Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy előtt (49 db)

Létezik, hogy menstruáció előtt vagy közben barátnőm így megváltozik?

Még él?ben pont nem láttam így,de pl. a hónap elején msneztünk és teljesen kedvtelen volt,ha válaszolt is sokára nagy nehezen akkor is gyakran t? mondatokban,nem érdekelte sok minden,pár napig nem is jött fel msnre,de azt láttam,hogy mégis gépközelben volt..legjobban úgy jellemezném hogy búval b.szott volt.Aztán pár nap után elmúlt és utána amikor találkoztunk akkor is teljesen normális volt.Most hirtelen egyik napról a másikban megint ilyen hangulatában kaptam el(kb 3 hét telt el a kett? között),kérdezgettem is hogy fáradt vagy szomorú-e.nemmel válaszolt.Ami máskor érdekli arra most válaszolt egy szóval,alig-alig írt vissza és szemmel láthatóan eléggé depresszív volt a hangulata.Nekem eléggé rosszul esett,de aztán kapcsoltam egy pár óra múlva és próbáltam nem figyelembe venni.Létezik,hogy ennyit számít ha megjön?Illetve ilyenkor jobb ha hagyom a fenébe egy pár napig akármennyire is rossz érzés? 18/F

Legjobb válasz: Igen, létezik, ne aggódj. Én olyankor direktbe belekötök mindenbe. Az sokkal rosszabb.

Ooo szegenykem, de ari vagy, vajmi keveset tudsz meg a nökröl. :-) Igen letezik. Tedd össze a ket kezed es adj halat hogy a baratnöd csak ilyen olyankor. Ahogy az elöttem levök is irtak, mindenki mas es mas. Az enyem sokkal sulyosabb, nekem dührohamaim vannak. Minden es mindenki idegesit.Elzavarom a parom amikor meg akar ölelni, hogy pfujj menj innen melegem van. Aztan 2 percel kesöbb meg:Gyere vissza fazom. Ha nem szedem elötte a magneziumot es a b6-ot meg török-zuzok is. Aztan meg mensi utan nemgyözöm szegyellni magam. Hogy te mit tudsz tenni? Nos en szeretem ha beken hagynak olyankor. Majd ra fogsz jönni mi jo a baratnödnek. De az eggyetlen amit minden nönel tenni lehet, az az hogy TÜRSZ! Összeszoritott fogakkal.
Igen, létezik, ne aggódj. Én olyankor direktbe belekötök mindenbe. Az sokkal rosszabb.
Szia! Igen! Ez mindannyiunknál másképp jelentkezik. Van akinél depressziós, van akinél, ideges, van, hogy egyszerûen rájön a bújós hangulat (állandóan veled akar lenni és csak romantikázni --> ez vagyok én.. -.-"), akkor van a hisztis, és van akinek ilyenkor csak szex és szex jár a fejében. Na de a legrosszabb ha egybe 4-vagy 5 :D Mindenkinél másképpen jelentkezik. És errõl abszolút nem tehet, ezért ne hibáztasd! :) Hisz ilyenkor tombolnak a hormonok. Hogy mit tegyél? Azt nem mondom, hogy ne írj neki és ne keresd, mert akkor azon fog kiakadni, szóval írj és csak mindent úgy ahogyan eddig. Tudom, hogy szar, de egyszer kibírod, idõvel úgyis változni fog. 16/L
Én is belekötök olyankor az élõ fába is, mielõtt megjön meg eggy napot szinte végigsírok annyira depis hangulat kerít hatalmába.Hidd el nekünk csajoknak is rossz ezeken a napokon.
Én úgy hallottam, hogy pont a nõk fájdalomküszöbe nagyobb, hogy pl. a szülést el tudják viselni.
5-ös a csepp agyat kikérem magamnak. Attól még, hogy nõ vagyok, nem csepp agyam van. És de igen, képesek vagyunk irányítani az agyunkat. Mert ilyenkor nem az agyunk van befolyásolva. Szimplán más érzelmeket vált ki belõlünk, az hogy, piros napjaink vannak. Hogy miért? Mert viselnünk kell a fájdalmat, azt hogy tisztán tartsuk magunkat, hogy nehogy kínos helyzetbe kerüljünk. Ráadásul nem kellemes amikor annyira megnõ a vérzés mennyisége, hogy akár rosszul is lehetsz. Szóval ne csodálkozz kedves 5-ös! :)
Valaki mindig beugrik ezeknek a trolloknak, nem igaz, hogy nem látjátok, mi a fenének kell reagálni rá... Nem mindegy, hogy mi a ló[email protected] gondol?
Hát ez ilyen. Minden nõ másként reagál a menstruációra. Menstruáció alatt könnyen elképzelhetõ ilyen viselkedés, ezt meg kell szoknod.
Na most elõször is! Én nem fogok vitatkozni veled, nem süllyedek le a szintedre. De ha nem találsz magadnak egy értelmes nõt sem, akkor ne csodálkozz, szánalmas amit mûvelsz. Neked is föl kell tudni fogni, hogy egy nõnek kisebb a fájdalomtûrõ képessége és errõl nem tehetünk. Ez van. Ha nem tetszik, hogy ilyenek vagyunk akkor ajánlok egy jó dolgot: kezdj a saját nemeddel, úgyis oda való vagy! :) Köszi puszi én engem innentõl nem érdekelsz, bocsika!
De ha egy férfinek rossz napja van, rossz a közérzete, akkor jön a duma, hogy szedje össze magát, ne nyivákoljon, mint egy kislány, mert az nem férfias, stb.
nem létezik.:D
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Esetleg, ha bebeszéled magadnak.

