Találatok a következő kifejezésre: Lázcsillapítás terhesség Rubophen (1 db)

Lázcsillapítás terhesség alatt? Rubophen?

A témával kapcsolatos válaszok között olvasom, hogy sokan ezt ajánlják. Én nem, mégpedig azért mert paracetamolt tartalmaz!

Legjobb válasz: Teljesen egyetértek, és köszönöm, hogy reagáltál!

A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek, és köszönöm, hogy reagáltál!
Nekem gytáros, háziorvos, és nõgyógyász ajánlotta influenza alatt a Panadolt.Muszáj volt, magas volt a lázam, hûtõfûrdõ nem segített.Én hittem az orvosoknak.Akkor most rosszul tettem?
Én úgy tudom, hogy terhesen is csak a 38-38, 5 körüli hõt kell csillapítani, egyébként meg hûtõzuhany, homeopátiás szer. Egy normális immunrendszerû felnõtt embernek - akárhol dolgozik - nem valószínû, hogy 39 fokos láza legyen. Egyébként a nõk terhesen a legegészségesebbek! Ja és sok-sok C vitamin, és nem az etilénnel érlelt gyümölcsökben, hanem nagy dózisú tablettában (1000 mg). Gyors gyógyulást! Ja állítólag legjobb a magas lázra: ülõ hûtõfürdõ, láb forró vízben
Szia! Szerintem mindig csak homeopát szer! Ha az nem segít, akkor fordulhatsz a durvább szerekhez! Az utolsó felfázásomat is homeopát szerekkel és gyógynövény teával, kivonattal hoztam rendbe. Ezekkel tutira nem ártasz a születendõ csemetének! Jobbulást!
Szia! Sajnos terhesség alatt rosszabb a nõk immunrendszere, mint szokott. Ez azért van, mert így a szervezet nem akarja kilökni a babát, mint idegen szövetet (hisz 50%-ban idegen). A paracetamolt sokan ajánlják, és sok más olyan gyógyszert is, aminek a tájékoztatóján az van, hogy nem szabadna. Az aspirinrõl azt hallottam, hogy vemhes patkányoknál fejlõdési rendellenességet okozott az utódoknál. Persze terhes nõkön nem tesztelhetnek semmit, így maximum statisztikákból lehet következtetni (ezekrõl pedig gyakran bebizonyosodik, hogy megalapozatlan feltételezések).
Sziasztok! Nekem is a gyógyszertárban csak a Rupophent ajánlották, paracetamol készítményt állítólag ebben a formában lehet láz csillapításra 38 fok felett, minimális mennyiségben. Alopyrin és hasonló társait nem. Vettem én is C vitamint és nem mertem bevenni belõle csak napi 1-et, mert írja a tájékoztató, hogy a nagyobb adag C vitamin bevétele esetén erõs magzatkárosító hatása van. Mellette Elevitet szedem, abban is van C vitamin. Szal óvatosan!!!
Az Algopyrinre rávan írva hogy szoptatás és a terhesség elsõ és utolsó 3 hónapjába nem szedhetõ


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!