Találatok a következő kifejezésre: Létezhet, hogy a (294 db)

Az létezhet hogy a páromnak csak simogtástol orgazmusa van?

Csak simogattam a hátátmeg all a hasát éshozzásem értem ott ésazt vettem észre h állnekimeg nagyonsokváladák jöttki neki ez lehetséges?

Legjobb válasz: Igen létezhet! A fiúknak elõfordul akkor is,ha nem érsz hozzájuk ott,csak erõsen izgalmi állapotban vannak:)

Igen létezhet! A fiúknak elõfordul akkor is, ha nem érsz hozzájuk ott, csak erõsen izgalmi állapotban vannak:)
Csak a kérdést olvasva, a magyarázat nélkül elõször azt hittem, hogy lányról lesz szó. Fõleg azért, mert inkább õk, azaz ti vagytok hajlamosak arra, hogy a nemi szervetek közvetlen izgatása nélkül is képesek legyetek elélvezni. Na mindegy. Viszont ha pasiról van szó, akkor elég könnyû eldönteni, hiszen náluk egyértelmû külsõ jele van az orgazmusnak. Az ondó ugyebár fehér, az elõváladék pedig átlátszó folyadék. Szóval melyik volt? ;)
Inkább a lányok képesek rá? Ezt honnan vetted? Én mindig azt hallottam, hogy a férfiak el tudnak úgy is menni, ha hozzá sem érnek a szerszámhoz...de hogy nõ? Hát nem tudom:) 25/L
Egy lánynak kell az érintés! Még úgy is nehezebb eljuttatni a csúcsra, mint egy fiút... Egy pasival gyakorlatilag akármit csinálsz, el fog élvezni. (már, ha jól csinálod)... De egy lány... Hát mi bonyolultabbak vagyunk.. Bár felizgatni fel lehet minket, de hogy elélvezzünk... Hát, erõsen kétlem. 20L

Létezhet, hogy a menstruációs görcseim olyan erősek, hogy hánynom kell a fájdalomtól?

Ma megjött délel?tt... már 2x kidobtam a taccsot, hasmenésem is van.. összefügg a kett??

Legjobb válasz: Létezhet, de azért nem mondanám normálisanak. Ha ez rendszeres, nem ártana felkeresnd egy nõgyógyászt a problémával.

Létezhet, de azért nem mondanám normálisanak. Ha ez rendszeres, nem ártana felkeresnd egy nõgyógyászt a problémával.
Nekem ugyanez volt régebben. Hasfájás, hasmenés, hányás. Amikor érzem, hogy megjön beveszek egy algoflexet. Az utóbbi hónapokban már nem hányok szerencsére. :-)

Úgy érzem nem ember vagyok. Legbelül egy tonhalnak érzem magam, létezhet hogy a valódi énem egy tonhal?

Sokat álmodok is róla, ahogy úszkálok a vízben tonhalként.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy az egyik elõzõ életedben tonhal voltál és ilyenkor visszaemlékszel rá. Mindenesetre ajánlom hogy tonhalvédõ legyél, mostanában nagyon keresett szakma.

