Találatok a következő kifejezésre: Létezeik, hogy Belara (72 db)

Olyan létezik, hogy 2 hónapig dumáltunk, nem voltam szerelmes belé.2 hónapja nem beszélünk, de most kezdek érezni iránta valamit, pedig nem tartjuk a kapcsoalatot?

Legjobb válasz: ÕÕÕõõõõ vigyázz,nehogy összekeverd...lehet,hogy csak hiányzik õ,vagy a társasága..az még nem szerelem DEEE nagy valószínûséggel az... :) igen,létezik...

ÕÕÕõõõõ vigyázz, nehogy összekeverd...lehet, hogy csak hiányzik õ, vagy a társasága..az még nem szerelem DEEE nagy valószínûséggel az... :) igen, létezik...
Ha màr egyszer tudtok beszélni isneritek egymàst menj oda hozzà és kezdeményezz és megtudod h szerelmes vagy belé vagy nem ... :)

Létezik olyan hogy a kiidegelt fog 2 év múlva amikor kiesik belõle a tömés akkor érzékeny létezik hogy vissza nõ az ideg benne?

Legjobb válasz: van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.

van olyan hogy erzekeny lesz, na nem azert mert az ideg no vissza, hanem mert a gyokere gyullad be. Olyankor altalaban rezekalni szoktak (resectio), szajsebeszet, eltavolitjak a gyokeret.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy csak nem jól idegelték ki anno?
Nem valószínû, nekem is alatta volt gyulladás, meg ketté is tört a fog, éreztem mindent pedig nem volt benne ideg, sajna ki is húzták.

Átestem egy Hsg-n, most épp a peteérési időszakom van! Mindent bele is adunk! Létezik hogy ha pár napja megfogant a baba akkor a beágyazódás miatt most fáj a hasam? Mintha megakarna jönni! Vagy mért fájhat a hasam?

Legjobb válasz: létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)

létezik persze..én annak idején azt hittem biztosan meg fog jönni, mert pont olyan volt, úgy fájt a pocakom. sõt, ha pici pecsételõ vérzésed lesz, ne ijedj meg, mert az azt jelenti, hogy ágyazódik be a petesejt.. Illetve, ha érzékeny a melled, vagy sokszor kell pisilned, azok is árulkodó jelek. Drukkolok Nektek! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást és a választ:) !

Létezik, hogy 3 különböző teszt (halvány pozi) hamis pozitívat mutatna? Van itt olyan, akinek kijött a csík időn belül vagy időn túl halványan és mégsem volt terhes?

Az enyém,nem időn túl jött ki,legfeljebb ahogyan kiszáradt jobban látható a 2.csík. Gabriel,X-epil és intimed tesztek voltak.

Legjobb válasz: Sajnos igen, velem ez megtörtént. :(( 3 különbözõ teszt volt. Az elsõ kettõ idõn túli halvány pozi volt, de az utóbbin azon pedig idõn belül jött ki! Nem csak én láttam, más is, és itt is mindenki látta képen is! Ennek ellenére NEM VOLTAM TERHES! És azóta sincs babám! :(((

