Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy fogamzásgátló tabletta szedése (3 db)

Igen, nagyon is lehet! Menj el az orvosodhoz és kérj másik fajtát. L/22
Igen!! Én úgy tudom, hogy a fogamzásgálók csökkentik a nõkben a szexualitás utáni vágyakat.
Igen, az egyik ismerõsömék emiatt szakítottak. A lány nem volt hajlandó tabit váltani, és a végére már kb. havonta 2x kívánta a szexet (23 évesen!).
Elõfordúlhat! Én is ezt a gyógyszert szedem.Most októberben lesz 1 éve.De ezelõtt úgy érzem én is jobban kívántam a szexet.Gondolkodtam már h másik tabira váltok.

Létezik, hogy valaki fogamzásgátló tabletta szedése ellenére teherbe esik? Olyankor mik a tünetek?

Legjobb válasz: Nekem úgy sikerült,pedig mindent rendesen csináltam. Kicsit késõbb mint kellett volna,de volt egy két napos alig alig vérezgetésem.Pont akkor fogyott el az utolsó levél,és ígyis ki akartam hagyni 3hónapot(mrt már két éve szedtem,és a servezetem hó elején mindig szarul reagált rá,és váltani akatam),így a hiányzó hormonanyagra fogtam a szokatlan mensit.Aztán rámtört az álmos idõszak,amikor minden kismama rengeteget alszik.Nem tudtam,h ez a terhesség egyik legbiztosabb jele,édesanyám riadt kérdése ültette a bogarat a fülembe,h ugye nem vagyok terhes.De nem is foglalkoztam volna vele,ha a hatodik terhességi hét végén nem jelentkezett volna a hányinger.Akkor aztán csináltam egy tesztet,ami egyértelmûen pozitív volt.Elmentem dokihoz és õ is megerõsítette az eredményt.Mivel nem kezdtem el a következõ levéllel így megmaradhatott a baba,ha tovább szedem arról nincs információm,h mit kell tenni. Statisztikák szerint 10ezer nõ közül 3-4 esik teherbe,aki fogamzásgátlót szed.Ergo,igen kicsi az esélye. Ha az a gyanúd,h babás vagy csinálj egy tesztet.Illetve gondold végig,h mi miatt gondolod ezt.Lehet más a baj.

Nekem úgy sikerült, pedig mindent rendesen csináltam. Kicsit késõbb mint kellett volna, de volt egy két napos alig alig vérezgetésem.Pont akkor fogyott el az utolsó levél, és ígyis ki akartam hagyni 3hónapot(mrt már két éve szedtem, és a servezetem hó elején mindig szarul reagált rá, és váltani akatam), így a hiányzó hormonanyagra fogtam a szokatlan mensit.Aztán rámtört az álmos idõszak, amikor minden kismama rengeteget alszik.Nem tudtam, h ez a terhesség egyik legbiztosabb jele, édesanyám riadt kérdése ültette a bogarat a fülembe, h ugye nem vagyok terhes.De nem is foglalkoztam volna vele, ha a hatodik terhességi hét végén nem jelentkezett volna a hányinger.Akkor aztán csináltam egy tesztet, ami egyértelmûen pozitív volt.Elmentem dokihoz és õ is megerõsítette az eredményt.Mivel nem kezdtem el a következõ levéllel így megmaradhatott a baba, ha tovább szedem arról nincs információm, h mit kell tenni. Statisztikák szerint 10ezer nõ közül 3-4 esik teherbe, aki fogamzásgátlót szed.Ergo, igen kicsi az esélye. Ha az a gyanúd, h babás vagy csinálj egy tesztet.Illetve gondold végig, h mi miatt gondolod ezt.Lehet más a baj.

Létezik hogy az abbahagyott fogamzásgátló tabletta szedése hajhullást váltson ki?

3 éve abbahagytam a szedését, és semmi nem vált be hogy elmúljon a hajhullásom, csak a terhesség id?szaka alatt nem hullott.

Legjobb válasz: nem lehet h inkább a terhesség váltotta ki a hajhullást és nem a tabi? de szerintem tabi hatása nem nagyon lehet.

nem lehet h inkább a terhesség váltotta ki a hajhullást és nem a tabi? de szerintem tabi hatása nem nagyon lehet.
Simán lehet a tabi hatása, hiszem megváltozik a hormonháztartásod! De a terhesség miatt is hullhat.
A kérdező hozzászólása: Már terhesség elõtt, a tabletta szedése után kb 2 hónappal elkezdett hullani, akkor gyerek még csak tervben sem volt. Azt hiszem újra elkezdem szedni, és akkor kiderül remélem. Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Ja! És terhesség alatt szuper hajam volt, visszasûrûsödött, nem zsírosodott, állati klassz volt. 1 éve hullik megint. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!