Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy fáj (88 db)

Létezik hogy fáj a hajam? :O

Legjobb válasz: a fejbõröd húzódhat maximum és ettõl fáj az egész fejed és a hajadban is fájdalmat érzel. Össze volt szorosan fogva? valószínûleg azért. bontsd ki és pár napig (1-2) ne fogd össze agy moss hajat és masszírozd picit a fejbõrödet. KOMMETELÕK: ne szidjátok, attól hogy nem tud ilyeneket még érezheti úgy hogy fáj a haja...lehet hogy még csak 11 éves a kérdezõ és azért nem tudja...inkább segítsetek, ez az oldal azért van ;)

a fejbõröd húzódhat maximum és ettõl fáj az egész fejed és a hajadban is fájdalmat érzel. Össze volt szorosan fogva? valószínûleg azért. bontsd ki és pár napig (1-2) ne fogd össze agy moss hajat és masszírozd picit a fejbõrödet. KOMMETELÕK: ne szidjátok, attól hogy nem tud ilyeneket még érezheti úgy hogy fáj a haja...lehet hogy még csak 11 éves a kérdezõ és azért nem tudja...inkább segítsetek, ez az oldal azért van ;)
max. a fejbõröd fájhat
Ügye ezt nem gondolod komolyan? -.- Biológia órán egy egészen picit is bonyolult odafigyelni? Mivel érzed a fájdalmat? Az idegsejtjeiddel. Van a hajadban idegsejt? Nincs. Ergo nem fájhat a hajad.
ahjjj istenem ez fájt..:""DD hogy fájhatna a hajad??? magyarázd már el én is csaj vok de nekem még eddig nem fájt :p lehet bennem van a hiba XDD
ne itt tegyél fel kérdéseket hanem tanuljál!!!! én még 3évesen is tudtam h nem fájhat a haj
Egyszer en is ereztem ugy de kiderult hogy tul sok a hajam rs a fejem fajt ahajamtol
Régen, amikor sokat hordtam összekötve a hajamat, nekem is volt olyan érzésen kibontás után, mintha a hajam "fájna". Nyilván a fejbõr húzódott nekem is, mint neked most. De tényleg olyan érzés, mintha a hajad "fájna".
Figyu fesd be barnára és nem fog fájni

Létezik, hogy fáj ahogy mocorog a baba? 28 hetes vagyok

Félre ne értsetek, nem panaszkodom, imádom, amikor mocorog, de ma többször is éreztem a mozgása közben, hogy kellemetlen, szinte fáj, ahogy fészkel?dik. Ugye ez nem azt jelenti, hogy lerúgja a lepényt vagy beakadt valamije, hanem csak érzékeny területet ér? Aggódom mindenért.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.

Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.
Nekem is néha fáj, van amikor olyan pontot nyom meg. De aztán ez elmúlik csak kicsit kellemetlen. Én is aggódós vagyok, de rájöttem, hogy felesleges, mert ugysem láok be a pocakomba, inkább arra gondolok, hogy minden rendben van.
Nekem is fáj néha, fõleg ha a bugyim vonalában rugdos odalent. Nem is igazán fájdalom, hanem kellemetlen. Ez nálam 2-3 napja van csak. Úgy látszik, most éri el azt a tömeget és csontozatot, hogy fájni tud már a mozgás. Ez természetes. :) 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Csak ne legyen baja, nem baj ha fáj! :)
Nálam detto!!! Ne aggódj, így van rendjén. 28km

Létezik hogy fáj egy idegölt, gyökér kezelt fog? Ha igen, mitől?

Legjobb válasz: vagy nem tisztították ki rendesen..v front miatt is fájhat! hiába gyökér kezelt!