Sajnos igen, velem ez megtörtént. :(( 3 különbözõ teszt volt. Az elsõ kettõ idõn túli halvány pozi volt, de az utóbbin azon pedig idõn belül jött ki! Nem csak én láttam, más is, és itt is mindenki látta képen is! Ennek ellenére NEM VOLTAM TERHES! És azóta sincs babám! :(((
A kérdező hozzászólása: és hányadik napon teszteltél? nekem eddig még sosem mutatott hamisat, amikor negatív lett meg is jött mindig. ez az elsõ eset, hogy halvány pozikat mutat 3 féle is.
Nem tudom hogy pontosan mikor volt ez, de biztos hogy a mensi idejében történt ez, és úgy emlékszem, hogy csak pecsételés volt a mensim helyett ami görcs nélküli volt, tehát egyszerû pecsételgetés volt az egész. És én azért is bíztam benne, mert 3 fajta teszt is kimutatta és elõtte nekem mindig negatívak voltak a tesztjeim, tehát ezért reménykedtem, hogy mivel elértem ezt, hogy halvány pozik voltak, akkor az nem lehet véletlen és tényleg van jelentõsége, de tévedtem!! :((
A kérdező hozzászólása: köszi. Nekem eddig csak akkor volt 2 csíkos mikor a lányomat vártam.nem tudom most mi lesz.
Remélem, hogy te nem jársz úgy mint én. De szerintem te biztos terhes vagy, ritka az, aki ilyen szerencsétlenül jár, mint ahogy én jártam. :(
Szerintem azért 3 teszt már nem hazudik.De ha bizonytalan vagy csinálj még egyet.
Hááát, én arra tippelnék, hogy baba lesz :) mikor terhes lettem, vagy 15 tesztet csináltam, mert már nemvárt elõtt 4-5 nappal el kezdtem tesztelgetni, és olyanok voltak ebben a 4 napban, hogy ha akarom látom, ha nem, akkor nem. Most 9 hós :) most össze-vissza jön még meg, és egyik hónapban paráztunk, hogy mi van, a maradék egy tesztet ellõttem. Forgathattam ahogy akartam, semmi nem volt rajta, nem is vagyok terhes.
igen
Élõ példa lennék erre. :D De nem undorodom, csupán ki nem álhatom. :)
mással is megesik.
A kérdező hozzászólása: jah és azt még nem mondtam hogy akkor helyesnek tartotta most meg nagyon rondának
nem. Szerintem a lány azért mondja, hogy ne kérdezõsködjenek tõle, meg ne sajnálják, hagyják békén stb.
Ha valaki tetszett, akkor az akkori ízlésvilágának megfelelt. Tehát az AKKOR volt, most meg MOST van. Ebbõl fakadóan változhat az érzés, de az ellenkezõjét nem sokszor szokták érezni, mivel az csupán a jellemtelen "most ez, holnap az" emberek szokták ilyen szélsõségesen kezelni a "múltbéli embereket, eseményeket". Itt a hiba a lányban van, mert létezni létezik, de nem normális, nem egészséges dolog ez. (természetesen vannak kivételek, de ilyen tényezõt nem soroltál fel, tehát az általánosításomba úgy fér bele a dolog, ha a csajra mutogatok! :DD)
6 éve én is nagyon beleszerettem egy srácba, de most akkor sem kellene, ha õ lenne az egyetlen férfi a földön. Akkoriban nagyon jóban voltunk, aztán jött az egyetem és teljesen kifordult önmagából. Megváltozott és az az érdekes, hogy most már külsõre sem jön be. Szerintem a szépség relatív, ha valakit szeretünk szépnek találjuk, de ha elmúlik a szerelem, rájövünk, hogy "hoppá, azért annyira mégsem jóképû"... 22/L
vagy nem is volt igazából szerelmes
Igen! Ha te beleszeretsz egy csajba és valami olyat tesz/mond/kiderül valami róla akkor te is undorodhatsz tõle nem? Jó nem ara gondolok, h mondjuk, festeti magát vagy mit tudom én hanem mondjuk rajtad kívül van még 3 fiúja. (nem arra célzok h te ezt csinálnád ez egy pl.) szóval elõfordulhat a lányok bonyolultak… de a fiúk tökfej! ;) Nem kel ezen megsértõdni köztudottan tény! :D

Létezik, hogy van olyan szülő, aki nem gondol bele, hogy mekkora nyomást gyakorol a gyerekére, ha egész álló nap a tanulást nyomatja?

Legjobb válasz: Ha a gyerek hajlamos ellinkelni a dolgokat,akkor muszáj szigorúnak lenni,de nem minden áron.Egy szülõt nem lehet azért hibáztatni,mert nem akarja,hogy a gyerekébõl utcaseprõ vagy csöves legyen,de sokan már inkább átesnek a ló túloldalára.Volt osztálytársam anyukája ilyen volt.Fõiskolán tanított és elvárta a lányától ugyanezt a színvonalat,de elég durva módszerekkel.Azóta a lány 25,és évek óta nem beszélt az anyjával,még a városból is elköltözött.Ez azért intõ példa.