Lehetséges, hogy az egyik elõzõ életedben tonhal voltál és ilyenkor visszaemlékszel rá. Mindenesetre ajánlom hogy tonhalvédõ legyél, mostanában nagyon keresett szakma.
Lehet. Vagy visszább kéne venni a cuccból. :)
Úszkálni úszkálhatsz, de attól még nem leszel hal. Én majd ha megbontok egy tonhal konzervet azért fogok rád gondolni. :)
XDDDDDD Veszek pár ezer literes akváriumot gyere élhetsz benne xDDDDDD
Bocsáss meg, megkérdezhetem hány éves vagy? :)
Õrület! Most komolyan? O.O
utcsó ne magadból indulj ki :) És amúgy mi a bizonyitékk arra, hogy Jézus létezik? O.o Az h a sok papp pénzért prédikál valamit vagy mi??!
Ennyi idiótát. Nem létezik olyan h elõzõ élet. Kérdezõ: hidj az Úrban és Õ segít neked. Nekem is segített, de az kicsit másfajta , súlyósabb probléma volt.
Nekem bebizonyította h létezik. És jobban jársz ha jó útra térsz Te is.
Szia. Most olvastam elõször a kérdésed és nagyon különös, de már volt ilyenre példa, a múltkor volt a Fókuszban, vagy az Aktívban már nem tudom pontosan, hogy egy ember póknak érezte magát... õ pszihológushoz is ment, de nem segített neki, aztán elvitték valami "szellemdokihoz", aki azt tippelte, hogy õ valamikor elõzõ életében pók volt, de õ sem tudott pontos választ mondani...Szerimtem is sok a raszista és a szûk látókörü ember, de ez más téma...Kedves Tonhal ember kívánom, hogy megtaláld önmagad :) Minden jót :)
A kérdező hozzászólása: Senki sem vett komolyan csak 1-2... Elkezdtem gyûjteni egy külföldi útra, ahol végre az enyéimmel lehetek! Sajnálatos, hogy ilyen vicces más problémája + a humor kategóriába berakják a szerkesztõk... Úgy látszik, ha valaki kicsit más az már elítélendõ! Nem segítséget nyújtunk neki, hanem lenézzük, kiröhögjük, leoltjuk, mert az annyira kemény.. esetleg menõ! Úgy néz ki több "emberség" van egy halban, mint az emberek nagy részében! "A legtöbb ember megjátssza magát, álarcot visel, ám a színjáték során elveszíti saját egyéniségét." Nicholas Sparks Legyen ez tanulság mindenkinek, aki lenézi azt, aki másabb mint õ, esetleg különlegesebb vagy eltérõbb, mint az átlag ember, legyen gondolkodásilag, külsõleg vagy bárhogy! "Senki sem róhatja fel nekünk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, de azt igen, ha nem vagyunk önmagunk." Hioszi Tatiosz További Szép napot! A Tonhal ember
akkor finom lehetsz olajban, füstölten *-* uu :D
Ez egyáltalán nem vicces. Simán lehet hogy identitás zavaros vagy, vagy csak az elõzõ életedben voltál tonhal ahogy a többiek is mondták. Az biztos hogy muszáj elmenned pszihológushoz. Szorítok a népedért! :)
haver voltál már pszichológusnál?
HÁt Chuck Norissnál nem hinném hogy a tonhalak fejlettebbek lesznek! XD
Ez nem vicces. Vannak olyan emberek, akik kígyónak vagy gyíknak képzelik magukat. Mindenképpen menj el pszichológushoz.
Operáltasd át magad tonhallá, ezt úgy nevezik Transzfajulás.... :)
Józsi tedd le a marihónalját!
És szereted a halrudit?
igazából ez túl érdekes lehet lehet hogy világ vége lesz és a tonhalak ellen fogunk küzdeni a életünkért de meghalunk:(! :DDDD amugy tényleg menj el pszihológushoz és kérdezd meg tõle hogy most mi van!
