Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy baba a 28 (2 db)

Létezik, hogy a baba a 28. héten belülről megkarmolja a méhemet?

Többször éreztem már, hogy belülr?l apró karistoló fájdalmat érzek, és nem igazán tudom mire vélin.Ilyenkor picit megpaskolom a pocim, hogy hagyja abba, és megsz?nik a fájdalom.

Legjobb válasz: Szerintem igen, én is éreztem már ilyenkor is, és végig, hogy kaparászik odabent. Jó hosszú körmökkel született :)

Szerintem igen, én is éreztem már ilyenkor is, és végig, hogy kaparászik odabent. Jó hosszú körmökkel született :)
A kérdező hozzászólása: Jesszus :o) Pénteken megyünk 4D-re, talán már azt is látni fogom :o)
Én is volt már hogy éreztem, de nem tudom elhinni, hogy a körme volna, az csak az utolsó 1-2 hétben nõ meg akkorára, úgy tudom. Mivel viszont, elég picike, és még nincs nagyon zsírréteg, csontocskája viszont alakul, én arra gondolok, hogy olyankor valahogy a kis sarkával, vagy könyökével okozza ezt. De nekem is szokott ilyen lenni. Nem gyakran de elõfordult már többször is. 35 hetes kismama
Karmolni biztosan nem tud, a magzatburok, víz...stb "kellékei" miatt! Az érzés viszont lehet, de szerintem is valamelyik kis végtagjával csinálhatta. Az én kicsim ilyet nem csinált, õ terpeszállásban ugrált a bordáimon. Nekem legalábbis így tûnt. :) )) Sok sikert és kitartást, már alig van hátra a nagynapig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kedves hozzászólásokat :oD

Létezik, hogy fáj ahogy mocorog a baba? 28 hetes vagyok

Félre ne értsetek, nem panaszkodom, imádom, amikor mocorog, de ma többször is éreztem a mozgása közben, hogy kellemetlen, szinte fáj, ahogy fészkel?dik. Ugye ez nem azt jelenti, hogy lerúgja a lepényt vagy beakadt valamije, hanem csak érzékeny területet ér? Aggódom mindenért.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.

Nem akarlak elkeseríteni, de a vége felé még rosszabb lesz. Én 38 hetes vagyok, de már annyira kicsi neki a hely, hogy már minden mozdulat fáj. És nem csak az övé, hanem az enyém is fáj, fõleg ott ahol van. Kislányomnak a legújabb szórakozása, hogy a térdecskéjét nyomja ki, na az aztán néha tényleg borzalmasan tud fájni. De ha nem csinálja fél napig akkor megörülök az idegességtõl, hogy vajon mi baja lehet az én kis drágámnak. :o) Nyugi amíg mozognak addig nincs bajuk.
Nekem is néha fáj, van amikor olyan pontot nyom meg. De aztán ez elmúlik csak kicsit kellemetlen. Én is aggódós vagyok, de rájöttem, hogy felesleges, mert ugysem láok be a pocakomba, inkább arra gondolok, hogy minden rendben van.
Nekem is fáj néha, fõleg ha a bugyim vonalában rugdos odalent. Nem is igazán fájdalom, hanem kellemetlen. Ez nálam 2-3 napja van csak. Úgy látszik, most éri el azt a tömeget és csontozatot, hogy fájni tud már a mozgás. Ez természetes. :) 26 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Csak ne legyen baja, nem baj ha fáj! :)
Nálam detto!!! Ne aggódj, így van rendjén. 28km


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!