Találatok a következő kifejezésre: Lányomnak egyszerre ki (40 db)

Figyeljetek! Feladvány. Élt egy özvegy anya a lányával. Egyszer találkoztak egy testvérpárral, az idősebbik testvér elvette az anyát, a fiatalabbik pedig a lányt. Mindegyik kapcsolatból születtek gyermekek. Ki kinek a kije lett ezáltal?

(Anya: Mária, lány: Margit, id?sebb testvér: András, fiatalabb testvér: Mihály, Mária gyermekei: Margit (el?z? házasságból), Róbert, Zoltán, Anita. Margit gyermekei: Zsolt, Norbert, Tünde, Annamária, Mihály).

Legjobb válasz: a lánynak az anya új gyerekei a féltesói és egyben unokahúg/öccsei..de nem vérszerint. az anyának a lány gyerekei az unokái és unokahúg/öccsei lettek, de nem vérszerint. a 2 testvér egymás gyerekeinek a nagybátya.

a lánynak az anya új gyerekei a féltesói és egyben unokahúg/öccsei..de nem vérszerint. az anyának a lány gyerekei az unokái és unokahúg/öccsei lettek, de nem vérszerint. a 2 testvér egymás gyerekeinek a nagybátya.
ezt már olvastam máshol 1x. Tényleg izgalmas, mert vmi olyasmi jön ki, hogy valaki egyszerre após meg nagybácsi meg apja az unokaöccsének, meg húga az anyjának... most így ömlesztett butaságokat írtam, de ez lesz a lényeg. Ha valakinek van kedve, vezetgesse végig , sok sikert!:)
bocs *nagybátyja
Ez nem az amikor kiderül, hogy én vagyon saját nagyapám? :) ))
Úgy látszik eléggé kipihented éjjel magad.Én nem, de majd késõbb benézek, hátha valaki kibogozta.
Nem tudom, de hamar találkozunk velük a Mónika sóban vagy a másik IQ bajnok mûsorban.
Szép nagy család! elõbb ide egy kávét, aztán jöhet az i szóval a teszt. (nem találom a kú betût sem!) :) )))
de vmi olyasmi lesz:)
És szájba is csapkodozzák majd egymást ennyien abba a músorba?
Az anya szült még 3 gyereket miután volt már egy Margit nevû nagykorú lánya akit elvett a fiatalabbik tesó???? Na ne fárassz minket!!!
Margit András mostohalánya és sógornõje, Mária Mihály anyósa és sógornõje, Róbert, Zoltán, Anita Mihály unokaöccsei/húgai és Margit féltestvérei. Zsolt, Norbert, Tünde és Annamária Mária unokaöccsei/húgai és unokái.
A kérdező hozzászólása: 11:11-es: Az anya fiatalon szült és elég fiatalon özvegyen maradt. Miért ne lehetne ez lehetséges? Ismerem õket. Nem Mónika show-s, igazi rendes família. Csoda? Nem. Inkább az a csoda, hogy egyesek ezt csodának tartják, mármint hogy jóban vannak...
A kérdező hozzászólása: Ja és a 12:37-es nyert! :)
és ez ki a nyavaját érdekel?
Olyan okos vagyok!:D Bár azt hittem, kihagytam valamit.
A kérdező hozzászólása: 20:38-as! Ha nem érdekel, akkor miért írsz ide választ? :D
Hól látsz te itt választ tõlem?? Én csak hozzászóltam, e kettõ nem ugyanaz!
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor hozzászólás, ezen nem fogunk összeveszni. Én csak gondoltam, hogy egy érdekes kérdést felteszek, de erre nem volt kötelezõ sem válaszolni, sem hozzászólni. Nem tudom, miért kötekedsz velem, én sem szólok bele a helyesírási tudományodba...

A lányom 1 éves 2 . foga jön, most egyszerre ki bújnak majd?

