Találatok a következő kifejezésre: Lányomat most el, de még mindig (4 db)

Lányomat most választottam el, de még mindig gyűlik egy kis tejcsi, nem fog emiatt begyulladni a mellem?

Mivel újra állapotos vagyok, a tejelapasztó módszereket elvethetem, nehogy ártsak a magzatnak, de az összegy?lt tejcsi egy pár nap után már kellemetlen. Lehet ez ellen tenni valami?

Legjobb válasz: Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.

Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.
Szia! Borogatni nem lehet, enyhén hideg vizes ruhával? Azt használták régen, hogy elapadjon a tej. Az egyik barátnõm a terhesség alatt is szoptatta a nagyobb gyerekét, aztán a szülés után mind a kettõt, makk egészségesek. Mondjuk, én se mernék szoptatni terhesség alatt... A védõnõdet azért kérdezd meg, mert szerintem begyulladhat a cicid.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mivel már annyi tejcsim nem volt a végén, az esti, meg a reggeli szoptatásra juttott még valamennyi, bár szerintem csak a feeling miatt kellett neki, mert már azzal sem lakott jól. A reggelit könnyû volt elhagyni, szívesen fogadta helyette a tejpépet, majd este fürdés elõtt szintén pépet adtam neki és azóta teával alszik el. Késõbb majd a teát is elhagyom, mert félek, hogy árthat a fogainak. Alig 2 hete választottam el, tegnap megpróbáltam cicivel kínálni csak a kíváncsiság kedvéért, de már nem akarta elfogadni, biztos már az íze sem volt az igazi. Az a lényeg, hogy legyen valami a pociban lefekvés elõtt és az elálmosítja.
A kérdező hozzászólása: De, ha kérdésed van, akkor egy újat érdemes írni, mert így kevésbé látják mások, talán több hasznos segítséget kapnál. Remélem azért segítettem.
Én az iránt érdeklõdnék, hogy hogyan választottad el a kislányodat? Én is el szeretném választani de fogalmam sincs hogyan csináljam, , ,

Van egy lány aki sokáig szerelmes volt belém, de én mindig elutasítottam. De most meg egészen megtetszett nekem és nem tudom hogy hogyan mondjam el neki. szerintetek?

Legjobb válasz: Hát kicsi Szívem, szerintem mondj le Róla. :) Ha meg elmondod, hogy mekkora seg*fej voltál, akkor sem számítanék a helyedben semmi jóra, ha van esze úgyse megy bele hogy köztetek több legyen. További szép estét.

Hát kicsi Szívem, szerintem mondj le Róla. :) Ha meg elmondod, hogy mekkora seg*fej voltál, akkor sem számítanék a helyedben semmi jóra, ha van esze úgyse megy bele hogy köztetek több legyen. További szép estét.
Növessz gerincet.
Remélem lesz benne annyi, h visszautasít! Mert úgyis csak szarul bánnál vele, elõbb-utóbb
Ahogy õ neked és legalább visszautasíthat.
A kérdező hozzászólása: de nem azt kérdeztem h h fog esetleg reagálni, hanem hogy hogyan mondjam, el neki. õ nem mondta el nekem, hanem mástól tudtam meg.
A kérdező hozzászólása: de még tetszem neki, mert mondta
Nem értem mi az eddigi válaszolók baja. (1-4) Eddig nem tetszett neki, de most igen. Nem szándékosan nem jött össze eddig a lánnyal, hogy szivassa õt, hanem azért mert nem tetszett neki a lány. Most meg tetszik ezért szeretne. Nincs a kérdezõ tetteiben semmi rosszindulatú szándékosság. Nagyon nem kell megerõltetned magad kérdezõ. Ha még odáig van érted, akkor úgy is szinte bármit mondhatsz. Csináld természetesen, mintha eddig nem történt volna semmi (mert nem is történt). Ha kérdezi hogy korábban miért nem léptél, mondd hogy most úgy nézel rá, mintha megváltozott volna egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást. :D
hány éves vagy?

Az ciki ha a csajom magasabb nálam 5 cm el :D? tudom, hogy lányok elöbb fejlődnek mint fiúk, de most még ciki-e :D?

