Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy a picit érzem (4 db)

Létezik, hogy a kisbabámat érzem? 15 hetetes vagyok, és két napja olyan érzésem van. A köldököm bal oldalán, és lent a hasam alján esténként, amikor lefekszem, és elkezdem simizni a hasam pici rúgások, meg "csikizések".

A 12 hetes UH-n azt mondták, hogy a méhlepény a mells? falon tapadt, állítólag ilyenkor esélytelen még érzeni. Passz. Els? baba. A férjem szerint már beképzelem, annyira szeretném érezni.

Legjobb válasz: Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam,hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták,hogy az nem lehet,mert korai.Én a negyedik babámat várom,tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban,úgy a 15. hét környékén érezten elõször,ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam,valószínûleg ezért érzem hamarabb,mint az átlag,lehet,hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet,érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!

Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam, hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták, hogy az nem lehet, mert korai.Én a negyedik babámat várom, tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban, úgy a 15. hét környékén érezten elõször, ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam, valószínûleg ezért érzem hamarabb, mint az átlag, lehet, hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet, érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!
Én is a 15. héttõl érzem szintén bal oldalon de lent.Nekem is elsõ baba.Azt mondta nekem is a védõnõ, hogy vékony a hasfalam.Jövõ héten leszek félidõs és most mát szabad szemmel is jól láthatóak a rúgások és mindenhol, sõt egyre feljebb.És a kis pimasz hajnalban ébreszt!!Nem képzeled be!Ez õ!
Szia. Lent a hasad alján esetleg érezheted, de a köldöködnél még nem, mivel a méh még nem érte el a köldök vonalát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azóta is éreztem esténént, úgyhogy szerintem is a pici babám a kis csikizõ. Boldog babavárást mindenkinek!

14+4 hetes vagyok, létezik hogy a babát érzem nyugalmi helyzetben, pici szurkálások (2-3)?

Legjobb válasz: Ha szurkálás alatt nem fájdalmat értesz, hanem ilyen bökdösõs érzést, akkor igen, az a baba lesz. Én 15. héten kezdtem érezni, elsõ baba, és elõször nekem is olyan volt, mintha valami pöckölne/bökdösne/szurkálna belülrõl. Aztán az egyre erõsebb lett, most már határozottan kellemetlen is tud lenni, fõleg amikor a húgyhólyagomon táncol... :D Szép babavárást!

Ha szurkálás alatt nem fájdalmat értesz, hanem ilyen bökdösõs érzést, akkor igen, az a baba lesz. Én 15. héten kezdtem érezni, elsõ baba, és elõször nekem is olyan volt, mintha valami pöckölne/bökdösne/szurkálna belülrõl. Aztán az egyre erõsebb lett, most már határozottan kellemetlen is tud lenni, fõleg amikor a húgyhólyagomon táncol... :D Szép babavárást!
én 16.héttõl éreztem, szerintem lehetséges h érzed, állítólag pl 2., 3.gyereknél hamarabb is szokták, mert már tudják mire kell figyelni.

Létezik, hogy már a picit érzem?

16. hetes kismama vagyok, els? kisbabámat várom és néha mintha meg-megrebbenne a hasam. Lehet, hogy már a baba mozgását érzem, nem túl korai még?

Legjobb válasz: Szia! Nem túl korai. A picinek még nagyon sok helye van, izeg-mozog odabent. Lehet, hogy túl közel tartózkodott a hasfaladhoz,és azt érezted. Az is lehet, hogy mostantól pár hétig semmit sem fogsz érezni, de ne ilyedj meg, a dokim szerint természetes. 17 hetes voltam amikor elõször ütközött a hasamhoz. Azután semmi. Most 23 hetes vagyok és csak a múlt hét óta kufircol egyik oldalról a másikra. Nyugodt babavárást. Üdv.

Szia! Nem túl korai. A picinek még nagyon sok helye van, izeg-mozog odabent. Lehet, hogy túl közel tartózkodott a hasfaladhoz, és azt érezted. Az is lehet, hogy mostantól pár hétig semmit sem fogsz érezni, de ne ilyedj meg, a dokim szerint természetes. 17 hetes voltam amikor elõször ütközött a hasamhoz. Azután semmi. Most 23 hetes vagyok és csak a múlt hét óta kufircol egyik oldalról a másikra. Nyugodt babavárást. Üdv.
Érezheted a babát! Szerencsés vagy hogy ilyen hamar megérezted a kicsikédet!
Szia. Èn is a 16.héten éreztem meg a babámat.Nekem is elsö baby.Azóta szinte megállás nélkül boxol. Szerintem egyáltalán nem korai. Grarula a babához.31hetes kismama.
Szia! Igen a baba mozgásást érzed, nekem 17 hetesen történt, azóta is intenzív a kicsi most vagyunk 36 hetesek és a mostani mozgások sajna már nagyon kellemetlenek, de ez a legcsodálatosabb érzés!Hamarosan megláthatom a pocak rúgdosót! Grat. a babához!


Létezik, hogy 16 hetesen kinyomja magát a pici? Egyik oldalon ritkán lesz egy dudorom ami utána eltûnik onnan. Én érzem is már a bzsergéseit pedig elsõ baba. Nem hiszem, hogy bél, az sosem nyomódott ki.

Legjobb válasz: Igen van ilyen. Nekem is inkabb bizsergés szerû amit érzek. Es ha fekszek es felülrõl nézem a hasam, akkor az egyik oldal magasabban van néha. Gondolom o helyezkedik.

Igen van ilyen. Nekem is inkabb bizsergés szerû amit érzek. Es ha fekszek es felülrõl nézem a hasam, akkor az egyik oldal magasabban van néha. Gondolom o helyezkedik.
Ha kifejezetten vékony testalkatú vagy, akkor már lehet látni meg érezni.
Elsõ válaszoló vagyok. 52kg vagyok, 164cm hez. Nagyon vékony
A kérdező hozzászólása: Rendes dudor lesz ott.nem vagyok nagydarab, de van egy kis feleslegem köldök tájt.
Szia! Igen, létezik! :) Elsõ babámat én 14 hetesen éreztem! :) Bizsergéssel, "telefonrezgés" szerû érzéssel (mintha ott rezgett volna a telefonom) kezdõdött. Aztán jöttek a pici dudorok, majd az egyre erõsebb rúgások! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: 165 cm és sajnos már 64 kg. Én is 50 kg voltam évekig:-)
Ilyen dudrom nekem is volt egyik nap 16 hetes vagyok én is de még mozogni nem éreztem ez is normális?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy normális.én sem érzem mindig ne aggódj, nem sokára jó sokat fogjuk:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!