Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy a picit (24 db)

Létezik, hogy a pici kutyánk is epilepsziás?

Van egy két éves Labradorunk, ? sajnos az!Tudom,milyen.Tisztában vagyok a tünettekkel, rengeteget olvastam utána.Orvos látta!2 napja a pici 4 hónapos labinknál fordult el?, hogy álmából hangos sírással ébredt és az els? jobb lábát emelete mint ha fájna neki.2-3 nap alatt 5-6 szor fordult el?, más mint a nagy tünetei.Nem is hasonlít rá!! Egyszer?en nem akarom elhinni, hogy így el vagyunk átkozva!Pedig jól neveljuk ?ket,szeretetben oda adással! Kérlek titeket csak épít? jelleg? dolgokat írjatok!!Hülyék kíméljenek!!!

Legjobb válasz: Jaj Istenkém:( a doki látta a picit már? vagy fogja? remélem nem epilepsziás:S

Jaj Istenkém:( a doki látta a picit már? vagy fogja? remélem nem epilepsziás:S
csak olyankor emeli fel a lábiját?
Az hogy jól neveled és szereted, az epilepsziának nem jelent semmit. Honnan is van az a kiskutya? Onnan ahol az elsõ kutya, esetleg az õ kölyke? Akkor nem csodálkoznék hogy örökölte! Bár az is lehet hogy csak rosszat álmodik.
Szerintem megsérült a kicsikéd lába, remélem, a doki megtalálja, mi a baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Végre egy használható válasz!!!!!!:)
Kötve hiszem, hogy az epilepszia lábfájásban nyilvánulna meg. Az izületi problémák is elõjöhetnek az idõjárási frontokkor. Õ meg épp növésben van, ami megterhelõ az izületekre. Inkább a lábát vizsgáltatnám meg.
Nem lehet hogy begörcsölt neki? Az enyémnek is szokott amikor felébred, igaz õ már 8 éves.
A kérdező hozzászólása: Mi is arra gondoltunk, hogy esetleg elfeküdte, begörcsölt vagy esetleg a nagy ráfeküdt neki, de 2 nap alatt 6-szor......:S meg olyan keservesen sír...:( Az utolsó épp fél órája volt mikor ezt a kérdést írtam és nem tartott tovább 1-2 percnél.
Ne vettél észre valamilyen ismétlõdõ helyzetet, lábtartást, amikor sír?Meg azt írtad, csak a jobb mellsõ láb és hogy elhúzza, ha megtapogatod.Biztosan érte valami sérülés, ami bizonyos pozícióban fájdalmas neki
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy a Labrador hajlamos erre a betegségre, de még sem tarthatok ez miatt keverék kutyát....Imádom a labikat:D
A kérdező hozzászólása: Abban igazad van, hogy mindig az elsõ jobb csak nem értem, hogy mért mindig álmában...utána meg szalad mintha nem történt volna semmi.Azt gondolom ha valami izületi gond lenne akkor nem tudna futkározni!A gyakori ismétlõdés miatt gondoltam az epilepsziára.....
Hát, csak a doki marad, el kell vinned, õ biztos okosabb mint mi itt együtt.
Nem vagy hülye, a mienk is frontnál szokott, de neki már nem is adjuk a gyógyszert, mert egy év rendszeres szedés után kihagytuk, és így évente 1-2 enyhe rohama van.Bár a mienknek fokális epilepsziája van, nem olyan ijesztõ, csak reszket, de nem csinál maga alá és nem görcsöl.Nekünk a Convulex szirup segített.
A kérdező hozzászólása: Persze!!Az állat orvosunk írt neki!Hál isten csak 2-3 havonta fordul elõ és megfigyeltem, hogy mindig front idelyén...Lehet hülyének néztek, de tényleg!!!
Szed a nagy gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Csak akkor emeli, máskor nem!
A kérdező hozzászólása: Nem máshonnan van!Biztosan nem lehet rokona!Meg én még sehol nem halottam, hogy egy nem egész 4 hónapus kutyánal már így kijön.:S
sztem inkább csak rosszat álmodik.., nekünk a kölyökkutyánk anno sirt álmában és a lábacskáival úgy csinált mint mikor fut... Bár, ahogy irták elöttem is az is benne van a pakliban, hogy örökölte, ha a nagynak a kölyke.
Az epilepszia öröklõdik és nagyon változatosak lehetnek a tünetei.A nagyobbik kutya kölyke a kicsi?Mert akkor sajnos szinte biztos, bár nem jellemzõ, hogy ilyen fiatal korban már jelentkezzen, 2-2ésféléves korban szokott tüneteket produkálni, de hamarabb is jelentkezhet.
A kérdező hozzászólása: Azt már én is tapasztaltam amit írsz, de ez nem ilyen!Ilyenkor már fennt van és úgy sír meg emeli! Mint mondtam nem a kölyke......
Akkor más lehet, nem epilepszia.Mozgatásra sem fájlalja vagy kíméli a lábát?
A kérdező hozzászólása: Megtapogattam neki és elhúzza, nem akarja engedni! Mindig álmából ébredt és nem tartott 1-2 percnél tovább... Holnap irány orvos......
Lehet, hogy valami sérülés érte, amit nem látsz, reméljük, nincs nagy baj.Az epilepszia tényleg nem jön ilyen korán.(nekem a tacskóm az, õ is két éves kora után kezdett rohamozni)
A kérdező hozzászólása: A nagynak ha rohama van:bepisil-kakil, remeg, görcsöl, tántorog, nyáladzik stb....ezek tipikus tünetek, de ezt tudjuk is rég óta....de a pici még hasonlókat sem produkál.....
A kérdező hozzászólása: Persze az lesz, de ezt is MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!
Gondolom Te vagy az, aki pár kérdéssel ez elõtt kérdezett. Ott is írtam, itt is írom, igen. Bezavar mint állat.
ha még nem rendszeres a menzeszed napra pontosan akkor késhet amennyit csak akar, vagy jöhet hamarabb. és nem is szükséges h a szüzesség elvesztésétõl legyen, bármi elõidézheti a rendszertelenséget.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi!! megpróbálok megnyugodni kicsit! :) csak az ember annyi mindent hall..
amikor elvesztettem a szüzességem, nekem is 30 nap helyett 20 napra jött meg, pedig nekem rendesen 30 napos szabályos volt
Igen, lehetséges! Nálam is igy volt. Amikor elvesztettem a szüzességem, még két hetem lett volna a menzeszemig, de már aznap megjött. Elöször én is azt hittem, hogy a szüzhártya szakadt át ilyen durván, de mivel 1 hétig tartott, igy biztos menzesz.
A kérdező hozzászólása: oké, köszi, a doki is azt mondta, hogy ez korai menzesz.. na és a terhesség esélye akkor ezzel minimális, ugye? :S csak mert ha vérzel, az még semmit nem jelent sajnos, nem de?
Ha a fiú nem élvezett beléd akkor nem vagy terhes nagy valószinûséggel. De ez a vérzés ebbõl a szempontból nem jelent semmit. Menj nõgyógyászhoz és kérj vizeletvizsgálatot, vagy végy egy terhességi tesztet, úgy egy hét mulva, akkor már ki lehet mutatni az eredményt.

