Találatok a következő kifejezésre: Létezhet, hogy a 8 (5 db)

Létezhet hogy a clostytól már a menstruáció után 8-10 nappal érzem a petefészek szurkálást?

Fel kell hogy er?södjenek a jelek, mint pl. ovu teszt csíkja er?sebb, magasabb az alaph?.. Ez igaz?

Legjobb válasz: Ha minden jól megy, akkor a petefészek szúrkálás is akkor van, amikor az ovulációs teszted pozitív (nem erõsebb, hanem totál erõs). A magasabb alaphõ a peteérés után lesz!

Ha minden jól megy, akkor a petefészek szúrkálás is akkor van, amikor az ovulációs teszted pozitív (nem erõsebb, hanem totál erõs). A magasabb alaphõ a peteérés után lesz!
Igen, létezhet. Én is így voltam.
A kérdező hozzászólása: És lett eredménye??
Sajnos még nem.:(

Létezhet hogy a Duphaston fentartja az ébredési hőmérsékletet? Mióta szedem (5napja) folyamatosan 36, 8, mintha karót nyeltem volna. Nagyon furcsa

Legjobb válasz: Igen létezik, a barátnõm is így járt. Inszem után kellett szednie és a hõmérséklete nem esett le a várt mensi idõpontjában és meg se jött neki, mégsem volt terhes. Aztán ahogy abbahagyta (a negatív teszt után), másnapra meg is jött neki. A Duphaston lényege, hogy fenntartja a sárgatesthormon termelõdését (ezzel segíti az esetleges terhesség megtartását), és a hõmérséklet emiatt nem esik le.

Igen létezik, a barátnõm is így járt. Inszem után kellett szednie és a hõmérséklete nem esett le a várt mensi idõpontjában és meg se jött neki, mégsem volt terhes. Aztán ahogy abbahagyta (a negatív teszt után), másnapra meg is jött neki. A Duphaston lényege, hogy fenntartja a sárgatesthormon termelõdését (ezzel segíti az esetleges terhesség megtartását), és a hõmérséklet emiatt nem esik le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!!
Nekem nem emelte meg az ébredési hõmet, az elõzõ hónaphoz viszonyítva, csak annyi a különbség, hogy a menstruáció alatt nem esett le, csak az utolsó napján.

Létezhet olyan a mai világban, hogy a terhesség 7-8. hónapjában nem látja az orvos, hogy ikreket vár a kismama?

Szimplán elméleti kérdés. Szerintem nem lehetséges, de ki tudja..

Legjobb válasz: Nem lehetséges, hisz két szívhang van. Mi már a 7. héten tudtuk, hogy ikrek.

Nem lehetséges, hisz két szívhang van. Mi már a 7. héten tudtuk, hogy ikrek.
Nem létezik! Lehet látni! Bár múltkor volt itt egy kérdezõ, akinek a testvére állítólag az egész terhessége alatt gyanakodott terhességre, járt is vizsgálatokra, ultrahanggal is többször nézték és állítólag nem látta az orvos, hogy terhes, így csak szimplán egyszer megszült az illetõ. Hát az sem volt igaz, az is biztos.
Nem. Gondolj bele! Annyi vizsgálat van a terhesseg alatt, hogy kizárt dolog. Valaki biztos, hogy észre venné.
ha jár viszgálatra akkor nem lehetséges.
Abszolút kizárt ma már.
nem igaz, de ritka eset
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ezek szerint jól gondoltam, hogy ilyen nem létezhet.
Kizart!

Létezhet, hogy már a 8. hétben kez "látszani a poci"?

Van rajtam felesleg b?ven, tehát egyébként is volt hasam, de most már olyan másnak t?nik, nem olyannak amilyen eddig is volt. Lehet, hogy csak beképzelem magamnak, és még mindig a "zsírt" látom csak ott... :))

Legjobb válasz: Nekem nagyon lapos hasam volt és bár ismeretlenek nálam meg nem mondták volna a 4. hónapig, aki tudta, hogy nekem tényleg olyan lapos pocim volt már sztem az elsõ hónap után látták a puklit a pocimon:o) Érdekes volt:)

Nekem nagyon lapos hasam volt és bár ismeretlenek nálam meg nem mondták volna a 4. hónapig, aki tudta, hogy nekem tényleg olyan lapos pocim volt már sztem az elsõ hónap után látták a puklit a pocimon:o) Érdekes volt:)
Lehet, nem tudom, szerintem nem.Én is eléggé husis vagyok és csak a 20.hét után kezdett látszani...boldog babavárást:)
Szia Nalam is ez volt, es rajtam is van felesleg boven. Rogton latszott amikor meg nem is tudtuk, h baba van a dologban, de az nem a baba volt, hanem a puffadas.Majd par het mulva Te is latni fogod, h mas alakja lesz a pocidnak, es akkor az mar az igazi babas poci lesz. Nagyon boldog babavarast kivanok 24 hetes kismama
Én is husis vagyok, 14 hetes, és nekem most kezd látszani, hogy az úszógumik másképp állnak... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, akkor még várok... :) )
Én is túlsúllyal kezdtem 12kg plusszal, hogy is írjam, nekem is volt pocim de már 9-10 hét körül nem változott a mérete inkább a formája, már nem volt olyan puha és úgy egyben volt, tehát nem vágta be a bugyi a nadrág, tudod úgy több fodorba :) ) remélem érted mit akarok mondani!! Inkább átalakult a has remélem segítettem
A poci a 8.héten még bizotsan nem látszik.Inkább a felfújódás az még, nem pedig a baba.Én is így voltam.Ilyenkor terhesség alatt a simaizmok nagyon ellazulnak, ezért tûnik úgy mintha már a baba látszódna, de õ még olyan pici, hogy nem látszódhat.De eljön majd az az idõ is...

Létezhet az, hogy nekem a menstruáció első napjától számított 7-8. napon van peteérésem?

Tehát ha megjön a menzeszem mondjuk x hónap elsején akkor lehet már hetedikén vagy nyolcadikán peteérésem? Mert miután elmúlik a vérzés (5 napos) rögtön rá már 2-3 napra jelentkeznek a peteérésre utaló jelek (átlátszó, nyúlós folyás, derékfájás stb) tart 1-2 napig és után semmi.. Ilyen lehet? Ez normális?

Legjobb válasz: Simán lehet, teljesen normális

Simán lehet, teljesen normális
Hát hány napos a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: Igen az lemaradt. 28.
Akkor nem valószínû. Ha 28 napos, akkor a 12-14. napon van ovud.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!