Találatok a következő kifejezésre: Létezik, hogy 28 napos ciklusai (3 db)

Létezik, hogy valakinek 28 napos ciklusai vannak és mégsincs peteérése? Honnan tudhatom, hogy nincsen ha nincsen?

Legjobb válasz: Szerintem,ha ilyen pontosan jön meg mindig,akkor kell lennie peteérésnek.Akiknek nincsen,azoknak a menstruációjukkal is probléma szokott lenni.Biztosat persze csak UH mondhat.

Szerintem, ha ilyen pontosan jön meg mindig, akkor kell lennie peteérésnek.Akiknek nincsen, azoknak a menstruációjukkal is probléma szokott lenni.Biztosat persze csak UH mondhat.
A kérdező hozzászólása: Én is így hallottam, de olvasom lejjebb, hogy a lánynak minden rendben volt, rendesen megjött és mégsem volt peteérése...
Nem tudom.Ezzel az erõvel nagyon sokunknak nem lehetne peteérése!Én remélem a legjobbakat.Miért aggódsz ezen, van valami problémád?
Nyugalom...Az egyik ok, ami miatt nem szokott peteérés lenni az a fogyókúra.A szervezeted azt hiszi, hogy éppen ínséges idõket élsz, és tudja, hogy nem tudnál kihordani egy gyereket.Nah most ha nem tudnád kihordani, akkor mi a francnak érjen a pete.(Igaz ez esetben hamar megjelennek a gondok a ciklusban is.) Tehát az egyik amit így látatlanban is megtehetsz, hogy rendszeresen táplálkozol, lehetõleg egészségesen. De mibõl gondolod, hogy nincsen?Annak, akinke szinte percre pontosan 28 naposak a ciklusai általában van is peteérése.Csak rendszeres orvosi vizsgálat tudja megmondani, hogy van vagy nincs.
A kérdező hozzászólása: Nincs csak hülye vagyok és olvasgattam :-) Ez volt az elsõ hónap hogy próbálkoztunk, tehát abszolút semmi baj nicns.
Szia! Vegyél ovu tesztet, akkor pontosan tudod mikor van pé-d. Persze elõfordulhat normál mensinél is, hogy nincs egyáltalán, de ez ritka.Uh-al biztosan kimutatható. De neked még nem kell aggódnod ha csak 1 hónapja próbálkoztok. Sok sikert, üdv
Persze, simán.
A kérdező hozzászólása: feltûnt, hogy az elmúlt 6 hónapban mindíg négy napot késik, és az ötödik napra jött meg!
A terhességgel olyan változásokon megyünk keresztül, hogy nem csoda ha ilyesmi elõfordul.

Szept.21-én jött meg utoljára. A ciklusaim 28-29 naposak voltak eddíg. Mi lehet velem? Létezik, hogy kimarad egy teljes hónap?

A mai napig még mindig nem jött meg, voltam orvosnál, de nincs baba.

Legjobb válasz: És az orvos mit mondott?

És az orvos mit mondott?
Kíváncsi lennék rá én is hogy mit mondott a doki... :( Nekem is sajnos szept. 23-án jött meg utoljára. A ciklusom max. 35 napos volt. Most péntek óta barnás maszatolás, ... más semmi nincs. A teszt - volt a múlt héten. Eddig nem volt problémám a cilusommal, legalábbis azt hittem.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azt mondta, mivel nem szedtem fog.tablettát, így néha megesik, hogy néha kimarad egy hónapot. De velem ilyen még soha nem fordult elõ. Nagyon fáj a hasam alja, és a melleim is nagyon duzzadtak. A doki felírt a norculut nevû tbl-át, de nem akarom beszedni, mert nem akarom, hogy gyógyszerrel keljen meghozni a mensit, mivel babát tervezünk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!