1 foga már kinn van látni is lehet a 2.at is látni de az teljesen nincs fent még de látni a szélét ,de kijött az elsö 2 napra rá jött a 2. ,most nem tudom hogy az összes aminek már kikellet volna bújni azok most ki jönnek egymás után sorba?az ínyébeben látni a sok fogat és az ínn teteje is fehér,nektek hogy volt a fogzás?

Legjobb válasz: Szerintem eltévesztetted a kategóriát:)) Az én fiam is így volt 11 hónaposan kezdtek látszódni a fogacskái és akkor egymás után vagy egyszerre kijött neki 7 fog utána kb 5 hónapra rá megint 7 és most szépen sorjába

Szerintem eltévesztetted a kategóriát:) ) Az én fiam is így volt 11 hónaposan kezdtek látszódni a fogacskái és akkor egymás után vagy egyszerre kijött neki 7 fog utána kb 5 hónapra rá megint 7 és most szépen sorjába

Gáz, ha lány létemre ki akarok nyalni egyszer egy lányt?

Meg persze azt is szeretném ,h ? engem. Mar kb 13 éves korom óta ki akarom probálni

Legjobb válasz: nyugodtan

nyugodtan
Hol laksz kedves kérdezõ? :) 24/L
tõlem azt csinálsz amit akarsz :D amúgy szerintem van benned valami lezbi vagy biszex hajlam vagy valami
Nem gáz! Nekem tetszenek az ilyen lányok. ;) 27/F
# 2 vevõ vagy rá? Szerintem nem gáz, s ahogy írod kíváncsiság, mér ne?! Engem is izgat a dolog, meg a többi is. Remélem idõvel, egyszer összejön. (N)
Én ugyanígy voltam, kipróbáltam. Érdekes... a legjobb hogy meg is lettem dícsérve utána. :P Nekem csupa jó emlék. :) Nem gáz egyáltalán, ettõl nem leszel leszbikus, én sem vagyok az.
Váljék egészségedre. :) Nem fogod megbánni!:)
Én is ki szeretném próbálni :) és 21 vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszy mindenkinek a válaszat , értékeltem is ! Nekem már csak a megfelelõ partner hiányzik hozza ! :)
Nem "gáz"! Ha már mindenáron így fogalmaztál.. te erre vágysz és kész. :D Azért a biszexuálitás erõsen befigyel.. majd a leendõ pasid komolyan félhet, és harcolhat a lányok "csábítgatásaival" szemben (is).. ez van. :D Én hetero férfi vagyok, de meg sem fordult a fejemben hogy valamit is kéne kezdenem egy pasival.. teljesen hidegen hagy.. sõt hányok tõle.. mármint most a gondolattól. :) "Természetes gát" mint pl az édes testvéreddel és családtagjaiddal szembeni testi vonzalom is ilyen. :D
szerintem sem gáz, nekem is titkos álmom ez
jól teszed Próbáld ki! :) 17/F bI.
Próbáld ki! Nem bánod meg!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok leszbi , fõleg nem "lezbi"... 20 éves vagyok. Alapvetõen a fiúkhoz vonzódom, nem veszek el. :) Ez csak kivancsisag :)
Hát lehet hogy te is elvesztél a férfi nemnek. ;-)
nagyon perverz vagy!!!!
Szerintem totál gáz, fúúúú.
de amugy tenyleg nagyon gaz...
es most pontosan hany eves is vagy ? 15eves ?
Szerintem gáz...
Tök normális dolog. De ha gondolod közben megduglak hátulról hogy mindenkinek meg legyen az öröme;-)
Nem, nem izgatna......az anális szexet meg végképp nem szeretem. 21/L
A k****kat!
Valaki túl sok idõt tölt pornó nézéssel..... De nem baj, kinek mi jut :D
Téged.
5 már szerintem is sok
A kérdező hozzászólása: Ne csináld utolsó fogadjunk hogy tetszene. :)
Mert az egy ribi azért fúj ez már sok nekem
A kérdező hozzászólása: Asa Akira megcsinálja. ;)
Vannak mocskosul nagy ribancok, de szerencsére ennyire nagyok csak kevesen.
5 ffi...az már sok!
Fizikailag nem is lehetséges kézimunkázni, ha mind a 3 jár benned.
Jézusom!!!
engem nem...-.-
3 még esetleg. de 5? az rengeteg

Lányomnak egyszerre jött ki 1-2foga, most pedig a 2 szemfoga jön. Lehetséges, hogy azért sír fel éjjel 7x8x?

