Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy fáj a hasam és (6 db)

Létezik, hogy peteéréskor fáj a hasam és jobb oldali petefészkem?

Legjobb válasz: Szia! Igen létezik. Nekem azt mondta az orvosom, hogy szerencsés vagyok, hogy megérzem. Tehát Te is az vagy. Eddig ezt nem tapasztaltad?

Szia! Igen létezik. Nekem azt mondta az orvosom, hogy szerencsés vagyok, hogy megérzem. Tehát Te is az vagy. Eddig ezt nem tapasztaltad?
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönöm a válaszod:-) Éreztem már többször is de most valamiért nagyon..Szerinted ez jelent valamit?
A barátnõm is ugyanilyet érez peteéréskor, amióta cisztával mûtötték. Biztosan van ilyen.
szerintem nem jelent semmit. Lehet kicsit másképp mûködnek a hormonjaid ebben a hónapban.
Szia, én is így érzek, nyugi-orulj neki....
nekem is szokott fájni a petefészkem...de nekem megjött normális idõben a menstruációm szóval nem lehetnék terhes vagy igen? két teszt negatív lett

Létezik, hogy mensi előtt 4-5 nappal már fáj a hasam és mégis baba van a pocakban?

Olyan mensiszer?en fájdogál, de nem folyamatosan, néha teljesen megsz?nik. Picit érzékenyebb a mellem is. Eddig egyszer volt ilyen, hogy mensi el?tt fájt a mellem, azóta semmi ilyesmi nem történt. A hasam viszont mindig szokott, pecsételgetés is el? szokott fordulni.

Legjobb válasz: Ez lehet a baba jele. Ahogy feszül a méhed az új jövevény miatt, azt érezheted ensi szerû görcsnek.A melled is fájdogál, ezek jó jelek!!!

Ez lehet a baba jele. Ahogy feszül a méhed az új jövevény miatt, azt érezheted ensi szerû görcsnek.A melled is fájdogál, ezek jó jelek!!!
Ilyenkor még korai lenne bármit is mondani. Egy hét múlva már nyugodtan tesztelhetsz!
Nem elkeserítés miatt, én is így voltam és sajnos nálam mesi lett ))o:
Ilyenkor még a méh feszülése korai lenne szerintem, inkább a beágyazódást érezheted, ha létrejött a terhesség. Egyébként a tüneteid utalhatnak terhességre.
A kérdező hozzászólása: Nekem is mensi szokott lenni, azért kérdem, hogy elõfordult-e már az, hogy fájt ugyan úgy mint szokott és mégis baba volt odabent.
Persze van ilyen, sõt olyan is, hogy rendesen megjön - akár több hónapig is - és baba van. A környezetemben volt ilyen!
nekem ugyan úgy volt mensi görcsöm, de olyan "mindjárt megjön" érzéssel, és még a mellem is ugyanúgy fájt! és babás voltam! szorítok neked!
Hát a kötöjével mégis mit csináltál? vagy tán az is fenn maradt?
Szerintem tuti nem raktál fel, mert azt éreznéd, feszítene, hisz már jókorára megdagadt volna.A hasad is görcsölne, ha már 4 napja ott lenne ami nem odavaló.Nyugodj meg.
Ilyet nem tudni...... De ha azsinórja sincs meg, akkor valószínûleg nem tettél fel tampont. Az ilyesmi nem tnik csak úgy el a semmmiben.
A kérdező hozzászólása: a madzagja is eltûnt.... akkor hátha nincs baj..

Létezik, hogy ciszta miatt késett 3 napot a menstruációm és fáj sokkal jobban a hasam alja, mint szokott?

Azt hittem terhes vagyok, de megjött... Viszont sokkal jobban fáj a hasam, mint általában. Õsszel már volt egyszer cisztám, akkor magától "kiürült", de nem emlékszem, hogy jobban fájt volna.

Legjobb válasz: Tud jobban fájni, igen. Nõgyógyász nem igazolta UH-n a cisztát?

Tud jobban fájni, igen. Nõgyógyász nem igazolta UH-n a cisztát?
A kérdező hozzászólása: Mivel csütörtökre vártam és ma jött meg, még nem tudtam nõgyógyászhoz menni. Az õszi cisztát nõgyógyász mondta, hogy ott van, magamtól nem is gondoltam rá. Egy hónapos kontrollon meg már nem látta UH-n, úgyhogy õ mondta, hogy kiürült magától.
Általában, ha megjön, akkor ki szokott ürülni. De vannak makacs ciszták is, amik szépen növögetnek hónapokon át, és mellette mégis menstruál a nõ. De általában az egyik ciszta tünet a menstruáció elmaradása szokott leni. Nõgyógyász szerintem mindig le szokta ellenõrizni, hogy eltûnt-e.
Ha megjött, és nincsenek fájdalmaid, nem görcsölsz, az szerintem jó jel.
A kérdező hozzászólása: Hát, elsõ két nap sokkal jobban görcsölt a hasam mint szokott, meg ürült ki elég sok olyan "sûrû" sötétvörös darabka, amibõl kevesebb szokott lenni, meg ami lenni szokott az is inkább nyúlós, ez meg szinte kemény volt. De most már csak a szokásos van, bár ahogy így írok róla megint görcsölget kicsit. Remélem, kiürült. Amint tudok megyek majd orvoshoz.
Ez a darabkás vérzés jelentheti, hogy kiürült.