Ha teherbe esik valaki akkor letezik hogy a menstruacioja elott 1nappal ugyanazokat a fajdalmakat erezze mint minden menstruacio elott?

Marmint ugy ertem hogyha a terhesseg miatt elmaradna a menstruacio akkor is fajdalmakkal jarna az a datum amelykre eppen esik neki? Hasznaltunk gumit minden alkalommal, lehetseges hogy csak kesik neki? Mar 2 napja meg kellett volna jojjon a baratnomnek. Igaz hogy ebben a honapban nagyon sok gyogyszert szedett mert kemenyen felvolt fazva(vert pisilt meg ienek) es most is felvan fazva lehet h amiatt kesik neki sokat? Es ha mar a menstruacio elmarad akkor ki lehet mutatni a vizeletben a terhesseget?

Legjobb válasz: Ha fel van fázva, plusz még idegeskedik is, simán késhet. Megnyugtatásul vegyen egy tesztet, már a menstruáció elmaradásának elsõ napjától viszonylag megbízható eredményt ad. De sztem ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor nagy para nincs :)

Ha fel van fázva, plusz még idegeskedik is, simán késhet. Megnyugtatásul vegyen egy tesztet, már a menstruáció elmaradásának elsõ napjától viszonylag megbízható eredményt ad. De sztem ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor nagy para nincs :)
A kérdező hozzászólása: Nem szakadt ki ebben biztos vagyok :)
Nekem fájt a hasam az elsõ elmaradt menstruáció elõtt, ugyanúgy, mintha meg akarna jönni. (Sõt onnantól vagy 2 hónapig folyamatosan úgy fájdogált a hasam.)
A kérdező hozzászólása: Jolvan de te terhes voltal ?
Igen, most vagyok 29 hetes terhes.

Létezik, hogy két nappal a nem várt menzi előtt pozitív a teszt?

Volt már valaki így,hogy a menzi elmaradása elött "kétcsíkos"lett a tesztje??????Ez valós eredmény?:-)

Legjobb válasz: létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!

létezik igen, itt a fórumon más sok hasonlót olvastam! Ha neked is 2 csíkos lett, akkor ott baba van, gartulálok!!! Ha akarod 2-3 nap múlva ismételd majd meg újra a tesztet!
Igen letezik, En is sok hasonlot olvastam. Ha ket csik lett akkor TUTI, BABAS VAGY. gratulalok 10 hetes kismama
Szia! Nekem 2-3 nappal a mensi elõtt lett két csíkos a teszt! Nagyon boldog voltam!! Neked is gratulálok!
Szia!Én is akkor csináltam a teszetet és pozitív lett.Másnap megismételtem, mert csak halvány volt a második csík.Szintén pozitív.Gratula a babóhoz!:) A mosolyjelbõl arra következtettem, hogy örülsz neki!:)

Ha a szülés várható időpontja előtt 3 héttel elmegy a nyákdugó létezik hogy túlhordja valaki akár 2 héttel a babát?