Alányom szerdán lessz 6 hónapos.2 hónapja éjjel 3x4x kel.egy hete 7x 8x.Pár kortyot szopizik,es alszik tovább.Szóval nem éhes...

Legjobb válasz: Az én fiam 8hós. Mi a felsõ középsõkkel szenvedünk és õ is kb. ennyiszer kel. Valószínûleg azért. Ha nem éhes,nem szomjas,tiszta a pelus. Csak ezért! És ez kb.2éves korukig így is marad :( Mit megnem adnék egy 8órás alvásért... Na de ezt is valahogy csak túlléljük.

Az én fiam 8hós. Mi a felsõ középsõkkel szenvedünk és õ is kb. ennyiszer kel. Valószínûleg azért. Ha nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus. Csak ezért! És ez kb.2éves korukig így is marad :( Mit megnem adnék egy 8órás alvásért... Na de ezt is valahogy csak túlléljük.

Miért van ez? Imádom a férfiakat, és teljesen kitudnak elégíteni, de mégis úgy kipróbálnám egyszer egy lánnyal is. Hogy milyen érzés lehet mikor én nyalnám ki neki a punciját. Egyszerűen felizgat a gondolat. Most leszbi vagyok?

Legjobb válasz: Engem is érdekel a dolog és nem vagyok lezbi mert imádom a férfi nemiszervet,a barátom,és egésszében ölelni az izmos melkasát, és érezni egy nagyobb férfiegyed testét magamon :) Viszont mégis egyszer összejött hogy lánnyal csókolóztam, a mellét puszilgattam õ az enyémet, és megsimogattuk egymás punciját is és nagyon felizgatott.Ettõl még nem vagyok lezbi, inkább csak biszex.ja és nem voltunk kettesben hanem négyen, ott volt a két barát is velünk, de nagyon bevoltak piázva így egyik el is aludt.SZép emlék ez nekem, és én is benne lennék hogy folytassam a dolgot valakivel egyszer :)

Engem is érdekel a dolog és nem vagyok lezbi mert imádom a férfi nemiszervet, a barátom, és egésszében ölelni az izmos melkasát, és érezni egy nagyobb férfiegyed testét magamon :) Viszont mégis egyszer összejött hogy lánnyal csókolóztam, a mellét puszilgattam õ az enyémet, és megsimogattuk egymás punciját is és nagyon felizgatott.Ettõl még nem vagyok lezbi, inkább csak biszex.ja és nem voltunk kettesben hanem négyen, ott volt a két barát is velünk, de nagyon bevoltak piázva így egyik el is aludt.SZép emlék ez nekem, és én is benne lennék hogy folytassam a dolgot valakivel egyszer :)
Nem vagy leszbi, ez része a nõi gondolatoknak, annak ellenére, hogy a férfiaknak többségében nincsenek hasonlóak. Ez egyik tanárom szerint azért van részben, mert a csinos gömbolyded formákat a nõ és a férfi is jobban kedveli, részben meg a nõi gyengésgég sokkal másabb jellegû, mint a férfi és ezt is sokan részesítik elõnyben.
Én ugyanúgy vagyok ezzel, mint TE!!Ha gondolod, írj privit!:) )
A legtobb nonek van ilyen gondolata, -milyen lehet egy masik novel? De aztan elhessegetik a gondolatot, mert megijednek. De azert inkabb te se probald ki, nehogy rakapj!
Ha összejön a dolog küldhetnétek képeket vagy videot... Na jó, ez csak vicc volt(...bár ha tényleg úgy gondoljátok azért nem vagyok ellene...) :-) Nincs is attól jobb dolog, amikor két lány jól felizgatja egymást, és az ember fia hirtelen bepattan harmadiknak...mmm Nem vagy leszbikus, egyszerûen csak vonz a saját nemed is.Nõknél ez nem megvetendõ.Sõt mi több!Próbáld ki nyugodtan, biztos nagyon élvezni fogod.Új lesz, másfajta érzés.De azért a pasikat se hanyagold el ám!:)

