Találatok a következő kifejezésre: Létezhet olyan, ha (17 db)

Szerintetek létezhet olyan lélek-összetartozás, mint a ház a tónál című filmben? Ha igen, akkor milyen emberekre jellemző?

Olyanra gondolok, hogy levelezésből, találkozás nélkül tudja két ember, hogy összetartoznak. Ezt a levelezések során érzik a felek. Olyanra gondolok, ami a barátomnál volt. Internet megismerkedett egy lánnyal, hosszú hónapokon át beszélgettek és a beszélgetések során tudták, hogy ők egy párok, ezt érezték, úgy hogy nem is találkoztak. Aztán eljött a találkozás ideje és azonnal szó nélkül egymáshoz rohantak és elkezdtek vadul csókolózni, azóta (5 éve) egy pár. Ennél az esetnél mi történt? Tényleg létezhet ilyenfajta lelki összetartozás, ami találkozás nélkül működik. Milyen emberekre lehet ez jellemző? magas érzelmi intelligenciával rendelkezők vagy művész lelkek, netán belül lelki sérült emberek stb?

Legjobb válasz: Létezhet, de szerintem nem lehet így kategoriálni, hogy pl. a lelki sérültekre jellemzõ, vagy az ácsokra, embere válogatja.

Létezhet, de szerintem nem lehet így kategoriálni, hogy pl. a lelki sérültekre jellemzõ, vagy az ácsokra, embere válogatja.
Szerintem most csinálok ilyesmit, hogy erõs vonzalom alakult ki találkozás nélkül.De mindenképp kell elõb utób találkozni, hogy biztossá váljon.
Létezik, saját tapasztalat. Kategorizálni viszont szerintem sem lehet :)
Szerintem ha nagy a hasonlóság és mindketten ugyanannyira akarják és ugyanúgy állnak hozzá, akkor.
Azért ne nagyon legyenek illúzióid. Én jártam így, aztán találkoztam az illetõvel, és annyira ronda volt, hogy valami siralmas, nem lett belõle semmi. Igen, én írtam neki, hogy nem számít a külsõ, de rájöttem, hogy ez nem igaz. Valamilyen szintig azért igenis számít.
A kérdező hozzászólása: 5-ös Nem próbáltad megismerni hátha megtudod szeretni, és megszépült volna szemedbe? Esélyt se adtál neki? Ennyire eldöntötted magadban?
Nos én is így jártam, és mikor találkoztunk csak még jobb lett minden :)
5-ös vagyok. Igen, eldöntöttem. A képen, amit küldött magáról 20 éves volt, bár alig látszott mert távoli kép volt, és homályos is. De akkor azt gondoltam, hogy biztos aranyos. Élõben dagadt volt, 10 évvel idõsebb, pattanásos, és elõl hiányoztak a fogai. Szóval ne egy átlagos fiúra gondolj, hanem bizony igencsak átlagon alatti volt. Nemcsak ronda, de igénytelen is. Konkrétan iszonyú égés lett volna vele megjelenni társaságban. Szóval hidd el, aki egy kicsit is elfogadhatóan néz ki, az talál magának másképp párt.

Hisztek abban, hogy ha nem jöttök össze valakivel, akivel akartatok, hogy az a sors akarata? Szerintetek létezhet olyan, hogy a sors, tehát rajtatok kivül álló dolog visz szét titeket, még járás elött?

Lássunk egy konkrét példát: pasi vagy, megismersz egy lányt (de lehet forditva is), jól elvagytok, megértitek egymást. Néhány randi is sikerül, majd amikor megtennétek a végs? lépést, nem tudtok találkozni az illet?vel, mert valamiért nem szán rátok id?t, vagy lehet?séget egy jó kifogással. Egy példa: sok munkám van. Vagy mondjuk most beteg, most utazik, most családi gondok, és ez igy megy hónapokon át. És akkor joggal gondolhatod hogy "nem mi, hanem a sors akarta igy, hiszen olyan világban élünk, ahol a munka fontos"

Legjobb válasz: Ha létezik olyan hogy sors, akkor azt mi irányítjuk. Hiszem, hogy az életünk nincs elõre "megírva" és mi alakítjuk kedvünk és tetteink szerint. Ha valakivel össze akarok jönni, akkor bármi áron elmegyek a randira, ha más nem akkor elnapolom, de nem hagyom annyiban. Csak arra nincs idõ, ami nem szánunk.

