Találatok a következő kifejezésre: Létezhet bármilyen a (2 db)

Létezhet bármilyen rendszer a kihúzott lottószámokban?

Legjobb válasz: Milyen rendszerre gondolsz? Logikus sorrend? Nincs. A lottósorsolás az véletlenszerû. Azaz vannak az ilyenre tudományok (valószínûségszámítás, kombinatorika, stb.), de kiszámolni a jövõ heti lottószámokat nem lehet. Esetleg hosszabb számítás eredményeképpen kijöhet az, hogy melyik a valószínûbb és melyik a valószínûtlenebb szám.

Milyen rendszerre gondolsz? Logikus sorrend? Nincs. A lottósorsolás az véletlenszerû. Azaz vannak az ilyenre tudományok (valószínûségszámítás, kombinatorika, stb.), de kiszámolni a jövõ heti lottószámokat nem lehet. Esetleg hosszabb számítás eredményeképpen kijöhet az, hogy melyik a valószínûbb és melyik a valószínûtlenebb szám.
Vannak valószínûbb számok, pl. a gépi sorsolásnál, mivel ott mindig ugyanabban a sorrendben eresztik a számokat a gömbbe, így vannak olyan elhelyezkedési variációk, amik sose jöhetnek ki, de erre építeni, az nem túl realista lépés. Márpedig akik a számokat bújják, összegzik, statisztikázzák, pont ezt teszik.
Persze. Bármilyen számsorozatban található rendszer ha megfelelõen tág idõszakot vizsgálsz. A lottószámoknál ez valszeg pármillió év. :D

Létezhet az, hogy a párom-főleg bármilyen társaságban- a viselkedésével maga alá tipor, felsőbbrendűséget érzékeltet akár szavak nélkül is?

Vajon jól érezhetem azt,hogy sokszor "puncsolnom" kell neki,hogy jobb kedvre derítsem? Megalázhat egy társ úgy,hogy távolságtartó? Ti találkoztatok már ilyen emberrel?

Legjobb válasz: Jaja, vannak olyan emberek akik "leárnyékolják" az egodat :)

Jaja, vannak olyan emberek akik "leárnyékolják" az egodat :)
én elhagynám az lye fennhéjázó modorú embert volt egy hasonló exed ér nem vágyom rá hogy úgy fütyüljek ahogy neki tetszik különben kutyába vesz?? milyen ez már...:( Leléptem mert ezt a viselkedést nem bírtam aki igazán szeret az szerintem nem ilyen
Jól pofán kéne [email protected]
A kérdező hozzászólása: Bár erre is mondana valaki valamit: van úgy, hogy a barátok közé nem akar beilleszkedni, mert lenézi õket, és ezt egy társaságban érzékelteti is.Ez nagyon kellemetlen.Talál rajtuk egy fogást , és azért lenézi õket.Nem szól, hallgat és tartja a fejét magasan.
A kérdező hozzászólása: Na itt is pont ez a helyzet, a mama...
Az én páromnak is vannak ilyen hangulatai, amikor szerinte puncsolnom kéne neki, pedig amúgy normális. Ezt az érzelmi zsarolást otthon tanulta, össze lehetne kötni a kedves mamájával..... Régen szenvedtem ettõl, fõleg ha társaságban csinálta. De most már remek gyógyszerem van rá: nem érdekel. Otthagyom, beszélgetek másokkal, jövök-megyek. Jelenetet úgysem rendez. Amikor hazafelé is tüntetõen hallgat, hallgatok én is, de szép dolgokra gondolok. Ha otthon is folytatja, közlöm vele, hogy ha baja van velem, lehet pakolni és elmenni. Nekem nincs bajom vele. És édesen rámosolygok. Nem hagyom, hogy kihozzon a sodromból. Egyébként azért vagyok még mindig vele, mert gyerek is van, és valahol még mindig szeretem, de ez a viselkedés tényleg vacak....
A kérdező hozzászólása: Nem, a párom nem hinném, hogy testi erõszakot alkalmazna.Nem ilyen típus. Viszont úgy viselkedik, hogy néha meg kell hajolni elõtte.De ez néha jön elõ, pl. amikor megsértõdik.Nem azt mondja-hogy ezt miért mondtad, tette, csináltad.Hanem lekezel.
Pont ilyen volt egy exem. Az ilyenbol lesz fenyegetes.h megver .aztan zsarol es megver es kozben az onerzeted a sarba tiporja minden nap.
A kérdező hozzászólása: Tehát õ viselkedik így , és nekem kéne magamba szállni?
5-s, hát szerelmes biztos nem vagy elé. Szerintem szeretni sem szereted, csak ragaszkodsz hozzá. Aki szereti a másikat, nem ír iylen mondatot, hogy Csak azért vagyok vele...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!