Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy egyszerre (62 db)

Igen létezik.
A kérdező hozzászólása: és ez így mire jó? miért nem jó 1 féle nagyobb mg-mal? Most kellett elkezdeni a 2. féle gyógyszert és egyenlõre így csak erõs szédülés és enyhe nyomás érzõdik a szívben. Ezért aggódom picit.
Mert szüksége van általában egy magas vérnyomású embernek ace-gátlóra, és béta-blokkolóra is.Sõt sokaknak(nekem is) még vízhajtóra is.A magas vérnyomás nem csak egy probléma, hanem nagyon összetett, és nagyon nehéz beállítani a gyógyszerezést, Én szeptember óta járok orvoshoz, mert valamelyik azért nem jó, mert súlyos székrekedést okoz, van amelyiktõl nagyon fáj a gyomrom, van amelyiktõl egyfolytában minden nap iszonyatosan fáj a fejem, és még sorolhatnám.Jó is lenne, ha egy bogyótól megoldódna!
A kérdező hozzászólása: Így már kicsit világosabb a dolog. Utána néztem a gyógyszereknek és valóban van a hatóanyagban és még pár dologban eltérés. Így lehet tényleg kiegészítik egymást. De az orvos konkrétan nem indokolta miért ír az egyik mellé egy másikat is. Annyiban csak, hogy az elsõ egymagában kevés. Neked a kezdeti mellékhatások elmúltak vagy még szenvedsz vele?

Mennyi idő alatt jön ki 1 db rágófog a duzzanattól számítva a látható fogig? Létezik hogy egyszerre 4 jön?

Legjobb válasz: Ez nagyon változó. Kisfiamnak a szemfogak és metszõfogak(egyszerre jött a 4), gyorsan kijöttek, talán 1 hónap alatt. A rágókkal nagyon sokat szenvedtünk, éjszakáztunk, hasmenés is volt, és 2-3 hónapig tartott.

Ez nagyon változó. Kisfiamnak a szemfogak és metszõfogak(egyszerre jött a 4), gyorsan kijöttek, talán 1 hónap alatt. A rágókkal nagyon sokat szenvedtünk, éjszakáztunk, hasmenés is volt, és 2-3 hónapig tartott.
A kisfiamnak is négyesével jöttek ki a fogai, bár a rágókkal nem szenvedett annyira, mint a szemfogakkal. Kb. 1 hónap alatt bújt ki a négy kis csücske.

Szerintetek, ha egy férj csak a gyerekek miatt van már a feleségével, elhagyja? Nagyon szereti a gyerekeit (5éves 9éves. ) Létezik hogy egyszer beleun a mamár szerelem mentes kapcsolatba és kilép?

csak normális válaszokat, köszönöm.:)

Legjobb válasz: Szerintem pedig az nem normális, hogy ha egy kapcsolatban probléma, zavar van, és ezért megromlik, akkor kilépnek belõle! Persze ez a könnyebb megoldás. Sokan inkább választják ezt, minthogy próbáljanak tenni a kapcsolatért, leüljenek beszélgetni stb Nem szabad feladni. Mindkettõtökön múlik, hogy a megromlott kapcsolatot helyrehozhassátok! A nagy, lángoló, rózsaszín felhõben úszó szerelem elõbb-utóbb mindenképp alábbhagy, és marad a helyén egy nagyon mély szeretet (amit ugyanúgy nevezhetünk szerelmnek, ha úgy jobban tetszik). Nagyon sokat lehet tenni azért, hogy a múló szeretet-szerelem újra fellobbanjon! A dolog ott kezdõdik, hogy beszélni kell róla. Beszélgetni, hogy a másik szerint mi a baj? min kéne változtatni? közös programokat csinálni kettesben, a másik kedvébe járni... Vannak nagyon jó könyvei pl. a Harmat Kiadónak, amik segíthetnek. Ajánlom pl.: Házaspárbajt vagy Kapcsolatklinikát.