Sajnálom, de nem tudok komolyan venni egy Tonhal ember-t
Kedves 54. válaszoló! Elõször vegyél pár nyelvtan leckét, és utána mondd azt másra hogy idióta! Ajánlom figyelmedbe a MAGYAR HELYESÍRÁS SZABÁLYAI címû könyvet. Üdvözlettel.: Az aki hisz a Tonhalembernek.
OFF!!XDDD
Egyébként az lenne a kérdésem hogy mért pont tonhal a sok hal közül?Amúgy én sokat szoktam minden féle tárgyat rágcsálni, egyedül el lenni pár haszontalan dologal(egy ág és, mondjuk levelek), nem vagyok társasági típus avagy, egymagamba elvagyok és, simán önmagamba merülök de, nem nagyon foglalkoztat milyen állat vagyok.Akkár hogy is szerintem jól jársz ha minél elöbb találkozol egy igazi tonhalal hátha lesz valami eredménye.
Kedves Tonhal-ember! Sok sikertelen próbálkozás után, sikerült megpucolnom magam! Remélem a te életed is csodásan telik tonhalként! Üdv.: Répa-ember
Beteeegh vagy.Inkább barom, mint tonhal XD
szerintem is elõzõ életedben tonhal voltál de az is lehet hogy következõben leszel tonhal
Teljesen együtt érzek veled! Én tehén vagyok az álmaimban és csak legelek-legelek, körülöttem meg Indiaiak imádkoznak hozzám!
Én azt szoktam álmodni hogy repülök. De azért ne nézzetek madárnak.
tehát nektek tonhalembereknek az a rémálmuk hogy egyszer konzervvé változtok? xDD nálatok a konzervespolc a pokol mi?? :DD
Kedves Tonhal-ember! Teljesen együtt érzek veled én úgy érzem hogy egy répa vagyok. Már egyszer meg próbáltam pucolni magam, de kudarcot vallottam ömlött a lábamból a vér! Viszont jól haladok, a hajamat zöldre festettem, és a bõröm kezd narancssárgás színû lenni a sok testfestéktõl. Úgy érzem megtalálom hamarosan a lelki békém, és remélem hogy te is rálelsz majd! Ha sikerült megpucolnom magam, majd még írok neked!
Tudod mit? A kategória és a Qlcsszavak miatt sem hiszek neked
Öhm....Mit szívtál??Nagyon ütõset az biztos :DD Menj el horgászni és fogd ki apádat :D Már h lenne egy hal fejlettebb egy embernél??A hal hülye.Gondolkodni sem tud.Bár, néhány ember sem.Apám orvos megmutattam neki annyit reagált rá h: nem elég h szenvedek a pszihiátrián az idóták miatt, itt van mégegy és szabadon mászkál.XDDFeldobtad a napom!
Akkor alólad akár el is süllyedhet a hajó mi?
Az ilyen dolgok miatt kedvelem a magyar embereket, tehetségesek vagyunk a viccek terén!:D
együtt érzek veled én hörcsög vagyok bár errõl senki sem tud:( az utazásodhoz pedig sok sikert kívánok :D
Kedved 58# Majd meglátod h igazam volt.
hány kilósnak érzed magad? mert szivesen kifognálak! xDDD [email protected], világuralomra törõ tonhalak... XD nemtudom, hogy mit szívtál, de jöhet nekem is...
jó, és akkor a kulcsszavaknál miért van ott a : sör, bor, pálinka??
Nem õ tette, a moderátorok tették át.
A kérdező hozzászólása: NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY VICCET CSINÁLNAK A SZEMÉLYES PROBLÉMÁMBÓL!
A kérdező hozzászólása: BERAKTÁK A HUMOR-ba!!!! PEDIG EZ NEM IS VICC! PFF