Ha létezik olyan hogy sors, akkor azt mi irányítjuk. Hiszem, hogy az életünk nincs elõre "megírva" és mi alakítjuk kedvünk és tetteink szerint. Ha valakivel össze akarok jönni, akkor bármi áron elmegyek a randira, ha más nem akkor elnapolom, de nem hagyom annyiban. Csak arra nincs idõ, ami nem szánunk.
Baromságokban nem hiszek. Mindenkinek saját akarata van... Szerintem.
Ez egy borasztó álságos, hazug és kártékony felfogás, valamit a sorsra fogni. Meggátol abban, hogy megismerjük körülöttünk a világot, és átlássunk a hazugságokon, mert áthárítja a felelõsséget. Az Istenes dolog ugyanez. Nem a sors akarta így, hanem a csajok így pattintják le a lúzereket, akiktõl nem akarnak semmit, csak nem akarják õket megbántani. Az a csaj, aki akar tõled valamit, az még suliból is elszökik meg a családjától is, csakhogy kicsit veled lehessen. Tudom, tapasztalat. (Sokszor elõfordult, hogy egy haverom, aki kicsit ilyen tutyi-mutyi, félénk stb. barátkozott csajokkal, és amikor közeledni akart, mindig találtak mindenféle kifogást. Én néha ezekkel a csajokkal vele párhuzamosan randiztam, és sokszor "érdekes" módon rám mindig volt idejük, sokszor eljöttek családi eseményrõl is, a haveromnak meg hónapokig kamuztak arról, hogy miért nem érnek rá sosem.) Ilyenkor venni kell a lapot: nem, ez nem a sors, hanem a lányok így koptatnak le, mert nem merik a szemedbe megmondani, hogy nem akarnak tõled semmit.
Ha a sors pattint le a másik személyében, lehet.
Az a baj, hogy a sok lúzer srác elképzeli, hogy a nõk ilyen ártatlan, húzódzkodó, félénk, és persze elfoglalt királynõk, akikre várni kell, és akik különlegesek... azt ezek a lúzerek nem tudják, hogy ezek a csajok azért viselkednek velük ilyen "erkölcsös kislányként", mert konkrétan nem akarnak semmit, viszont amint egy jópasi próbálkozik be nálunk, kábé taknyukat, nyálukat folyatva szopják le a kocsi ülésén, majd hetekig le sem lehet õket rázni. Szóval ilyen szemmel nézzétek a nõk "elfoglaltságát", "erkölcsösségét", meg a sorsot (LOL).
Azért egyszerûbb és gerincesebb lett volna egyszer megmondani az igazat, mint hónapokig színészkedni.
A fenéket hiszek ebben.Ha jó vagy a csajnál, mire mész haza már a ház elõtt vár, vagy ha idõsebb akkor megkapod az elsõ második randin.Mindig felveszi a telefont, kirittyenti magát a randira és ha nem is adja oda magát azonnal, kimutatja a vonzódását. Téged finoman kocoltattak, van ilyen, majd megszokod.
Ezért én úgy gondolom, az élet nagyon rövid ahhoz, hogy csak ámuljunk-bámuljunk bambán a dolgokra, és várjuk a csodát, és a sorsra / Istenre / környezetre / véletlenre fogjuk a dolgokat, az esetleges kudarcainkat. A legtermékenyebb és legboldogabb életet úgy élhetjük, ha megértjük a világunk mozgatórugóit, felfogjuk, mit mi motivál, és ennek megfelelõen minél kevesebb ártalommal megtaláljuk a számunkra legtöbb élménnyel, boldogsággal kecsegtetõ lehetõségeket - nem pedig reménykedünk évekig feleslegesen, és ráfogunk mindent a külvilágra, mert egyszercsak 50 évesen feleszmélünk, hogy nem tettünk semmit egész életünkben.
Nem hallottam még ilyen erõltetetten babonás felfogást.
A kérdező hozzászólása: 23:55 és 23:52. Tudom. Ez már 2 éve volt. Csak valakivel, akivel errõl beszéltem ma, azt mondta hogy "igy akarta a sors". És ez a mondat kicsit megmaradt, mert egyrészt nem hiszek benne, de elsõ gondolatra lemerevedtem tõle, mert elhittem. De nem, énis csak azt mondom amit te.
Ez egy nagyon bonyolult téma egyébként. Csak akkor létezhetne a sors szerintem, ha az élet arra van, hogy végig éljünk valamit, amit érdemlünk. De én akkor sem hiszek benne. Max abban, hogy vannak lehetõségek, amelyek kzül lehet választani. De mondom, millió szemszög lehet.
Én pont az ellenkezõjében hiszek!Szerintem véletlenek nincsennek, minden úgy történik meg ahogy "az megvan írva"!
Bármilyen világban élünk, ennyire senki sem munkamániás. Fõleg az nem, aki tényleg találkozni akar veled.
A kérdező hozzászólása: ezek a lúzerek valószinüleg eljutottak odáig egy lánnyal, ahonnét már nem szabad visszafordulni. És valószinüleg nem olyannak ismerték meg õket azelött.

