Találatok a következő kifejezésre: Látszik a éves (90 db)

Miért nem látszik a bicepszemnél az az ér? 1 éve járok konditerembe a bicepszem 30 cm, és mégsem látszik az ér. Miért? Pedig elég vékony testalkatú gyerek voltam mikor edzeni kezdtem. (17 éves vagyok)

Legjobb válasz: Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.

Ez genetika, hogy kinek milyen közel vannak a bõrfelszínhez az erek és függ a testzsírszázaléktól is. Mondjuk én most zsírosabb vagyok, de a karom elég eres most is. 1 év edzés meg semmi.
Ki mondta hogy az érnek feltétlenül látszania kell!? A testépítésnek ne ez a célja!
"A bicepszem 30 cm" ennyi, nincs mi odanyomja a bõrödhöz.
nekem durranva 42 és nincs ér ..:) szálkásítani kell lassan...
Mindenkinek eres, csak ha fedett vagy (zsir, víz) akkor nem látszik.. Ha odafigyelsz picit a kajára, 1-2 hónap alatt elõ jönnek az erek ;)
Mukodhet. Ahogy telnek az evek, az a nehany ev egyre kevesbe szamit.
Szerintem mûködhet!!!:) 22/L
nem
nem hiszem. a korkülönbség nem baj, viszont ebben a fázisban nagyon nagy szakadék lehet az a 6 év.
A lány az idõsebb? Szokatlan.

1-2 éves koromban elestem beütöttem a fejem. Lett egy seb a homlokomon, amit össze is varrtak. Most 16 éves vagyok és még mindig látszik a heg. Kb 3cmX1mm-es. Hogyan tudnám eltüntetni?

Legjobb válasz: Nekem is van egy hasonló sérülésem az orrnyergemnél, de sajnos otthon nem lehet eltüntetni :/ Próbáltam hegeltávolító krémeket, semmit se használt.. Beszélj egy plasztikai sebésszel, én is azt fogom tenni.

Nekem is van egy hasonló sérülésem az orrnyergemnél, de sajnos otthon nem lehet eltüntetni :/ Próbáltam hegeltávolító krémeket, semmit se használt.. Beszélj egy plasztikai sebésszel, én is azt fogom tenni.
sokat dolgozott, vagy gyúrt.
Nekem meg sûrû szívalakú mellszõröm van, mint Austin Powersnek. :DD
képet :D nemgáz, miért lenne az? inkább legyél szõrtelen, mint egy csubakka.
Én, mindent megadnék, ha elmúlna rólam minden szõr. Legalább nem kellene hajat vágni havonta, borotválkozni naponta. A szõr egy dolog, amiért nem szeretem magam.
Nem gáz, mert nem tehetsz róla. A borotválnád a lábad stb az szerintem gáz lenne. Fogadd el magad így, mert nem tehetsz ellene semmit. Max. valami hajvitamint tudsz szedni, nekem attól minidg gyorsabban nõ a szõröm is sajnos. :)
Irigyellek haver! Nekem kifejezetten olyan az arcformám, hogy a bajusz, meg a szakáll egyáltalán nem áll jól számomra. De az a baj, hogy nagyon gyorsan visszanõ, ha leborotválom! :(
Kinek mi jön be. Én szeretem ha van szõr(nem 10centis) a mellkas kivételével.
genetika, de ha a libidóddal is gondok vannak akkor az azt jelenti, hogy kevés tesztoszteront termelnek a heréid
Nekem csak seggszõröm van.
Az egyik barátomnak sehol semmifele testszõrzete nincs:D egyik napról a másikra hullott el és mégis jó barát és a csajozás is megy neki :D pedig hülye :D
Szerintem nem gáz. Valakinek ez jön be, valakinek a szõrösebbek. Nekem a lábam is szõrös (azért nem õsmajom szinten), meg a képemre is elég hamar rá tud nõni a borosta. 22f
teljesen 23 éves srác vagy? miért van félig 23 éves srác :D
Nem gáz, attól még lehetsz helyes. Tény, hogy a szõrtõl egy srác férfiasabbnak néz ki, de a férfiasság sem csak ezen múlik.
ha punci van a lábad között ne csodálkozz

Vissza taszító ha egy fiatal srácnak 20-25 évesen látszanak a mimikai ráncai?

lányok? mondjuk a homlokán 2 csík vagy az arcán a nevető ránc, bocs ha hülye kérdés,de ti figyeltek ilyenre ?