Én ugy tudom ha elmegy a nyákdugó azzal beindul a "szülés" és igazán napok kérdése mikor érkezik a pici nem pedig hetek akár 1 hónap kérdése. Igaz ez?

Legjobb válasz: Létezik, a fájások ettõl nem indulnak be. Nyitva a méhszáj, de van, aki úgy hordja ki végig a babát. A dugó távozását ne keverd a burokrepedéssel, az már beindíthatja a fájásokat, de még az sem törvényszerû. Az orvos inkább a méhszáj állapotából tud következtetni, kb (!!) mikorra várható a szülés. Türelem!

Létezik, a fájások ettõl nem indulnak be. Nyitva a méhszáj, de van, aki úgy hordja ki végig a babát. A dugó távozását ne keverd a burokrepedéssel, az már beindíthatja a fájásokat, de még az sem törvényszerû. Az orvos inkább a méhszáj állapotából tud következtetni, kb (!!) mikorra várható a szülés. Türelem!
A a nyákdugó kijött, még akár 3 heted is lehet a szülésig. Változó.

Elmentem nagyvécézés közben? Több, mint 1 hete nem volt szex és valamelyik nap nagyvécézéskor azt vettem észre, hogy a pisi előtt sűrű fehér folyadék jött ki, nyúlós stb. Létezik, hogy az sperma volt?

Mert föl voltam izgulva, lehet, hogy a kaki nyomta a prosztatám és azért?Vagy mivel fel voltam izgulva, amúgy is a hugycs?be volt már a sperma és így kijött? Nem vicc.

Legjobb válasz: Hali! Mjuk ez elég valószínû, ugyanis az fontos, hogy a béltartalom ürítése egyenértékû lehet az anális szexszel. Mielõtt még mindenki hül'yének nézne, elmondom, hogy glom sokan éltétek meg a királyi trónon tartózkodást "megkönnyebbülésnek..." (Nagyon kell... gyorsan beszáguldani a vécébe... már az óvintézkedések (ülõke lefedése papírral, vagy lefertõtlenítése, ha nem otthon vagy) alatt is alig bírod visszatartani... végül leülsz,...éés... AaaaaaaHHH!!! Nyögsz egy 6almasat. Kijött, és a salakanyag végbélfeszítése után ez egy kimond6atlanul kellemes érzés, ill. élmény. Sóhajtozol.) Neeem??? Akkor elmondom még azt is, hogy ugye a prosztata az a váltó, ami a nemi izgalom hatására elzárja a húgycsõ húgyhólyagból nyíló szakaszát, ezzel megnyitja a két ondóvezeték beléje futó csatlakozását, és a maszturbáció vagy egyéb szexuális tényezõ (inger, álom...) hatására keletkezõ vákuumnyomás hatására felspriccel. Na most ugye köztudott, hogy a prosztatához csak a végbélen keresztül lehet hozzáférni, az urológus dokik csak úgy tudják megvizsgálni, ha felnyúlnak