Találatok a következő kifejezésre: Lányomat most el, de még (24 db)

Lányomat most választottam el, de még mindig gyűlik egy kis tejcsi, nem fog emiatt begyulladni a mellem?

Mivel újra állapotos vagyok, a tejelapasztó módszereket elvethetem, nehogy ártsak a magzatnak, de az összegy?lt tejcsi egy pár nap után már kellemetlen. Lehet ez ellen tenni valami?

Legjobb válasz: Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.

Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.
Szia! Borogatni nem lehet, enyhén hideg vizes ruhával? Azt használták régen, hogy elapadjon a tej. Az egyik barátnõm a terhesség alatt is szoptatta a nagyobb gyerekét, aztán a szülés után mind a kettõt, makk egészségesek. Mondjuk, én se mernék szoptatni terhesség alatt... A védõnõdet azért kérdezd meg, mert szerintem begyulladhat a cicid.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mivel már annyi tejcsim nem volt a végén, az esti, meg a reggeli szoptatásra juttott még valamennyi, bár szerintem csak a feeling miatt kellett neki, mert már azzal sem lakott jól. A reggelit könnyû volt elhagyni, szívesen fogadta helyette a tejpépet, majd este fürdés elõtt szintén pépet adtam neki és azóta teával alszik el. Késõbb majd a teát is elhagyom, mert félek, hogy árthat a fogainak. Alig 2 hete választottam el, tegnap megpróbáltam cicivel kínálni csak a kíváncsiság kedvéért, de már nem akarta elfogadni, biztos már az íze sem volt az igazi. Az a lényeg, hogy legyen valami a pociban lefekvés elõtt és az elálmosítja.
A kérdező hozzászólása: De, ha kérdésed van, akkor egy újat érdemes írni, mert így kevésbé látják mások, talán több hasznos segítséget kapnál. Remélem azért segítettem.
Én az iránt érdeklõdnék, hogy hogyan választottad el a kislányodat? Én is el szeretném választani de fogalmam sincs hogyan csináljam, , ,

A lányom most lesz 16 hónapos és csak egy-két szót használ. Mikor kezd el igazán beszélgetni? A baj csak az, hogy mindent megért, de csak mutogat és hümmög. Ez a hümmögés meg elég fura.

Legjobb válasz: Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.

Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.
Az enyém is hümmögött meg mutogatott ennyi idõsen. Két és fél évesen kezdett rendesen beszélni, de akkor nagyon gyorsan belejött. Amikor még két évesen sem beszélt, kezdtem aggódni. Akkor logopédus azt javasolta, hogy sokat hintáztassam, ez fejleszti az idegrendszerét, a beszédközpontját. Nem tudom, hogy ez segített-e, de tényleg elkezdett utána nagyon hamar beszélni.
Az én fiam 26 hós és még csak szavakat mond!De mindent megért és megértet mindenkivel.Talán az elmúlt napokban egyre jobban és több szót mond utánunk és próbálgat új szavakat!Egyáltalán nincs elkésve a gyerkõcöd!Minden gyerek más ütemben fejlõdik, mindegyik másban "jobb"mint a társai.Az én fiam pl:már szobatiszta, már éjjelre is.Valakié még 4 évesen is bepisil -bekakil.
az én kislányom 18 hós és még õ se tud csak pár szót (anya, apa, nagyi, palcsi, reni, erik, kell, ad-ide) meg nagyon sokat motyog, halandzsázik, szóval mintha egy kis kínai baba volna olyan értelmetlenül beszél.szóval ne aggódj!én se teszem majd elkezd valamikor beszélni.én is sokat beszélek neki egész nap és meg is ért mindent(amit meg akar hallani, mert már most nagyon rafinált, van amit direkt nem ért).én inkább a bilizés miatt aggódom mert még nem akar a bilibe pisilni, kakilni.
szia, az enyém 19 hónapos, és ugyanígy vagyunk. Komolyan mondom neked hogy néha az az érzésem, hogy már simán tudná mondani, ha akarná, de sztem õ az a típus, aki akkor fog beszélni, amikor már szép kerek összetett mondatokat fog tudni mondani, addig meg gyûjti az infót. :) egy percet sem aggódom, mert szinte mindent megért, többek közt pl. viszonyszavakat is, ami még jóval késõbb követelmény csak, és ez csak egy példa volt. én is sokat dumálok hozzá , sztem nem ettõl függ, mikor kezdenek beszélni.
A kérdező hozzászólása: Egészen azóta beszélek, hozzá amióta hazajöttünk a kórházból, figyeli is erõsen mivel nagy duma gép vagyok.
Jól csinálod, mindig mondd neki, ami történik, aztán egyszer csak majd be nem áll a szája.
Nem szabad frusztrálni azzal, h úgy csinálsz mintha nem értenéd meg, mert így indul a beszéd, h elõször megtanulja magát a kölcsönös kommunikációt.Semmirõl nincs lekésve, majd ha egy év múlva is itt tart, akkor kezdj aggódni.Szinte minden gyerek így kezdi, h mutogat és ki mit csinál mellé, van aki ööööözik, van aki morog, van aki hümmög.Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Enyémek 2 évesen kezdtek szavakat mondani, de ma már gyõzzem hallgatni, hatalmas szókinccsel és nagyon szépen beszélnek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz. Mert amikor hümmög akkor mindig rászólok és mondom neki a szituációtól függõen : gyere, kérem stb.
Szia! Az én fiam 15 hós. Max az anya, esetleg apa, a mama, a hinta (ezesetben becézni is szokta, akkor azt mondja: inka ainta =hinta palinta), esetleg a kössz. A fiam az a lassan de biztosan tipus, én egyelõre cseppet sem aggódom. Persze az jó, ha mondatod vele, hogy kérek, gyere... Erõltetni viszont szerintem se erõltesd. Egyébként természetes, hogy hümmög mellé. Ezzel sincs baj, ettõl nem debil a gyerek, csak így fejezi ki magát. Hamarosan menni fog neki szavakban is, addig is gyakoroljatok és légy picit türelemmel. Aztán pár év és azt kívánod, bárcsak befogná egy kicsit! :D

Az ismerõs 20 körüli, eddig most évig párkapcsolatban élõ, de éppen szakításon keresztülmenõ lányok 85-90%-a hogyan tud pár nap alatt párt találni, még az így szinglivé vált srácok nagy része még 1 év múlva is magányos?

Miben jobbak a lányok?

Legjobb válasz: Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.

Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.
Úgy hogy az az új pár már elõ van melegítve. Kinézte magának, megismerte, letesztelte(persze az ágyban is) aztán mivel mindenhol hozta az elõírtat így a nõ szakított a palival, majd vártak pár napot és nyíltan megy most már a buli. A legnagyobb hányingert kb egy hete láttam, nincs még 3 hete, hogy a pasija meghalt, (persze ment a dráma) de a nõ már mással kefél. Hihetetlen mekkora féreg.
Az egyértelmû, hogy egy közepesen jobb csaj szórakozóhelyen befektetett energia nélkül a jóképû srácot közül is választhat, elég csak kicsit megriszálnia magát, és tapadni fognak rá a srácok. Viszont még egy jóképû srácnak is kell pedáloznia ahhoz, hogy egy közepesnél jobb csajnak bejöjjön.
Tudod az a sok leszbi lány! Na azok. Mert kb 3%-al több 20 éves F van mint L. Na most ha az állitásod igaz lenne az csak L/L kapcsolatban menne, esetleg ha a F-k több lányt hülyitenek egyszerre. Vagy állandoan az a 3 % rinyál itt?
Én nem tartom lehetségesnek magamból kiindulva, vagy ha igen, akkor nem nézi, hogy kivel jön össze. Intelligens, mûvelt lányként ugyanolyan nehéz párt találni. Szerintem a srácok is meg tudnák ezt tenni, hiszen "csak" egy következõ barátnõrõl van szó, ha lejjebb adnák az igényeket, mint ahogy a lányok teszik ha pár nap után van pasijuk, nekik is lehetne pár nap után barátnõjük. Kérdés, hogy ki akar így egy újabb párt.
Vannak, akik egyszerûen bevonzzák.Vagy õk akaszkodnak rá annyira egy új célszemélyre :)
"Miben jobbak a lányok?" náluk van az összes punci, amikért egyes férfiak ölni is képesek.
A kérdező hozzászólása: Mûpuncit lehet venni sexshopban, tehát az nem igaz, hogy csak náluk van nuni. Valami más lehet a dologban.