Ha létezhet olyan párt ma MO. -n hogy Magyar Kommunista Munkáspárt, akkor olyan miért nem lehet, hogy Magyar Nemzetiszocialista Párt, vagy Magyar Fasiszta Párt? Mi ez a kettõs mérce?

Félre értés ne essék, nem vagyok náci, ellene vagyok a szélsõségeknek bármilyen oldali legyen is.

Legjobb válasz: A Párizsi békeszerzõdésre szoktak hivatkozni, mint a tiltás hivatalos okára, ami eléggé vicces. Egyébként már kommunista sem lehet az új törvények szerint, ezért is változtatott nevet Thürmer pártja és már csak simán Magyar Munkáspárt.

A Párizsi békeszerzõdésre szoktak hivatkozni, mint a tiltás hivatalos okára, ami eléggé vicces. Egyébként már kommunista sem lehet az új törvények szerint, ezért is változtatott nevet Thürmer pártja és már csak simán Magyar Munkáspárt.
Magyar kommunista Munkáspárt nem létezik. Magyar Munkáspárt van, nem lehet benne a nevében, hogy kommunista. Így nemzetiszoci , fasiszta párt sem lehet. Más néven hasonló ideológiával csinálhatnak pártot.
2-es, a Párizsi békeszerzõdés ezek szerint a csehekre nem érvényes ☺. Nincs tiltva az EU-ban a nemzeti szocializmus neve.
A Magyar Munkáspárt szélsõbal. A Cseh Munkáspárt szélsõjobb (vörös zászló + fogaskerék), romaellenes tüntetéseken jeleskedik. Csehországna ma is létezik a "Nemzeti szocialisták - a 21. század baloldala" nevû párt, amely a Cseh nemzetiszocialista párt és a Nemezti baloldal egyesülésével jött létre 2011-ben. Egyébbként a II. VH után 1945-46-ban a Csehszlovákiában A Csehszlovák nemzeti szocialista párt kormánypárt volt és a német és magyar kitelepítéseket hajtotta végre a másik kormányzó pártal a Demokrata pártal. A kommunista pucsig uralkodtak.
A kérdező hozzászólása: Azért bántotta az igazságérzetemet mert ez olyan volt mintha a kommunista diktatúra áldozatai nem kapnák meg ugyanazt a kellõ tiszteletet mint a náci diktatúra áldozatai.
"ugyanis ez elèggé bántotta az igazságérzetemet." mert náci vagy?
a fidesz hozta a törvényt! csak az a baj, hogy nem arra hoztak törvényt, hogy thürmer antidemokratikus kádárista nyulványpártja teljesen megszûnjön! az mszp-t is jobb lett voln megszûntetni, hisz az is a kommunista párt utódja!
A kérdező hozzászólása: Én úgy tudtam hogy Magyar Kommunista Munkáspárt, de örömmel üdvözlöm ezt az új törvényt akkor, ugyanis ez elèggé bántotta az igazságérzetemet.
Ilyen pártok vannak Magyarországon, csak a nevük nem ez.
LEV 21 - národní socialisté. LEV = levice - baloldal rövidítése (szójáték lev =oroszlán = cseh címerállat) - národní socialisté = nemzeti szocialisták. A cseh párt így definiálta magát az ez évi választások elõtt: A LEV 21 nemzeti szocialisták, politikai párt amely modern felfogásban Edvard Bene¹ hagyományaira épül. Vezetõje Jiøí Paroubek (volt kormányfõ).