Szerintem pedig az nem normális, hogy ha egy kapcsolatban probléma, zavar van, és ezért megromlik, akkor kilépnek belõle! Persze ez a könnyebb megoldás. Sokan inkább választják ezt, minthogy próbáljanak tenni a kapcsolatért, leüljenek beszélgetni stb Nem szabad feladni. Mindkettõtökön múlik, hogy a megromlott kapcsolatot helyrehozhassátok! A nagy, lángoló, rózsaszín felhõben úszó szerelem elõbb-utóbb mindenképp alábbhagy, és marad a helyén egy nagyon mély szeretet (amit ugyanúgy nevezhetünk szerelmnek, ha úgy jobban tetszik). Nagyon sokat lehet tenni azért, hogy a múló szeretet-szerelem újra fellobbanjon! A dolog ott kezdõdik, hogy beszélni kell róla. Beszélgetni, hogy a másik szerint mi a baj? min kéne változtatni? közös programokat csinálni kettesben, a másik kedvébe járni... Vannak nagyon jó könyvei pl. a Harmat Kiadónak, amik segíthetnek. Ajánlom pl.: Házaspárbajt vagy Kapcsolatklinikát.
Szerintem ez lenne a normális, ha nincs szerelem ki kell lépni abból a kapcsolatból. És ezt nagy butaságnak tartom, hogy mindig a gyerekekre hivatkoznak, egy rossz kapcsolat a gyerekeknek is feltûnik, és szerintem még akkor kell kilépni belõle amíg emberi a viszony, nem kell megvárni a veszekedéseket, mert az a gyereknek minden csak nem jó. Szóval szerintem is elképzelhetõ persze, de szerintem jobb az ilyet megelõzni és még elõbb lelépni.
Szerintem jobb kilépni, de ne haraggal váljatok el, hanem békességben! Mivel két gyereketek van, az egyik Hozzád, a másik az apához kerül de mindig találkozzatok. Így a gyerekeken sem lesz veszekedés, és nem kell gyerektartáson sem vitatkozni. De a jó kapcsolat maradjon meg! 26.L
Szerintem igen! Láttam ilyet a rokonságban. 18 éves korukig maradni akart a papa, de feladta. Most ügyesen megoldják, a srácok mennek minden hétvégén, egy utcányira lakik az apjuk az új családjával. Ehhez kellett egy okos, intelligens új feleség, aki tudta kezelni ezt a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Gondolom a kérdezõ a szeretõ :) Én nem reménykednék benne. Amit megtett a feleséggel, szemrebbenés nélkül megteszi veled is. A másik, hogy a pasik a csillagos eget is letagadják, a feleség verzióját nem tudod. Egy barátnõm 5 évig "járt" egy idõsebb nõs pasival, aki szintén "csak" a gyerekek miatt volt még otthon. Lakást is béreltek. Aztán persze nem ment el otthonról, a barátnõm végre otthagyta.
Nem, nem biztos, hogy elhagyja..., mert sokan inkább élnek egy szar kapcsolatban/házasságban, mint egyedül, mert félnek! Inkább azt választják, hogy szeretõt tartanak, akire szexuális segédeszközként tekintenek...! Egyébként igen, meg kell próbálni helyrehozni..., de ha már nem lehet, akkor igen is tovább kell lépni, nem pedig szenvedni egy kapcsolatban...arról nem is beszélve, hogy ezt is a gyerekek sínylik meg...hiszen milyen példát látnak???? Azt látják, hogy a szüleik egy gazdasági kapcsolatban élnek, nem is szeretik egymást, megszokásból vannak együtt...és majd a gyerekek szépen lemásolják ezt a mintát...!
Nem tudom, szerintem a gyerekeket ne válasszátok el, hanem próbáljatok meg inkább valami rendszert kitalálni, hogy pl 1 hétig nálad, egy hétig az apánál vannak, vagy valami ilyesmi

Létezik, hogy egyszeri Medrol adagtól késik a menstruációm?