Ha a gyerek hajlamos ellinkelni a dolgokat, akkor muszáj szigorúnak lenni, de nem minden áron.Egy szülõt nem lehet azért hibáztatni, mert nem akarja, hogy a gyerekébõl utcaseprõ vagy csöves legyen, de sokan már inkább átesnek a ló túloldalára.Volt osztálytársam anyukája ilyen volt.Fõiskolán tanított és elvárta a lányától ugyanezt a színvonalat, de elég durva módszerekkel.Azóta a lány 25, és évek óta nem beszélt az anyjával, még a városból is elköltözött.Ez azért intõ példa.
Szerintem a te anyád a saját problémáit akarja így elnyomni, hogy rajtad éli ki magát. Legalábbis az enyémbõl kiindulva és hát írod is, hogy a házassága rossz. Komolyan pszichológussal kéne édesanyádnak beszélgetni, hogy végre felszínre jusson: mi a valódi parája? Mert persze minden szülõ jót akar a gyerekének, de ez már nem az a kategória. És mit gondol, ha bejutsz egy adott egyetemre/fõiskolára, azután már sínen az életed? Még ha elvégzed is, manapság mennyi diplomás munkanélküli van? Kénytelenek alább adni és gyárba elmenni, ha nem akarnak éhenhalni... Õ meg majd végigidegeskedi ezt az idõszakot?
Vekerdy Tamás híres gyermekpszichológus szerint az iskolán kívül tilos zaklatni a gyermeket a tanulással, sõt a korrepetálás lazítja a jellemet... és a szülõ a lehetõ legrosszabb korrepetítor... fõleg akkor ha még tanár is...
Igen van, az ilyen családokban van az hogy felnõtt korára a gyerek nem sûrûn látogatja a szüleit, és direkt az ellenkezõjét fogja csinálni amit mondanak.
Párommal ezt csinálták a szülei. Ha épp nem tanult, folyton utalásokat tettek neki, h milyen lusta. A 4-es az nem volt jó jegy, csak az 5-ös! Ha 5-ösnél rosszabbat vitt haza, lelkileg terrorizálták, h semmi sem lesz belõled stb... Én megértem, h a szülõ a legjobbat akarja a gyermekének, de azért a gyerek hadd éljen az iskola mellett! Ha csak a tanulás teszi ki egy fiatal életét, akkor egy csomó mindenbõl kimarad! Ezzel a szülei azt érték el, h most párom 25 évesen is folytonos megfelelési kényszerben van, nagyon maximalista magával szemben és ha vmi nem úgy sikerül ahogy elképzelte, rögtön olyan depresszióba esik, amibõl nagyon nehéz kirángatni. Pl. amikor nem sikerült neki elsõre a nyelvvizsgája, rögtön depi és egyfolytában azt mondogatta, h õ mekkora egy béna, [email protected] alak h nem sikerült neki, sosem fog tudni angolul felsõfokon beszélni, biztos vmit rosszul csinál...szegénykém nem csinálja rosszul, hiszen szorgalmasan tanul, csak nincs olyan jó nyelvérzéke. Egyszerûen nem érti meg, h nem tud minden területen a legjobb lenni. A szülõk persze azt képzelik magukról, h milyen jó szülõk voltak.
1. Lehet, hogy neki ugyanígy nyomták a tanulást gyerekkorában, s szerinte ez a normális, ha egy szülõ így áll hozzá. 2. Már kiütközött az õ hozzáállása rajtad: "tudom, hogy mennyit számítanak a jó jegyek" - nem, a jó jegyek semennyit sem számítanak, pillanatnyi felkészültséget és jelenlétet tükröznek. A tudás, ami számít. 3. Mit kezdhetnél a helyzettel? Próbáltál már az agyára menni, hogy "figyi, anyu, nagyon izgulok a holnapi doga/felelés miatt, felmondhatnám neked?" És elkezded mondani a magyart, aztán kéred, hogy akkor már a törit is hallgassa meg, és így tovább. Keresd meg te õt azzal, hogy neked is fontos, hogy megtanuld. Aztán írd meg 2 hét múlva, mi a helyzet :D Ha azt látja rajtad, hogy te magadtól mész oda, s nem neki kell unszolnia, vagy a faarcodtól megrémülnie, mikor a tanulás kerül szóba, szerintem megnyugszik. Persze ehhez az is kell, hogy amikor felmondod neki (vagy leellenõrizteted vele) a leckét, akkor tudd is :D
A kérdező hozzászólása: Pszichológusról hallani sem akar.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egész biztosan azt is végigidegeskedné, sõt. Nõvérem bajain is mindig parázik, aki már régen elköltözött, amióta megszületett az unokája, lett egy újabb "ok" az idegeskedésre. Mintha csak azt keresné, hogy min egye magát...
A kérdező hozzászólása: Meglepõ a hasonlóság kedves 2., az én anyám is tanárnõ.
A kérdező hozzászólása: Nálunk ez az egész már kóros. Anyám minden percet megragad, hogy emlékeztessen rá, hogy milyen fontosak a jó jegyek, hogy milyen közel van az egyetemi felvételi, és hogy komolyan veszem-e a jövõmet. Egész nap ezen lovagol, hogy õ mennyire félt engem, hiába nyugtatom, hogy én törekszem. (A jegyeimmel semmi gond sics, ezt megjegyzem.) Ha feszült, frusztrált mindig rám keni, hogy a jövõm miatt stresszel, mert nem tudja mi lesz velem. Legújabban nem tud aludni, aminek megint csak én vagyok az oka, ezért ma elment altatót feliratni. Próbálok magabiztosnak tûnni, de legbelül borzasztóan félek, és ezt anyám váltja ki belõlem. Sokszor elsírom magam, mert rettegek, hogy mi lesz, ha netalán tényleg nem sikerül a felvételim, akkor miattam fogja begyógyszerezni magát? Mért kell ebbõl tragédiát csinálni? Én is szeretnék egyetemre járni, tudom, hogy mennyit számítanak a jó jegyek, épp elég nyomás van rajtam anyám hisztije nélkül is, nem kell az állandó cirkusz, de õ ezt nem érti meg, próbáltam már vele beszélni többször is, azt hajtogatja mindig, hogy az a szülõ a hülye, aki nem idegeskedik. Már nem tudom, hogy mit csináljak. A hasam állandóan fáj, nem ritka, hogy hasmenésem van. Apám ettõl az egésztõl elzárkózik, nagyon rossz a házasságuk anyámmal, alig beszélnek, szóval õt nem kérhetem meg, hogy csináljon valamit anyámmal, mert úgysem akarna.
én elmennék a közös családorvoshoz, és elmondanám, hogy nekem mik a panaszaim, de elmondanám azt is, hogy szerintem anyám nem 100-as. Hátha a doki segít rajta, ha anyád megint megy hozzá.