a seg-ged-be, és ott a bélfalon xtül megtapintják. Attól, hogy ezt te élvezni fogod-e vagy sem, ez csak rajtad múlik, meg a hozzáállásodon. Ami tény, hogy ez a terület... ("A-PONT" >> ld. késõbb) ...közvetlen kapcsolatban van a prosztatával és a végbél záróizmaival, tehát az ún. Kegel-izmokkal. (Ha uis ejakulálsz -- de a nõknél is... !!! (G-PONT ORGAZMUS) -- a seg-ged záróizmát teljesen összezárod, ugyanis az agyi kisülés okozta ingerület oda érkezik meg elõször a gerincidegeken xtül. Ez beindítja a prosztatádat, és a feszültség kapcsán létrejönnek az ejakulációt megelõzõ görcsös rángásai a brének, aminek kapcsán a húgycsõben vákuum keletkezik, és ezzel az ejakuláció bekövetkezik, tehát elspriccelsz. Éppen ezért, ha valaki korai magömlésben szenved, nagyon fontos, hogy végezzen KEGEL-TORNÁT!!! (Ha ez érdekel vkit, írjon ide, azt' leírom...) Az ejakulációt azonban másképpen is ki lehet váltani. Ahogy a nõkben a hüvelynyílástól kb. 5 cm-re a hüvelyben megtalálható a G-PONT, úgy ugyanez a pont megtalálható a férfiakban is, igaz, kicsit könnyebben és másként, mind a csajokban. Ugyanis ahová az urológus doki is kb. 5cm-re a végbélnyílástól befelé felnyúl, az a terület nekünk férfiaknak is rendkívül érzékeny, a prosztata közvetlenül e terület fölött helyezkedik el, ez pedig az ún. "A-PONT". (Nem véletlenül a homofil irányultságú férfiak is imádják ezt a pontot ingerelni..., azonban a heterofil pároknál is egyre gyakoribb az ezirányba nyíló kíváncsiság.) Salakanyag-ürítéskor a megkeményedett bélsár ezt a területet érinti, csak a te esetedben kedves Kérdezõ, a megszokottnál hatékonyabban, és intenzívebben. Nem tudom, mennyire volt sürgõs a te esetedben a trón erõszakos elfoglalása... de ha nagyon, akkor el tudom képzelni, hogy a vastagbeleid annyira tele voltak, hogy ürülés közben stimulálták az "A-PONT"odat, és a salakkal együtt kijött az ondó is, bár azt nem tudom, hogy magömlés közben szexuális töltöttséget, ingert éreztél-e jobban, vagy meglepõdést!? XD XD XD... Kedves Kérdezõ... minden elismerésem! Ez volt sztem MINDEN IDÕK EDDIGI LEGSZÓRAKOZTATÓBB KÉRDÉSE ezen a fórumon!!! :-) Még akkor is, ha mindez akaratlanul történt... Üdvözlettel: EE PS: Még azt hadd kérdezzem meg pusztán kíváncsiságból és poént félretéve, hogy hány évesen történt ez meg veled (alapkérdés)?