Ha a fiu es a csaj egyszerre elegitik ki egymast (kezzel) es a fiu elmegy, zsepkedonvel megtorli, aztan atutott a zsepin a kezere a sperma. Letorli a kezerol, ujra benyul a lanynak, akkor a lany lehet terhes?

Legjobb válasz: Nagyon erõsen kétlem. Ez így kevés. Levegõn agyontörölt spermákkal... áhh. Nem paráznék ezen. De legközelebb ne maszatoljatok mindent össze, mert egyszer megoldjátok!

Nagyon erõsen kétlem. Ez így kevés. Levegõn agyontörölt spermákkal... áhh. Nem paráznék ezen. De legközelebb ne maszatoljatok mindent össze, mert egyszer megoldjátok!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. S utana meg jon 1 kicsi spermium, s ha azt kezzel toroltem le, majd a kezemet megtoroltem, hogy szaraz legyen, aztan nyultam be , uy sem lehet terhes?..
Nem
Minek nyulkálsz ha fogalmad sincs a dolgokról?? Olvassatok utána nem csesztetni akartlak titeket de durva hogy fogalmatok sincs..

Lányok, nektek van valamilyen fetish-etek, extra vágyatok, amit még nem próbáltatok ki, de lehet, hogy egyszer kipróbáljátok?

Legjobb válasz: Az anál, bondage, hármasban, szerepjáték, kint a szaadban, vagy valami extr helyen, egyszer a lábszexet is kipróbálnám, plusz csak simán egy lánnyal. Kb ennyi.

Az anál, bondage, hármasban, szerepjáték, kint a szaadban, vagy valami extr helyen, egyszer a lábszexet is kipróbálnám, plusz csak simán egy lánnyal. Kb ennyi.
Nem is tudom... Sokan fétisnek nevezik, de nem maga a tárgyért való rajongásért, mint inkább a szexisségért, de nagyon szeretek harisnyákat, tûsarkúkat, illetve testhezálló, minden formát követõ ruhákat hordani. Rendkívül szexisnek érzem magam ezekben, sokszor még szex közben sem kerülnek le, csak a szükséges dolgok kerülnek kiszabadításra. :) Eddig a férfiakkal, akikkel dolgom volt, inkább szerették és fokozta vágyukat, mintsem perverziónak vagy fétisnek titulálták volna. Ezen kívül persze, nagyon izgalmas tud lenni a szex egy lebukásveszélyes helyszínen. :)
Szabadban történõ sex (persze én csak úgy csinálnám, hogy kicsi legyen a lebukásveszély.. -- nekem anélkül is izgalmas lenne a szabadban xD) Ezen kívül ami talán fétish , hogy rajta valamiféle hosszú zokni legyen vagy ami a páromban nagyon fel tud izgatni ha mondjuk csak egy ilyen ujjatlan bõrkesztyû van rajta. Nem tudom miért , de engem az nagyon felizgat. Illetve egy furcsaság van, hogy ilyen vérrajongó vagyok xDD És szívesen sexelnék mondjuk mûvérrel vagy valahogyan.. :DD
*rajtam legyen hosszú zoki xDD
egyszer rász.rnék valakinek a hátára, és vietnámi gyékénypapuccsal szétcsapkodnám.
Mért nem teszed meg? :)
medical fetisht.

Van egy lány, akivel sokat beszéltünk és egyszer találkoztunk. Mindin minden rendben volt és hirtelen egyik nap kidobott, hogy "nem, bocs". Ez kinek jó?

Mert ,ha a legelején azt mondja, hogy nem.Az korrekt.

