Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy a (3274 db)

létezik, annyi
A kérdező hozzászólása: akk jó, csak többnek gondoltam elsõre :)

Létezik, hogy a Szegedi Tudományegyetem jobb, mint az ELTE?

Én eddig azt hittem, hogy az ELTE az ország legjobb egyeteme (így is hirdetik magukat), de a www.topuniversities.com listáján az SZTE az 501., míg az ELTE csak az 551. helyezett.

Legjobb válasz: Létezik igen. Az ELTE neve nagyobb mint az oktatás színvonala... vannak ott jó képzések, és kevésbé jók.

Létezik igen. Az ELTE neve nagyobb mint az oktatás színvonala... vannak ott jó képzések, és kevésbé jók.
A földrajz egyértelmûen jobb Szegeden (mindkét egyetemen megfordultam már), de úgy hallottam, hogy a legtöbb szak a BTK-n felveszi a versenyt az ELTE-vel, sõt! ;)
Biztos van olyan szak (vagy akár kar), ami jobb az ELTÉ-n. De pl. a biológia, a pszichológia biztosan jobb az SZTE-n. Na meg pl. az ELTÉ-n nincsen orvosi, fogorvosi és gyógyszerészeti kar, tehát ha az ember ilyen pályára készül, akkor nyilván az SZTE a jobb:D
A BME még hátrébb van a rangsorban, pedig mérnöki képzésbõl bármelyik itthoni egyetemet kenterbe veri.
ELTE-s voltam, átjelentkeztem inkább Szegedre. Az Eltére, nagyképû, beképzelt, ostoba emberek járnak , isteneknek hiszik magukat. Gondolom láttad a listázásokat is.. SZTE egy NAGY család. A tanárok rendesek, segítõkészek, az egyetemisták is. IMÁDOM. Mikor volt 2010-ben a Educatio, az Eltések azt mondták, hogy azért jelentkezzek oda, mert a tanárok akik tanítani fognak, õk írják a könyveket. Szinte minden tanárom ír már könyvet, többen MTA tagok, sorolhatnám reggelig...
nézd, lehet itt arcoskodni hogy melyik egyetem jobb, de mindenki azt fogja mondani, ahova épp jár - aki meg egyikre sem, annak meg fingja sincs. olaszból az szte jobb, anglisztikából országoson az elte. például. és amit mondtak a többiek is, hogy eltén nincs orvosi, szte-n van, tehát mirõl beszélünk? nem lehet õket ennyire összehasonlítani bogaram. jobb vagy sem, ezt te nem tudod eldönteni, mert még nem jársz oda, más meg teeeljesen szubjektív. de az ELTE BTK bölcsészkara tényleg országelsõ :) akármekkora botrányok is vannak most itt, az csak politikai szar, az egyetem hírét nem csorbította (még a tanárok nyugdíjazása sem, mert maradnak ingyen tanítani, és nem áll meg az élet pár jó tanár elküldésétõl) tanárképzésre járok az eltén, és teljesen jó. úgy gondolom, hogy mindegy, elte, pázmány vagy szte, ez a három a legjobb ilyen tekintetben, oda menj, ami számodra közelebb van :)
A kérdező hozzászólása: Engem fõleg a tanárképzés érdekel (leginkább a történelem, földrajz és az újlatin nyelvek).
Attól függ milyen tudományágról van szó: egyértelmûen nem lehet kijelenteni, hogy az egyik lekörözi a másikat. Az SZTE jelenleg színvonalasabb oktatást nyújt a természettudományok területén. Ami természetesen nem azt jelenti, hogy az ELTE sokkal rosszabb. Pedagógiában viszont az egyik legjobb az ELTE. Pontosan mi érdekel? :)
Nálunk is a tanárok írják a könyveket... (Miskolci Egyetem). Szerintem nincs olyan intézmény ahol ne a tanárok írnák ... Persze vannak "központiak" amik szinte mindenhol egységesek, de nekünk a fõ tantárgyakból a tanárok írják.
Jobb bizony :) Amúgy meg az SZTE-sek nyilván a szegedit tartják jobbnak, az ELTE-sek meg a sajátjukat, aki meg máshova jár, az szintén a sajátját, feltéve hogy a Corvinus-Debreceni-Pécsi-Semmelweis négyes egyike az érintett. Ez így is van jól, de éppen ezért árnyalt képet nem fogsz kapni, max. arról hogy honnan hányan kommentelnek. De SZTE forever! :)

Lányok az létezik hogy a barátnőm nem vonódik hozzám testileg?