Hali! Mjuk ez elég valószínû, ugyanis az fontos, hogy a béltartalom ürítése egyenértékû lehet az anális szexszel. Mielõtt még mindenki hül'yének nézne, elmondom, hogy glom sokan éltétek meg a királyi trónon tartózkodást "megkönnyebbülésnek..." (Nagyon kell... gyorsan beszáguldani a vécébe... már az óvintézkedések (ülõke lefedése papírral, vagy lefertõtlenítése, ha nem otthon vagy) alatt is alig bírod visszatartani... végül leülsz, ...éés... AaaaaaaHHH!!! Nyögsz egy 6almasat. Kijött, és a salakanyag végbélfeszítése után ez egy kimond6atlanul kellemes érzés, ill. élmény. Sóhajtozol.) Neeem??? Akkor elmondom még azt is, hogy ugye a prosztata az a váltó, ami a nemi izgalom hatására elzárja a húgycsõ húgyhólyagból nyíló szakaszát, ezzel megnyitja a két ondóvezeték beléje futó csatlakozását, és a maszturbáció vagy egyéb szexuális tényezõ (inger, álom...) hatására keletkezõ vákuumnyomás hatására felspriccel. Na most ugye köztudott, hogy a prosztatához csak a végbélen keresztül lehet hozzáférni, az urológus dokik csak úgy tudják megvizsgálni, ha felnyúlnak a seg-ged-be, és ott a bélfalon xtül megtapintják. Attól, hogy ezt te élvezni fogod-e vagy sem, ez csak rajtad múlik, meg a hozzáállásodon. Ami tény, hogy ez a terület... ("A-PONT" >> ld. késõbb) ...közvetlen kapcsolatban van a prosztatával és a végbél záróizmaival, tehát az ún. Kegel-izmokkal. (Ha uis ejakulálsz -- de a nõknél is... !!! (G-PONT ORGAZMUS) -- a seg-ged záróizmát teljesen összezárod, ugyanis az agyi kisülés okozta ingerület oda érkezik meg elõször a gerincidegeken xtül. Ez beindítja a prosztatádat, és a feszültség kapcsán létrejönnek az ejakulációt megelõzõ görcsös rángásai a brének, aminek kapcsán a húgycsõben vákuum keletkezik, és ezzel az ejakuláció bekövetkezik, tehát elspriccelsz. Éppen ezért, ha valaki korai magömlésben szenved, nagyon fontos, hogy végezzen KEGEL-TORNÁT!!! (Ha ez érdekel vkit, írjon ide, azt' leírom...) Az ejakulációt azonban másképpen is ki lehet váltani. Ahogy a nõkben a hüvelynyílástól kb. 5 cm-re a hüvelyben megtalálható a G-PONT, úgy ugyanez a pont megtalálható a férfiakban is, igaz, kicsit könnyebben és másként, mind a csajokban. Ugyanis ahová az urológus doki is kb. 5cm-re a végbélnyílástól befelé felnyúl, az a terület nekünk férfiaknak is rendkívül érzékeny, a prosztata közvetlenül e terület fölött helyezkedik el, ez pedig az ún. "A-PONT". (Nem véletlenül a homofil irányultságú férfiak is imádják ezt a pontot ingerelni..., azonban a heterofil pároknál is egyre gyakoribb az ezirányba nyíló kíváncsiság.) Salakanyag-ürítéskor a megkeményedett bélsár ezt a területet érinti, csak a te esetedben kedves Kérdezõ, a megszokottnál hatékonyabban, és intenzívebben. Nem tudom, mennyire volt sürgõs a te esetedben a trón erõszakos elfoglalása... de ha nagyon, akkor el tudom képzelni, hogy a vastagbeleid annyira tele voltak, hogy ürülés közben stimulálták az "A-PONT"odat, és a salakkal együtt kijött az ondó is, bár azt nem tudom, hogy magömlés közben szexuális töltöttséget, ingert éreztél-e jobban, vagy meglepõdést!? XD XD XD... Kedves Kérdezõ... minden elismerésem! Ez volt sztem MINDEN IDÕK EDDIGI LEGSZÓRAKOZTATÓBB KÉRDÉSE ezen a fórumon!!! :-) Még akkor is, ha mindez akaratlanul történt... Üdvözlettel: EE PS: Még azt hadd kérdezzem meg pusztán kíváncsiságból és poént félretéve, hogy hány évesen történt ez meg veled (alapkérdés)?
Dehogy sperma, az szerintem hamarabb kiürül. Ezt nevezik fehér folyásnak.Jó lenne egy orvosi vizsgálat.
Valószínû az történt, amit itt leírtál. Csak akkor menjél orvosoz, ha ez máskor is, vagy sûrûbben elõfordul veled. Egyelõre nincs miért izgulnod. Igen az emberrel történnek dolgok, ami olyan elbizonytalanító!