A kérdező hozzászólása: Felháborító kérem szépen! Mint étel? ÉN? Lehet egyszer az evolúció során még fejlettebbek lesznek a Tonhalak mint az emberek és világuralomra törhetünk tán egyszer! Akkor majd lesz ne mulass!;) Meglátjátok majd ki lesz kinek az asztalán enni valóként!
A valódi éned könnyen kiderítheted, ha elég befogadó, türelmes vagy és könnyen el tudsz lazulni teljesen egyedül, teljesen csendben. De általában sok gyakorlás kell hozzá. Amúgy nagyon szeretem a tonhal salátát, ráadásul többek között omega mittomén milyen zsírsavai miatt is egészséges. Tehát hasznos volnál az emberiségnek, mint táplálék.
A kérdező hozzászólása: Egyszer talán felszabadul a lelkem és végre a haltestvéreimmel úszkálhatok majd szabadon! Viszont elhatároztam, hogy a tonhal mintáját magamra tetováltatom a testemre így talán lehet magamra találok emberként is!
Teljesen megértelek. Én egy kígyó vagyok. Csak senki nem hisz nekem. Pedig gyakran álmodom arról, hogy eszem a zsákmányt kiakasztott állkapoccsal. Gyerekként megpróbáltam egészben lenyelni a tojást, de kikaptam érte.
Szegénykém :( gyerekkorodban terrorizált egy halász?
Egyébként miért pont tonhal? Úgy értem mi a különbség aközött, hogy pisztrángnak, vagy pontynak, harcsának éreznéd magad?
Láttad a Segítség, hal lettem! címû rajzfilmet?
... :D
A kérdező hozzászólása: Nem értem miért bántasz? Fogadok természet ellenes vagy!
A kérdező hozzászólása: 29 éves vagyok... Lehet elkéne kezdeni vmit a védelmük érdekében!
A kérdező hozzászólása: Az is érdekes, hogy hálófélelmem van! És írtózok hajoktól is :S
Szerintem vicces, hogy tonhal voltál elõzõ életedben.Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy nem csak a hindu világban van reinkarnáció...Mindenesetre biztos nem fognak a tonhalak az emberek fölé emelkedni, ráadásul (sajnos) kihaló félben vannak.
amúgy ha ez nem vicc, miért raktad a humor kategóriába? remlm kiszórakoztad magad...
menj haverkodj némoval xDD :D
menj el pszichológushoz, ezt javaslom.
Most komolyan miért csináltok elöle viccet, lehet, hogy valami komoly próbléma, lehet rossz testbe született, egy csomó ember van, aki nõvé vagy fétfivá plasztikáztatja magát, mert egyszerõen ugy érzi, hogy az a test amiben van nem az övé
Hát nem is tudom, hogy higyem-e vagy nem...Végülis is bármi lehetséges nem? Amugy az könyen lehet, hogy elõzõ életedben hal voltál és ezért van ez az egész...De amugy te kifejezetten ugy érzed, hogy tonhal vagy, nem például cápa, harcsa stb?
Gyõzõdj meg róla.. egyél tonhalat és ha bûntudatod van épp az anyukádat etted meg.. :((
Tréfarépát reggeliztél???? :)
Te nagyon beteg vagy.
A kérdező hozzászólása: TONHAL-EMBER KOLÓNIÁT KÉNE CSINÁLNUNK!
Teljesen megértelek! Én egy leopárdmintás csirkének hittem magam, de te felnyitottad a szemem mester! én is tonhal lettem xDDDDDD
keresd fel mi hamarabb a pszichológust!
Tonhal XD
ehh? XD én meg egy macska vagyok! mert mindig szét karmolok valakit és... olyan vook mint a macskám! XD
Berakták a humorba a kérdésedet??? Nem is értem, miért... :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Teljesen komolyan és vágyódom is rá.

