Találatok a következő kifejezésre: Létezhetnek szellemek (1 db)

Létezhetnek szellemek?

20 éves lány vagyok, remélem nem ?rültem meg. Egyik éjjel felébredtem, mert vmi szellemes dolgot álmodtam, borzasztóan fáztam, közben verejtékeztem, és nagyon féltem. Bekapcsoltam a tv-t, hogy ne féljek. Így nem tudtam elaludni, lekapcsoltam, elhelyezkedtem az ágyban. Egy hang megszólalt, hogy: "ha megkértél volna, én is lekapcsoltam volna." Innent?l már nem tudtam aludni. Az eset el?tt már nem 1x álmodtam halállal, vagy szellemes dologgal. A családomban 2 haláleset is volt, mind a 2 itthon történt. Valószín?, hogy ezek annyira megviseltek, hogy így jön ki rajtam? Vagy léteznek szellemek, és ez vmi üzenet a szeretteimt?l? Csak ezt meg nem tudom elhinni. Totál pszichológusi eset vagyok?

Legjobb válasz: Nem biztos. :) Én azt valószínûbbnek tartom, h az elhunyt szeretteid próbálnak üzenni, de ez azért elég durva... Két választás: Vagy próbálj ténylegesen kapcsolatot keresni velük (de akkor ne félj, és tudatosan csináld az egészet) vagy felejtsd el az egészet, és utasítsd el ezt a dolgot. De akkor ne foglalkoztasson, mi vagy ki lehetett. Tehát vagy törödsz vele vagy nem.