Legjobb válasz: Hát, ha esélyt adott, akkor nyilván nem tudta eldönteni, hogy mit akar és ezért akart téged úgymond "próbaidõn", aztán végül rájött, hogy nem vagy az esete. Nem azt mondom, hogy szép volt tõle, de sajnos ez van, el kell fogadni, mást nem tehetsz. Kiszeretni? Majd elmúlik szép lassan, hidd el. A piával meg már alapjáraton is hülyeség volt próbálkoznod. Én ugyan lány vagyok, de ha elfogadod a táncsom ennek ellenére és elhiszed, hogy tudom mit érzel, nagyon örülök. Én azt mondom, ne erõltess magadra másik lányt - értem azt a 'buliban piálok és felszedem csak úgy' dologra meg a 'járok vele pedig nem szeretem' dologra - mert azzal csak a lánynak - aki lehet, hogy tisztességes és korrekt lenne veled - meg saját magadnak ártasz.

Hát, ha esélyt adott, akkor nyilván nem tudta eldönteni, hogy mit akar és ezért akart téged úgymond "próbaidõn", aztán végül rájött, hogy nem vagy az esete. Nem azt mondom, hogy szép volt tõle, de sajnos ez van, el kell fogadni, mást nem tehetsz. Kiszeretni? Majd elmúlik szép lassan, hidd el. A piával meg már alapjáraton is hülyeség volt próbálkoznod. Én ugyan lány vagyok, de ha elfogadod a táncsom ennek ellenére és elhiszed, hogy tudom mit érzel, nagyon örülök. Én azt mondom, ne erõltess magadra másik lányt - értem azt a 'buliban piálok és felszedem csak úgy' dologra meg a 'járok vele pedig nem szeretem' dologra - mert azzal csak a lánynak - aki lehet, hogy tisztességes és korrekt lenne veled - meg saját magadnak ártasz.
Bevallom, picit valóban félreértettem. Elsõ vagyok. Ez egy nagyon fájdalmas dolog, de én tartom magam ahhoz, amit már leírtam ez elõtt. Az ilyen ember még azt sem érdemli meg, hogy figyelj rá... Nem hogy még szomorú legyél miatta.
nekem meg õ mondta elõször, hogy szeret..és hogy hosszú távra tervez õ is. aztán simán átlépett a dolgon, és én vagyok szerinte a hülye, hogy mit erõlködök.. nem divat már a tisztesség és a felelõsségtudat sem, a másik érzései le vannak szarva...
A kérdező hozzászólása: olyan mintha egészen félreértenétek - 2 hónapig hazudta, hogy összejövünk. ..ez a gond
A kérdező hozzászólása: utolsóelõtti, de te korrektül azt mondtad , hogy nem. Onnantól nekem a nem az nem. De õ csak hitegetett meg flörtölt... -.-
Elsõ vagyok. Elõttem válaszoló: én értelek téged és nem gondolom, hogy a te hibád. Igazából ez nehéz ügy, mert mindenkinek a másik a szemét. Én is sokszor voltam már szemét csak azért, mert nemet mondtam (bár nekem ilyen jellegû tapasztalásom, mint neked nem volt). Kérdezõ: Én azt mondom, felejtsd el, ha még nevet is rajtad. Figyelj, felnõtt (majdnem felnõtt, nem tudom, mennyi idõs vagy) vagy. Ha a lány szekál, és te magadra veszed, akkor igen, hülyét csinál belõled. De ha nem veszed magadra, akkor csak magából. Éretlen. Nem kell vele foglalkoznod többet. Ennek a kapcsolatnak ez lett a vége sajnos, de ez van. Pár napot, akár pár hetet - arra még azt mondom oké - most ha úgy érzed, hogy neked most ezt ki kell adnod, akkor szomorkodj. De ne úgy, hogy õ ezt bármilyen formában is - értem azt, mondod neki, vagy kiírod facebookra - lássa. Nem szabad neki látnia. Azt lássa, hogy te ezt a dolgot felfogtad és éled az életed tovább nélküle. Én azt gondolom, ez a legjobb megoldás. Hidd el, találni fogsz magadnak egy olyan lányt, aki viszont szeret majd téged. Ezt a csajt nem neked szánták. Ne legyél kiakadva miatta. Nem túlzok, ha azt mondom; nála jobbat fogsz találni.:)