Létezhet olyan szer ami olyan lehet, mint a Equilibrium című filmben az a fiola, amit ha beveszel nem lesznek érzéseid és képes leszel érzelmek nélkül létezni vagy ahhoz hasonlóan?

Mert sokszor úgy érzem könnyebb lenne az élet.Jobban tudnánk teljesíteni és soha nem fájna semmi.Jó lenne ha választható lenne.

Legjobb válasz: létezik...de ahhoz el kell rontanod magadban egy bizonyos belsõ elválasztású mirigyet.

létezik...de ahhoz el kell rontanod magadban egy bizonyos belsõ elválasztású mirigyet.
Ha nem lennének érzéseid és soha nem fájna semmi, az a lehetõ legrosszabb élet lenne! Lényegében az élõvilágban nincs is ilyen ! Egyes kutatások szerint még a növények is éreznek, nemhogy az állatok és az ember! Olyan szer nincs, ami ilyen állapotot idéz elõ, bár rengeteg psychotróp anyagot ismerünk
Mondjuk egy rovarnak nem sok érzelme lehet, csak reagál a környezetére. Le kéne hámozni az agyadat kb az agytörzsig aztán úgy egész jól létrehozható lenne a dolog. De úgy tudom ez szerekkel nem létrehozható. Eddig.
elsõ válaszoló vagyok, és még mindig, de igen, létezik...(nem értem, ha valaki nem biztos ebben, miért írja azt, hogy nincs ilyen???)

Létezhet olyan szerintetek és ha igen, mi oka van, hogy egy férfi szereti a nőt, tudja, hogy a nő is őt, de mégsem lép?

Létezik ilyen, ha igen mi oka lehet?

Legjobb válasz: Mert olyan szexre vágyik amit a nõ nem teljesít és máshol megkapja! pl. anál-orál stb.