vagy nem tisztították ki rendesen..v front miatt is fájhat! hiába gyökér kezelt!
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, köszönöm. Holnap hívom az orvost, és a héten tutira elmegyek, majd megírom mi volt. Nekem egyszer röntgenezte egy fogamat pár évvel ezelõtt, akkor 4000 volt, most már biztos minimum 5000... És a benzin odáig, a parkolási díj, mert belváros, és szereznem kell valakit, aki odajön, és tologatja a 3 hónapost... Tudom, erre nem szabad sajnálni, csak hát most nyaraltunk, és egy idióta kiszúrta késsel az autónk kerekét, kapásból két új gumi... No, ne nem ragozom...
Tudom sajna, mindig van valami kiadás :) Jó egészséget kívánok neked és a babának is, gratulálok hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Nos ma voltam. Megröntgenezte. Kiderült, hogy a gyökértömés teljesen ok. VIszont a fogak között fogkõ van, abban bacik, gyulladásban tartották az ínyt. Legalábbis ez az elmélete. Ennek kiderítésére berakott egy gyógyszeres gézlapot a két fog közé, kedden kell visszamennem. A sajnálatos, hogy a röntgenen látszik, hogy a mellette levõ fog oldalról lyukas. :((( Ez még nem fáj, mert a fogbelsõt nem érte el. Így ezt is csináltathatom meg... A jó benne annyi, hogy erre még egy darabig rá nem jöttem volna... Öröm az ürömben.
Hmmm, ha a RTG-n nem látni semmit akkor jó. Okozhat problémát a gyulladt íny is, nekem csak az a fura, hogy csak ott fáj, a körül a fog körül. De a fogkövedet nem szedte le, mert ha gyulladt az íny akkor azt sürgibe le kell!
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek vissza. Õ meg akart bizonyosodni róla, hogy ez a probléma, mert elvileg ez a gyógyszeres gézlap csökkentené a gyulladást. Csakhogy mire haza értem, kint volt az egész (szerinte 2-3 nap múlva jött volna ki), cseréve vérzett az ínyem és most fáj. Pedig egy darab puha kuglófot ettem a másik oldalon. Így nem tudom mi értelme volt ennek... :o( Nagyon ki vagyok. Esõbe bumliztam át a városon a 3 hónapossal, aki a fél utat átbömbölte... :o/
A kérdező hozzászólása: cserébe*
Szia! Ma olvastam a kérdésed. Érdekelne, hogy azóta hogy alakult a fogaddal a helyzet?
Lehet én a helyedben kihúzatnám, vagy másik fogorvost keresnék. Persze én is úgy vagyok vele, hogy amíg lehet, addig maradjon meg a fog. Én is most voltam egy gyökérkezelésen. Viszont az se megoldás, hogy csak szenvedsz azzal az egy foggal, amivel állítólag minden rendben van.
Mi lett végül?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kérdésed. Szép lassan, idõvel elveszítette az érzékenységét az a fog. Sajnos nekem fognyaki érzékenységem is van, meg a zománcom rossz minõségû. Most is van minimum egy lyukas fogam, de lehet hogy kettõ is. A doki nem kecsegtet, azt mondja, mindnek ez lesz a sorsa, mert a zománcom ilyen xar. Egyetlen dolog amit tehetek, hogy gyakran mosok fogat és nem használok fogfehérítõ fogkrémet (azok még jobban támadják a zománcot), ezzel tudom késleltetni a romlást... :( Hát ez van.
Hát, a konzultáció nem kerül pénzbe, és az sem hogy megnézze esetleg mi a baj, egy rtg se olyan drága. Rá kéne áldoznod a pénzt és megnézetni, hogy mi ott a baj, mert így látatlanba nem lehet megállapítani.
Hát, ha az õ hibájából van gáz, akkor nehogy már még újra ki kelljen fizetned neki... egyébként rtg-t nem csinált mikor betömte a gyökeret?
A kérdező hozzászólása: És szerinted honnan tudom eldönteni, hogy melyik a kettõ közül? Mert egyszer már annyira fájt, hogy fájdalomcsillapítót is be kellett vennem. Aztán elmúlogat, néha napokig nem is érzem, de az elég általános, hogy nem tudok rágni azon az oldalon, de ezt "állandóra" nem tartom normálisnak.
A fogfájás semmilyen mértékben nem normális! Gyökérkezelt fog meg fõleg nem fájhat. El kéne menned orvoshoz, mert vagy nincsen jól kiidegelve, vagy gyulladásban van a fog körüli szövet, vagy egy mellette lévõ fog fáj(szuvas)!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vissza kell mennem, csak attól félek, hogy nem lesz "garanciális". Nagyon sokat szívtam ezzel a foggal, már 37000 Ft-ot költöttem rá, és ezen kívül még 2 fogam biztosan lyukas (ebbõl az egyik már fáj is), és lehet hogy még egy. Nehezen jövünk most ki amúgy is, ez meg hát kinek kell. :o( Én is arra tippeltem, hogy talán a mellette levõ fájhat, és csak oda sugárzik, de ha megnyomkodom, egyértelmûen az fáj, a mellette levõ meg csak épphogy.
Nekem is volt már, hogy fájt a gyökérkezelt fog és kiderült hogy benne maradt még gyökér. Ezért újra kellett gyökérkezelni.
A kérdező hozzászólása: És ha ugyanahhoz az orvoshoz megyek vissza, akkor is újra kell fizetni a gyökérkezelést, tömést és mindent?? Nagyon ki vagyok ezen akadva, alig tudom megszervezni hogy elmenjek, és valaki közben vigyázzon a kisbabámra, plusz ez a rengeteg pénz... :o/
de fáj azóta is?
hát egyértelmû h nem lett rendesen kiszedve az ideg..menj el hamarabb és csináltasd meg..vagy ha a leghátsó akkor húzasd ki.én is most járok fogorvoshoz és 13 hetes terhes vagyok.sztem keress olyan rendelõt ahol gyökér kezelés után még lézerezik a fogat h tuti ne maradjon bent ideg..ez a módszer 100%-os.
Ott volt a gond, hogy fájt mikor a gyökértömést csinálta és ennek ellenére betömte, akkor már nem kellett volna érzéstelenítõ. Vagy tényleg volt még ideg, bár akkor az orvos nagyon hanyag, vagy be volt gyulladva a gyökércsúcs. Én mindenképpen visszamennék ahhoz aki csinálta, megnézetném vele. A gyökértömés után tud fájni, változó kinek, hogy, de én azt mondom 1 hónap már nem normális. A szuvas fogakat be kéne viszont tömetned, mert ugyan így gyökérkezelés lesz a vége...
A kérdező hozzászólása: És szerintetek ilyenkor újra kell fizetnem az egész gyökértömést, mint ha elõször csinálná? És ha megröntgenezi, akkor azt is?
Amikor elõször mentél, már akkor is fájt nem? Csakmert az én fogorvosom azt mondta h ha már akkor is fáj a fog ha nem eszek, akkor azt már gyökérkezelni kell. Szerintem már ott elrontotta, mert azt simán nem tömhette volna be. Utána meg szerintem maradt még benne, mert ha nem lenne ideg, akkor nem fájna. Van egy fogorvosos oldal, ahol fogorvost lehet kérdezni, ott kérdezd meg a garanciát, õk biztos többet tudnak mondani. http://www.fogorvostudakozo.hu/FogorvosValaszol
Úh sajnálom:((Nekem is több gyökérkezelt fogam van:(( Nekem a doki azt mondta, hogy a fogkõtõl van mármint a lyukas fog