18 eves lany vagyok es ma tudtam meg hogy terhes vagyok! A baratom nem szerett volna meg ilnyen koran gyereket es en sem, de most hogy mondjam meg neki meg a szuleimnek, vagy vetessem el?

Legjobb válasz: Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.

Én abortusz ellenes vagyok! De ami fontos az az hogy errõl a pici emberrõl tudnátok-e gondoskodni (akár Ti a pároddal vagy a szüleid segítségével) Estek teherbe fiatalabbak is köztük volt osztálytársam (14 évesen már szült) Ez nem biztatás, de ha így alakult mindenképp felelõsséggel gondoljátok át, Elõször egy magadban és ha letisztáztad akkor jöhetnek a többiek sorban párod és végül a szüleid amikor a kész döntéssel tudtok eléjük állni. Vagy hogy megtartjátok vagy örökbe adjátok vagy sajnos az elvetetés.
Nekem volt egy abortuszom 18 évesen. Nem mondtam el semmit a szüleimnek. A párom tudta, õ meg is tartotta volna, de én annyira határozottan tudtam, hogy nem akarom megtartani, hogy hajthatatlan voltam. Végigcsináltam, a párom mellettem állt, és semmi gond nem volt. Ez 10 éve volt, nem bántam meg utólag az akkori döntésemet.
Megszûntél kislánynak lenni. Anya vagy már most. Te döntesz végül, hogy megtartod, megszülöd és örökbe adod, vagy elveteted. De már nem vagy gyerek ettõl a naptól! Gyermek van a testedben! Vedd komolyan és felelõsségteljesen, mert bárhogy is döntesz, ezen a tényen már nem tudsz változtani és elfelejteni sem fogod soha többé! Beszéld meg az érintettekkel, mi a helyzet, mert egyedül, lazán dönteni EGY EMBER ÉLETÉRÕL
Rájuk is tartozik. Az apjára mindenképp! Az õ gyereke is, az csak részletkérdés, hogy benned növekszik. Joga van tudni róla. A szüleidnek nem kötelezõ szólnod, nagykorú vagy jogilag. De ha úgy döntötök, hogy nem tartod meg, és még otthon élsz, akkor lesz mit megmagyaráznod... én õszinte lennék mindenkivel, és meghallgatva mindenkit döntenék a jövõrõl.
ÉLETÉRÕL nem lehet.
Semmikeppen ne vetesd el!!! A szuleidnek mondd el, hogy bar nem terveztetek, de igy alakult. Jo lenne, ha a baratod tamogatna es felelossegteljesen kezelne a helyzetet. Enelkul eleg nehez lesz.
Egyikõtök sem szeretné ezt a gyereket. Akkor vetesd el, vagy add örökbe. Ha van 30ezer forintod még a szüleidnek sem kell elmondanod.
+1 az abortuszra. Kár ilyen korán elszúrni az életed.
Elõtte kellett volna gondolkozni......Nem csak felcsinálnak és csááá....
mindenképpen el kell mondanod, nem tudod csak úgy elvetetni. elõször beszélj a szüleiddel, bármilyen nehéz is lesz, ezt meg kell tenned. hallgasd meg õket, de ne az elsõ, hirtelen véleményükbõl ítélj, hanem beszéljetek errõl többször (elõször lehet, mérgesek lesznek). tudatosítsd magadban, hogy szeretnek, és bármit is mondanak, neked akarnak jót. aztán gondolkozz el, te mit szeretnél. vitasd meg velük. ott van az abortusz, az ökörbeadás ill. az, hogy megtartod. van olyan, aki a harmadikat választotta, bár nehéz volt, de így is nagy karriert futott be és a fia már egyetemista:) háttérrel meg lehet csinálni. a barátosnak is el kell mondanod, õ valószínûleg abortusz párti lesz, fõleg elõször, de vele is beszélj meg mindent.
