Találatok a következő kifejezésre: Létezhetnek szellemek (1 db)

Létezhetnek szellemek?

20 éves lány vagyok, remélem nem ?rültem meg. Egyik éjjel felébredtem, mert vmi szellemes dolgot álmodtam, borzasztóan fáztam, közben verejtékeztem, és nagyon féltem. Bekapcsoltam a tv-t, hogy ne féljek. Így nem tudtam elaludni, lekapcsoltam, elhelyezkedtem az ágyban. Egy hang megszólalt, hogy: "ha megkértél volna, én is lekapcsoltam volna." Innent?l már nem tudtam aludni. Az eset el?tt már nem 1x álmodtam halállal, vagy szellemes dologgal. A családomban 2 haláleset is volt, mind a 2 itthon történt. Valószín?, hogy ezek annyira megviseltek, hogy így jön ki rajtam? Vagy léteznek szellemek, és ez vmi üzenet a szeretteimt?l? Csak ezt meg nem tudom elhinni. Totál pszichológusi eset vagyok?

Legjobb válasz: Nem biztos. :) Én azt valószínûbbnek tartom, h az elhunyt szeretteid próbálnak üzenni, de ez azért elég durva... Két választás: Vagy próbálj ténylegesen kapcsolatot keresni velük (de akkor ne félj, és tudatosan csináld az egészet) vagy felejtsd el az egészet, és utasítsd el ezt a dolgot. De akkor ne foglalkoztasson, mi vagy ki lehetett. Tehát vagy törödsz vele vagy nem.

