Találatok a következő kifejezésre: Lázcsillapítás terhesség Rubophen (1 db)

Lázcsillapítás terhesség alatt? Rubophen?

A témával kapcsolatos válaszok között olvasom, hogy sokan ezt ajánlják. Én nem, mégpedig azért mert paracetamolt tartalmaz!

Legjobb válasz: Teljesen egyetértek, és köszönöm, hogy reagáltál!

A kérdező hozzászólása: Teljesen egyetértek, és köszönöm, hogy reagáltál!
Nekem gytáros, háziorvos, és nõgyógyász ajánlotta influenza alatt a Panadolt.Muszáj volt, magas volt a lázam, hûtõfûrdõ nem segített.Én hittem az orvosoknak.Akkor most rosszul tettem?
Én úgy tudom, hogy terhesen is csak a 38-38, 5 körüli hõt kell csillapítani, egyébként meg hûtõzuhany, homeopátiás szer. Egy normális immunrendszerû felnõtt embernek - akárhol dolgozik - nem valószínû, hogy 39 fokos láza legyen. Egyébként a nõk terhesen a legegészségesebbek! Ja és sok-sok C vitamin, és nem az etilénnel érlelt gyümölcsökben, hanem nagy dózisú tablettában (1000 mg). Gyors gyógyulást! Ja állítólag legjobb a magas lázra: ülõ hûtõfürdõ, láb forró vízben
Szia! Szerintem mindig csak homeopát szer! Ha az nem segít, akkor fordulhatsz a durvább szerekhez! Az utolsó felfázásomat is homeopát szerekkel és gyógynövény teával, kivonattal hoztam rendbe. Ezekkel tutira nem ártasz a születendõ csemetének! Jobbulást!
Szia! Sajnos terhesség alatt rosszabb a nõk immunrendszere, mint szokott. Ez azért van, mert így a szervezet nem akarja kilökni a babát, mint idegen szövetet (hisz 50%-ban idegen). A paracetamolt sokan ajánlják, és sok más olyan gyógyszert is, aminek a tájékoztatóján az van, hogy nem szabadna. Az aspirinrõl azt hallottam, hogy vemhes patkányoknál fejlõdési rendellenességet okozott az utódoknál. Persze terhes nõkön nem tesztelhetnek semmit, így maximum statisztikákból lehet következtetni (ezekrõl pedig gyakran bebizonyosodik, hogy megalapozatlan feltételezések).
Sziasztok! Nekem is a gyógyszertárban csak a Rupophent ajánlották, paracetamol készítményt állítólag ebben a formában lehet láz csillapításra 38 fok felett, minimális mennyiségben. Alopyrin és hasonló társait nem. Vettem én is C vitamint és nem mertem bevenni belõle csak napi 1-et, mert írja a tájékoztató, hogy a nagyobb adag C vitamin bevétele esetén erõs magzatkárosító hatása van. Mellette Elevitet szedem, abban is van C vitamin. Szal óvatosan!!!
Az Algopyrinre rávan írva hogy szoptatás és a terhesség elsõ és utolsó 3 hónapjába nem szedhetõ

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!