Engem ezek az érvek nem gyõznek meg, õszintén. Számomra az a lényeg, hogy 6-7 hetesen már ver a szíve, és mégsem 'bûn' kiszívni az anya méhébõl. Nem érdekelnek az orvosok meg a süket duma.
Hát akkor te nem veteted el, ennyi. De milyen jogon akarsz bûntudatot kelteni egy amúgy is nehéz helyzetben lévõ kislányban? Igen ver a szíve. Ahogy egy tehénnek is, mégis vígan megvacsorázod. Nem összehasonlításképpen, de a lényeg ugyanaz. Egy élõ, érzõ élõlény. Azokat nem sajnálod?
Hát én már igazán nem értem meg az abortuszelleneseket. Tény, hogy nem védekeztek, és ebben az esetben sajnos becsúszott egy terhesség, de azért mérlegelni is kell! Igen, szerintem túl fiatal egy lány a gyermekneveléshez 18 évesen, és ha más megoldás nincs, akkor vetesse el. Sajnos nem látunk bele a család körülményeibe, ezt az abortuszellenesek soha nem veszik figyelembe! És ha tényleg szegénységben kell élnie a megszületett babának? Vagy nélkülöznie kell minden földi jót? Én hiszek Istenben, vallásom tiltja az abortuszt, de ha egyszer "szükség van rá"? Mi lenne itt, ha minden megfogant embrió megszületne? Kedves Kérdezõ! Gondolom, hogy te már úgyis eldöntötted, tedd, amit a szíved diktál. Igen, egy életrõl van szó, de az élet a születés után folytatódik tovább, csak ezt mintha minden abortuszellenes elfelejtené!!!
Bocs, véletlenül kétszer másoltam be...jobb kétszer, mint egyszer se...
Gratulálok! Ilyen videót ide kitenni! Elintézed, hogy ez a kislány örökre lelki sérült maradjon, ha elveteti, mert szegény nem tudja felnevelni? Ezt akarjátok? TI NORMÁLISAK VAGYTOK? Az abortusz ellenzésének is van egy határa, amit nagyon nagy de nagyon túlléptél te barom, aki kitetted a videót. Arra nem is gondolsz, aki önhibáján kívül esett teherbe? Vagy beteg a gyermek és muszáj elvetetni? Van neked szíved? Mert szerintem nincs. Csak a helyén egy NE VETESD EL tábla áll, ennyi az, amit fel tudsz mutatni. Szánalmas vagy, engem inkább vetessenek el, mint hogy ilyen anyám legyen!
Akkor sem bánom. Ez a videó a valóság, nem egy animáció. És ha megtartod a babát, kedves Kérdezõ, hidd el, nem fogod megbánni! Ne félj! Aki igent mond az Életre, az részesül egy csodában. Gondolok Rád, és kívánom, hogy boldog napok következzenek! Bátorságot, sok erõt és szeretetet kívánok Neked!
Szia, hogy döntöttél? Hogy vagy?
33-as, tévedsz...csupán az érdekel, hogy vannak. Veletek ellentétben, akik szorgalmazták az abortuszt, és azóta magasról tesztek arra, mi lehet a Kérdezõvel. Lehet, hogy sosem tudjuk meg - én mindenesetre békességet kívánok neki.
