Találatok a következő kifejezésre: Lányomat most el, de (63 db)

Van itt olyan lány most, aki bulizni készült ma de valamiért nem ment el viszont lenne kedve beszélgetni velem?

Egy 26 éves srác.

Legjobb válasz: Van itt olyan lány most, aki úgy készült ma hogy jó napja lesz de valamiért el ment az élet kedve is. és nem lenne kedve beszélgetni veled. ilyen lány vagyok. majdnem stimmel

Van itt olyan lány most, aki úgy készült ma hogy jó napja lesz de valamiért el ment az élet kedve is. és nem lenne kedve beszélgetni veled. ilyen lány vagyok. majdnem stimmel
*megfejem
Há merre az urad neked? Nálunk õ csinálja, mert õ az úr a háznál. Addig én kipucolom a csizmáját, megfenem a tehenet, és kiviszem a piacra eladni. Nem megy má olyan könnyen, mint lánykoromban, de hát az ember ne panaszkodhassék, amíg van kenyér az asztalon, meg malac az ólban.
Nekem vidékinek magyarázod, mi a tanya? :D Gyüssz velem topogni valamelyik éccaka ?
Hûûû parasztlány, felétek vidéken nagyon csípõs szelek fújnak ma :) Én még csak nem is készültem bulizni, hajj rögtön kiestem.
azt nem lesz itten kujonkodás mert jönnek majd a faluõr urak aki kipaterolják kendet jóska a faluból perverzitásét , zaklatásért de szexuálisért és tikktolvajlásért
Biz ám, ne gondolkodjék itt hentergésen, mert úgy fenékbe billentem, hogy még a vasárnapi mise közbe is jajjgatni fog, aztán a plébánosnak majd magyarázhassa, mér nem megy olyan jókedvûen az ének !
A kérdező hozzászólása: tûzrû pattant mönyecskék maguk...ezt biza szereti kend ura. be szépek is lehetnek maguk adám kosztümjit fölvéve...D:
vegyen vissza a kujon fakábó tikktolvaj mert magára uszítóm a tenyésztet szúnyogaimat ami malájku rvákkal háltak
ejj kend, de erõszakos maga, hát levágná annak a szegény párának a nemességét ? ám legyen, süssük bele a cipóba is, hátha adnak érte többet a piacon. Aztán meg a kolbászt is fel kéne pörgetni, ezekbõl a hitvány malacokból meg olyan kis szál kolbászka sikerál, nem kapkodja senki, csak a nyakunkon marad. Hallja-e. Az uborka nagyon jó, csak nálam mind elázott. Drága jó uram ki akart menni a vályúhoz inni, részegen malacnak képzelte magát, az isten bocsássa meg ezt nekije, és kiöntötte de úgy, hogy még a szomszéd uborkája is belerohadá. Hát mondja meg nekem kend, igazam volt-é, mikor a drága jó uram uborkáját szeleteltem bele a vasárnapi ebédbe ?
A kérdező hozzászólása: No már asszonyok maguk csak nem bagzanak éjnek éjjelin? :D Kovászos uborkára biza van kereslet mind. fõleg az alföld déli részirül származónak. nem esne BAJÁra kendnek :D:D:D:D a malacok rágják mán most is a fülemet Naiva asszony...
Ríni is fog, mert mert magára uszítom a disznajt, aztán sivalkodhat, hogy így bánja , meg úgy bánja, akkor aztán bánhassa, mert a malac úgy lerágja a fülit, hogy többé nem hallja a reggeli pacsirtaszót.
kéne valami új biznisz a tanyára nem gondolja kend ? üvegbe termesztet instant kovászos uborkának vajon lenne a kereslete ? vagy egy kalózhajó steak-nek ? belesütném feketeszakál billiárdgolyó ütögetõjét is hmm :P
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD RÍVOK
Na de kend, ne bosszankodjon, majd én alaposan eltángálom, úgy megrángatom a fülit, hogy nem jut majd neki eszibe többet, hogy a rendes népek után leskeledjen ! Seprûvel úgy kiporolom a nadrágjából, hogy nem ismernek rá majd a Varnyúban. Aztán mehetnek az én drága jó urammal bánatoskodni, és feküdhetnek a malacok mellé, ottan a helyük a szégyenteleneknek.