Legjobb válasz: bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...

bmeg! ilyen idiot kérdést... kit érdekel h magasabb egy csaj v alacsonyabb a bátjánál. az a ciki ha 30 40 cm a külömbség...
Fekvõ helyzetben nem látszik, meg nem is érdekes. :D
te annak érzed? szerintem nem ciki, csak fura, nem megszokott.
*barátjánál
Dehogy ciki! K u r v a gáz! (, , Értelmes" kérdésre , , értelmes" válasz.)
A kérdező hozzászólása: Ember.....de tudod mennyire zavaró ....


Lány, minden oké velem és vele, de egy ideig most még nem szeretne új kapcsolatot. Higyjem el neki, hogy nem velem van a baj?

Ha tényleg ennyire bejövünk egymásnak nem az elnne a természetes, hogy leszarni mindent és az újjal foglalkozni? ezek gyenge kifogások, vagy én vagyok túl tapasztalatlan?

Legjobb válasz: Várj türelemmel és majd azon veszed észre, hogy 40 évesen egy lerobbant alkoholista vagy, aki a kutyának sem kell.

Várj türelemmel és majd azon veszed észre, hogy 40 évesen egy lerobbant alkoholista vagy, aki a kutyának sem kell.
Az ilyenek, tenleg gyenge kifogasok. En csak azt nem ertem meg, hogy ha valaki nem akar kapcsolatot akkor miert kell kodositeni, es a szemebe mondani, hogy nem te vagy az igazi! Szerintem nezz mas baratno utan. Sok sikert! 32/N
Nem mindenkinek megy gördülékenyen egy kedves fiú "lerázása". Remélem nem fog rosszul esni, de õszintén azt gondolom, hogy csak nem akar nagyon megbántani, ezért nem mondja a szemedbe: nem akar téged. Persze lehet hogy tévedek...!
A kérdező hozzászólása: nem, nem hiszem, arra, hogy olyan szintre kerüljünk, hogy kimondhassuk, hogymondjam, elmondásai szerint a lány járna velem, és tudja, hogy ha sokat találkozunk egy idõ után összejönnénk és szeretne, meg minden, na pont ezt nem akarja... dehát most ki fog egy ilyen hülyeséghez alkalmazkodni, már nem azért.... akkor mondja azt, hogy nem akar semmit tõlem... bár... jó megmondta, de nem tõlem, hanem senkitõl, egyenlõre, de majd igen. ... csak enm tudom elképzelni ezt a helyzetet
Most pontosan mire kell várni? Arra, hogy kimondjátok azt, hogy egy pár vagytok? Akkor nem kell kimondani! Ha igaz amit írtál akkor maradjatok ugyanolyan jóban és elõbb utóbb ki fog alakulni a kapcsolat.
én másfél hónapja szakítottam a barátommal 5 hónap után, de még mindig heverem... néha nehéz. de ha jönne egy srác, aki igazán nagyon-nagyon tetszene, elfeledtetne velem mindent :) van egy fiú, aki 3 éve ahányszor szóba kerül, hogy mi ketten, azt mondja, hogy õ nincs felkészülve rá, õ nem szeretne kapcsolatot... közben meg állandóan más csajok után fut... szóval szerintem ezek jó része csak kamu :S
A kérdező hozzászólása: szeptemberig, csak annyira groteszk ez az egész, mintha szivatna, vagy azért várat, hogy hátha közben összejön egy jobb kapcsolat...
:S ez elég gázos szitu... Nekem ha tetszik egy srác, vagy szerelmes vagyok belé, akkor nem lenne az, hogy várjon rám. De lehethogy csak azt akarja tudni, hogy mennyire kell neked.:) Mennyit tudsz várni rá. Meg vannak tényleg olyan lányok, akiknek idõ kell, hogy kiheverjék az elõzõ kapcsijukat, vagy ilyesmi. Ha bizonygatja, akkor tényleg ez lehet, de nem tudom.:D Szerintem kérdezd meg, hogy még mennyit kéne várnod...
A kérdező hozzászólása: de nem értem, folyton bizonygatja, hogy benne lenne, neki oké lenne, stbstb, szerintem tényleg csak várnom kéne, létezik?
A kérdező hozzászólása: köszi, ennek tényleg hamar vége lesz így :D:D
A kérdező hozzászólása: azt gondoltam értek a pszichológiához... kudarcot vallottam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!