Legjobb válasz: Egy férfinak nem áll rosszul.

Egy férfinak nem áll rosszul.
Te meg inkább a helyesírásra figyelhetnél mint a ráncaidra. A férfiak a korral érnek. :)
Semmi képp sem visszataszító, sokaknak nagyon is jól áll. :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, gyorsan akartam írni :)
Szerintem se visszataszító
Nem taszító. A nõk is a korral érnek. Én nõkön szeretem.
Nem. A ránc nem visszataszító. De használhatna hidratáló krémet.

Látszik a 14 éves vizsgálaton, hogy néha dohányzom?

1hétbe kb 3szálat elszivok .

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mióta, milyen "minõségû" dohányt, stb. De inkább nem, mint igen.

Attól függ, hogy mióta, milyen "minõségû" dohányt, stb. De inkább nem, mint igen.
Bár nem tudom, milyen az a 14 éves vizsgálat, de a heti 3-4 szálat tutira nem mutatják ki.
Ha a 14 éves vizsgálatba beletartozik a vizeletvizsgálat is, akkor a szervezetben lévõ cotinin szintjébõl elég határozottan megállapítható, hogy néha dohányzol. Különféle kutatások még azt is megállapították, hogy még azoknak a gyerekeknek is nagy a cotinin szintje akiknek a szülei csak a teraszon és a szabadlevegõn dohányoznak. Tehát amikor elszívsz akár 1 szál cigit, akkor 4000 mérgezõ vegyületet szívsz magadba, amely a tüdödön keresztül közvetlenül a véráramba jut és onnantól kezdve szét terjed az egész szervezetedbe. Sajnos a nemdohányzók is hasonló mérgezést kapnak mivel a dohányfüst õket is mérgezi. TEHÁT 1 cigi is pont eggyel több a szükségesnél és ráadásul felesleges környezetszennyezés....
szia szerintem nem , de van értelme 14-évesen már dohányozni????ha látszik a vizsgálaton akkor az elég gáz nem gondolod?
NINCS MÁR ILYEN VIZSGÁLAT!!!!
Azt hiszem a tüdõszûrõre gondol a gyermek, aki attól fél, h anyuka meg apuka megtudja. Amúgy nem látszik.4éve dohányoztam, amikor utoljára tüdõszûrõn voltam, és nem látszott az sem, pedig ott nem heti 1-2 szál volt.Azóta leszoktam, és jobb így. Te se szokj rá csak azért, mert menõ!!!!
ez 6 éve volt. azóta rászoktál, és dohányzol, vagy tartod még a heti 3szálat?
Nem mondod, raksz fel képet? Kíváncsi lennék, mennyire vagy ott! :-)
De jo lessz az! :)
Hát nem valami jól látható a kép, de ja, valami van!:-) Még fiatal is vagy eléggé és az is örömteljes, hogy nem kamuztál. Bár a "mellizmom is van rendesen" -t kissé túlzásnak éreztem, de további jó edzést! :-)
AZ a vėlemėnyem hogy nem nagyok a melleid:) Es nem vagy ojan jo ahogy elöadtad.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
A kérdező hozzászólása: Bocsi:http://kepfeltoltes.hu/view/131019/20131019_215120-1_www.kep.. Na mi a vélemény?:D
igen van egy kis mellizom és látszik a has is. Jó genetikád van szerintem. Jó forma lesz ez keményedzésekkel, étrenddel.
Linkeld mar be rendesen! Nem adja be.
A kérdező hozzászólása: Bocsi : http://kepfeltoltes.hu/view/131019/20131019_215120-1_www.kep.. Na mi a vélemény? :D
error
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/131019/20131019_215120-1_www.kep.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Irj ha nem sikerül !:)
A kérdező hozzászólása: Ezer bocsi a hülye kérdésért de h tudom felrakni a képet? XD
Mert hazudika a kėrdezö:)
Nem gyün az a kép... :-)