Létezik, hogy beágyazódáskor picit visszaesik a hő, utána meg újból felmegy? Járt már így valaki?

Legjobb válasz: igen van ilyen,de nem mindenkinél,állítólag beágyazódás után magasabb lesz a hõ mint beágyazódás elõtt

igen van ilyen, de nem mindenkinél, állítólag beágyazódás után magasabb lesz a hõ mint beágyazódás elõtt

Letezik hogy a glicerines borax csipje a picim nyelvet?

Harom napja uvolt furdes utan es nem tudtam rajonni hogy miert,lehet emiatt?

Legjobb válasz: Szájpenészre használod? Kóstold meg nyugodtan! Kicsit bizsereg, nem épp kellemes de nem csíp. Az én babám soha nem sírt utána.

Szájpenészre használod? Kóstold meg nyugodtan! Kicsit bizsereg, nem épp kellemes de nem csíp. Az én babám soha nem sírt utána.

14+4 hetes vagyok, létezik hogy a babát érzem nyugalmi helyzetben, pici szurkálások (2-3)?

Legjobb válasz: Ha szurkálás alatt nem fájdalmat értesz, hanem ilyen bökdösõs érzést, akkor igen, az a baba lesz. Én 15. héten kezdtem érezni, elsõ baba, és elõször nekem is olyan volt, mintha valami pöckölne/bökdösne/szurkálna belülrõl. Aztán az egyre erõsebb lett, most már határozottan kellemetlen is tud lenni, fõleg amikor a húgyhólyagomon táncol... :D Szép babavárást!

Ha szurkálás alatt nem fájdalmat értesz, hanem ilyen bökdösõs érzést, akkor igen, az a baba lesz. Én 15. héten kezdtem érezni, elsõ baba, és elõször nekem is olyan volt, mintha valami pöckölne/bökdösne/szurkálna belülrõl. Aztán az egyre erõsebb lett, most már határozottan kellemetlen is tud lenni, fõleg amikor a húgyhólyagomon táncol... :D Szép babavárást!
én 16.héttõl éreztem, szerintem lehetséges h érzed, állítólag pl 2., 3.gyereknél hamarabb is szokták, mert már tudják mire kell figyelni.