Ugyan már, az összes ember sorsát végig akarod követni, aki terhes lett? Nem. Csak olyan marha jó elítélni másokat. Õszintén. Nem is ismered, azt sem tudod ki ez, nem is egy extrém eset, hogy jó legyen rajta csámcsogni. Mi a francot érdekel téged? Egyértelmû, hogy mocskolódni jöttél, ha esetleg nem amellett döntött, amire te rá akartad beszélni a legszánalmasabb módszerekkel.
Ezt majd eldönti a Kérdezõ, ha válaszol. Semmi közöd ehhez innentõl fogva. Nem is méltatom bõvebb válaszra a rágalmaidat.
NEM, NEM BÛN!!! Ha bûn lenne, akkor börtön járna érte, és nem engedné az ország!
2Oas, hagyd, inkább legyen nulla százalékban hasznos a válaszod és tiszta a lelkiismereted! :) Sok sötét ember, komolyan... Nem picsogunk (milyen kifejezés ez már), de tiszta fejjel gondold végig, ha mindenki azt nézné, hogy tökéletes, szuper feltételek közé szüljön gyereket, lehet te sem lennél! Értelmes vagy, mindenesetre.
Te jó nagy h.lye vagy, utolsó!!!
Szia! :) Biztos vagyok benne, hogy a szüleid segítenének. Bár sokkolná kissé õket a dolog, lehet mérgesek is lennének elejével, de beletörõdnének. Ne félj! Az abortusznak számos lelki visszahatása lehet évek múltán. Már felnõtt nõ vagy. Valamiért a kicsi most szeretne jönni :) Szurkolok! Kitartás! :)
Miért nem lehetett védekezni?
Azért én azt sem ajánlanám egy 18 évesnek, hogy ne mondja el otthon... Milyen lelkiismerettel élne tovább, mégis??
Miért kellene egy felnõtt embernek mindenrõl beszámolnia otthon?
Hát ha te sem akarod, és a barátod se, akkor vetesd el! Teljesen mindegy, hogy a szüleid akarják e, vagy támogatnak e benne, ha ti nem szeretnétek akkor menj abortuszra! Nincs abban semmi gonosz dolog, mint ahogy itt írják sokan!
hát ebben tényleg semmi gonosz dolog nincs :) )... pff
Miaz, hogy az abortuszban nincsen semmi rossz dolog? Eszméletlen milyen emberek vannak...
6-os vagyok. melyik hülye, abortusz imádó [email protected] szerint 17!!! %-ban hasznos a válaszom???? tiszta hülyék vagytok, persze, ne mondja el, ügessen el kikapartatni, majd tegyen úgy, mintha mi sem történt volna...komolyan, ad az ember egy értelmes, normális tanácsot, nem ítélkezik, és mindenki lepontozza...(akinek nem inge...)
Itt is és sajnos a világban is túltengenek azok, akik szerint ez nem bûn. Kérdezõ, menj fel a youtube-ra, nézz meg egy-két abortion-videót, aztán mérlegelj. És nem érdekel, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, akkor is, ezerszer is, mindig el fogom mondani, hogy az abortusz bûn!!!!!!
Mindenki tudja, hogy mi az abortusz. Nem kell itt picsogni minden elvakult abortuszellenes hülyének. Majd ti örökbe fogadjátok ugye? Vagy fizetitek az ellátását? Ja nem? Akkor kuss.
Na berágott a hittérítõ. :) Semmi közöm? Mihez? Olyanhoz, amihez neked van? Megsúgom, olyan itt nincs.