Mert olyan szexre vágyik amit a nõ nem teljesít és máshol megkapja! pl. anál-orál stb.
Szereted, de azt mondod neki h hagyjon. Most akkor ki játszik kinek az érzéseivel?
És mi az az egy két szó szép a hajad vagy aranyos vagy ?! :D Mi az hogy nyomult és nem lépet határozottan nem hívott randira stb...? Miért nem beszélsz vele hogy mi legyen ?
A kérdező hozzászólása: De miért mondtam? Mert játszik az érzéseimmel. Elhúzza elõttem a mézes madzagot egy-egy szóval, tettel, de semmi többet nem tesz. Akkor legalább ne tenne néha célzást, ne keresne, értitek? Így viszont csak az idegrendszerem viseli meg, mert nem tudok kiigazodni ezen az egészen.
Ha te mondtad neki h hagyjon, akkor mit vársz?
Szintén szégyenlõsebb pasi vagyok, és a csaj lépett erõteljesebben, fél év várakozás után, akkor lett valami, persze én kezdeményeztem legelõször, de rá vártam, azután õ is vette a "lapot" hogy lépnie kell hogy legyen valami.De lehet hogy a nõ nem mutatja ki eléggé hogy szereti a férfit, ezért csak arra vár a férfi, és némelyik képes várni akár egy évet is a nõre.
A kérdező hozzászólása: Nálunk az van, hogy nyomult rám, szó szerint. Majd telt múlt az idõ, de határozottan mégsem lépett. Én elmondtam , hogy komoly érzelmeim vannak. Hagyjon . Nem mondott rá semmit, nem utasít el, nem viszonozza, de mégis marad a közelemben, itt kényelmes neki. Miért? És akkor miért tesz néha olyasmit, amit nem lehet nem félreérteni?
mi férfiak félõs típusok vagyunk, (én is egyszer nyitottam meg egy lánynak a szívemet, és jól meg is szívtam, ezért már nem is akarok sohatöbbé szerelmes lenni, csak úgy ellenni a lány mellett, és ha menni akar, akkor had menjen) a lényeg az hogy a lánynak konkrétan erõteljesen jeleznie kell a férfi felé, hogy a férfi elhiggye amit lát.
A kérdező hozzászólása: Én csak feltételezek, hogy létezik-e vajon ilyen?
Valszeg a 2 közül (szereti a nõt, ill. tudja h õ is szereti) vmelyiket csak a nõ hiszi.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolod azért nem lép, mert játszom vele? Látom, nem érted. :( Azért kértem, mert nem bírom, hogy úgy van a közelemben, hogy nem ölelhetem, nem csókolhatom, csak kínoz. Ezért azt mondtam inkább ne keressen, de nem értem el vele semmit.

Létezhet olyan, hogy tetszem egy 33 éves férfinak, de az ennek ellenére nem kezdeményez? Vagy ha bejönnék neki igazán, akkor biztos tenne lépéseket nem? 28n

Legjobb válasz: Na, mindjárt megnézem az üveggömbömben. Azt mondja vala, hogy két eshetõség állhat fent: 1. Tetszel neki, de egy töketlen [email protected]ó és arra vár, hogy te csípd fel. 2. Nem tetszel neki (vagy csak kicsit), és emellett jó havernak tart. Mindezek miatt néha flörtölget veled és bókolgat, de ez inkább csak szórakozás részérõl, komolyat nem akar. Ha nagyon erõlködsz, akkor talán ágyba tudod vinni pár körre.

Na, mindjárt megnézem az üveggömbömben. Azt mondja vala, hogy két eshetõség állhat fent: 1. Tetszel neki, de egy töketlen [email protected]ó és arra vár, hogy te csípd fel. 2. Nem tetszel neki (vagy csak kicsit), és emellett jó havernak tart. Mindezek miatt néha flörtölget veled és bókolgat, de ez inkább csak szórakozás részérõl, komolyat nem akar. Ha nagyon erõlködsz, akkor talán ágyba tudod vinni pár körre.
A kérdező hozzászólása: köszi a kommentet:-) nem tudom melyik illik rá
Ha bejönnél neki igazán nem bírná megállni, hogy ne közeledjen komolyabban. Olyan gátlásos emberrel én még nem találkoztam. Persze ilyen esetben, amikor a nõt is érdekli a dolog, mivel itt kérdeztél róla. Azért egy harmincas fazon már nem jár ilyen gyerekcipõben. Én is kinõttem az ilyen félõs hangulataimat 20 évesen kb. pedig bennem volt para elég.
A kérdező hozzászólása: értem, szóval ha igazán akarna valamit, biztos tenne egyértelmû lépéseket.
azért te is küldhetnél valami jelet neki, már nem azé :D
A kérdező hozzászólása: hát szerintem megtettem, bár lehet õ nem fogta.
Létezhet! Nagyon ismerõs a szitu... Mosoly volt az a jel?