Létezhet, hogy a testvérem szociopata?

Elég jól ismerem és korábban is gyanakodtam rá,hogy talán valami nincs rendben az agyában aztán néztem ilyen sorozat gyilkosokról szóló filmeket és akkor merült fel bennem ez.

Legjobb válasz: Második, nem csak az szociopata, aki sorozatgyilkos. Amúgy nem tudom. Szerintem gyerekkorban normális az ilyen viselkedés, hogy állatokkal való kegyetlenkedés. Az, hogy most szereti õket, pláne hogy védi, számomra nem olyan viselkedés, amit egy szociopata mutatna, persze lehet csak megjátssza. Az embereket meg sok ember nem szereti, de nem lehet minden nehéz természetû emberre rámondani, hogy szociopata.

Kedves Kerdezo, a leirtak alapjan a szociopatia egy lehetseges diagnozis, de az is lehet, hogy egyeb szemelyisegzavar illetve az impulzuskontroll zavarok koze tartozo rendellenessegek valamelyike magyarazza a testvered viselkedeset. Harmadik valaszolo: egyaltalan nem normalis gyermekkorban az allatok bantalmazasa vagy megolese. A felnottkori szociopatia diagnosztizalasa soran az allatok kinzasa, megolese egyike diagnosztikai kriteriumoknak. Ha van meg kerdes irj, Pszichologus vagyok, Udv
Második, nem csak az szociopata, aki sorozatgyilkos. Amúgy nem tudom. Szerintem gyerekkorban normális az ilyen viselkedés, hogy állatokkal való kegyetlenkedés. Az, hogy most szereti õket, pláne hogy védi, számomra nem olyan viselkedés, amit egy szociopata mutatna, persze lehet csak megjátssza. Az embereket meg sok ember nem szereti, de nem lehet minden nehéz természetû emberre rámondani, hogy szociopata.
Kedves kérdezõ! Egyáltalán nincsen annyi idõm, hogy ezt a sok felesleges maszlagot elolvassam. Talán fuss neki még egyszer, rövidebbre fogva.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy nem sorozatgyilkos!:D Le is van írva a link alatt, hogy nem sorozatgyilkos az akire ez ráillik csak hajlamos rá.
A kérdező hozzászólása: "Kedves kérdezõ! Egyáltalán nincsen annyi idõm, hogy ezt a sok felesleges maszlagot elolvassam. Talán fuss neki még egyszer, rövidebbre fogva." Kedves válaszíró! Egyáltalán nincs annyi idõm, hogy ilyen ostoba, retardál embereknek tegyek szívességet.Talán fogd be a pofád és ha nincs kedved olvasni ne válaszolgass a kérdésekre.Köszi!
Ezek a jellemzõk nagyon sok emberre ráillenek ám, mégse sorozatgyilkosok:) Dúlnak benne a hormonok, majd lenyugszik.
Én nem értek túlságosan hozzá, de szerintem lehetséges, hogyha nem is szociopata, de valamilyen személyiségzavarban szenved. Ennyi alapján sajnos még nem lehet megállapítani. Tudom, hogy nehéz de talán mégis pszichológushoz kéne fordulni.
Lehet hogy csak szeretetre vágyik vagy törõdésre. nem tudom milyen sikeres a bátyád az életben, vagy a nõknél elõfordulhat hogy sok sikertelenség érte eddigi életében emiatt gyûlhet a harag és a feszültség és ez már lehet gond akárki akármit mond .Ha pl nincs barátnõje vedd rá a csajozásra vagy mozdítsd ki a megszokott környezetébõl támogasd õt .
Ha érdekel a téma, lehet olvasni pl. Hare professzor mûveit, van ami ingyen is letölthetõ, de mivel nagyon közelálló hozzátartozó vagy, ezért egy bizonyos ponton csak akkor tudsz továbblépni, ha kívülálló szakértõ is segít -- épp azért, mert kívülálló.,
ezt így szinte lehetetlen eldönteni
A leírtak rám is igazak. Gondolhatod, mennyire üresnek érzem magam és unatkozom, ha már leállok segítõ választ írni... Nem hiszem, hogy rá tudnád venni, hogy pszichológushoz forduljon, de talán hasznos lenne, ha megpróbálnál vele beszélgetni. Véleményem szerint, ha szociopátiáról van szó, abban az esetben amúgy sem számíthatsz nagy változásra - szakemberekkel sem. Amíg nem tesz "durvább" dolgokat, addig összességében nincs gond. Ítélkezés nélkül próbálj vele beszélgetni a jövõjérõl, hogy hogyan képzeli el az életét, mi érdekli stb. Amennyiben vannak céljai (tehát van vesztenivalója), akkor rá kell ébreszteni, hogy ha nem szeretné ezeket elveszíteni, akkor meg kell próbálnia ésszel csinálni a dolgokat, különben börtönbe kerül. Ott pedig lényegében semmilyen játszmát nem tud folytatni, még egyhangúbb és unalmasabb, mint a kinti élet. "Meg sokat mondogatja mostanában, hogy ha valakivel verekedne az utcán és vesztésre állna és lenne nála fegyver, kés vagy valami simán megölné a másikat. " Sosem kérdezted még meg tõle, hogy MIÉRT? Lényegében ölni akar (ha igen, pontosan miért)? Vagy csak dühös? Esetleg azt várja, hogy felhatalmazást kapjon arra (azáltal, hogy valaki beleköt és verekedést kezdeményez vele), hogy kiélhesse az agresszióját?

Létezhet hogy a szénsavas üdítõtõl csuklok?

1 éve nem ittam szénsavas üdítõt, most vendégségbe ittam, és a harmadik korty után rámjött a csuklás. Barátnõm is ugyan így járt mellettem egyszerre csuklottunk.

Legjobb válasz: Igen, lehet attól.

Igen, lehet attól.

Létezhet, hogy a barátom tényleg kétszer ment el egymás után?

Azt mondta 2x ment el, de én eddig nem is hallottam ilyenr?l. Csak azért mondta, hogy örüljek vagy tényleg lehetséges?

Legjobb válasz: ja

ja
Igen létezik!
Szerintem kamuzott, a pasik nem képesek rá :)
Hát attól függ. Én 1más után 3x elmentem, úgy, hogy amint megtörtént egybõl kezdtem az újat.
hat nm epp egymas utan..modnjuk egyszer elmesz 5 perc alatt..masodiker mar megkel kuzdeni modnjuk 20 perc...nekem volt 3..sot 4 edik is kicsi szunettel
Persze, hogy lehet.
20.35 ne irj mások nevében, hisz te egy nagyon gyenge pasi vagy és evvel a hatalmas teljesitményeddel ne dicsekedj.

Létezhet hogy a 3 éves fiam idegbeteg?

sokszor el?fordul hogy ideges lesz néha ok nélkül,kiabál hangosan velünk lehetséges hogy beteg?