14 éves lány vagyok. most lesz a tablófotózás de még nem döntöttem el hogy milyen hajam legyen. Kérhetek segítséget? tovább alul

mellemig ér a hajam, szőkés-barna színű. az arcom olyan tojás alakú, szeplős... nem olyan dús de nem is lelapult. vannak benne hullámok eredetileg... köszönöm előre is a válaszokat :)

Legjobb válasz: csodaszép vagy:) nyugi 19 heteró lány vagyok:) ne csinálj vele semmit csak egy tincset fonj át mintha hajpánt lenne és enged le a hajad és korigáld a hullámokat- nekem is nagy frizura lett csinálva de nagyon bánom... legyél Te -Te a képeken!

Szerintem biztos lesz többféle beállítás is és majd kiválaszthatod a neked tetszõt.
csodaszép vagy:) nyugi 19 heteró lány vagyok:) ne csinálj vele semmit csak egy tincset fonj át mintha hajpánt lenne és enged le a hajad és korigáld a hullámokat- nekem is nagy frizura lett csinálva de nagyon bánom... legyél Te -Te a képeken!
Egyetértek az elõttem szólókkal! Nagyon szép a hajad! Nekünk már márciusban megvolt a fotózás, én személy szerint nem nagyon ajánlom a "túlcsicsás" hajat..Hidd el páran annyira odavoltak hogy majd megy kozmetikushoz, fodrászhoz blablabla.. Nekünk azt mondták hogy természetesek legyünk. Értsd: Ne legyél túl csicsás. Nos voltak akik nem értették meg.. Szóval a lényeg, hogy csinosan, és ne csicsásan! :) De, ahogy gondolod!
A kérdező hozzászólása: még nem tudom hogy milyen lesz, de nagyon félek mert sok embernek kell küldenem belõle... fõleg Romániába kell küldenem a családnak...
Nagyon szép vagy, a hajad és az arcod is! :) Szerintem is simán jó lenne, ha így hagynád a hajad, sokan azért mennek fodrászhoz hogy ilyen hullámosra csinálják, szerencséd van, hogy neked alapból is ilyen. :) De fel is tûzheted, ha gondolod, az is biztosan jól állna. Nem tudom, milyen tablótok lesz, de nálunk gimiben úgy volt, hogy akik a tabló közepén voltak, õk szembõl, a két oldalán meg féloldalasan volt a beállítás. Ha nektek is ilyen lesz, szerintem kérheted, hogy te milyen beállításból szeretnéd. :)
A kérdező hozzászólása: április 16.-án lesz a tablófényképezés, és õszintén megvallva én még nem nagyon voltam fényképezéseken.. szóval kicsit fura lesz :) )
A kérdező hozzászólása: kép rólam: http://kepfeltoltes.hu/view/130404/IMG0926A_www.kepfeltoltes..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. de a tablóképeken nem pont szembõl csinálják a képeket hanem profilból és nekem nagyon áll jól..:// azt lehet külön kérni, hogy milyen pozícióból készüljön a kép?
Nagyon szép a hajad :) Szerintem is hagyd így, vagy a felét tûzd fel, de csak lazán, bohókásan.
Szia! Ilyen a hajad alapból? Hát én ilyen szép hajjal nem nagyon csinálnék semmit! Barátnõmnek is szép göndör haja van, és nulla sminkkel, frissen mosott hajjal szép volt a fotón.Amúgy én nekem egyenes a hajam, nem vittem túlzásba, egyszerû beszárítás, és kész. :)
A kérdező hozzászólása: egy kis smink megengedett? Nekünk azt mondta a tanár, hogy míg lehet jelentkezzünk be a fodrászhoz is.

Mi legyen? Hát az a helyzet, hogy 4 éve szerelmes vagyok egy lányba ezt el is mondtam neki de ő azt mondta akkor, hogy nem alkalmas mert lelkileg nem érzi jól magát aztán ugye az idő telt én ugyanúgy szerettem meg szeretem még most is .

Sajnos beigazolódott az is, hogy nem birok mást szeretni pedig lett volna esélyem több kapcsolatra de nekem Õ kell . Õ nagy musical rajongó és most csak azok a pasik jönnek be nekik akik musicalekbe szerepelnek és hát még nem vettem észre, hogy én is ott tolnám a biznisz a színpadon XD de hát én nagyon szerelmes vagyok bele és mindent megtennék érte de kerül is meg az a baráti kapcsolat ami volt köztünk az elt?nt. De megakarom Õt hódítani valahogy! Hála, hogy elolvastad és válaszoltál majd küldök pozitív energiát nektek!

Legjobb válasz: Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?

Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?
Írj nékem priviben, ha tudsz.
korod?
A kérdező hozzászólása: Ja csak úgy tök lazán lehet ezekbe szerepelni , fogok egy szívlapátot azt jól tarkón veregetem Bereczki Zolikát vagy Mészáros Á.Zsoltit azt úgy feltûnés nélkül lerugdosom a színpadról õket és énekeltek helyettük XD
Egy amatõr elõadást azért összehozhatnál a gesztus kedvéért.

Most vagyok 9. -es és van a suliban egy lány aki nagyon tetszik nekem, de még sajnos nem tudtam vele beszélni. Szerintetek mit tegyek? Miről kezdjek el vele beszélni? Hogy szólíthatnám le hogy ha csak másokkal látom?

Az az igazság hogy van egy kis önbizalomhiányom és kicsit félek hogy mit mond.

