Találatok a következő kifejezésre: Létezhet az, a (118 db)

Utolsónak igaza lehet, mikor beteg vagyok, gyenge, vagy lelkileg nem vagyok formában, akkor sosem jön össze az asztrál utazás.
Létezhet. Charon: Fekete mágia.
Létezhet.
utolsó elõtti válaszolónak: ha valaki beteg, vagy akár valami szellemi problémája van, nem is ajánlott számára az asztrális utazás. kérdezõnek: elvileg nem lehet. az asztráltested és a fizikai tested folyamatosan össze van kötve.
Asztrális utazás, az álom is! Bizonyított tény, hogy egy asztrális utazás során, egy magassabb szférába, energiaszintre jutsz. Ha ebbõl az állapotból hírtelen fel kell ébredned, az asztrális test nem tud megfelelõen visszakapcsolódni a fizikai testhez, ezért úgy érzed magad, mintha be lennél lõve, fáradt vagy, mert nagyon sok energia kellett arról a tudatállapotról való hírtelen visszajutáshoz. Én nem azt mondanám, hogy létezik, inkább hosszu a regenerációs folyamat, ami úgy tûnhet nem vagy "magadban". Ha kérdés van privátba légyszi! üdvözlet
Abban az esetben létezhet csak, ha az illetõ nagyon le van gyengülve fizikailag, vagy valami súlyos betegsége van. Amúgy nem hinném.
nem létezik. ***** Charon meg fake! Szepes Mária fivére. Kamu minden szava, ugyanúgy, mint Szepesnek. Csak összeirogatta, amit másoktól olvasott, egy kis fantáziával felturbózva, semmi valódi személyes tapasztalata nem volt.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Korrigáltam, nem Fekete mágia, hanem Atlantiszi mágia. Rosszul emlékeztem.
Megtaláltam a neten a könyvet(Charon:Fekete mágia).Futólag beleolvasgattam, kissé kamu szaga van, de lehet, hogy csak elsõ ránézésre tûnik úgy, majd kicsit még olvasgatok belõle, bár nem vonz cseppet sem a fekete mágia, csak kíváncsi lennék, arra részre , ami megmagyarázza, mégis miként maradhat kint az ember asztrál utazás során(mármint örökre...).És már sok asztrál utazáson túl vagyok, mégsem rekedtem kint, úgy látszik...
Korrigálnám magam. W. Charon: Atlantiszi mágia a könyv pontos címe.
Elsõ:Miért állítod olyan magabiztosan, hogy létezhet?Ha netán kinn rekedne és nem tudna többé visszatérni a testébe, akkor ettõl kezdve szellemként létezne, a fizikai testét többé nem tudná használni, az tehát meghalna. Tehát, ha szerinted létezik olyan, hogy valaki nem tud visszatérni, akkor ezek szerint szellemek igen is léteznek, igaz?
Nem létezhet, mindaddig, amíg a fizikai tested életben van.
Kizárt dolog. Össze vagy vele kötve folyamatosan. Ha valami történik a tested körül vagy a testeddel, automatikusan visszarántódsz.
igen, ezt én is tapasztaltam magamon. Olyankor nem tudok koncentrálni eléggé, hogy összejöjjön

Az létezhet hogy a páromnak csak simogtástol orgazmusa van?

Csak simogattam a hátátmeg all a hasát éshozzásem értem ott ésazt vettem észre h állnekimeg nagyonsokváladák jöttki neki ez lehetséges?

