Találatok a következő kifejezésre: Láttam valamit hüvelyem (5 db)

Láttam valamit a hüvelyem bemenetelénél. A szűzhártya lehetett?

Én mostanáig azt hittem, hogy az majdnem láthahatlan, de ma megnéztem magam ott lent egy tükörben, és volt vmi bent a hüvelyem bemenetelénél. Akkor az a sz?zhártya? De nem is olyan, mint egy hártya. (Hülye kommentek kiméljenek) Köszi.

Legjobb válasz: Valószínû igen! http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=17&catid=1 itt találsz pár info-t

Valószínû igen! http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=17&catid=1 itt találsz pár info-t
SZERINTEM AZ NEM A HÜVELYI BEMENTELEDNÉL VAN, MERT AKKOR MÉG A TAMPONT SE BÍRNÁD FELTENNI!:S 5-6 CM MÉLYEN VAN, ÉS AZT KÉTLEM, HOGY ODÁIG FELLÁTTÁL!
3 lehetöség van: vagy pók volt az, vagy kosz, de az is lehet hogy a fogtündér berakott éjszaka neked egy ubit.
Sajnos én már lemaradtam arról, hogy ezt megnézzem. Az enyém rég nincs meg, lányokkal meg nem kerülök olyan helyzetbe. De igen, valószínûleg a szûzhártyát láttad. Már csak abból kiindulva, mi más lehetne még benne. Szerintem olyan hússzínû, hússzerû valami lehet. DE ez csak tipp.
a szüzhártya a hüvlybe menetnél van, és nem hús szinû hanem fehéres, nem ártana elolvasni a válaszadoknak gy kézikönyvet.

Mikor nézi először az orvos, hogy rendben van-e a méhszáj? 11+3 hetes vagyok és még kézzel sose vizsgált meg. Hüvelyi uh volt, meg rákszűrés is. Akkor látta volna ha valami nincs rendben odabent?

Legjobb válasz: Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.

Hüvelyi uh-n látszik a méhszáj zártsága, nyitottsága, sõt, még a méhnyak hossza is, szóval látta volna, ha valami gond lenne, ne aggódj. Egyébként orvosa válogatja.. engem csekkoltak minden alkalommal a nyolcadik héttõl, valakinek csak a huszadik környékén nézik, esetleg késõbb.
Szia! Engem az egész terhesség alatt nem vizsgált meg csak egyszer amikor panaszom volt, vagyis jóslóim voltak a 34. héten.Azóta se nézett meg újból.Mondjuk nem is bánom hogy nem nyulkált. Orvosa válogatja. 38 hetes km.

4 éve abortuszm volt. Most kismama vagyok. De kimaradt a mensim és mentem is dokihoz, pozítivat teszteltem de a hüvelyi Uh-n nem látta hogy lenne valami! Mennyi az esélye hogy méhen kívüli terhes vagyok? NAgyon kétségbe vagyok esve.

Legjobb válasz: Az attól függ hány hetesen voltál dokinál... 4-5 hét között még nem igen látnak semmit.. nekem 5 hetesen láttak petezsákot, 6 hetesen embriócsomót, 7 hetesen vert a szíve.. Szóval attól függ hány hetesen voltál dokinál...

Az attól függ hány hetesen voltál dokinál... 4-5 hét között még nem igen látnak semmit.. nekem 5 hetesen láttak petezsákot, 6 hetesen embriócsomót, 7 hetesen vert a szíve.. Szóval attól függ hány hetesen voltál dokinál...
Mikor volt meg utoljára? Ha egybõl a kimaradt menses után mentél, akkor még semmit sem lehet látni. Ne ess kétségbe, próbálj megnyugodni. Gondolom visszahívott kontroll vizsgálatra, de ha nem, akkor 2 hét múlva menj vissza. Az se rémisszen meg, hogy ilyenkor ráírják a papírra, hogy méhen kívüli terhesség nem kizárható vagy embió biztonsággal nem azonosítható meg ilyenek. Ilyen korai szakaszban még ez a rendjén való.
A kérdező hozzászólása: 11-én kellett volna mensimnek lennie nem volt, vettem tesztet kijött a 2 csík. igaz a második halvány volt.most kedden voltam dokinál.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek nehogy méhen kivüli legyen!!! A labor kimutatta a terhességet, kedden kell mennem UH-ra
Nagyon korán voltál dokinál, ha minden rendben ráérsz a 6.-7.hét körül menni! azaz kb 2hét múlva
Nekem is volt abortuszom. Amikor a fiammal terhes lettem, nem mentem el orvoshoz túl korán, a 10. hét körül voltam, akkor már látszott.
Nem lesz semmi baj, attól mert volt egy abortuszod az még nem jelent semmit.