Három hónapja járunk és még nem feküdtünk le,

Legjobb válasz: Létezik.

Létezik.
igen létezhet... :D tapasztalatból irtam :P
De mondjuk te kezdeményezel? Beszéltek róla?? Mert én nekem is volt olyan, hogy 2 hónapig vártam lány létemre, mert a srác cseppet félénk meg töketlen volt és én se mertem a témát felhozni és hát elbeszéltünk egymás mellett.. nem is volt egy túl jó kapcsolat..
A kérdező hozzászólása: Akkor meg miért lehet együtt velem és ennek mi lesz a vége?:S
Persze, hogy van. Csak azt nem értem, hogy miért jött össze veled. Nem értem az ilyen csajokat.

Két kisfiam bárányhimlõs. Létezik, hogy a lányom most sem kapja el tõlük?

Két fiam egy napon lett bárányhimlõs. Most telik le a 2 hét. A nagytesójukon még nem jött ki. Létezik, hogy nem kapja el tõlük?

Legjobb válasz: létezik... lányom járt bölcsibe, oviba, nem tudom hány himlõjárványt úszott meg... pedig amikor hallottam hogy az van még örültem is hogy na végre elkapja, essünk túl rajta, de sose sikerült... már 13 éves... jó erõs az immunrendszere a lányodnak :)

létezik... lányom járt bölcsibe, oviba, nem tudom hány himlõjárványt úszott meg... pedig amikor hallottam hogy az van még örültem is hogy na végre elkapja, essünk túl rajta, de sose sikerült... már 13 éves... jó erõs az immunrendszere a lányodnak :)
Én se kaptam el a bátyámtól, gyerekkorunkban, amit egy orvos sem hitt el, mikor megkérdezték voltam e himlõs. Most 24 vagyok, de nem biztos, hogy jó hogy nem estem át rajta :/ tényleg nagyon erõs a kislányod ;)

Letezik, hogy a baracklevem annyira regi, hogy most beleszagoltam es berugtam tole?

Alkohol szaga van XDDDD Elvileg a romlott gyumolcs alkoholos es ezert reszeg a feketerigo:"DDDDDD De tiszta alkoholos most az orrom es kicsit elzsibbadt a fejem.

Legjobb válasz: létezik ha szétbontod a dobozát akkor pedig azt fogod látni, hogy szép zöld penészfoltok laknak már benn

létezik ha szétbontod a dobozát akkor pedig azt fogod látni, hogy szép zöld penészfoltok laknak már benn
A kérdező hozzászólása: Meg lakok is? Te is beleszagoltal vagy mi?:DD
véletlen jöttem rá, hogy - bár még szavatosságon belül volt - tele van penésszel ... azóta nem veszek dobozost :)
A kérdező hozzászólása: Waa fujj ezek utan tuti reszeg is lettem azonnal

Létezik hogy a macskám allergiás valamire? Ha igen mi a megoldás, és hogy lehet kideríteni hogy mire?

8 éves a cicám és az utóbbi időben amikor simogatom folyton azt akarja hogy az orrát illetve a bajusza körüli rész vakargassam de teljesen erőszakosan nyomja oda az orrát hozzám és ilyenkor tüsszög és csöpög az orra. ez általában egészen tavasztól őszig megy így de van hogy télen is rájön ez a viselkedés.

Legjobb válasz: Létezik persze, csinálnak nekik is allergiavizsgálatot.

