Találatok a következő kifejezésre: Láthatják az partnereim hogy mit (2 db)

Láthatják az MSN partnereim hogy mit hallgatok éppen? Vagy hogy milyen oldalakat nézek?

Legjobb válasz: Szia! Csak akkor láthatják a partnereid, hogy mit hallgatsz, ha letöltesz a gépedre egy plug in-t, vagy egy kis progit, ami ezt lehetõvé teszi, aztán az MSN-ben is bekapcsolod a funkciót! Azt hiszem, azt is be lehet állítani, hogy lássák, milyen weblapot nézel, de nem tudom, hogyan! :)

Szia! Csak akkor láthatják a partnereid, hogy mit hallgatsz, ha letöltesz a gépedre egy plug in-t, vagy egy kis progit, ami ezt lehetõvé teszi, aztán az MSN-ben is bekapcsolod a funkciót! Azt hiszem, azt is be lehet állítani, hogy lássák, milyen weblapot nézel, de nem tudom, hogyan! :)
Nem tudom, hogy melyik programmal hallgatsz zenét, de ha Windows Media Playerrel, akkor "Most játszott->Beépülõ modulok->Egyéb->Windows Media Player zenei beépülõ modul". Ha winamppal, akkor felmész a http://www.winamp.com-ra keresésnél bejelölöd, hogy "plugint"-t és beírod keresõbe, hogy MSN. Leszeded az egyik programot, felrakod és kész.

Hogy láthatják az msn partnereim hogy mien zenét hallgatok? Mert hiába megyek rá a "hallgatott zene adatainak megjelenítésére" nem látszik mit hallgatok

Legjobb válasz: A Windows Media Player-ben is be kell állítani. Eszközök-Beépülõ modulok- és ott lesz.

A Windows Media Player-ben is be kell állítani. Eszközök-Beépülõ modulok- és ott lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen semmihez nm nyúltam csak elindítottam a zenét és ki is írta köszi még1x :)
Milyen
A kérdező hozzászólása: mi milyen??
olyan rasszista:D
A kérdező hozzászólása: mi??mostmár télleg nemvágom XD
Az egyik válaszoló azért írta a milyent, mert a kérdésedben "mien" szerepel. A rasszizmus meg csak egy poén, hogy beszóltak neked a helyesírásod miatt.
A kérdező hozzászólása: Ahham..hát egy-két helyesírási hiba belefér:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!