ja, kép az jöhetne. Mit szeretnél? Csak kockahasat? Elég heti 3 kemény hasedzés, hasprés + függeszkedve végzett lábemelés, 3-3 sorozat. + tiszta étrend. De eddz mindenre, végezd a fegyencedzést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát majd megpróbálok többet edzeni és jobb felsõtestet kialakítani :)
Nem álmodik a nyomor hanem egy nagypofájú ektomorf kula vagy.
30 cm? a nagyon kevés 1 év után meg föleg nekem 16 évesen 37 4hónap után
Hát ezen az utolsó beszóláson felsírtam :D
TE JÓ ÉG. Embereknek ekkora méret a bicepsz 30 centisen?! Nekem 15 évesen 37 es a karom (sõt 14 évesen is az volt) DE MÉG AZT SEM TARTOM NAGYNAK Ráadásul nem is kondiztam, csak ilyen húzódzkodásos cuccokat csináltam és 10% a testzsírom..
Elõzõ gyerek: ki a szar tartja nagy cuccnak? Nehogy már tabutéma legyen, hogy valakinek gizda a karja, csak azért hogy te jobban érezd magad. Senki nem keménykedett, hogy 30-as karja van, szerintem objektívan kezelte mindenki. Ettõl függetlenül ezt nem kell szálkásítani, hogy "eres legyen, mer' az menõ" Tömegelj, ne az ereken filózzá.
Egyáltalán nem nagy és nem is tartom annak, ezért dolgozom rajta :)
Nekem 41-es, de az egyik fele zsír, a másik fele bõr. Akkor ez így menõ ?
Az osztálytársam nagyon vékony és neki látszik az ér szóval szerintem szálkásodj le. A testzsírszázalék legyen alacsonyabb. De valakinek még így sem látszik ki. Megjegyezném hogy a karod nem túl nagy szóval elõbb érj el egy 37-38-as kart az már jobban nézne ki.
A kérdező hozzászólása: De rendesek vagytok 15 válaszból 1 ami hasznos az elsõ. -.- Mikor edzeni kezdtem 24 cm volt a bicepszem.
Huszonnégy ? Nem csesztetésbõl, de rákos voltál vagy valami ? :O
Több mindentõl is függ, nekem szintén 30 körül van a karom de az erek szinte látszódnak a vállamtól kezdve végig a tenyeremig, annyi hogy elég vékony vagyok és ahogy az elõttem szóló mondta szálkásítani kell bár az én karomból kiindulva nem hiszem hogy sok zsír van rajta. Aszem Montez írta valahol hogy genetikafüggõ, valakinek közel a bõrfelszínhez vannak az erei, valakinek meg nem és ezért nem látszik. Valami ilyesmi volt.
Orizatriznyák Én leírtam neki hogy hogyan fog látszódni az ere. Ezután megjegyeztem hogy inkább elõbb legyen nagyobb mert úgy jobban néz ki. Erre fel fogadok hogy el sem olvasta a hozzászólásomat csak dicsekedett a hatalmas pajszerjával.
A 30 az tényleg kevés.Hogyan edzed?Befeszítve méred, vagy lógatva?Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 9 hónap után lógatva 29-30 cm.
66 kilóvAL KOCKÁS HASAM VAN :"d HOL VAGYOK ZSIROS XD?
Hova tettétek az eszeteket, emberek? Nemhogy a kérdezõnek segítene valaki, csak b.gatjátok Kérdezõ, valószínûleg szarul csinálsz valamit. Valószínûleg az étrended nem jó. Van étrended?
Mit vagy úgy oda a szívószál karodért?
30 cm 1 év után :OOOO Neked vagy nagyon szar genetikád van, vagy valamit nagyon de nagyon rosszul csinálsz. Inkább az utóbbi. Nekem mielõtt elkezdtem volt 31 cm -es karom, olyan 15 évesen. És akkor is, és most is szálkás vagyok, hála az ektomorf alakomnak :)
A kérdező hozzászólása: Maxwel -.- Álmodik a nyomor. 37 cm böl . 95% zsír úgy elhiszem.
Hát hallod az a sztem te valamit nagyon elrontotal 30 cm bicepsz öcskos nek 19 és 6 éves :DDDDDD SIROK

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!