Köszönöm 19:30-as az elismerésedet, azonban nem vagyok orvos. Annak mindössze az egyik jobbkezeként tevékenykedem az egészségügyben. Ugyanakkor nem testépítek, tehát ha nem vagyok 100%-ig képben az ezzel kapcsolatos dolgokkal, -- úgy glom -- nem probléma, nem kötelezõ. Uakkor én sem tud6ok mindent, de ezt ne is várja el senki. Ami miatt meglepõdtem az az, hogy úgy értettem, hogy KÜLÖN szedsz aminosav-tartalmú szereket (most már én is egy picit jobban tájékozódtam), és ha annak le7ett köze a szorulásodhoz, akkor nem értettem miért szedted mégis. (Ártalomveszély...) Amúgy meg ha szorulásod van, akkor azon a leghatékonyabban kúp formájában beadandó gyógyszerrel tudsz segíteni, ám SZIGORÚAN TILOS medikamentum beadatása nélkül erõlködni, mert csak felrepeszted vele a végbél falát, ami papírvékony és tele van kapillárisokkal (hajszálerekkel). Ha a kõvé keményedõ salak felsérti ezt, akkor nagyon nem lennék a helyedben... (Bajor mondta még egy kabaréban: "Májusi esõ... ARANYÉR" :) ) Ráadásul az fájdalmas és nehezen gyógyul. Viszont érdekelnének a tapasztalataid a gyúrással és az aminosav-tartalmú kiegészítõ szerek szedésével kapcsolatban. Azonban ez már OFF lenne ide, ezért keress meg légyszi priviben 19:30-as! Üdv: EE
Mi az hogy minek szedett aminosavat, meg nem durva szer.:) EE te valami orvos lennél vagy nemtom, de annyit nem tudsz, hogy az aminosav is kaja (ugye fehérje alkotóelemei), TÁPLÁLÉKIEGÉSZÍTÕ, nem valami "szer", komoly testépítõnek alap. Imádom az ilyen sötétséget.
hali.19:30-as vagyok.17 lehettem és nem tudtamfejlõdni.ezért kellett az aminósav, ami nem egy durva szer.sokan nem is tudják, hogy amiket akár firorékákban is meg lehet venni pl.:aminosav, creatin milyen hatással vannak a szervezetre.ezek táplálék kiegészitõnek vannak feltüntetve.hát nem tudom hogy ezeket ki vizsgálja be, de ha szedne 1 hétig mondjuk creatin rágó tablettát, akkor rájönne hogy nem egy egésséges dolog.amugy a creatin a szervezet inzulin termelését növeli meg, igy aztán aki szedi az szinte állandóan éhes.ha belegondolunk ez nem egy normális állapot.ugyhogy gondolja meg mindenki mit szed be.ezt csak azért irtam le mert szerintem ezzel átvágják az embereket.gondoljunk cak az ndk-ás atlétikázo hölgyekre.nem egynek kinõtt a szakála.olyan is volt aki késõbb férfivá operáltatta magát.gondolom nem csak darapepit kajáltak.kedves E.E te doki vagy?csak azért kérdezem mert nagyon jó válaszoka t adsz, le a kalappal elõtted
Én is jártam így és egyszer az ujjamra cseppentetem és bizony g.ci volt!! Úgyhogy nó para!
A kérdező hozzászólása: 30 éves vagyok :-) örülök h jól szórakoztál:-)
@ 19:30-as Hozzád is szól a kérdés, milyen életkorodban történt ez, és mi a francnak szedtél aminósavat? (oké, gyúrás!... Aztán??) Üdv: EE
velem is történt ilyen.szorulásom volt hergott módon, aztán ahogy erõlkörtem bizony ge_i jött a farkamból.meg is ilyedtem pöttyöt, de eszembe jutott , hogy aminósavat szedek(gyurtam)aztán abba is hagytam.de ennek valami köze lehet a prosztatához.ha nem szedsz semmit és többször elõ fordul kukidokihoz kell menni
A kérdező hozzászólása: 2 -esnek fiú vagyok:-)
>... Még vmi... (OFF) Én is ûzök, aktív mozgással járó szabadidõs sporttevékenységet, azonban semmi pénzért nem szednék semmiféle mellékszereket, ill. ahhoz hogy jól érezzem magam, nincs szükségem SEMMIFÉLE pót-szerekre (dohányra, fûre... stb.), pláne, ha egészséges vagyok, mert így az vagyok, és az is maradok, az nekem nagyobb kincs. Éppen ezért a betegségek is elkerülnek. Ha étrend-kiegészítõkrõl van szó, akkor max. vitamin vagy Béres csepp, de semmi több, pláne, ha megfelelõ mennyiségû bio-gyümölcs ill. zöldség is rendelkezésemre áll otthon, speciel a magas rosttartalmúak, amelyek elõsegítik a belek természetes öntisztulását, ill. a távozó salakanyagnak is biztosítják a megfelelõ állagát az ürüléshez, fõleg, ha jó levegõn megfelelõ mennyiségû mozgással is kiegészítem az étrendemet. EE