Legjobb válasz: Beszelgess vele vmilyen tananyagrol, utanna meg valts temat.

Beszelgess vele vmilyen tananyagrol, utanna meg valts temat.
Tomi, te vagy az???
A kérdező hozzászólása: úgy érzem hogy nem vagyok én se számára közömbös õ 23 én 27
ne ezen agyalj mer elfogod szarni.

Lányom 17 éves most fejezte be a 11 . kéttannyelvü gimnáziumi osztályt, de még 2 éve van az érettségihez. Szeretné a tanulmányait Londonban folytatni, mert a bátyja ott él és dolgozik . Milyen lehetőség van, hogy ott szerezzen érettségit?

A lányom fél, árva ,mert az édesapját elveszítette , ilyenkor a gyámügynek engedélyezni kell-e a külföldi tanulást?Hol lehet érdekl?dni az iskolatípusok fel?l ?Õ ment?stisz szeretne lenni , de itt Magyarországon csak fiúk tanúlhatják ezt a szakmát.

Legjobb válasz: Angliában kõkemény tandijak vannak, milliós nagyságrendekben gondolkodj években, viszont van lehetõség diákhitel felvételére ami az egész képzésedet fedezi. bõvebb infoért menj az felvi-europass téma

Angliában kõkemény tandijak vannak, milliós nagyságrendekben gondolkodj években, viszont van lehetõség diákhitel felvételére ami az egész képzésedet fedezi. bõvebb infoért menj az felvi-europass téma
Érettségi miatt nem érdeme oda menni. Nagyon drága, és az ottani érettségi, egyetemi jelentkezésnél nem feltétlen ér többet, mint a magyar. De igazából egy ottani iskolával kéne beszélni, hogy ez hogy megy ott. Szerintem érdemesebb lenne itt maradni, megírni majd két emelt érettségit, és utána egyetemre menni ott, ha szeretne. (Mondjuk az hihetetlenül drága, 9000 font/félév.)
Mentõtiszt képzés egyedül Magyarországon van, más országoknál hiányzik ez a poszt. Másrészt egy nõ nem bírná ezt a melót...

14 éves lány vagyok és most lesz az elsõ "igazi" randim. Moziba megyek egy 15 éves fiúval. Még sosem csókolóztam, de nem mondom ezt el neki. Vigyek neki valami ajándékot? Vagy a lányok nem szoktak?

Legjobb válasz: Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!

Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!
nyugi, félned nem kell, ha elég határozott vagy és nem hagyod, hogy bármi olyan történjen veled, amit nem szeretnél :) az viszont kicsit elgondolkodtató, hogy milyen kapcsolat lehet ebbõl, hogy ha õ ennyi idõsen már nem szûz. persze nincs kizárva, hogy egymásba szerettek és pont miattad fog megváltozni. de ne hagyd magad meggyõzni arról, hogy ez menõ dolog! az érett, normális ember szerelembõl szexel, mert az a legcsodálatosabb szexuális élmény. de nem ilyen fiatalon
Nem kell vinni ajandekot:)
A kérdező hozzászólása: nem az..hát beparáztam:DDD
Nyugi csak paráztatlak. de most komolyan nem kell vinned semmit! és még komolyabban tényleg nem szûz?
A SÖTÉT MOZITEREMBEN? KETTEN? EGYEDÜL?
15 éves és NEM SZÛZ? ÉS TE MOZIBA MÉSZ VELE?
A kérdező hozzászólása: õ már csókolózott és nem is szûz:c
szia :) szerintem elsõ randin a lányok nem szoktak ajándékot vinni, bár sosem voltam "igazi, elsõ randin". a csók miatt ne aggódj, ha úgy érzitek, jönni fog magától, ha nem az sem baj, fiatalok vágytok még :) ha jól érzitek magatokat, találkozzatok, járjatok el ide- oda, és ha jó együtt úgyis lesz majd csók is :) egyébként szerintem a legszebb, ha valakinek te lehetsz az elsõ. sok sikert ;)
csak magadat vidd
A kérdező hozzászólása: tudom:) nem hagyom hogy olyan történjen amit nem szeretnék:) és köszönöm a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!