Nem biztos. :) Én azt valószínûbbnek tartom, h az elhunyt szeretteid próbálnak üzenni, de ez azért elég durva... Két választás: Vagy próbálj ténylegesen kapcsolatot keresni velük (de akkor ne félj, és tudatosan csináld az egészet) vagy felejtsd el az egészet, és utasítsd el ezt a dolgot. De akkor ne foglalkoztasson, mi vagy ki lehetett. Tehát vagy törödsz vele vagy nem.
Ha kell még valami írj e-mailt!!! Vannak érdekes történeteim!
Szerintem tuti, hogy az elhunyt szeretteid köszöntek el vagy valami ilyesmi. :)
már nem egy ilyen eset történt volt olyan is amikor egy fiatal pár beköltözött egy házba és ott az elõzõ tulajdonos szelleme volt és akárhogyan próbákoztak nem bírták kiûzni a házból ezért elköltöztek és ezért adták el olyn olcsón a házat.a mamám anyukája amikor meghalt és eltemettük még a temetés közben mindenki sírt ordíttott fõleg mamám és valahogy felébrett a halálából és dübögött de em hallották mert mindenik sírt s hát megfullatt a sírban közbe meg lerágta a kezérõl a bõrt és úgy drült ki hogy felébrett hogy amikor végelett a temetésnek mamámat nem hagyta nyugodni hogy meghalt és érezte hogy felébrett ezért hogy megnyudodjon felnyitották a sírt és látták hogy elvolt fordulva meg minden és nem volt bõr a tennyerén.(a spektrumon szokott menni egy mûsor a szellemjárás s ezek valós történetek).
Akinek nemrég halt meg egy nagyon közeli családtagja, annak elõször is részvétem... együtt érzek velük mert nekem a papám(apukám apukája) halt meg 1 éve és nagyon megviselt...sokat álmodtam róla, hangokat képzeltem be magamnak... .De akkor 10 évesen még nem tudtam nagyon felfogni, hogy õ nincs többé. Szerencsémre nem volt több álmom felõle, nem képzeltem be hangokat és semmi ilyen dolog nem történt velem többé. Persze azóta is sajnálom, majdnem 2 évvel a halála után, de elfogadtam, hogy õ nincs többé. Szellemek... szerintem igenis léteznek, mégha nme mindig mutatják magukat.
én igazából sokáig nem hittem a szellemekben de egy bizonyos eset nagyon megváltoztatta a nézeteimet. egy barátnõm nagynénje látja õket. a srác akivel járt nem hitt neki egészen addig az esetig... a nõ ult a számítógépnél és egyszer csak egy öltönyös ember sétált át a falon és rámosolygott, majd kisétált.a csaj csak ult bambán és sokkosan amíg a barátja haza nem ért.elmesélte neki a történetet és a pasi is ledermedt félelmében mert látta hogy a teljesen felöltöztetett idõs szomszédbácsik épp akkor vitte el a halottaskocsi.
juj azt én is szoktam nézni. és megbátorodtam. már nem félek annyira. ajánlom én is a Szellemekkel Suttogó c. filmet. király maga a film is, meg úgy alapba.
Szerintem szellemek leteznek ugyanugy mint termeszetfeletti, kulonleges kepessegekkel rendelkezo emberek.Ha valami meghalt atmegy a fenybe vagyis a menyorszagab de ha van valami elintezni valoja a Foldon akkor szellemkent ittragad.Es vannak akik kapcsolatba tudnak lepni a szellemekkel.Ajanlom neked azt a filmet hogy SZellemekkel suttogo.A TV2-on szokott menni.
A helyzet az, hogy nem jelenthetjük ki (egyikõtök sem, de még a tudomány sem), hogy szellemek nem léteznek, ugyanis nemlétezést lehetetlen bizonyítani. Az viszont matematikailag bizonyítható, hogy létezhetnek. Ez semmi mást nem jelent, mint azt hogy nem tudni mi a bajod. AZONBAN az tudható, hogy két lehetõség van: 1. vagy szellem volt, aki kapcsolatban lépett veled, 2. vagy nem, hanem az elméd szarakodik, ami valóban pszichológiai eset, esetleg pszichiátriai, de nagyon-nagyon óva intenélek a pszichiátriától, mert bevallottan nem tudnak vele mit kezdeni, csak telenyomnak hatástalan gyógyszerekkel vagy ha az nem segít, szétszikráztatják az agyad, olyan leszel még a hígtojás, és akkor aztán igazán boldog leszel.... Nos a 2. esetben alighanem tudok segíteni, de semmi szikráztatás. :) Ha azonban szellem játszik szerepet a dologban, akkor az összetettebb dolog. Viszont szintén tudok segíteni, nem ez lenne az elsõ eset.
Sztem nem léteznek.Ha a szeretteid elmentek és tudják is, hogy téged megviselnek ezek a dolgok nem üzennek, mert megijjedhetsz tõlük.Szval sztem nem létezik ilyen.HA az ember ki van idegileg sokminden van amit beképzel és tök valóságosnak tûnik.Hidd el én is átmentem ezen, de rájöttem egy nagyon közeli halálesetbõl, hogy ilyenek nincsennek, de ha lennének is akkor sem zaklathatnának minket.Õk egy más világ meg mi is, mindkét részrõl tisztelni kell a másikat.Lehet te is néztél valami szellemes tv mûsört idegileg amúgy is jobban kivagy és ezért képzelsz ilyenket-és ezek olyan képzetek amik tök valósnak tûnnek.Én a helyedben elköltöznék máshová lakni ha ez zavar téged.Engem tuti zavarna szval ezért javasolom.Amúgy ha lennének is szellemek sztem nem halljuk a beszédjüket...Sztem nincsennek!
Miért mondjátok azt hogy léteznek?Szegény fiúra a frászt hozzátok, meg mindenkire aki ebben kételkedik.Szellemek NEM léteznek.Nem is értem minek kell ilyenen gondolkodni.
ugyanaz aki az elõbb írt: Stichy és [email protected] boccs
igen téll léteznek. barátnõmmel sz. akartunk idézni és sikerült!! Elõvettünk egy papírt a arra írtunnk vmit...és sikerült. arra kellett vigyázni, hogy nem lehettett egyedülhagyni a szellemet, mert akkor megharagszik. de kül, hiszek bennük csak hogy tudd. ja és ha történnemég ilyesmi vagyakik üzentek neked vagy másoknak írjatok erre a címre: [email protected] ja és az itteni nevem:Stichy szo-szo én hiszek bennük és a barátnõm is.
Igen, léteznek. Hogyha további info kell, írj e-mailt!
szellemek igenis léteznek hidd el!nekem is vt kisebb fajta kapcsolatom velük.és ha a halálesetek ott a házban történtek még nagyob az esélye h ott vannak.ha érdekel a dolog irj üzenetet privátba és akkor majd ha akarod mesélek erröl érdekes dolgokat
Szellemek nem léteznek, csak nagyon megviseltek téged a halálesetek. Próbáld elfogadni a halál tényét, természetességét, és azt, hogy azok sem élnek örökké, akiket a legjobban szeretünk.
Léteznek ilyen jelenségek, amelyek a fejedben játszódnak le, és általában alvászavarokkal kapcsolatosak. Ezért hisznek ennyien az UFO-kban is. Elõ lehet már idézni mesterségesen is. Valószínû, hogy veled is ilyen történt.
Barátomék idéztek szellemet.. gyertyával, és mikor elõjött a szellem 1 m-es volt a láng! ez az igazi és meghamisíthatatlan bizonyíték a szellemek létezésére!!!!!! igen vannak szellemek..... de aki nem hisz benne az szerintem nemis fogja õket észlelni!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hi! Nektek volt már-e olyan, hogy nem tudom így kimentek az utcára és megöltők pár embert ( vagy állatot)?