Nem biztos. :) Én azt valószínûbbnek tartom, h az elhunyt szeretteid próbálnak üzenni, de ez azért elég durva... Két választás: Vagy próbálj ténylegesen kapcsolatot keresni velük (de akkor ne félj, és tudatosan csináld az egészet) vagy felejtsd el az egészet, és utasítsd el ezt a dolgot. De akkor ne foglalkoztasson, mi vagy ki lehetett. Tehát vagy törödsz vele vagy nem.
Ha kell még valami írj e-mailt!!! Vannak érdekes történeteim!
Szerintem tuti, hogy az elhunyt szeretteid köszöntek el vagy valami ilyesmi. :)
már nem egy ilyen eset történt volt olyan is amikor egy fiatal pár beköltözött egy házba és ott az elõzõ tulajdonos szelleme volt és akárhogyan próbákoztak nem bírták kiûzni a házból ezért elköltöztek és ezért adták el olyn olcsón a házat.a mamám anyukája amikor meghalt és eltemettük még a temetés közben mindenki sírt ordíttott fõleg mamám és valahogy felébrett a halálából és dübögött de em hallották mert mindenik sírt s hát megfullatt a sírban közbe meg lerágta a kezérõl a bõrt és úgy drült ki hogy felébrett hogy amikor végelett a temetésnek mamámat nem hagyta nyugodni hogy meghalt és érezte hogy felébrett ezért hogy megnyudodjon felnyitották a sírt és látták hogy elvolt fordulva meg minden és nem volt bõr a tennyerén.(a spektrumon szokott menni egy mûsor a szellemjárás s ezek valós történetek).
Akinek nemrég halt meg egy nagyon közeli családtagja, annak elõször is részvétem... együtt érzek velük mert nekem a papám(apukám apukája) halt meg 1 éve és nagyon megviselt...sokat álmodtam róla, hangokat képzeltem be magamnak... .De akkor 10 évesen még nem tudtam nagyon felfogni, hogy õ nincs többé. Szerencsémre nem volt több álmom felõle, nem képzeltem be hangokat és semmi ilyen dolog nem történt velem többé. Persze azóta is sajnálom, majdnem 2 évvel a halála után, de elfogadtam, hogy õ nincs többé. Szellemek... szerintem igenis léteznek, mégha nme mindig mutatják magukat.
én igazából sokáig nem hittem a szellemekben de egy bizonyos eset nagyon megváltoztatta a nézeteimet. egy barátnõm nagynénje látja õket. a srác akivel járt nem hitt neki egészen addig az esetig... a nõ ult a számítógépnél és egyszer csak egy öltönyös ember sétált át a falon és rámosolygott, majd kisétált.a csaj csak ult bambán és sokkosan amíg a barátja haza nem ért.elmesélte neki a történetet és a pasi is ledermedt félelmében mert látta hogy a teljesen felöltöztetett idõs szomszédbácsik épp akkor vitte el a halottaskocsi.
juj azt én is szoktam nézni. és megbátorodtam. már nem félek annyira. ajánlom én is a Szellemekkel Suttogó c. filmet. király maga a film is, meg úgy alapba.
Szerintem szellemek leteznek ugyanugy mint termeszetfeletti, kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberek.Ha valami meghalt atmegy a fenybe vagyis a menyorszagab de ha van valami elintezni valoja a Foldon akkor szellemkent ittragad.Es vannak akik kapcsolatba tudnak lepni a szellemekkel.Ajanlom neked azt a filmet hogy SZellemekkel suttogo.A TV2-on szokott menni.
A helyzet az, hogy nem jelenthetjük ki (egyikõtök sem, de még a tudomány sem), hogy szellemek nem léteznek, ugyanis nemlétezést lehetetlen bizonyítani. Az viszont matematikailag bizonyítható, hogy létezhetnek. Ez semmi mást nem jelent, mint azt hogy nem tudni mi a bajod. AZONBAN az tudható, hogy két lehetõség van: 1. vagy szellem volt, aki kapcsolatban lépett veled, 2. vagy nem, hanem az elméd szarakodik, ami valóban pszichológiai eset, esetleg pszichiátriai, de nagyon-nagyon óva intenélek a pszichiátriától, mert bevallottan nem tudnak vele mit kezdeni, csak telenyomnak hatástalan gyógyszerekkel vagy ha az nem segít, szétszikráztatják az agyad, olyan leszel még a hígtojás, és akkor aztán igazán boldog leszel.... Nos a 2. esetben alighanem tudok segíteni, de semmi szikráztatás. :) Ha azonban szellem játszik szerepet a dologban, akkor az összetettebb dolog. Viszont szintén tudok segíteni, nem ez lenne az elsõ eset.
Sztem nem léteznek.Ha a szeretteid elmentek és tudják is, hogy téged megviselnek ezek a dolgok nem üzennek, mert megijjedhetsz tõlük.Szval sztem nem létezik ilyen.HA az ember ki van idegileg sokminden van amit beképzel és tök valóságosnak tûnik.Hidd el én is átmentem ezen, de rájöttem egy nagyon közeli halálesetbõl, hogy ilyenek nincsennek, de ha lennének is akkor sem zaklathatnának minket.Õk egy más világ meg mi is, mindkét részrõl tisztelni kell a másikat.Lehet te is néztél valami szellemes tv mûsört idegileg amúgy is jobban kivagy és ezért képzelsz ilyenket-és ezek olyan képzetek amik tök valósnak tûnnek.Én a helyedben elköltöznék máshová lakni ha ez zavar téged.Engem tuti zavarna szval ezért javasolom.Amúgy ha lennének is szellemek sztem nem halljuk a beszédjüket...Sztem nincsennek!
Miért mondjátok azt hogy léteznek?Szegény fiúra a frászt hozzátok, meg mindenkire aki ebben kételkedik.Szellemek NEM léteznek.Nem is értem minek kell ilyenen gondolkodni.
ugyanaz aki az elõbb írt: Stichy és [email protected] boccs
igen téll léteznek. barátnõmmel sz. akartunk idézni és sikerült!! Elõvettünk egy papírt a arra írtunnk vmit...és sikerült. arra kellett vigyázni, hogy nem lehettett egyedülhagyni a szellemet, mert akkor megharagszik. de kül, hiszek bennük csak hogy tudd. ja és ha történnemég ilyesmi vagyakik üzentek neked vagy másoknak írjatok erre a címre: [email protected] ja és az itteni nevem:Stichy szo-szo én hiszek bennük és a barátnõm is.
Igen, léteznek. Hogyha további info kell, írj e-mailt!
szellemek igenis léteznek hidd el!nekem is vt kisebb fajta kapcsolatom velük.és ha a halálesetek ott a házban történtek még nagyob az esélye h ott vannak.ha érdekel a dolog irj üzenetet privátba és akkor majd ha akarod mesélek erröl érdekes dolgokat
Szellemek nem léteznek, csak nagyon megviseltek téged a halálesetek. Próbáld elfogadni a halál tényét, természetességét, és azt, hogy azok sem élnek örökké, akiket a legjobban szeretünk.
Léteznek ilyen jelenségek, amelyek a fejedben játszódnak le, és általában alvászavarokkal kapcsolatosak. Ezért hisznek ennyien az UFO-kban is. Elõ lehet már idézni mesterségesen is. Valószínû, hogy veled is ilyen történt.
Barátomék idéztek szellemet.. gyertyával, és mikor elõjött a szellem 1 m-es volt a láng! ez az igazi és meghamisíthatatlan bizonyíték a szellemek létezésére!!!!!! igen vannak szellemek..... de aki nem hisz benne az szerintem nemis fogja õket észlelni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tündérhegyen hogyan állnak a betegekhez, aki már volt bent?

Fogadnak el az orvosok hálapénzt? Vagy mindenkivel ugyanúgy járnak el, ha valakinek van tapasztalata megköszönném.

2

"Mániákus puskázó" vagyok, le lehet erről szokni?

Ne röhögjetek ki, de nagyon brutál módon puskázok. Kb. 5. osztályos koromban kezdtem, saját módszert fejlesztettem ki, most harmadéves vagyok az egyetemen és szeretnék leszokni róla végre. De egyszerűen nem merek elmenni úgy egy vizsgára, ZH-ra, hogy ne írnák puskát.
És tanulni is rengeteget tanulok, de a vizsga előtti nap éjszaka elkezdem szinten az egész anyagot kiírni puskába, mert nem bízok magamban és félek a kudarctól.
Most volt pár ZH, amire megfogadtam, hogy nem írok puskát, de amikor reggel felkeltem átnézni az anyagot, csak nekiálltam puskát gyártani.
És hiába tudom a kérdést a dolgozatban magamtól is, vizsgán, inkább a puskából írom ki, mert "az biztos" jó.
Hogy szokhatnék le róla?