Legjobb válasz: hát abban az esetben aggódnék, ha állandó veszekedésben nevelkedik. ha errõl nincs szó, akkor csak ilyen korszakban van.

hát abban az esetben aggódnék, ha állandó veszekedésben nevelkedik. ha errõl nincs szó, akkor csak ilyen korszakban van.
Rengeteg oka lehet a dühre, amit a felnõttek észre sem vesznek, õ meg nem tudja vagy nem akarja elmondani. Egyre jobban érzi, hogy a nagyokhoz képest õ milyen gyenge, ügyetlen, tudatlan és ez szörnyen frusztráló. Ezen kívül egyszerre vágyik vissza a kisbabakorba, amikor minden olyan jó volt és szeretne nagy gyerek is lenni. Ez így ugye nem megy: dühös. Legyetek türelemmel, el fog múlni.
Dackorszak, hiszti ezzekrõl már biztos hallotál ha rosszul kezelitek az ilyen hisztiket annál hangosabb lesz. Ilyenkor nem szabad rá figyelni, ha rosszalkodik erõszakos egyszer rá szólni, ha nem fejezi be berakod a szobájába egy sarokba ott hisztize ki magát, ha kijön egy szó nélkül viszarakni.
Ha ezeket a tüneteket vesszük alapul, majd minden 3 éves idegbeteg lenne...semmi extra, ne törõdj vele.Kinövi.
A három évesek többsége ilyen:) nem idegbeteg a fiad..:)
ha gondolod vidd el egy gyerek-pszichológushoz. De szerintem nem kell aggódjál:) egy idegbeteg gyerek nem ilyen:D
Ha lilul is , szó nélkül hideg zuhany. Kicsit durva, de használ. A korrekciós képessége fejlõdésében lemarad valamiért.
hideg zuhany? akkor inkább üsd meg, az nem olyan gáz

Létezhet hogy a 6 hós babám azért nyugtalan éjjel mert éhes?

4,5 hós koráig átaludta az éjszakát, azóta viszont nyugtalanul alszik!Álmában nyöszörög, és csak az hat ha felveszem és járkálok vele egy picit.El?ször azt hittem a hasa, de nem hatnak a homeós szerek rá, aztán azt hittem a foga, de hiába adok bármit, semmi nem hat.Ma kérdezte meg az egyik ismer?söm hogy nem éhes e. 1 körül nyöszörög el?ször, és óránként reggelig! :-((((

Legjobb válasz: anyatejes?hozzátáplálod már?sok mindent nem írtál meg!