5

Úgy hiszem bipoláris zavarban szenvedek. Mi a teendő?

5

Miért nem érzek ilyenkor semmit?

Ha elvesztek valamit/valakit akit szeretek nem érzek semmit, nem sírok, nem sajnálom csak élem tovább az életem. 14 évesen vettem észre először amikor meghalt a cicám, nem éreztem semmit miközben mindenki megsiratta. Most derült ki, hogy anyukám rákos, most se éreztem semmit miért van ez? Lehet, hogy csak elfojtom az érzelmeimet? Vagy nem képes felfogni az agyam a dolgok súlyosságát? Antiszociális vagyok?

8

Fejvakarás ellen mit tegyek?

Nem vagyok tetves, semmi baja nincs a hajamnak/fejbőrömnek. Nem tudom miért de nagyon szeretem vakarni a fejem, nem azért vakarom mert viszket, sőt nem is viszket. Egyszerűen csak amikor nem foglalom le a kezem valamivel pl. ha valamire koncentrálok vagy gondolkozom vagy filmet nézek stb. stb. és egyedül vagyok akkor állandóan a fejbőrömnél van a kezem. addig vakarom amíg ki nem sebesedik, és a sebes részt is lekapargatom. Mert ott a fejbőrnél nem olyan a seb mint pl egy horzsolás a térden. Azt kifejezetten utálnám ha vakargatni kéne (amit tudom hogy amúgy sem szabad) se pattanásokat nem szeretem vakarni. És nem úgy vakarom mintha egy szúnyogcsípést vakarnék, mert nyilván az viszket az ember erősebben, intenzívebben, gyorsabban vakarja meg. Általában csak 1 ujjal finoman csinálom. Valamint még annyit szeretnék mondani, hogy sokszor észre sem veszem magam, hanem csak egy idő után érzem, hogy már megint a fejbőrömet kapargatom.

Ez szerintem valamiféle pótcselekvés akar lenni (olyan ez mint másoknál a körömrágás), és hallottam h a pótcselekvés idegi eredetű, szóval valami stressz okozza? Vagy mástól van? És mit tegyek ellene? Én próbálkozom nem csinálni nem olyan egyszerű. Főleg az elején amikor gyógyuló félben van/regenerálódik, akkor a legnagyobb a kísértés, illetve ahogy már írtam sokszor észre sem veszem magam... :'( Mit tegyek? Mit tanácsoltok? Mi a véleményetek? Illetve mitől van ez? 17/L
Köszönöm előre is a válaszokat!

3

A pszichoterápiának van értelme? Segített már valakin?

8

A múltban élek folytón, hogy változtassak ezzen?