Az elmúlt 1 hónapban a Halogén GU10-es izzók esetében, a 10-ből 8 jóégett, de vitte magával a biztosítékot is. Létezik, hogy a 10 izzóból mind a 10 - 1 hónapon belül kiéghet?

2008 nyarán teljes mértékben kicseréltük a szobában a teljes villanyvezetékrendszert, a konnektorokat, és a teljes világítást. A szoba két falára feltettünk az egyik oldalra 2 db 4 GU10 foglalatos, a másik oldalra 1db 4 GU10 foglalatos lámpát, valamint a plafonra egy hagyományos 4 foglalatos lámpát (Hozzáteszem ez alig van használva). Az elmúlt 3 évben nem volt semmi gond, de november közepe óta a 3 fali GU10-es lámpából amiben összesen volt 10db GU-10 lámpatest, hetente 2-3 kiég belőle, de minden alkalommmal kicsapja a biztosítékot úgy, hogy az egész lakásban elmegy az áram és lehet cserélni a porcelán biztosítékot is. Tegnap megint kiégett 1, de akkor nem csapta le a biztosítékot, ellenben a villanykapcsolnál akkora szikrát vetett, hogy bevilágította az egész szobát. Ma megint kipusztult egy, ma szikrát ugyan nem vetett, de kivitte a biztosítékot megint. Ez megszokott dolog, hogy felkapcsoláskor égnek ki az ilyen típusú izzók? Vajon miért viszi magával mind a biztosítékot, mind villanyóra kapcsolóját is? Miért van, hogy eddig semmi gond nem volt, de mostanában naponta pusztulnak ki? Talán áramingadozás lenne, és több feszültséget adna le az ELMŰ, amit már ezek nem bírnak el? Ha veszek LED-es GU10-es izzót, azokat is ki fogja vinni? Tapasztalt már valaki ilyet?

Legjobb válasz: Nálam is hasonló volt a helyzet. (Bp.) Volt aki azt mondta, hogy "földelési hiba", de volt aki túlfeszültségre tippelt. Nálam is ha kiégett egy égõ, nem csak, hogy hatalmasat durrant és leverte a biztosítékot, de többször elõfordult, hogy az üveg is szétdurrant és a fejünkre hullott!!! Tízesével veszem az égõket, és nem számít, hogy hagyományos-e, vagy halogén...