Legjobb válasz: Igen létezhet! A fiúknak elõfordul akkor is,ha nem érsz hozzájuk ott,csak erõsen izgalmi állapotban vannak:)

Igen létezhet! A fiúknak elõfordul akkor is, ha nem érsz hozzájuk ott, csak erõsen izgalmi állapotban vannak:)
Csak a kérdést olvasva, a magyarázat nélkül elõször azt hittem, hogy lányról lesz szó. Fõleg azért, mert inkább õk, azaz ti vagytok hajlamosak arra, hogy a nemi szervetek közvetlen izgatása nélkül is képesek legyetek elélvezni. Na mindegy. Viszont ha pasiról van szó, akkor elég könnyû eldönteni, hiszen náluk egyértelmû külsõ jele van az orgazmusnak. Az ondó ugyebár fehér, az elõváladék pedig átlátszó folyadék. Szóval melyik volt? ;)
Inkább a lányok képesek rá? Ezt honnan vetted? Én mindig azt hallottam, hogy a férfiak el tudnak úgy is menni, ha hozzá sem érnek a szerszámhoz...de hogy nõ? Hát nem tudom:) 25/L
Egy lánynak kell az érintés! Még úgy is nehezebb eljuttatni a csúcsra, mint egy fiút... Egy pasival gyakorlatilag akármit csinálsz, el fog élvezni. (már, ha jól csinálod)... De egy lány... Hát mi bonyolultabbak vagyunk.. Bár felizgatni fel lehet minket, de hogy elélvezzünk... Hát, erõsen kétlem. 20L

Ha valaki 2008. február 17-én feküdt le a barátjával, és terhes lett, hogy lehet, hogy még nem szült december 2-án? Létezhet? Az időpont állítólag biztos (se előtte, se utána nem volt semmi állítólag hónapokig).

Legjobb válasz: Hát ez létezhet. Ha akkor feküdtek le, akkor november 23-ára volt kiírva és annyit simán ráhordhat. Ha utánaszámolsz , akkor 9 nap, annyit meg simán ráhordhat bárki. Na szóval a kérdés érdekes nagyon, nem tudom ennek az egésznek mi van ahátterében és az is tök jó, hogy valaki egyetlen egy alkalomból teherbe esik, másnak meg évekig nem jön össze. Ügyes!

Hát ez létezhet. Ha akkor feküdtek le, akkor november 23-ára volt kiírva és annyit simán ráhordhat. Ha utánaszámolsz , akkor 9 nap, annyit meg simán ráhordhat bárki. Na szóval a kérdés érdekes nagyon, nem tudom ennek az egésznek mi van ahátterében és az is tök jó, hogy valaki egyetlen egy alkalomból teherbe esik, másnak meg évekig nem jön össze. Ügyes!
nekem is egy alkalomból lett a fiam. ezt ugy értem, hogy rendszeres védekeztünk egy dbig.aztán a legelsõ nem védkezés estén terhes lettem.valakinek sikerül, valakinek meg sajnos nem. ez nem ügyesség kérdése.bár nem tudom ez a kérdés mit takar de mindegy.
2.válaszoló vagyok. Ugy látom kzedjük félre érteni egymást.Én a tabit egy szerdai nap abba hagytam, pénteken ugy feküdtem le a párommal hogy már belém is élvezet.És ha azt nézzük ez is egy alkalom volt a teherbe eséshez.
Elsõ válaszoló a másodiknak. Gondolom ti nem csak egyetlen egy nap voltatok együtt. Mert nekem is mindkét kislányom úgy lett, hogy ahogy abbahagytam a tabit, már a másik hónapban babás is voltam. De nem csak egyetlen egy alkalommal voltunk együtt. Akkor nem azt mondom, hogy ügyes, inkább azt hogy szerencsés, mert ha jól értelmeztem, a kérdezõ azt irta, hogy egyes egyedül február 17-én voltak együtt. Ez szerencse, mert ez csak egyetlen egy alkalom.
Szia!Persze, elõfordulhat hiszen gyakran van, hogy a baba késõbb-ebben az esetben-, vagy éppen elõbb jön, mint a kiírt vagy kikalkulált idõpont.Bocsánat, hogy kicsit eltérek a tárgytól..... Miért nem tisztelitek meg a kérdezõt azzal, hogy nem ostobáskodtok itt és a válaszadásra koncentráltok?! Boccs mégegyszer!!!!!
Elsõ válaszoló vagyok, szerintem teljesen pontosan megfogalmaztam a választ, annál helyesebben nem is lehet, ezzel megtisztelve a kérdezõt! Én is megírtam neki, hogy lehet, ki is számoltam neki mindent napra pontosan, én csak annyit mondta, hogy ügyes, ebbe kötött bele a 2. válaszoló. Részemrõl ennyi, nem érzem magam ostobának, csak megmagyaráztam miért irtam, hogy ügyes. Innentõl kezdve pedig nem érdekel a téma, mert ennél értelmesebbnek atrtom magam, hogy ilyeneken vitatkozzak!