Azért írtam ezt a kérdést mert ugy gondolom változtatni kéne ezzen amit csinálók mindig. Szóval nagy részt itthon üllök a múltban éllek 5 éve van szorongásom a tovább tanulás óta és a szorongásal rá fél évvel lett depresszióm is.A Szorongás elsőnek csak bizonyos Szituációkba lépett fell,például iskolában a Gipsyk miatt, mert egésznap szorongtam meg féltem hogy belém kőtnek! Órán is izzadt végig a kezzem , alig vártam hogy kijöjjek a teremből. Ez volt 2008 Szeptembertől -2009 Júniusig. Ilyenkor volt az hogy elkezdtem logni is mert nem bírtam iskólába se lenni.
2009 Nyarát végig otthon ültem ,durván 2X-szer voltam odakint. Utána Jött Szeptember ilyenkor mentem átt egy Szakiskolába Pincér szakmára és Szeptembertől megint jött ez a szorongás itt is nagyon sok volt a gipsy .Első hónapja be se jártam mert folyton szorongtam és orvosnál voltam ilyenkor októbertől novemberig jártam pszihologushoz írtak fell prozacot meg frontint akkor szedtem. De elfogyott és anyu nem vitt vissza mert megunt vellem messzira járkálni. 2009 decemberébe felhúztak és belevágtam a falba az öklömel és eltört az V. Metacarpus csontom. Akkor 1 hónapig folyamatosan otthon űltem ismét.
És Igy telt az ídő nagy nehezzen kibirtam Utána jött a 2010-es ídőszak nagy nehezzen kibirtam jött a nyár. Ami aránylag tűrhető volt jobb volt de szeptembertől megint jött ez az egész . Új osztálytárs Ez a Béla nagyon Kötekedös mindenkit bántott terrorizált és 2011 Elején felhúzottt és belevágtam 3-szor a padba teljes erőböl. És a tanár meg se szóllat mikor 3x-szor hátba rúgott. Utána Gabi osztálytársam apja feljellentette mert az ő fiátt is zaklatta és egyűtt mentűnk bee az apjával feljelentést tenni. Kirugták és akkor is odajöttek reggel a gipok fenyegetni hogy ha kimegyek a sulibol össze-vissza vernek. Ilyenkor is erős szorongás tört rám. Szóval Ebből nem lett végül semmi . Utána 2011 Február elején beleszerettem az egyik osztálytársam Jenniba öö aranyos kedves lány volt akit folyton bántottak ebbe a suliba a (Gipsyk) vagy a Gipsykel egy szinten lévők. 2011 február 22-én Egyik srác kötekedett vele én nekem és kérdezgette tőle hogy hogy járna -e vellem meg szórakozott vele. Utána beszóltam nekem megint rám tört ez a dűhkitörés és szétvertem egy ajtót. Utána engem vittek biróságra garázdaságért. 2011. Február 24-én Végül összejöttem Jennivel ö volt az első barátnőm. Bár a suliba az volt a gondom hogy mikor Jennit ölelgettem folyon zaklattak minket a Gipsyik szóval még több szorongásom lett mert folyton ugy éreztem ött is meg kell védenem. Nagy nehezzen kibirtuk Júniusig utána jött a nyár ami aránylag jól telt de én már féltem előre mi lesz szeptemberbe mert én mindenkép Jennivel akkartam maradni nagyon féltettem. Jött Szeptember 2011-ben szóval én pincér , ő cukrász kevesset
2011 Szeptember 25én volt nállam utoljára az volt vasárnap. Szóval utána jövöhéten elaludt és jött át hozzám onnastól amugyis megromlott valami közöttünk és mikor sebezzhető volt ezzek a Gipsy osztálytársak ellenem forditótták akkor éreztem elsőnek hogy kezd engem hanyagolni. Szóval októberban minden reggel mentem a korai busszal csak hogy láthassam de ö mondta ne jöjjek elé és ez nagyon rosszul esett. Oktober 24-én volt a szűlinapja
és Oda meghívtak de én nem mentem átt mert sok lett volna a tömeg + a szűlei jellenléte amugy a szorongást váltott ki. És Jennit megvártam a tancukrászdánál és 27-én szakitot vellem egy csűtörtöki napon. Szóval ilyenkor probáltam elfelejteni de mikor Jennit újraláttam folyton rám tört honapokon átt a szorongás. Ez elég hosszú ideig tartott még 2012 Szeptemberében is rám tört. Szóval a suliban is gondok voltak mert ott a tanétteremben is rám tört a szorongás. 2012 Agusztusában megismerkedtem haverom Imi úkokahugával Napsugáral ő egy aranyós lány volt nagyon :)
Vele ismerkedtem De ő Budapesti volt szóval ismerkedtünk találkoztunk őllegettünk egymást de utána Novemberben vele is vége volt és ő miatta is magam allá estem. De legalább utána nem voltam anyira beleesve Jennibe. Szóval 2 Lányban voltam idáig nagyon szerelmes. Telt az ídő és 2012 szeptemberétől egy gonosz tanár volt a gyakorlatis tanáróm. Az osztálytársaim 90 % és Pattkkánykodótt végig szóval. Folyon vellem fóglalkoztak a lányok meg Bea is. Mikor tanárnő leégetett az osztály (Az egész tanétterem előtt)
akkor az nagyon feldűhitett , olyanokat kérdezgetett hogy mi volt Jennivel mondjad már, meg hogy szoktam -e őnkielégiteni. Meg hogy Én még szűz vagyok, meg minden fajta dolgót mondod. Mikor Elmondtam az osztályfőnöknek ö azt mondta hogy kérdezzem meg tőle mi baja ? + Az osztályfőnök mondta az a gond hogy nagyon halk vagyok , ö mondta hogyha itt ugy alakúl akkor elkell küldeni az embert a ku:va anyába. Szóval ilyenkor is anyira erős volt a szorongás hogy egyszer túladdagoltam a Xanaxot és ugy mentem suliba. És nem emlékeztem semmire se. Állitólag lassitótt felvétel voltam. Szóval A tanárnak hála megbuktam mert egész évben zaklatótt elérte a célját.
+ Na meg a többieknek. Szóval 2013 ban összeismerkedtem márciásban egy másik lányal Gyöngyivel , Ö hip-hop táncos volt. Vele volt közös témánk de kicsit fiatal volt hozzám . De ö nagyon vondozott szóval Jól elvoltunk :) Én 20 vagyok most ö volt 15. Szóval utána a szűlei nem engedték mert állitólag én szorongós vagyok meg ilyenek szóval ennek az egésznek és vége lett. Szóval Most 2013 Agusztusa van . Több mint 2 hónapja gyógyszermentes vagyok De nem javúltam semmit otthon üllös vagyok. És A Jennis emlékeim miatt Jenniék fele kicsit szoktam sétálni.
Apu 10 évesen volt Öngyilkos , bár egyedül is elvagyok. Probáltam már sok minden szoktam sétálni mert állitólag az emeli a szerotirin szintet az agyban. Anyira szeretnék egy új barátnőt bár most azon a szinten állok hogy semmi önbizalmam szóval az ismerkedésre se vagyok képes! Szeretnék boldog lenni. 2 Napja jött meg az Omega 3 amit rendeltem 2011 novemberében az sokkat segített szóval ezzel probálok javitani a dolgokat Magnéziúmot is szeddek Napi 290 mg-ot ! Egy Felnőtt férfi szűkséglette 350 mg átlagban de ha hozzáadom a szorongást akkor szerintem mehetne be 400 mg-m is! Szóval B-6 vitamint is szedtem elleinte segitett de mióta ebben az évben szedtem a Xanaxot azóta nem segit! Menyi ídő amig a szorongás oldó teljesen kiürül belőlem! ?
Szóval még a gond ez mellet hogy állomvilágban éllek nagy részt. Szóval nagyon össze vagyok + Számitógépfüggö.