Nálam is hasonló volt a helyzet. (Bp.) Volt aki azt mondta, hogy "földelési hiba", de volt aki túlfeszültségre tippelt. Nálam is ha kiégett egy égõ, nem csak, hogy hatalmasat durrant és leverte a biztosítékot, de többször elõfordult, hogy az üveg is szétdurrant és a fejünkre hullott!!! Tízesével veszem az égõket, és nem számít, hogy hagyományos-e, vagy halogén...
Túlfesz. "Földelési hiba" nem lehet, az nem így néz ki. Több fázis esetén nulla-szakadás csinál még ilyet (túlfesz -> 230 helyett ~400V közeli fesz), de az olyan, mint a nõ a válóper után (visz mindent: TV, videó, DVD... ami be van dugva) És igen, normális, hogy bekapcsoláskor "durran el" az izzó, mivel ilyenkor az izzószál hideg, az ellenállása nagyságrendekkel kisebb, mint melegen, így elég nagy áramok szaladgálnak rajta pár pillanatig, ami épp elég, hogy az izzószál gyengébb részét egyszerûen elpárologtassa, majd a burán belül ívet húzzon. A biztit ez a túláram (meg a többi bekapcsolt fogyasztó összeadódó áramfelvétele) viszi le. A led-es cuccokban kicsit (nem sokkal) több a tartalék, fogyasztásuk töredéke a halogéneknek, de az extra túlfeszt azok sem szeretik (ráadásul a fényüket is "szokni" kell, nagyon más, mint egy izzó.
Ha 230 V-os az izzó akkor tényleg talányos hogy ilyen sûrûn kiég, mindenképp pillanatnyi túlfeszültségre gyanakszom, esetleg kontakthibára mert a halogén izzók érzékenyek a feszültségingadozásra és elfáradt kontaktnál ez jellemzõ lehet. Ha kisfeszültségû(trafós)akkor valószínüleg a trafó fáradt el azért égnek ki oly sûrûn. Az pedig hogy leveri a biztosítékot természetes az nem fura eset.
00:15 vagyok. A további érdekessége a dolognak, hogy teljesen rapszódikus, hogy meddig bírják az égõk, fajtáktól függetlenül. Ami még érdekesebb, hogy a pincében, 10-15 éves villanykörték vannak és az istennek sem égnek ki, pedig lejárunk oda naponta többször is.
Néhány ehhez hasonló sztorit már hallottam. Hátha az egyikrõl magadra ismersz: - Már nagyon régen történt egy barátomék panellakásában, hogy az elõszobában a nulla vezeték helyére a szerelõk sikeresen fázist kötöttek és a lámpákon a vonali feszültség jelent meg. Meglepõ módon a régi izzók akár 2-3 hétig is bírták náluk a strapát és szép fényesen égtek :) - Másik barátomnál pont az ellenkezõ volt: folyton pislogott a lámpa és idõnként úgy leesett a feszültség, hogy a TV standby-ba ment. Szóltak az ELMÜ-nek és kiderült, hogy a közeli trafóházban volt a gond, ráadásul nem is csak náluk jelentkezett. - Ugyanennél az ismerõsnél gyakran mentek ki a spotlámpák. Annak szimplán az volt az oka, hogy gyönyörûen beburkolták fával a lámpatesteket és a lámpák nem szellõztek rendesen.
A kérdező hozzászólása: No, hát elmentem biztosítékot venni egy vilamossági boltba és ott azt mondták, hogy ez a 3 és fél év ez kb rekord volt ezektõl az izzóktól. Az, hogy lecsapja a biztosítékot pedig le van itt írva amire többen ios azt mondták hogy ezzel jár, . Most vettem 4db ledes GU-10-es lámpát, teljesen meg vagyok velük elégedve, remélem tovább fogják bírni mint 3 és fél év.

Létezik, hogy szerelmes belém, ha mostanában kicsit másképp néz, másképp viselkedik, és érdeklődik afelől, hogy ha xy azt mondaná, hogy szeret én mint válaszolnék? Lennék-e a barátnője? 15/L

sokszor provokálja magát, magára akarja vonni a figyelmemet.