Létezik, hogy fáj a bárányhimlős kiütés/hólyag?

2,5 éves kislányom állítja, hogy fáj a "bibije" és nehogy hozzá merjek nyúlni! Menyire látszik, ha begyulladnak a pöttyök?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy a bárányhimlõ viszket.Ha elvakarja,vagy kidörzsöli valami,akkor szerintem fájhat is... :(

Én úgy tudom, hogy a bárányhimlõ viszket.Ha elvakarja, vagy kidörzsöli valami, akkor szerintem fájhat is... :(

Császáros anyukák, létezik hogy fáj a belső varrat ha már 2hónapja volt a műtét?

Mikor bomlanak le a bels? varratok,mert én úgy hallottam hogy akár fél évig is ltarthat és ez fájhat? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Persze,fájhat.nekem is érzékeny volt 4-5 hónapig.

Persze, fájhat.nekem is érzékeny volt 4-5 hónapig.
Jajj de jó nem én vagyok a kakukktojás. :) Igen igen, elég sokáig fog még fájni. Már elmúlt a pici fél éves, és még szoktam érezni a sebet.
Szia! Az én picikém 6 hónapos lesz, és még mindíg érzékeny, sõt néha kifejezetten fáj, bár ekkor egy kicsit túlhajtom magam.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül, ma nekem is nagyon fáj, remélem normális...pedig a mûtét óta most elõszõr.
Én 6 hónapja szültem császárral, 2 hónapja intenzíven tornázom és semmi gond.Csak amikor meg akar jönni fáj a sebem.Menstruációs görcsök helyett sebfájdalom.Ez létezik?Nektek nincs ilyen gondotok?Bocsi az offért.