Pár napja tampon feltétele közben valami furcsát éreztem a hüvely bemenetemnél. Jobban megnéztem, és láttam, hogy ilyen nagy kinövések vannak. Mi lehet ez?

Nem tudom jobban leírni, a lényeg az, hogy az egyik akkora, hogy bizonyos testhelyzetekben kilóg a hüvelyemb?l. Daganatos lennék? 37 éves vagyok, több gyereket szültem, de ilyet még soha nem tapasztaltam. EGyébként teljesen fájdalmatlanok. A végbelemnél érzek furcsa fájdalmat, van egy küls? aranyerem sajnos a szülések miatt.

Legjobb válasz: menj orvoshoz. innen nem tudunk segíteni...

menj orvoshoz. innen nem tudunk segíteni...
A kérdező hozzászólása: Igazad van, menni is fogok, de azért kíváncsi vagyok, valaki tapasztalt-e hasonlót?
Mi volt végül?

Terhes lehetek? Ha a barátom miután elment letörölte a kezét és úgy nyúlt hozzám, kívül a hüvelyem bejáratához. Lehet, hogy maradt még a kezén valami? Ránéztem de nem láttam semmit.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg teljesen. Ujjtól soha senki nem lett terhes. A spermáknak szükségük van arra a lendületre amelyet csak aktus közben a pénisztõl kapnak. Sokan állítanak itt hatalmas marhaságokat errõl az ujjal való teherbeesésrõl, de nem. Ujjtól a teherbeesés kizárt, ez 100% :)

Szia! Nyugodj meg teljesen. Ujjtól soha senki nem lett terhes. A spermáknak szükségük van arra a lendületre amelyet csak aktus közben a pénisztõl kapnak. Sokan állítanak itt hatalmas marhaságokat errõl az ujjal való teherbeesésrõl, de nem. Ujjtól a teherbeesés kizárt, ez 100% :)
Mielõtt szexuális életet élsz, nem ártana felvilágosodni némileg, akkor nem tennél fel ilyen gáz kérdést.
Maradhatott a kezén és nem feltétlenül kell látnod. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene, de attól függ éppen a peteérésed közepén voltál vagy sem.
Nem lehetsz terhes! 1. letörölte a cuccot, így ha megujjazott volna se kerülhetett volna be semmi. 2. Még csak nem is ujjazott meg, és a sperma a levegõn nem sokáig életképes, befolyni pedig nehezen tudott volna, de mivel nem volt a kezén semmi (te magad láttad!) így nincs is mirõl beszélni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. (: segítettek
Nem lehetsz terhes! Ez már velem is elõfordult. De persze nem lehet ezzel játszani!
Eleve mélyre kell jutnia a spermáknak. Ha nem jut elég mélyre, kerülhet akár a hüvelyed "elejére" is, akkor se leszel terhes, mert a sperma elpusztul. Pláne nem akkor ha letörölt kézzel kívülrõl hozzád nyúl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat. máris jobb egy kicsit. nem aggódok (:
akkor meg pláne, hogy nem lehetsz terhes, olyankor nincs rá túl sok esély.
A kérdező hozzászólása: 9. nap volt
Hogy maradhatott volna a kezén, ha letörölte? Gondolkozz már egy kicsit! amúgy sem juthatott fel a hüvelyébe ha csak a bejáratnál volt a keze!
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm szépen a válaszokat. biztos ami biztos csináltam még egy tesztet. negatív lett. szóval megnyugodtam (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!