Legjobb válasz: hogy szerelmes az nem biztos de tetszeni mindenképp tetszel neki.

hogy szerelmes az nem biztos de tetszeni mindenképp tetszel neki.

Szombaton uh-on 19 mm-es domináns tüszőt láttak. A doki azt mondta 72 órán belül várható tüszőrepedés. Mégis ma pozitív az ovutesztem. Létezik, hogy még nem volt ovum? Minek, kinek higyjek?

"Elöregedthet" a tüsz??

Legjobb válasz: Két dolog lehetséges. Az egyik, hogy nem tudott megrepedni a tüszõ és ezért pozitív továbbra is a teszt. Ilyen van nekem is, ezért fogok kapni tüszõrepesztõt. A másik, hogy késõbb repedt meg mint ahogy a doki gondolta, de ez nem gond, mert csak onnantól kezd el öregedni a tüszõ, hogy kiszabadult. Csak jókor kell együtt lenne!

Két dolog lehetséges. Az egyik, hogy nem tudott megrepedni a tüszõ és ezért pozitív továbbra is a teszt. Ilyen van nekem is, ezért fogok kapni tüszõrepesztõt. A másik, hogy késõbb repedt meg mint ahogy a doki gondolta, de ez nem gond, mert csak onnantól kezd el öregedni a tüszõ, hogy kiszabadult. Csak jókor kell együtt lenne!
A kérdező hozzászólása: Ja és a melleim egy napja érzékenyek. Ez lehet ovu elõtt?
Nekem ovu után szokott a mellem érzékeny lenni.
A tüszõ nem öregedhet el, de a kiszabadult petesejt igen.Tessék aktívan akciózni!Én hittem az orvosnak és mindig akkor csináltuk, amikor õ mondta.Meg is lett az eredménye.Olyan megtörténhet, h mégsincs tüszõrepedés, nem szabadul ki a petesejt, és visszafejlõdik, ilyenrõl már hallottam.A dokid nem adott tüszõrepesztõ injekciót?Mert igazán azzal a tuti..
De mi a gond? Te othon megerõsítetted a poz teszttel amit oaz orvos mondott. Poz teszt nekem 2 napig szokott lenni. Azt jelenti 24 48 órán belül bekövetkezik a tüszõ repedés. Hétfõ körül nekem is.
A kérdező hozzászólása: Az a kérdésem, hogy mivel csütörtökön volt pozitív az ovutesztem, még utána volt tüszõrepedésem és ez jóval túl volt a doki szerinti 72 órán. Ezért félek, hogy az a petesejt már nem megtermékenyíthetõ.

Létezik, hogy 16 hetesen kinyomja magát a pici? Egyik oldalon ritkán lesz egy dudorom ami utána eltûnik onnan. Én érzem is már a bzsergéseit pedig elsõ baba. Nem hiszem, hogy bél, az sosem nyomódott ki.

Legjobb válasz: Igen van ilyen. Nekem is inkabb bizsergés szerû amit érzek. Es ha fekszek es felülrõl nézem a hasam, akkor az egyik oldal magasabban van néha. Gondolom o helyezkedik.

Igen van ilyen. Nekem is inkabb bizsergés szerû amit érzek. Es ha fekszek es felülrõl nézem a hasam, akkor az egyik oldal magasabban van néha. Gondolom o helyezkedik.
Ha kifejezetten vékony testalkatú vagy, akkor már lehet látni meg érezni.
Elsõ válaszoló vagyok. 52kg vagyok, 164cm hez. Nagyon vékony
A kérdező hozzászólása: Rendes dudor lesz ott.nem vagyok nagydarab, de van egy kis feleslegem köldök tájt.
Szia! Igen, létezik! :) Elsõ babámat én 14 hetesen éreztem! :) Bizsergéssel, "telefonrezgés" szerû érzéssel (mintha ott rezgett volna a telefonom) kezdõdött. Aztán jöttek a pici dudorok, majd az egyre erõsebb rúgások! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: 165 cm és sajnos már 64 kg. Én is 50 kg voltam évekig:-)
Ilyen dudrom nekem is volt egyik nap 16 hetes vagyok én is de még mozogni nem éreztem ez is normális?
A kérdező hozzászólása: persze, hogy normális.én sem érzem mindig ne aggódj, nem sokára jó sokat fogjuk:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!