anyatejes?hozzátáplálod már?sok mindent nem írtál meg!
A kérdező hozzászólása: JA! Nap közben pedig nagyon sokat alszik!!! :-))) Két evés között (3 óra) szinte mindig átalussza, de így van ez születésétõl!!!
ha tápszeres BIZTOS, hogy nem z éhség miatt ébred.(elsõ vagyok)lehet elkezdõdtek jönni a fogak...ilyenkor más duzzadhat és az éjjel fáj.
az enyem ugyan ezt csinalja csak nalunk ehes a baba, es ha adok neki megnyugszik.ja es 1 eves es szuletese ota ilyen, 2* kel meg mindig ejszakankent, hat ez van mit tegyunk!
lehet szomjas is nem csak ehes
Én egy kicsit csökkenteném a nappali alvások számát... 7 hónapos a kisfiam, õ is nyöszörög álmában, sõt, volt 2 éjjel hogy fel is kelt. Azt mondják sok újat tanul, és éjjel így "gyakorol" Hát nemtudom. :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom sajnos napközben megemelni az adagját mert kihányja, már próbáltam. Este pedig nem piszkálom, de muszály odamenni hozzá, mert ha nem megyek, akkor a nyöszörgésbõl sírás lesz. Csendben odasompolygok az ágyához, beadom a cumit, testhelyzetet váltatok vele, adok neki inni, de semmi nem jó csak ha felveszem és járkálok vele egy picit!!
Nálunk a kisfiam hat hetes korától átaludta az éjszakát és 3, 5 hónapos korától ismét felébredt éjszakánként 1-szer és enni kért. És ez így ment 4, 5 hónapos koráig. Ha csukva van a szeme és látod, hogy nincs teljesen ébren, akkor takargasd be, ne kapcsolj villanyt a szobájában, segíts neki testhelyzetet változtatni, ha úgysem nyugszik meg, én megetetném. Most 5 hónapos egyébként a kisfiam, és reggel-este kap csak tápszert, délelõtt csak gyümölcs, délben fõzelék + 120 ml anyatej, vagy tápszer, délután fél adag tejpép, vagy rizspép + 120 ml anyatej, vagy tápszer. Nálunk ez bevált, több a tápanyag, jobban alszik.
Az éjjeli ébredés, etetés nem olyan katasztrófa, mégis olyan sok anyuka kétségbeesik tõle, mintha a kicsi gyereknek kötelezõen át kellene aludnia az éjszakát, mint a felnõtteknek. Ha éjjel megébred, adjál neki enni, és meglátod, hogy tovább nyöszörög-e. Ilyen egyszerû, és így megtudod, hogy az éhség ébreszti-e fel.
Csak nyöszörög, vagy fel is ébred? Ha nincs ébren, nem érdemes piszkálni, mert csak felébreszted. Egyébként lehet, hogy éhes, próbálj neki napközben kicsit többet adni enni. Adsz neki enni 1 órakor? Ha nem, akkor lehet, hogy az éhség ébreszti fel újra és újra (bár szerintem vissza sem aludna, amíg meg nem etetted). Lehet még fejlõdési ugrás, vagy az, hogy napközben nem aludt eleget, ezért rosszabbul alszik. Ha nincs felderíthetõ oka, lehet, hogy csak kezd nála megszokássá alakulni az éjszakai ébredés. Nálunk volt 1-2 ilyen éjszaka, ekkor napközben jobb is volt az étvágya, és emelni kellett az adagját (tápszeres). Utána abbamaradt.
A kérdező hozzászólása: Ó tényleg bocsáss meg!!! Tápszeres sajnos 1, 5 hós kora óta, pedig mindent megtettem!!! :-(((( A hozzátáplálásra azért nem gyanakszom mert még csak 2 hete eszik ezt azt, a nyûgösség jóval elõbb kezdõdött!!
Hûha, ez nagyon sok alvás egy 6 hónaposnak. Az enyém 4, 5 hós, és egyre többet van ébren, már több mint 2 órát egyhuzamban. 4 óránként eszik. Nem én erõltetem sem az evést, sem az ébrenlétet, amint álmosnak látom, már viszem is az ágyába, de ha letelik a 2 óra, akkor is berakom, hogy legyen ideje ráhangolódni az alvásra. Mikor szokott játszani, felfedezni a világot? Vigyázz, nehogy felcserélje a nappalt az éjszakával! Éjjel aludni kell, nappal játszani. Ha fel is kel néha éjszakánként ENNI, akkor is ez az alapelv.

Létezhet, hogy a dunhill cigi női?

Eddig mindig csak szofit, vagy viceroyt vettem, gondoltam szívok egyszer egy min?ségibb dunhillt, de nem hittem volna, hogy ilyen hosszú, és ilyen vékony.

Legjobb válasz: baromság. hasonlítsd össze egy slim cigivel.

baromság. hasonlítsd össze egy slim cigivel.
valószínûleg fehér dunhillt vettél nem? az a nõi dunhill. én ugyan lány vagyok, de fél évig fekete dunhillt szívtam, aztán átálltam djarum blackre.

Létezhet hogy a szülés közbeni kiabálástól hangszálam sérüljön?

1 hónapja szültem és azt vettem észre hogy szülés óta tartósan rekedt vagyok, és néha elharapom a szavak végét, nagyon zavar.

Legjobb válasz: Hûha. Inkább ordítás volt :D Lándzsás útifû szirup. Az jó lesz rá.

Hûha. Inkább ordítás volt :D Lándzsás útifû szirup. Az jó lesz rá.
???? Miért kapnál antibiotikumot? Megfáztál? Menj orvoshoz. Énekesek mézet, citromot szoktak használni-kipróbálhatod.
Hangszálra egyértelmuen kalcium pezsgotabletta, legalábbis nekem mindíg azt írt a doktorno mikor rekedt voltam. Vitamin nem hiszem hogy ártana de kérdezd meg a gyogyszerészt biztos tud tanácsot adni.
Annyira kiabáltál, hogy begyulladt volna a torkod? Ahhoz nagyon hangosan kell kiabálni, vagy nem amiatt van. Jobb ha orvos látja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!