ó hogy csípné el a mutáns paprikás galamb de pörkölt a birkapásztorból gyártott házi csinternet kábeled.
Ejj, felismertem ám rögtön a kérdezõt, a galád itt leskeledik utánunk. Ez a tikkes Jóska , csak álruhában !! A mocsadék !
dehogy férfi az ilyen egy lusta triádvezér digó egy bigsmoke mcdonaldos duplaburger .. há de ilyet.. be kell érnem hogy a leveskonzervem csak nyalogatva lesz és senki nem fogja megkonzervnyitózni.. :s
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D mögpörgetlek én itt a röpke alkalom, pöröghötsz a farkamon:P
Ne is mongya, Pista inkább a Vak Varnyúban üggödél, meg a vedel az a disznaj, mint hogy megmutassa, hol lakik az úristen. Hát most mondgya meg kend, férfi-e az ilyen ?
úgy is rég pörgettek már árbócon kezdi megenni a rozsda e a leveskonzervem meg a pókháló éppen ideje hogy valami kalóz csõdör megpörgessen a konzervnyitójával. :P
hát vagy küldök a bakterral a postán jófajta feketekszakál fa szt :D az mehet a vasárnapi levesbe :P
Kend nagyon kis huncut hallja-e !
Puffogtassa magába, mi már békés falusi népek lettünk, nem kívánkozunk semmiféle tüzijátékra.
A kérdező hozzászólása: gyün a hó majd möglátják lösz még itten tüzijáték is muhahahahahaha jóccakát a parasztszépségöknek :D
Látja, ez a baj kenddel.Nem tudja, mikor mit köll csinálni. Havat lapátolna, mikor levelet kell gereblyézni. Há hova siet maga ?! Így lemarad a levelekrõl is, meg a lapátolásról is. Há megéri ? Nyughasson má maga. Felkel a nap reggel, így is, meg úgy is, nem kell itt akadékoskodni.
A kérdező hozzászólása: én mög sunyi pléjsztéjsönön hólapátolás 2014-es játékot
Ejj de modern paraszt maga. Akkor én meg megyek a nintendón játszok disznóölést.
én megy megyek a mozájba man of steelezni :O
Akkor kendre bízom a bizniszt, én hátamra kapom a kapát, osztán megyek mívelni a fõdet, mer ebbõl a locsogásból nem lesz ám estebéd !
A kérdező hozzászólása: nem bírom asszonyok :D:D:D
hát amelyik tikk meri csiholni a farkát arra rávarázsolok egy dementoros csókót eeee azt be lesznek venyyítve a gádzsik
Na de hallja-e maga, megbízna a heri kókler gyerekben ?! Annál nagyobb kujon nincs is, széles e világon ! A tikkeket kifogja engedi a ketrecbõl, és otthon fog velük fajtalankodni. Há mi lesz így a tikkekkel ?! Tojni se fognak nagy ijedelemben, de akkor a kis kókler tojásaiból csinálom a reggelit, ihajja csuhajja !
hát harry potter rézfaszú bagolyketrecébe kend és megbabonázzuk õket egy deminió átokkal hogy legyen még 2 millárd tikk azt visszük piacra
KEND ! Hova teszünk annyi tikket? :O
hát akkor megvan a bisznisz more el kell kérni jóskától a celebro tervet a birkapásztoból konfigurált JóskaTPU kábelt.. há mekkora felfedezés hogy a csinterneten már az illatok is terjednek ezt el lehetne adni a guuglnak egyszáz millió tikkért is :O
De csak ha magas embertûl származik, ha olvashassa kend, mi aztat nem szeretjük, ha valaki aprólék, meg hát nem mindegy, hány kracjárt visz haza naponta, biza ilyen mocskos világot élünk. A kicsajt kiemelheted a kapálásból, de a kapát sosem emelheted ki a kiscsajból. Ez már csak így megyen.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D punciszagot érzek a kérdésnél (Y)
hát maga nem szeretne jófajta fekete krinolint a levesébe :O :P ?