Létezhet az, hogy ha a google-ba beirtam barátom nevét és a települést, errre kiadta hogy társkereső. Ott viszont nincs (vagy a google-ba amit beirok összevontan mindent kiad? )

Legjobb válasz: Olyan létezhet hogy Google-be ha beírtad a barátod nevét, az megtalálta egy társkeresõn, viszont azon társkeresõn már nincs fenn. Ennek az az oka hogy Google bizonyos idõközönként letapogatja a világhálót és elment oldalakat, viszont ha van egy változás az adott oldalon (pl kiregisztrál a barátod) az addig nem frissül a Google keresõben amíg újra le nem tapogatja azt az oldalt. Tehát hiába találtad meg keresésnél, lehet hogy azon az oldalon már nincs is fenn. Ilyenkor kattints a "tárolt változat"-ra és elõhoz egy pillanatfelvételt az oldalról. Sokszor ez is segít. És igen, ahogy írtad a Google "összevontan mindent kiad". Tehát a világon létezõ összes weboldalon keres rá az adott kifejezésre másodpercek alatt, majd kiadja listáját azoknak az oldalaknak amelyeken szerepel a kifejezés.

Olyan létezhet hogy Google-be ha beírtad a barátod nevét, az megtalálta egy társkeresõn, viszont azon társkeresõn már nincs fenn. Ennek az az oka hogy Google bizonyos idõközönként letapogatja a világhálót és elment oldalakat, viszont ha van egy változás az adott oldalon (pl kiregisztrál a barátod) az addig nem frissül a Google keresõben amíg újra le nem tapogatja azt az oldalt. Tehát hiába találtad meg keresésnél, lehet hogy azon az oldalon már nincs is fenn. Ilyenkor kattints a "tárolt változat"-ra és elõhoz egy pillanatfelvételt az oldalról. Sokszor ez is segít. És igen, ahogy írtad a Google "összevontan mindent kiad". Tehát a világon létezõ összes weboldalon keres rá az adott kifejezésre másodpercek alatt, majd kiadja listáját azoknak az oldalaknak amelyeken szerepel a kifejezés.
lehet hogy már letörölte magát onnan, és az adatlap nem él, de a rendszerükben még megvannak az adatok. vagy ugyanazon a néven azon a településen lehet esetleg még egy másik személy is akár.
hát akkor lebukott barátod :) én is jártam így, csak én egy sráccal kavartam, aztán a bnõm megtudta, mert egy meleg ismerkedõs oldalon dobott engem ki, a bnõm pedig ravaszkodot a google-val ... Rosssz vagy !! Nem szabad googlezni !!
Nem értem a kérdést. Mi nincs hol? Kattints a linkre és kiderül...egyébként összevontan is kiad dolgokat. Pl. ha beírod, hogy Kovács Balázs, Nagykanizsa, akkor kidobja a Kovács Józsit is Pestrõl meg a nagykanizsai Horváth Petit is. Ha valami egyezik, kidobja. Ha macskaköröm közé írod a nevét (""), akkor csak az azonos nevûeket fogja kidobni.
Mondjuk ha beregelnél arra az oldalra és megnéznéd, hogy tényleg fent van-e... De én is arra tippelek, hogy már törölte magát, csak megmaradtak az adatok.

Létezhet az, hogy egy viszonylag jobb képû csávónak akik az a tipikus csajozós vagány csávó kinézetû egy szerény csendesebb kevésbé szép lány kell?