Mennyi ideig nem szabad pisilni terhességi tesztelés előtt, hogy elég Hcg legyen a szervezetben? Létezik, hogy ha valaki két óránként pisil, akkor nem mutatja ki a teszt, hogy terhes?

Köszi a válaszokat...

Legjobb válasz: Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.

Legjobb a reggeli vizelet, de ha terhes vagy, akkor a nappali is bármikor kimutatja a Hcg szintet.
Kb 4-5 óra elég. A legelején elõfordulhat, hogy a gyakori pisilés miatt nem mutatja ki egy kevésbé érzékeny teszt. De kb 4-5-6 hetesen már akkor is kimutatja bármilyen teszt a terhességet, mert akkor már annyira magas a hcg szint, és akár napközben is kimutatja.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
Reggeli vizelet a legjobb, mivel éjszaka termelõdik a legtöbb HCG.

Hol tudok utána nézni, hogy egy adott településen lévő kertes ház mennyit ér? Vagy milyen szempontok alapján értékelik fel? (még a hivatalos érték becslő előtt) Létezik, hogy "pofára" megy a dolog?

Legjobb válasz: Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.

Attól is függ milyen célra készül az értékbecslés. A piaci azt jelenti, hogy mennyiért tudnád eladni a lakást. Itt összehasonlító adatokat kap pl. az ingatlan.com-on, ahol megnézheted, hoyg mennyiért áruljnak hasomló házakat. A hitel céljára történõ értékbecslés kisebb értéket ad, hiszen itt a bank azt méri fel, ha elárverezteti a házad, mennyit kapna érte. Ez természetesen egy jóval alacsonybb ár, hiszen gyors eladásról lenne szó, ami ráadásul költségekkel is jár. Ez sokszor majdnem csak a felel a piaci árnak.
Önkormányzat adó osztályán lehet kérni értékbizonyítványt.

Létezik, hogy mensi előtt 7 nappal legyen peteérésem?

jan 2 án volt az utols mensim. 32 napos ciklusaim vannak, igy 20-án volt a peteérésem.

Legjobb válasz: Végülis meglehet. Gondolj bele olyan is van, hogy valaki a mensije alatt fogan meg!! Vagyis a teherbeesés sosem kizárt. Csak a ciklus közepén a legvalószínûbb. Ezért érdemes figyelned magad, hogy ha neked a 20. napon van tüszõrepedésed, akkor oda koncentráljátok az erõket. Akkor érdemes a 18.; 20.; 22. nap szexelni, így adtok a petének a legtöbb esélyt.

Végülis meglehet. Gondolj bele olyan is van, hogy valaki a mensije alatt fogan meg!! Vagyis a teherbeesés sosem kizárt. Csak a ciklus közepén a legvalószínûbb. Ezért érdemes figyelned magad, hogy ha neked a 20. napon van tüszõrepedésed, akkor oda koncentráljátok az erõket. Akkor érdemes a 18.; 20.; 22. nap szexelni, így adtok a petének a legtöbb esélyt.
Simán lehet nekem is késõbb volt, bár nekem 28 naopos ciklusom mellett a 18-19-20 napon volt a peteérésem! De szerintem az arány ugyanaz! ;) Húzzatok bele!!! :) ))20 hetes kismama (én is azt hasznltam, és bevállt)
Nekem 5 nappal a mensi elõtt van kb. Én úgy tudom, ezt kezelni kell, mert 5 nap túl kevés a beágyazódáshoz.

Mensim előtt 1 héttel csináltam 3 tesztet, mert fájt a mellem, és mind a 3 pozitív lett. A múlt hónapban késett a mensim 2 hetet, és amikor megjött, alig véreztem, és kb csak 3 napig tartott. Létezik, hogy már akkor terhes voltam?

Legjobb válasz: Szia. Nagy a valószínüsége,hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz,és ö megmondja a nagyságból,hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.

Szia. Nagy a valószínüsége, hogy már a múlt hónapban teherbe estél.Menj orvoshoz, és ö megmondja a nagyságból, hogy mennyi idös az embrió. Gratula a babához. 29hetes kismama.
Szia! Igen elképzelhetõ. Én úgy jártam hogy nem jött meg a mensesem, de a teszt amit csináltam negatív lett. Beszedtem a fogamzásgátlót, mire következõ hónapban sem jött meg, így csináltam még egy tesztet. Az pozitív lett, és kiderült már múlt hónapban terhes voltam. A kicsinek azonban nem lett semmi baja hála istennek.
Szerintem is már akkor terhes voltál, hiszen a teszt nem valószinû hogy ilyen korán kimutátná a pozitiv eredményt ha csak most estél volna teherbe!
szerinetm is lehetseges hogy mar terhes voltal.ha akkor nem is a tesztek 4 hetest mutathatnak ki leghamarabb, szoval igen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!