Találatok a következő kifejezésre: Látszik a éves vizsgálaton, (2 db)

Látszik a 14 éves vizsgálaton, hogy néha dohányzom?

1hétbe kb 3szálat elszivok .

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mióta, milyen "minõségû" dohányt, stb. De inkább nem, mint igen.

Attól függ, hogy mióta, milyen "minõségû" dohányt, stb. De inkább nem, mint igen.
Bár nem tudom, milyen az a 14 éves vizsgálat, de a heti 3-4 szálat tutira nem mutatják ki.
Ha a 14 éves vizsgálatba beletartozik a vizeletvizsgálat is, akkor a szervezetben lévõ cotinin szintjébõl elég határozottan megállapítható, hogy néha dohányzol. Különféle kutatások még azt is megállapították, hogy még azoknak a gyerekeknek is nagy a cotinin szintje akiknek a szülei csak a teraszon és a szabadlevegõn dohányoznak. Tehát amikor elszívsz akár 1 szál cigit, akkor 4000 mérgezõ vegyületet szívsz magadba, amely a tüdödön keresztül közvetlenül a véráramba jut és onnantól kezdve szét terjed az egész szervezetedbe. Sajnos a nemdohányzók is hasonló mérgezést kapnak mivel a dohányfüst õket is mérgezi. TEHÁT 1 cigi is pont eggyel több a szükségesnél és ráadásul felesleges környezetszennyezés....
szia szerintem nem , de van értelme 14-évesen már dohányozni????ha látszik a vizsgálaton akkor az elég gáz nem gondolod?
NINCS MÁR ILYEN VIZSGÁLAT!!!!
Azt hiszem a tüdõszûrõre gondol a gyermek, aki attól fél, h anyuka meg apuka megtudja. Amúgy nem látszik.4éve dohányoztam, amikor utoljára tüdõszûrõn voltam, és nem látszott az sem, pedig ott nem heti 1-2 szál volt.Azóta leszoktam, és jobb így. Te se szokj rá csak azért, mert menõ!!!!
ez 6 éve volt. azóta rászoktál, és dohányzol, vagy tartod még a heti 3szálat?

37 éves nő vagyok 5 éve hullik a hajam, viszket, fáj a fejbőröm. Sok-sok vizsgálaton túl vagyok, eredményeim negatívak. Mi okozhatja ezt a problémát? Látszik a fejbőröm kétségbe vagyok esve! Rengeteg kencét próbáltam, aki tud kérem segítsen!

Legjobb válasz: Régen bátyámnak is hasonló tünetei voltak, neki még a fejbõre is hullott. Kipróbáltuk a nyírfahajszeszt, pár hónap alatt rendbe jött. Szerintem egy próbát megérne.

Régen bátyámnak is hasonló tünetei voltak, neki még a fejbõre is hullott. Kipróbáltuk a nyírfahajszeszt, pár hónap alatt rendbe jött. Szerintem egy próbát megérne.
Gondolom, ha sok vizsgálaton jártál már, akkor a leggyakoribb okokat kizárták. Sajnos létezik olyan nõknél is, h androgén típusú kopaszodás. Általános oka a nemi hormonok szintjének megváltozása lehet, de akár betegségek is kiválthatják a kopaszodást, amelyek beavatkoznak a hormontermelõdés folyamatába. A férfiak kopaszodása szinte mindig a hajas fejbõr kezdeténél indul meg a halánték és a tarkó közelében. Egyes nõk is a férfiakhoz hasonlóan kopaszodhatnak, de legjellemzõbben a teljes hajas fejbõrt érintõen indul meg a kopaszodás folyamata. Számos, krónikus betegségek kezelésére használt gyógyszer is kiválthat kopaszodást, például a propranolol és atenolol béta-blokkoló készítmények, egyes véralvadásgátlók, illetve az arthritist (sokízületi gyulladás), Parkinson-kórt vagy más betegségeket enyhítõ készítmények is gyorsíthatják a végleges hajhullás folyamatát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!