Létezik, hogy egy (vagy 2) fog fájdalma átsugárzik a mellette lévő kevésbé vagy egyáltalán nem problémás (megröntgenezett) fogra, és azt (is) érzem, hogy fáj?

Több fogam fáj, fogszabályzás során tönkrement 10-15 éve, de a problémák most jöttek el? fájdalommal. Az a rossz, hogy így nehezen tudom én megállapítani, hogy éppen melyik fáj. Az idegszál mindben él?, de egy ideje fájdalomcsillapítóval alszom, a héten is egyszer nem vettem be, és az éjszaka közepén ébredtem kegyetlen fogfájásra, és nehezen tudtam visszaaludni. Járok most rendszeresen, úgyhogy csináljuk, csak jó lenne tudni, hogy tényleg melyikkel mi van. Volt valaki így?

Legjobb válasz: Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok

Létezik. Nekem egyszer fájt az õrlõfogam nagyon és a két szomszédos fogakat is úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok
Én sûrûn nem tudom megállapítani , hogy pontosan melyik fogam is fáj , mert átsugárzik.
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))

Átestem egy Hsg-n, most épp a peteérési időszakom van! Mindent bele is adunk! Létezik hogy ha pár napja megfogant a baba akkor a beágyazódás miatt most fáj a hasam? Mintha megakarna jönni! Vagy mért fájhat a hasam?

Legjobb válasz: létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)

létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást és a választ:) !

Létezik, hogy a tüszörepedés miat fájt a szex? Az jó ha fáj? Akkor valoszinübb, hogy megtermékenyülök?

Legjobb válasz: Tüszõrepi miatt nem fáj a szex,csak a hasad egy bizonyos pontban ahol az érett tüszõ van a petefészekben. ha fáj az sosem jó. ettõl nem leszel hamarabb terhes. :(

Tüszõrepi miatt nem fáj a szex, csak a hasad egy bizonyos pontban ahol az érett tüszõ van a petefészekben. ha fáj az sosem jó. ettõl nem leszel hamarabb terhes. :(
Peteérés idõszakban nekem is érzékenyebb odabent szeretkezéskor, mivel ilyenkor lentebb van a méhszáj, így könnyebben eléri a párod. De, megfelelõ pózban nem okoz gondot.

Létezik, hogy az állatszőr-allergia csak bizonyos fajokra, vagy csak bizonyos fajtákra jön elő?

Fura dolgot vettem észre. Nekem kimutattak enyhe állatsz?r allergiát, de ha sz?rös állatok közelében vagyok (én is tartok állatokat, tollast, sz?röst és vízit is), van, amelyiknél egyáltalán nem jelentkezik semmi tünet, és van, amelyiknél jelentkeznek dolgok. Fajok és fajták egységesen, nem 1-1 egyed. Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e már ilyet, aki hasonló cip?ben jár.

Legjobb válasz: Persze, hogy létezik. Én például nem vagyok allergiás semmilyen állatszõrre... kivéve a tengerimalacszõre. :O :S A kutya/macskaszõr meg se kottyan. Szóval létezik.

Persze, hogy létezik. Én például nem vagyok allergiás semmilyen állatszõrre... kivéve a tengerimalacszõre. :O :S A kutya/macskaszõr meg se kottyan. Szóval létezik.
A kérdező hozzászólása: Most úgy tûnt fel nekem, hogy pl. a szomszédunkban lakik egy tacskó (régebb óta tart a szomszéd kutyát), és ha átjön és egy légtérben vagyunk, nincs semmi gond, van egy holland törpenyulam pár hete, vele sincsenek problémák, régebben volt dzsungáriai törpehörcsögöm, most ismét van egy, vele se volt soha gond, viszont lett egy roborovszki törpehörcsögöm, nála már jelentkeztek az allergia tünetei (viszketéstõl nehéz légzésig, nem azonnal, de tegnap estére már biztossá vált), kivittem egy semleges helyre szegénykémet, és szép lassan elmúltak a tünetek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!