utolsó mondat után:(Mármint magamtól is, nem tapasztalatból tudom)
Én átéltem ugyanezt-a másik oldalról. Én voltam a "szemét" lány. Elmondom nálam(nálunk) mi volt a baj, hátha segít. Volt egy fiú, tetszettem neki, egyszer látott egész életében. Beszélgettünk (nem kifejezetten sokat, de azért annak is lehet venni), aztán találkoztunk. Nekem õ nem tetszett, mégis belementem, mert gondoltam miért ne ismerhetném meg jobban. Õ randinak hívta, én egyszerû találkozásnak. (Mondtam, hogy nem randi.) Õ ezután már ott tartott, hogy megkérdezte "kapcsolatban" vagyunk-e (facebook). Mondtam, hogy nem, nem értette. Mondtam, hogy meg akarom ismerni elõbb. Terveztünk egy második találkozót, de aztán nem szerveztük meg rendesen, elmaradt. Aztán egyszer megint hívott (facebookon), és akkor leírtam neki, hogy nem, és hogy nem akarom ezt az egészet. És hogy közben mit éreztem: Elõször nagyon dobogott a szívem, mert ez volt az elsõ alkalom, hogy észrevett valaki. Aztán nem tetszett, hogy ennyire biztos a kapcsolatunkban, de nem mondtam, mert... gondoltam "nyelvbotlás" vagy valami olyasmi. Aztán pedig végiggondoltam, hogy nem tetszik, szerelmes meg pláne nem vagyok belé, és engem zavar, ha én (elõször) csak barátságot akarok, viszont tudom, hogy õ nem. Ennyi. Hangsúlyozom, hogy egyszer, egyetlen egyszer sem mondtam, hogy szeretem, vagy hogy egyáltalán bejön nekem kicsit is. Ha esélynek vette azt, hogy találkoztam vele, akkor sajnálom, de -szerintem- nem a én hibám. És le lehet pontozni, de amíg meg nem gyõztök az ellenkezõjérõl, tartom magam ahhoz, hogy nekem (is) igazam van. A másik kérdésedre meg nem tudok válaszolni, én is próbáltam már emberbõl kiszeretni, nem sikerült. Viszont azt meg tudtam volna mondani, hogy a pia(cigi, drog) nem segít.
A kérdező hozzászólása: (az 1. facebookon azon röhög: saját posztjain , hogy mit írtam neki... ez krva gáz egyrész - másrészt meg szemét egy dolog..)mert persze - nem elég megalázó így is nekem.nem.á dehogy..
A kérdező hozzászólása: csak röhög rajtam..
Ha szeretitek egymást nincs akadály.:) De ha ezt a lányt szeretted, akkor adj egy kis idõt magadnak. Addig ezzel a másikkal barátkozz, találkozgass és akkor egy idõ után tényleg el fogja feledtetni veled a másikat.
A kérdező hozzászólása: De ha van egy másik normális lány , aki tulajdonképpen nekem tetszik és (viszont). és õ elfelejteti velem az egészet - azzal , hogy ketten csak vagyunk (egymásnak) de szóval Ez talán jó - nem?
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek :)
Ki.:D
Szájlovaglásnak hívják. Egy próbát megér.
Hidd el nagyon tutti póz, és tényleg megéri kipróbálld!!!Nem hiszem hogy bánni fogod utánna!
Én próbáltam, de szerintem kényelmetlen...
ha fulladozik, vagy te kicsi elgyengülsz, akkor meg egy pillanat alatt 69es pózba csinálhatjátok! :-)
Szokták szeretni...
Kényelmetlen??? Mekkor feje van/volt a partnerednek?
nem szeretem, nem tudom úgy átadni magam a dolognak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!