Létezhet olyan, hogy ha a mágnest rosszul használjuk akkor rákot okozhat?

Egy ismerősöm szerint a pozitív pólusnak ártalmas hatásai vannak a szervezetre, például rákot is okozhat. Ez azért zavaró, mert eddig sikerrel alkalmaztam a mágnest, igaz, hogy nem kifejezetten erre a célra gyártott, mágneses gyógy termékeket vettem, hanem hűtőmágneseket használtam úgy, hogy belevarrtam őket például egy feszes pamutfelsőbe, hpgy megakadályozzam a munka közbeni derékfájásomat -sikerrel. De most emiatt, aggódni kezdtem. Igaz, hogy minden mágnes kétpólusú, de nem tudom, ezek után, használhatom-e a mágneses fűzőmet, pólómat, hiába volt hatékony eddig a fájdalom ellen. Mit tegyek? Egyáltalán, mi a garancia arra, hogy egy, tucatjával árult mágneses nyaklánc például, ártalmas lehet -e?

Legjobb válasz: A mágneses segédeszközök használatát azzal indokolják, hogy csökken a föld mágneses tere és ezt kell pótólni! Ha ez igaz, akkor képzeljük el mennyi gondot jelentene a különbözõ földrészen lakó emberek helyzete a pólusokhoz képest! Nos remélhetõleg nem lesz nagyobb baj!

A mágneses segédeszközök használatát azzal indokolják, hogy csökken a föld mágneses tere és ezt kell pótólni! Ha ez igaz, akkor képzeljük el mennyi gondot jelentene a különbözõ földrészen lakó emberek helyzete a pólusokhoz képest! Nos remélhetõleg nem lesz nagyobb baj!
Sok marhaságot találnak ki alaptalanul, terjesztenek szájhagyomány útján. Kérdezd meg az ismerõsödet, hogy MIÉRT. Nem hiszem, hogy értelmes és megalapozott választ tudna adni. A Föld mágneses terének a pótlása sem ilyen... A tudományt nem hablatyban mérik, és nem találtak még fel olyan dolgot, amirõl el ne terjesztette volna valaki, hogy rákkeltõ. Én emiatt nyugodtan aludnék.
Igen, de csak ha a rákok vasból vannak.
Bocs. ha beleszólhatok de egy nagy és terjedelmes hangsugárzó a maga állandó mágnesével a fej közelében igen káros mutatvány. Azt nem javasolnám hogy ott tartsd az éjjeliszekrényen még lecsukott állapotban sem. Erre mondhatod hogy rosszul használod a mágnest. Azt meg ami hûtõmágnest ide s oda bevarrtál használd nyugodtan a "gyógymágnesek" is kétpólusúak és szinte elhanyagolható az a mértékegység amennyire õk mágnesesek.
Ha egy hûtõmágnes rákot okozna, akkor mindenki meghalna MRI vizsgálat közben :) Nem hiszem, hogy aggódnod kellene emiatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Nyugodtan továbbra is használni fogom a mágneseimet.

Ha a gravitáció nem erőhatás, hanem a tér görbülete, akkor hogyan létezhet olyan részecske, ami a gravitációt közvetíti?

A gravitonra gondolok.

Legjobb válasz: "Ha a gravitáció nem erõhatás..." Itt okafogyottá válik a kérdés, ugyanis az.