8

Erős szorongásra jó a kedély javitó?

Pszichiáter által felirt szorongás oldót szedtem, kedély javitóra szeretnék cserélni, tudja valaki a kedély javitó miben külömbözik? Esetleg jobb megoldás lenne szorongásra?

4

Üdv! Nagy problémám van! Mentális problémákkal küzd egy hozzám közeli személy, nem először. IMEI-ben "kezelték" majd kiengedték. Újra előjött neki és néha agresszív cselekedetei is vannak tárgyak. Kihez lehet ilyenkor fordulni, mit tudok csinálni?

3

Nem tudok leszokni a gépezésről! Hogyan tudnék leszokni?

pszichológushoz is járok de nem segít sokat!hétköznap 4-5 órát játszok! hétvégén meg 7-8 órát! 14/F

8

Milyen jelei vannak, ha valaki őrült?

Tudom, van millió számú elmebetegség, meg különböző folkoiatai meg minden... De mégis, például milyen jelek mutatnak rá tipikusan?

7

Kezdek pszichopatává válni. Tehát érzem, ahogy kihal belőlem az érzelmi világ, és egy szörnyeteggé fogok válni. Mit tegyek hogy ez ne így legyen? 24/F

Tulajdonképpen fogalmam nincs arról,hogy mi az hogy szeretet.Sem pedig a szerelemről. Ez valószínűleg a gyerekkor következménye.Nekünk ezt nem tanították meg,hogy mi ez,bár mind 2 testvére rájött magától,normális életük van ,de nekem nincs. Irtózom attól,ha mondjuk két embert látok,akik megölelik egymást,megfogják egymás kezét,ha puszit adnak egymásnak. Ha mondjuk egy szerelmespárt látok csókolózni... na olyankor nagyon komoly önuralom kell hogy ne tegyek valami kárt bennük. Nem tehetek róla,gyűlölöm ezeket az érzelmi dolgokat. Egyre jobban. Régen még hittem benne,hogy " majd jobb lesz" de nem. Nem tudok már ismerkedni lányokkal sem,egyből árad belőlem a negatívság,és ezt azonnal észreveszik. Sajnos ez van,hiába próbálok normális emberként működni,nem megy sajnos.

9

Skizofrén vagyok? Mert szerintem valamilyen szinten igen.14/l

Utánanéztem a tüneteknek. Leirom amikre magamra ismertem.: Időröl időre különbözőféleképpen viselkedem. Néha nagyon izgatott vagy zaklatott leszek, máskor egy transz szerű állapotba kerülök. De van amikor teljesen normálisan viselkedek. Azt hiszem olvasnak a gondolataimba. Szoktam hangokat hallani, néha beszélgetek is velük a fejemben. Néha logikátlanul gondolkodok. Abnormálisan őrülten viselkedek. Néha koordinálatlanul mozgok. Nem úgy fejezem ki az érzéseimet ahogy kéne pl. Nevetek miközbe vérig sèrtettek. Fura kifejezéseket teszek. pl ezeket többször is szoktam mondani: Egy száj van a kezemen és a rózsaszin elefánt megnyalja köldököm (ezt halucináltam is) , a kurv.k boxot esznek. stb. Azt hiszem a Tv ben beszélő ember személyesen nekem üzen (1x volt ilyen) Cél nélkül teszek dolgokat. pl ma ez volt: A suliba leraktam a táskám a fölcinti padra aztán felmentem a 2. - ra , leültem a padra, aztán egy 5. estől kértem sampont....ASULIBAN!!! És ezeket cél nélkül bàr ink unatkozásbol. Sokszor magamban vihogok a semmin. Félek a febhér autóktól. A suliban annyira kiközösitenek h egyre jobban romlik az állapotom. Hogy lehet így èlni?!

19

Mást is megviselt a közcélú munka utólag?

Jó két hónapja végeztem a 3 hónapig tartó közcélú munkával, csak addig tartott a munkaügyi központ által előírt munkaviszonyom. Mikor végeztem, azt hittem csak a jóra fogok emlékezni belőle, de hetekkel később sajnos jöttek a rossz emlékek, és amikor eszembe jutottak, mindig nagyon fájtak és nem tudtam sokáig feldolgozni őket. Nem a munka volt a rossz, hanem több emberrel is akadtak kisebb-nagyobb gondjaim, és a munkahely légköre sem volt épp szívderítő. Utólag a falba tudtam volna verni a fejem amikor eszembe jutott néhány bénázásom. Ilyen előzmények után belevághatok újra hasonlóba ha úgy alakulna? Valóban tönkremegy az ember ha nem talál magának normális munkahelyet, csak behívják közcélú munkára? Posztraumatikus stresszre hajlamosító lehet-e másoknál is az ilyen munkaviszony?

3

Ha eddig nem híztam a cipralextől (2hete szedem) már nem is fogok?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!