kisbabaja.....amugy letezik .
Létezik. Példa a keresztlányom. Õ is 3 hós volt az elsõ fognál.
Az én kislányomnak is 3 hónaposan jött ki az elsõ két foga, a védõnõm azt mondta, hogy ez nem olyan ritka. Most 11 hónapos és 8 foga van, de mindegyikkel megszenvedett.
A fogzás már magzatkorban elkezdõdik!!! Lehet hogy 3hónapos korban már fájhat a baba ínye, de csak hónapok múlva bújik ki az elsõ fog. Az én fiam is megszenvedte 3hónapos kortól nyáladzott, rágicsált és az 5.hónapban repedt csak fel az ínye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!