Fura érzésem van 3 napja, szúrkál a hasam alja, és olyan érzés, mintha húzna lefelé, a melleim fájnak, feszülnek. Létezik, hogy már 5 nappal a menzi előtt ilyen mindjárt megjön tüneteim legyenek vagy ez talán most baba?

3 nap múlva (nem)kéne megjönnie, vettem is már tesztet, de még fölöslegesnek tartom használni.

Legjobb válasz: Igen lehetsz baba´s.tesztelj,és meglátod.

Igen lehetsz baba´s.tesztelj, és meglátod.
Én a menszesz elmaradása után csináltam tesztet, pozitív lett, de a menszi elõtt már majd leszakadt a mellem és nagyon ingerült voltam. Esélyes vagy a babára! :-)Szorítok!
Jók a tünetek! Várd meg a mensi napját, és tesztelj! Drukkolok, 7 hetes kismami
Nekem is 3 nap múlva nem kéne hogy megjöjjön! nekem is hasonló tüneteim vannak a szúrkát kivéve! NEkem néha olyan "mindjárt megjön" érzésem van, aztán elmúlik! Majd írj, hogy mi a helyzet! Szorítok, hogy mindketten babásak legyünk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Szorítsunk egymásnak!!!!!Peace

Létezik, hogy a Sinlac-tól fáj a babám hasa, és székrekedése van?

Nem adunk neki sokat belőle, napi 1 alkalommal max. A súlya rendben van, a gyerekorvos azt mondta, hogy az üveges kajákat sűrítsem vele. Ez feltétlen kell? Vagy elég önmagában az üveges zöldség, gyümölcs (desszert)?

Legjobb válasz: Látszik, hogy szenved, fájdalmasan sír. Bár szerintem a "fogakkal" is gond van. Gondoltam, hogy adok Laevolac szirupot székrekedésre, most 5 hós a kicsi. Vagy jobb a narancslé? Ezt a Sinlac-ot mire szokták felírni? Tejpépet is felírtak, azt estére, de nem váltottam ki, mert úgy tudom, hogy elég cukros.

A kérdező hozzászólása: Látszik, hogy szenved, fájdalmasan sír. Bár szerintem a "fogakkal" is gond van. Gondoltam, hogy adok Laevolac szirupot székrekedésre, most 5 hós a kicsi. Vagy jobb a narancslé? Ezt a Sinlac-ot mire szokták felírni? Tejpépet is felírtak, azt estére, de nem váltottam ki, mert úgy tudom, hogy elég cukros.
Nem szoptatok már! Tejfehérje érzékeny, így neki ez számít tejalapnak!
A kérdező hozzászólása: a tápszert egyébként cumisüvegbõl egyáltalán nem tudom adni. kiskanállal szoktam de az horror, ill. pohárból, de az is kínszenvedés. :( nem akarom az összes tápszert kipróbálni..
A kérdező hozzászólása: most ez komoly? hirtelen azt hittem, hogy én kérdeztem! :) ) uez a promblémám: anyatej alig van, a tápszert utálja a baba, és félek, hogy nem lesz meg az 500 mé/nap. tejpépet szeretnék venni, de azzal a tápszert állítólag nem lehet kiváltani.
A kérdező hozzászólása: meg szoktam én is kóstolni, vagyis mindig eszem belõle. :) olyan kukoricás íze van. a babának egyébként ízlik, de még mindig nem tudom, hogy a tápszertõl v. a sinlactól van hasfájása. egyébként még mindig nem értem, hogy az üveges kaját miért sûrítik ezzel. ma csináltunk krumplit és almát, gyönyörûen pépes lett, olyan volt mint az üveges, ez szerintem elég sûrû.
Utolsó: a sinlac+gyümölcs mellett anyatejet kap a babád? Vagy ha nem, akkor hogy van meg neki a minimum ajánlott 500ml tejalapú folyadék naponta? Azért érdekel, mert a lányom se issza meg a tápszert, tejem pedig nem sok van már.
Lányom azért eszi, mert tejfehérje érzékeny, más allergiás babáknak való tápszert nem evett meg! Õ 1hónapig csak ezt ette, most 6hós, reggeli-vacsi sinlacból készül folyékonyra, a többi étkezés gyümölcs! Van hogy csinálok neki belõle pépet és abba rakok gyümit! Én inkább pépként adnám neki a helyedben, úgy mint a tejpépet, nagyon finom! Lehet amúgy tõle székrekedése, mert gyurma kaka lesz tõle!
A kérdező hozzászólása: a tejem nem elég neki önmagában, ezért szoktunk tápszerrel kiegészíteni. azt mondta, hogy az üvegeseket kell sûríteni vele. nagyon csodálkozom, mert azok önmagukban is sûrûek. semmi nem indokolta tul. képpen.
A Sinlac is tele van cukorral (szacharóz), ezért szeretik annyira a babák. Nekünk azért írta fel a doki, mert leállt a gyarapodása, na ettõl megindult neki, napi 1-szer szabad max. adni nekik. A lányomnak is sûrûbb lett tõle a széklete, bár neki nincs gondja ezzel. Ha lenne elég tejem, én nem adnám a Sinlacot pláne fõzelékek mellé ha a súlyával nincs gond. A doki nem mondta miért javasolja? Ha csak azért, hogy finomabb legyen az étel és biztosan megegye a gyerek, akkor felesleges.
A kérdező hozzászólása: ja, értem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!