Létezik persze, csinálnak nekik is allergiavizsgálatot.
Mutasd meg egy állatorvosnak, lehet, hogy valami más, de az is elõfordulhat, hogy allergia. Az enyém pl a porra allergiás.
Létezik.
Asztali gépnél létezik, hogy éppen nem azt a helyet írja ki, ahol vagy. De ha másnap másik géprõl lépsz be, akkor nem valószínû, hogy megint ugyanazt fogja kiírni. Viszont lehet, hogy kézzel állította be a tartózkodási helyet és nem változtatta meg. Ekkor az is lehet, hogy tegnap sem ott volt, ahonnan elvileg üzent.
létezik
Ez bizony megeshet! Elég baj, hogy valakinek annyit kell naponta melózni, hogy estére már nem áll fel a cerkája a fáradtságtól!
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt? Mit dolgozik?
Akinek nem áll fel egy munka után az nem férfi
Ha a munkatol tul faradt legy vele megerto.
Adj neki dragon powert és akkor férfi lesz.
A kérdező hozzászólása: Õ 27, én 24. Lassan 2 éve vagyunk együtt. Folyamatos, váltott mûszakban dolgozik. Persze, igyekszem megértõ lenni, de valahol nekem is oldanom kell a feszültséget. Félek, hogy eü-i probléma áll emögött, mert ilyenkor a heréket furcsállja.
Ilyen nálam is szokott lenni. De ilyen esetekre van kamagrám. Van, hogy 60 napon keresztül dolgozok 12 órát, még hétvégén is.
Az okok változatosak: fáradtság, stressz, érrendszeri probléma, lelki eredetû (pszichikai) probléma. Ezek szerencsére mind gyógyíthatók, viszont nem ártana foglalkozni vele! Nem vagytok még öregek!

Létezik, hogy a Cypromix-et egy hónapja szedem és nagyon látványosan javult tőle a bőröm?

Legjobb válasz: Létezik, mivel igen erõs antiandrogén gyógyszer. De azért azt nem árt tudni, hogy az esetek nagy részében abbahagyás után visszatérnek a poblémák (sokszor erõsebben, mint elõtte voltak).

Létezik, mivel igen erõs antiandrogén gyógyszer. De azért azt nem árt tudni, hogy az esetek nagy részében abbahagyás után visszatérnek a poblémák (sokszor erõsebben, mint elõtte voltak).
A kérdező hozzászólása: Akkor talán nem is érdemes szednem, hosszú távra ugyanis nem terveztem szedni, meg nem is szabad... :(

Létezik hogy a pénisz összemegy?

Legjobb válasz: hát ha nem csaptad le 1 nap alatt baltával a végét, akk nem, nem létezik:D

hát ha nem csaptad le 1 nap alatt baltával a végét, akk nem, nem létezik:D
BEKENTEM WASABIVAL ÉS......HAGY NE FOLYTASSAM.:S TAPASZTALATBÓL BESZÉLEK!!!
A kérdező hozzászólása: hallod..tuti.:dd:DD.:d
biztos rövidlátó:SDA:_SDA
A kérdező hozzászólása: akkor nemtudom mirol beszel a baratom.:DDd
hidegvízben igen.:SDa
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy ha van egy mondjuk 20 éves férfi és egyik nap még nyugalmi állapotban 'ekkora' másik nap nyugalmi állapotban kisebb.:o ilyen létezik?
vagy télen mikor hajnalban kimész az utcára
A kérdező hozzászólása: nem ugy ertettem.:Dds:sa:D
Nem, valójában csak egyre nagyobb és nagyobb lesz. ¬.¬ Úgy szokták mondani, hogy van a „vér-” és a „húspénisz”. Elõbbi nyugalmi állapotban elég kicsi. Aktus után akkora lesz.
Kedves kérdezõ, olvasok hát a faszod akkor megy össze ha basszus egyszer se állítod fel..én mindennap úgy megyek a városba minden hol h áll a huncutléc..verd aztán nem fog összemenni.basszalakseggbe

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!