Allergiára kaptam még június közepén Medrolt és Suprastint. Június elsejére volt meg a 28. nap, de én 36-ra szoktam várni. Na már most az is letelt. Néha érzem,hogy fáj a hasam, a mellem is volt már érzékeny, de még mindig semmi...

Legjobb válasz: A Medrol szteroid. Könnyen elképzelhetõ.

A Medrol szteroid. Könnyen elképzelhetõ.
Attól függ mennyi medrolt szedtél.Én közel 2 évig szedtem és nekem teljesen kimaradt a menstruációm abban az idõben

Létezik hogy egyszerre elromlott mindkét kártyaolvasóm?

mind2 ugyan azt produkálja,bedugom kártyával együt és nem ugrik fel az ablak,hanem a sajátgépben látom hogy ott van,rákattintok és azt írja: helyezzen be egy lemezt a következ? meghajtóba bla bla bla

Legjobb válasz: Más kártyával is?

Más kártyával is?
A kérdező hozzászólása: ja igen elfelejtettem oda írni, más kártyával is ugyan az van
Ez lehet símán vírus is.
Egyszerû a dolog: keress másik gépet-lehet szomszéd, barát, rokon bárki és azon próbáld ki, ha mûkszik, akkor a géped romlott el, nem az olvasó.

Létezik, hogy egyszer jó a szex, a következő meg már fáj?

Anál-sezxr?l van szó. Tegnap este csináltuk, tök jó volt, élveztem. (A tegnapi volt a 4. vagy 5. alkalom). Reggel ismét próbáltuk, síkosítóval, egy ideig elviselhet? volt aztán annyira fájt, hogy abbahagytuk. Mit rontottunk el? Ugyan úgy csináltunk mindent, mint tegnap este.

Legjobb válasz: Igen, ez változhat. A szex se mindig csúcsszuper. És ezer oka lehet.

Igen, ez változhat. A szex se mindig csúcsszuper. És ezer oka lehet.
A kérdező hozzászólása: :) Értem. Köszi
Tágítsd magad jobban elõtte. reggel mindig nehezebb.
Ez elég egyszerû: ha megrúg és fáj, akkor létezik. :o) Most még sok helye van, azért tud így rugdosni... Boldog babavárást!
:) Igen, lehetséges. Az Én fiam is ezt csinálja, de ahogy múlik az idõ és nõ, ez annál kellemetlenebb lesz :) 35hkm
Igen, lehetséges. Én úgy tapasztaltam, hogy minél kevesebb helye van, annál nagyobb erõvel, annál kellemetlenebb dolgokat talál el. A kicsi fiammal most vagyok 34 hetes és néha úgy hólyagon talál, hogy be is pisilek. :) A bátyus is ezt csinálta tehát már számítottam is rá, de a gyomorrúgás az õ találmánya. Egy-egy jól irányzott mozdulata tud érdekes meglepetéseket okozni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) ))
Létezik. Sz*ptad.
Még szép, hogy van. Velem is volt már ilyen, mint külsõ, mint belsõ szempontból. Lány vagyok.
Inkább az van, hogy elsõre is és sokadikra is nagyjából ugyanazt a típust keresed, mert az tetszik.
létezik
igen, de ne tévesszen meg, szerintem ennek nem sok köze van a másik emberhez. Valószínüleg magányos vagy, s benne látod a potenciális, képzeletben már részletesen kidolozott, kapcsolatodat.
Létezik...
Létezik.Nekem is mindig az az érzésem, hogy bepisilek.
Persze és milyen jo!!:)
Az a jó sex jutalma.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszokat:)
Nem csak, hogy létezik, de egy figyelmes ffi törekszik rá! Az elsõ hevületben külön-külön bekövetkeznek, viszont a "végjátékban" tökéletesen létrejön a KÖZÖS!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!