Létezik ez? A fiú az a tipikus vagány a séróm vagány a ruhám kinézet tényleg ha ránézel láthatod, hogy azért sok lányt megkaphat persze ettõl elvileg még nem egy nagy csajozós csak kívülrõl így néz ki. És létezik az, hogy egy ilyen nem csak ki akar használni egy kevésbé szép lányt? A lány egy csendesebb félénkebb típus de látszólag már nagyon jól elbarátkoznak. Én félek, hogy csak kihasználná valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg kell e neki.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy csak Te gondolod magad kevésbé szépnek? Sok nõ ilyen idióta ha magáról van szó..

Nem lehet, hogy csak Te gondolod magad kevésbé szépnek? Sok nõ ilyen idióta ha magáról van szó..
Én is úgy nézek ki mégsincs másfél éve barátnõm.
Csak a Szent Johanna Gimi címû ponyva nyálcsorgató rózsaszín tiniregényben. Egyébként no way
Nem csak a tiniregényekben van ilyen. Külsõre én is vagányabban (nem páwa) nézek ki haj, ruha stb. És végre egy normális lányt keresnék de sajnos nem találok.

Létezhet az, hogy nekem a menstruáció első napjától számított 7-8. napon van peteérésem?

Tehát ha megjön a menzeszem mondjuk x hónap elsején akkor lehet már hetedikén vagy nyolcadikán peteérésem? Mert miután elmúlik a vérzés (5 napos) rögtön rá már 2-3 napra jelentkeznek a peteérésre utaló jelek (átlátszó, nyúlós folyás, derékfájás stb) tart 1-2 napig és után semmi.. Ilyen lehet? Ez normális?

Legjobb válasz: Simán lehet, teljesen normális

Simán lehet, teljesen normális
Hát hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: Igen az lemaradt. 28.
Akkor nem valószínû. Ha 28 napos, akkor a 12-14. napon van ovud.

Létezhet az, hogy olyan embertől vesznek vért aki HIV fertőzött, de az "ablak" periódusban van, és a vérét vérátömlesztéssel tovább adják?

„Ablak” periódusnak azt az időszakot nevezzük, amíg a HIV vírus jelenlétét senmmilyen laboratóriumi vagy egyéb eljárással nem lehet kimutatni. Ez az időszak a fertőződést követő 1-3 hónapig tart. Ez alatt a vírus hordozója már továbbadhatja a fertőzést.