Véleményetek szerint létezik, hogy a babám éjszakáit pici kora óta befolyásolja a telihold?

Jewlenleg 7 hónapos a babám. Észrevettem, hogy telhold idején vagy legalábbis a telihold közeledtével a babám felsír és közel nem alszik olyan jól mint máskor. ( este fél nyolctól, reggel 7-8-ig alszik). Tény, hogy engem az anyukáját nagyon megvisel a telihold. Évek óta nem alszom ilyenkor jól. S?t éber vagyok.Ez az álapot a terhességem idején is fennállt. A babám is mocorgott jobban ilyenkor.

Legjobb válasz: Szerintem lehetséges. Engem is zavar a telihold, és a lányom is nyugtalanabb olyankor (11 hós)

Szerintem lehetséges. Engem is zavar a telihold, és a lányom is nyugtalanabb olyankor (11 hós)
Még mi sem tudunk aludni, az egész család. 43/f 43/n 19/l 21/f Csak forgolódunk, vagy veszekszünk. Rángatjuk a redõnyt. Nekem csakis teliholdkor jön meg.
Én magamon eddig soha nem vettem észre semmi változást, de amióta megvan a kisbabám, azóta amiket leírtál én is észrevettem. Mindig nyugodtan alszik csak akkor nem amikor telihold van.
Nálunk is idõnként elõfordult hogy nyugtalanul aludt a lányunk és volt hogy mentem az ablakhoz "már megint telihold van? Az volt. Szerintem lehet ebben valami. De szerencsére ahogy nagyobb lett ez elmúlott.
nekem is rosszul alszik, tegnap például már reggel 6kor felsírt, pedig mindig 8-fél 10-ig alszik...amúgy én is nagyon érzékeny vagyok rá..."ezoterikus körökben" azt mondják, hogy a telihold a meditálás, befeléfordulás idõszaka, ezért a szervezet alapból éberebb.

Létezik, hogy a kisbabámat érzem? 15 hetetes vagyok, és két napja olyan érzésem van. A köldököm bal oldalán, és lent a hasam alján esténként, amikor lefekszem, és elkezdem simizni a hasam pici rúgások, meg "csikizések".

A 12 hetes UH-n azt mondták, hogy a méhlepény a mells? falon tapadt, állítólag ilyenkor esélytelen még érzeni. Passz. Els? baba. A férjem szerint már beképzelem, annyira szeretném érezni.

Legjobb válasz: Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam,hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták,hogy az nem lehet,mert korai.Én a negyedik babámat várom,tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban,úgy a 15. hét környékén érezten elõször,ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam,valószínûleg ezért érzem hamarabb,mint az átlag,lehet,hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet,érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!

Szerintem nem képzelõdsz.Ezen a fórumon már többször olvastam, hogy valaki ezidõtájt érezni vélte a babáját és leszólták, hogy az nem lehet, mert korai.Én a negyedik babámat várom, tizenhárom hetesen egyértelmûen a babót érzem mozogni és az elsõ terhességemnél is korábban, úgy a 15. hét környékén érezten elõször, ahogy te is.Nekem vékony a hasfalam, valószínûleg ezért érzem hamarabb, mint az átlag, lehet, hogy nálad is így van.Úgyhogy ne hagyd elrontani az örömödet, érezd a babádat és kommunikálj vele!Boldog babavárást!
Én is a 15. héttõl érzem szintén bal oldalon de lent.Nekem is elsõ baba.Azt mondta nekem is a védõnõ, hogy vékony a hasfalam.Jövõ héten leszek félidõs és most mát szabad szemmel is jól láthatóak a rúgások és mindenhol, sõt egyre feljebb.És a kis pimasz hajnalban ébreszt!!Nem képzeled be!Ez õ!
Szia. Lent a hasad alján esetleg érezheted, de a köldöködnél még nem, mivel a méh még nem érte el a köldök vonalát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azóta is éreztem esténént, úgyhogy szerintem is a pici babám a kis csikizõ. Boldog babavárást mindenkinek!

Létezik, hogy a Lactoherb teától lenne nyűgösebb a pici?

Mindjárt 1 hónapos a babám, és kb. 1 hete iszom a teát. 2-3 napja ny?gösebb és kb. 2 napja egyfolytában bántják a szelek. Sokkal több tejem ugyan nincs, én csak 2 bögrével iszom egy nap, azt is lájtosan.