"Ha a gravitáció nem erõhatás..." Itt okafogyottá válik a kérdés, ugyanis az.
A gravitáció olyan erõhatás, ami tér-idõ (nem tér) görbületének következménye. Az általános relativitás nem mond ellent a klasszikus fizikának, csupán kiegészíti azt. Elõdeink sem voltak teljesen hülyék. Ha nem létezne gravitációs erõhatás, azt észre vették volna már sok száz évvel Einstein, Hilbert és Riemann elõtt is. Valamint nem esett volna Newton fejére az bizonyos alma. Kár a relativitáson agyalni, amíg nem érted a klasszikus fizikát. Csak félreérted a dolgokat.
Még egy apró kiegészítés. Tér-idõ görbületekkel, pontosabban differenciálgeometriával és tenzorokkal az általános relativitás elmélet írja le a gravitációs kölcsönhatást. Gravitonok segítségével a kvantummechanika dolgozik. A kettõ egyelõre elég messze van egymástól. Ennek ellenére legtöbb esetben mindkettõ (Newtoni gravitációt is ideszámítva mindhárom) ugyanazt az eredményt szolgáltatja.
És a tér görbületét mi közvetíti? Valamilyen anyag nemde? Szokták ezt gumilepedõvel szemléltetni. A gumilepedõ is anyagból van, és annak anyaga közvetíti a térgörbületet.
A kérdező hozzászólása: A klasszikus fizika szerint valóban erõhatás, az általános relativitáselmélet szerint azonban nem erõhatás, hanem egyszerûen a tér görbülete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A véleményem az, hogy ha létezne Graviton, akkor nem létezne gravitáció, legalábbis nem olyan formában, mint ahogy azt gondoljuk. Ugyanis a fekete lyukak gravitációja olyan nagy -tömegük miatt-, hogy a fényt sem engedik ki. Namármost, a gravitáció fénysebességgel terjed, úgy mint a fény. Tehát a létezne graviton, akkor a fotonéhoz hasonlóan zéró tömegûnek kellene lennie. De ez a tömege is elég lenne, hogy a fekete lyuk ne engedje ki, ugyanúgy mint a fotont. Tehát szerintem akkor a fekete lyukaknak nem lenne semmilyen gravitációs vonzása az anyagokra, mivel a gravitonok nem képesek kiszökni az eseményhorizont alól. A gravitáció csakis hullám formájában létezhet, részecske formájában nem. Ez az Én véleményem.,
A kérdező hozzászólása: A gondolatmeneted lényege az, hogy ha a gravitáció a graviton következménye lenne, akkor a fekete lyukak nem vonzhatnának magukba semmit sem (mivel a gravitonok nem tudnak kijutni belõlük)?
Igen, pontosan ezt értettem.

Létezhet olyan, hogy ha későn ágyazódik be a baba, akkor még abban a hónapban megjön a mensi?

Nekem December 26.-àn volt az ovulàciom.Volt is utàna tünetem, azt hittem terhes vagyok. Januàr 10-èn megjött a mensim 28 napra ès 3 napig tartott. Csak az a fura hogy mèg mindig nagyon fáradt vagyok ès reggel fájt a hasam alja. A következö peteèrèst csak 22.-e körül vàrom. Lètezhet olyan hogy ha kèsön àgyazodik be a baba akkor még abban a honapban megjön a mensi? Mert nem tudom most mi van.Volt valaki igy?

Legjobb válasz: Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!

Nekem 24-én volt ovulációm és ma jött meg.. Tele voltam jelekkel elõtte, még most is majd elalszom és szerintem hõemelkedésem is van.. Viszont görcsöltem reggel óta. Ha neked csak három napig tartott, lehet, hogy nem is volt valódi a mensid. A késõn beágyazódós része a kérdésednek nem tiszta.. Sok sikert!
A beágyazódás a 3. hét végére fejezõdik be, és ettõl függetlenül is van aki elején menstruál, de elvileg ennek a vérzésnek nem szabad olyan erõsnek lennie.Tesztelj, és többet tudsz Te is.Sok sikert!
Ha a menstruáció erõssége szignifikánsan nem tért el az eddig megszokottól, kicsi a valószínûsége, hogy már sikerült áldott állapotba kerülnöd...
Probálj egy teszttel, akkor kiderül mi a helyzet!