Legjobb válasz: Régen sok ilyen eset történt. Ma már nem hinném, hogy elõfordul

Régen sok ilyen eset történt. Ma már nem hinném, hogy elõfordul
Igen lehetséges még ma is. Legalábbis nekem pár hónapja volt egy rutin mûtétem és nekem nyilatkoznom kellett, hogy szükség esetén engedem-e, hogy vért adjanak nekem és ezzel vállalom-e egy esetleges HIV-fertõzés kockázatát. Én sem hittem el, hogy ez lehetséges, de az altató orvos elmagyarázta nekem a tudnivalókat az ablak periódusról és hogy sajnos ez elvileg elõfordulhat. Ezért is van az, hogy mûtét elõtt családtagok szoktak elõre vért adni, vagy a páciens saját vérét veszik le (a mûtét elõtti hetekben, hónapokban gyûjtögetve)hogy megbízható vért kapjon az illetõ. Hirtelen beavatkozásnál azonban ezt sajnos nem lehet megtenni.
A kérdező hozzászólása: azért eléggé rossz, hogy ez még mindig megtörténhet? nem tudják a vért tárolni 3-4 hónapig, és csak utána felhasználni miután megvizsgálták? vagy a levett vérben nem fejlõdik tovább, nem szaporodik a HIV, és így bármeddig várnának akkor se vennék észre?
A vér sajnos nem áll el olyan hosszú ideig. Még hûtõben sem.
Azért szoktak a véradás elõtt kérdõívet is kitöltetni. Elvileg megvan a veszélye, igen. De úgy tudom (biológia könyvben olvastam), hogy mióta kötelezõen szûrik a levett vért Mo.-n, azóta ilyen eset nem fordult elõ. Hollandiában pl (barátnõm mesélte, aki kint tanul), emiatt melege nem is adhatnak vért.
Nem.
Nem tartom kivitelezhetetlennek...
Azt nem tudom, hogy a filmben milyen volt, de EMP bomba létezik, teszteltek is, és eléggé nagy károkat tudna okozni ma a tranzisztorok körében : http://en.wikipedia.org/wiki/Electromagnetic_pulse
Létezhet, csak nem most, a jelenlegi technika nem képes rá.
Létezhet, csak nem emberi eszköz. Úgy hívják Nap kitörés. Ez a kolosszális energia akkora impulzust ad, hogy a nagyfeszültségû távvezetékekben meg sokszorozza a feszültséget, és kinyírhatja a az elektromos hálózatba kötött tv-t, pc-t ilyesmiket. Kanadába emiatt volt áram szünet , mert tönkre tett sok transzformátor házat, illetve jó egynéhány háztartási gép is meghalt". Ember ilyet mint fegyver, nem hinném hogy megtudna alkotni, mert nem tud akkora energiaforrást elõállítani.
Ufók csináltak ilyent, sõt elolvasztottak állomásokat
A kérdező hozzászólása: Egy fegyver a James Bond- univerzumból (James Bond: Aranyszem (GoldenEye)). A lényeg, hogy van fenn egy mûhold, ami a légkör fölött felrobbant egy bombát, aminek elektromágneses sugárzása (EMI) egy adott sugarú körön belül semlegesít minden elektromos eszközt. Ha láttad esetleg az Ocean's elevnt, abban is ilyesmi van, szerényebb kivitelben. De én erre mint ûrfegyverre gondolok. Simán el tudnám képzelni.
Beírtam a Googléba és ezt a kérdést dobta ki.:)
Mi a krumplistészta az az Aranyszem?
Nem, vagy ha mégis, akkor jól titkolják. :D
A filmet nem láttam de levegõben történõ nukleáris robbanás után a nagy energiájú gamma sugarak tudnak ilyet okozni ha van a közelben antennaként mûködõ, mondjuk hosszú vezeték. http://en.wikipedia.org/wiki/Effects_of_nuclear_explosions EMP résznél van leírva. Ionizált levegõ meg megállítja a rádióhullámokat.
Igen.
Igen, létezik. Úgy hívják, hogy mobbing, amit ha bizonyìtani tudsz, simán perelheted (bár gyakorlatban ez nem olyan sima ügy).
A kérdező hozzászólása: Serto modon viselkedik.kitargyal a tobbieknek es oket sem kozelednek. Ez a kirekesztes. En nem jelentgetek senkit valoszinu elintezi hogy kirakjanak
"köcsög a fõnököm, nekem már nem köszön!" Simán énekelném hangosan mítingre menet...
Amúgymeg mindenki a bõrét menti, te váltál áldozattá, mindíg a leggyengébb veszik. Jön az év vége, kell egy bûnbak aki mindenki helyett elviszi a balhét. Ne hagyd magad! Ugass be :D Mit veszíthetsz?
Akkor én ne panaszkodjak, sok a munka, bonyolult is, teljesen magamra hagynak hagy kínlódjak, viszont becenéven szólítanak, barátságosak, imádom õket.
Nekem ez volt az elsõ munkahelyemen .Korábban végignéztem , hogy hogy csinálja ki a fönököm két kolleganõmet(az egyik már minden értekezlet után sugárba hányt)Majd pár hónap múlva rajtam volt a sor. Már rettegtem a szerdáktól, akkor volt értekezlet, már a környéken gyomorgörcsöt kaptam, a 8 hónap alatt begyûjtöttem 2 cisztát, amúgy már úgy szorongtam, hogyha megláttam õt, már egy értelmes mondatot nem tudtam összehozni. Folyamatosan megalázott, végül én döntöttem úgy, hogy felmondok mert az egészségem többet ér, rá két héttel már volt új munkám amit nagyon szeretek. Szerencsém volt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!