6

Mi lehet ez? Vajon orvoshoz kellene fordulnom?

Szoval 16 éves srac vagyok.Az utobbi idoben megvaltoztam nagyon.A csaladommal allandoan veszekszem es azt mondom nekik hagyjanak beken mert csendre van szuksegem.Mindig csak egyedul akarok lenni es sokat szoktam a csenre vagyom.Mikor pedig egyedul vagyok azert sirok mert nem keres a barataim kozul senki de a csaladommal akkor sem akarok egyutt lenni es a temetobe is sokat szoktam jarni.Nem tudom miert lehet ez

4

Mi van velem? Nem vagyok normalis ugye

14 eves vagyok, sose ereztem meg fiu irant igazi szerelmet. Viszont idosebb noknel (20-30 eves korosztaly) nemtudom..van valami ami nem normalis. Neha jon egy ilyen no es, ha kedves, megerto velem akkor elkezdek 'rajongani' erte es olyan, mintha szerelem lenne. De pl. Egyutt elni vele vagy megcsokolni nem tudnam. Egyszeruen azt akarom, hogy nagyon jo/legjobb baratnom legyen. Sokszor nezem a facebookjat, ha irok neki tobbszor atolvasom, hogy ne irjak hulyeseget, szeretek vele beszelni, megbizok benne, ha talalkozunk mindig ideges vagyok, hogy megfeleljek neki es ne nezzen idegesito kislanynak. Sokat nezem a kepeit, de nem azert, hogy bejon, hanem inkabb azert, mert olyan akarok lenni, mint o. Sokat gondolok ra. De csokolozni meg kesobb egyuttelni ugy erzem, hogy csak fiuval tudnek. Most akkor nem vagyok normalis? Vagy mi ez? Ugye nem vagyok leszbikus?
14L

3

Segítene nekem valaki?

Sziasztok! Ha valaki olyan embernek tartja magát, aki türelmes, szívesen meghallgatja mások problémáit, és ált. jó tanácsokat is ad( esetleg van valamilyen pszichológiai tapasztalata), az írna nekem egy privát üzenetet? Olyan témáról van szó, amit nem szeretnék így nyilvánosan kiírni, még név nélkül sem. Tudom, hogy inkább egy online lelkisegély szolgálathoz kellett volna fordulnom, de azt gondolom egyelőre az is elég lenne, ha itt tudnék beszélni valakivel. Kérem, csak olyan írjon, aki komolyan gondolja, és inkább lányok/nők. Előre is köszönöm. 20/L

1

Nagyon egyedül érzem magam, írnátok valamit?

Ha valakinek lenne kedve beszélgetni, írjon. :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!