Szerintetek létezhet olyan tini lány, akit ha leszólítanék valahol ismerkedési céllal nem utasítana el, hanem szívesen megismerkedne velem ennek ellenére is?

Pechemre én a külsőre pocsék fiúk közé tartozom, nem elég, hogy ronda az arcszerkezetem, de még a testem is gáz és hát magas sem vagyok. Csak azért nem szólítgatok le lányokat, mert tudom, hogy milyen fiúkra gerjed mindegyik lány. Ha külsőre tökély lennék én simán leszólítanám a lányokat. :)

Legjobb válasz: Nálad agybajok lesznek... Egyrészt senkit sem érdekel a siránkozásod, másrészt meg azokat a lányokat kellene leszólítani, akivel kölcsönös a szimpátia. Mert amúgy zaklatod szegényeket! Fel tudsz ennyit fogni?!

Nálad agybajok lesznek... Egyrészt senkit sem érdekel a siránkozásod, másrészt meg azokat a lányokat kellene leszólítani, akivel kölcsönös a szimpátia. Mert amúgy zaklatod szegényeket! Fel tudsz ennyit fogni?!
"tudom, hogy milyen fiúkra gerjed _mindegyik_ lány" És mond csak, eme exabájtos adatbázist min tárolod?
Lehet kevesebbet kéne gyp-t bocsánat, gyk-t olvasni.
átköltöztetek ezekkel a kérdésekkel az esti idõsávba?
Ne olyan lányokat szólíts le akik álom szépek és lerí róluk h elküldenének téged. Én például nem akarnék veled ismerkedni mert nekem nagyon fontos a külsõ, de ezzel nincs mindenki így, nekem egyszerûen ilyen a természetem (még a horoszkópom szerint is mivel bika vagyok). Van olyan barátnõm aki karatézik viszonylag szép is és mégis összejött egy nyüzüge szemüveges nála alacsonyabb sráccal és azt mondta h idõv megszépült a szemében. A lényeg h nem mindenkinek a külsõ számít :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nekem sok lány tetszik, akikre haveromék azt mondják, hogy ronda, elég, ha nem dagadt és arcra bejön a lány. :)
A kérdező hozzászólása: 31%-os, te nagy ész lehetsz, ha így leszavaztak. :D
A kérdező hozzászólása: 5-ös, ne aggódj a magadfajta agyonvakolt mûcsajokat élbõl rühellem. ;) Tudod vannak lányok, akik úgy szépek, hogy semmi smink nincs rajtuk és nincs kint a mellük meg a nunijuk. De ne te mondd már meg, hogy olyanhogy menjek, akihez nem vonzódom. -.- Nem tudom mit szólnál, ha leszarnának téged a fiúk és csak olyan fiúk jutnának, akikhez nem tudsz vonzódni, beképzelt ribi. -.-
Kedves kérdezõ! Nem akartalak megbántani és pont arra céloztam h ne az agyonvakolt, beképzelt csajokhoz menj oda. Én egy gramm sminket sem használok és nem szeretem az olyan ruhákat amibõl mindenem kinn van. Nem azt mondtam h a ronda, számodra nem vonzó csajokkal ismerkedj, hisz az álom szép és a ronda között van átmenet. Lehet h bunkónak tartasz amiért csúnya emberekkel nem ismerkednék de hisz pont az elõbb írtad h nem akarsz olyan lányt leszólítani aki szerinted nem szép. A "csúnya" emberek is megtalálják a párjukat és még az is lehet h könnyebben akadnak az igaz szerelemre mint az aki az emberek zöme által szépnek mondott. Lehet h szép vagyok de ettõl még a pasikkal nincs szerencsém :) Amúgy egy kis izomtömeg mindenkin sokat dob, van egy ismerõsöm aki béna tini volt de azóta elkezdett kung-fuzni és 25 éves korára nagyon is jó pasi lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!