Legjobb válasz: Énis erre gyanakodtam.Abbahagytam a teát és lelöttyedtek a melleim.Majdnem elment a tejem.Aztán újra iszom.Pocifájós a kislányom de nem hagyhatom abba.6hetes kislány anyukája

Énis erre gyanakodtam.Abbahagytam a teát és lelöttyedtek a melleim.Majdnem elment a tejem.Aztán újra iszom.Pocifájós a kislányom de nem hagyhatom abba.6hetes kislány anyukája
A laktoherbnél éa más teáknál a folyadékbevitel a lényeg. Én is ittam, a hsfájás meg élettani dolog, nem x dologtól fáj a baba hasa. Haszmasszázs viszont csodákat tesz.
Csajok, nem a teától lesz tejetek, hanem a szoptatástól!!!! A tej szopi közben termelõdik a stimuláció hatására. A mell lelöttyedése pedig teljesen normális, ugyanis pár hét után beáll a kereslet-kínálat, vagyis pontosan annyi tejed lesz, amennyi a te babódnak kell. A Laktoherbet meg dobd el, csak szenved a kicsi miatta. Szoptass igény szerint és meglátod, elég lesz a tejed, kár görcsölni.
Én 2 gyereket szoptattam, 2 évig, és igenis jó a laktoherb!!Tejserkentõ, és tejelválasztó !!Hasfájást viszont okozhat, mert a gyógyfüveket nem minden baba bírja!
nálunk hasfájást okozott, semmi mástól nem fájt a hasa, csak akkor mikor ilyet ittam.

Létezik, hogy valaki a 11. héten már érezze a baba mocorgását picit?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy egy kb 3-4 cm-es baba képes akkora erõt kifejteni, hogy azt érezni lehessen. De biztos lesz aki azt írja. Maximum 2. 3. babánál, de olyan pici még akkor hogy én szerintem nem.

Nem hiszem, hogy egy kb 3-4 cm-es baba képes akkora erõt kifejteni, hogy azt érezni lehessen. De biztos lesz aki azt írja. Maximum 2. 3. babánál, de olyan pici még akkor hogy én szerintem nem.
Biztos, hogy nem! Még többedik babánál is legkorábban 14-15-dik héten szokták érezni. Elõtte még annyira pici, max bélmozgást érzel.
A kérdező hozzászólása: Kár, pedig már kezdtem örülni :) Akkor a bélmozgás, esetleg gázok lehetnek. Elsõt 15 hetesen éreztem elõször, remélem most sem kell majd sokat várnom.
Én csak 14 hetesen éreztem elõször, de hallottam már olyat, hogy 12 hetesen is megérezte vki, de õ nagyon figyelte a mozgásokat. :)
Lányomat 14-15 hetesen éreztem elõször. Most 13 hetes múltam, szerintem már azt érzem most is, igaz ketten vannak a pocakban.
Én a 12. héten már éreztem, de negyedik baba. Az elsõt 15-16 hetesen éreztem elõször.
Én mindkét gyerekemet éreztem már 11 hetesen, sõt az elsõt apa is! A dokim szerint sem hülyeség, mindenkinek más a has felépítése, lehetséges. Na, jó, nem mondom, hogy rugdos, de jelt ad!
Én is állitom, hogy õt éreztem 11 hetesen, mert folyamatosan éreztem többször is, és 4. terhességnél az ember már tudja, hogy melyik a bélmozgás és melyik a pici. Aztán rendesen a 15. hétben kezdtem érezni õt. 23 hetes km

Létezik, hogy 2 csepp almalétől hasmenése van a picimnek? Ma kapott először, annyit nyelhetett le, a többi kicsurgott, és estére nagyon híg lett a széklete, szinte "vizeletszerű".

Legjobb válasz: naná hogy létezik,a lányom is épp ezért csak a párolt almát képes megenni-a sav miatt bántja a gyomrát.Mikor elõször kapott,3 óra múlva olyan hasgörcsei lettek,hogy azt hittem,kórház lesz belõle.De megúsztuk egymás utáni 3 széklettel...ezért tértünk át a barackra.

naná hogy létezik, a lányom is épp ezért csak a párolt almát képes megenni-a sav miatt bántja a gyomrát.Mikor elõször kapott, 3 óra múlva olyan hasgörcsei lettek, hogy azt hittem, kórház lesz belõle.De megúsztuk egymás utáni 3 széklettel...ezért tértünk át a barackra.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, köszönöm! (és sajnálatos is... )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!