Jajj aranyoskám, hát magácska csudára okos ! Nem fél kend, hogy magát is az árbócra húzzák ? Ismerem én ezeket a falusi sihedereket, a nadrágjukba mintha ezer hangya mászkálna, nem bírják a csuda ékességüket visszatartani, ha érti kend, mire gondolok ?!
hát a szárazföldön felénk nem úsznak a hajók de maga tudja kend.. most egy hajó ami kalóz is ki nem gondolná hogy vane rajta falábú nagyf aszú feketeszakál.. szerintem ez elég ijesztõ mert feketeszakál bármelyik részfarkú tikklopót az árbocra húzza há morre nem jó a krokodil mengõ a kockázat és nem csak a orckok meg a tikkesjózsi lopja a tikkeim hanem majd megszi õket a aligátorom uzsonnára :O há kend nem gondolta maga ezt át.
Nagyfarkú a tikkes jóska? Bezzeg a Mari eztet nem meséli, csak locsog nekem itten báli ruhákrúl, a lényeget meg nem mongya ez az anyaszomorító. Pedig állítólag õ hált a jóskával a szalmák között, de a mari szégyellheti magát, nem kell õ így már rendes férfinek. Bezzeg a mi idõnkben, még tudtuk mi az erkölcs, úgy ám. Kukorica? Jaj ne emlegesse, lerágták a malacok, mert az a hitvány uram részegen kiengedte õket oda. Jaj, az én pistám pedig hejj de rendes legény vót, aztán nézze meg, hogy elkorcsosult.
alkalmaznia kéne valami jómunkás embert aki profi az ágyba mind a krumpli és a paprikaszedésben is ha már pedig lejárt szegény bendegúz hivatala akkor odalehet adni ajándékba a piacon a riska mellé
A kérdező hozzászólása: Hát oszt maga nem fosott még be a ricinus olajtú? Neköm wc csészét köllött cserénöm, amikor a piócás embör azt mondotta, nyeljem ezt mint kácsa a nokedlit.
Há nem úgy van az ! Annyira hasogat reggelente a derekam, jajj jajj, mongya ugyan a drága doktor úr, egyem a ricinusolajat, de hát kinek van manapság erre pénze? Mikor a disznónak enni kell adni, a csûrre új tetõ kell. Édes fijam, hát nem tudok én már annyit hajolgatni, hogy lefele szedjem a krumplit.
kéne szólni pétörbátyának tudja a serifnek hogy vágja sitre a nagyfarkú tikkesjóskát.. oszt milyen lesz a kukoriva termés gazdasszony komám ?
A kérdező hozzászólása: Há ne is mongya, páros lábba rúgon négyszer fenékön hogy meönnyön má dagasztani a tésztát az ebédhez. Oszt maga milyen parasztasszony hogy hát a krumplit lészödi? Aztat fõ fele köll szödni a Fõdrû
Tikklopó Jóska felénk is jár, de tõlünk a kacskákat vitte el. Jajjj, szegény idösanyám hogy sírt, rítt, szerette hallani, ahogy vakognak reggel a kacskák. De a Jóska nagy gazömbör, má husángokkal kellene a határgi kergetni, és jól rásózni a hátára, megemlegetné, becsületes embereket megkopaszítani !
Há ki magának az asszonya ? Ne hagyja lustálkodni azt a némbert, mikor dolog van a fõdeken ! Édes drága idösanyám is megmondta: Fijjjam, a krumpli nem szedi le magát !
hát nem megy az olyan jóóó nem pénzel minket a szalma áruház.. mi történetek a tikkekel ellopta õket a mexikói triádvezér csupakabra kecskeõlõ ? vagy tán ellopta õket a fekete jóska a sarokról hogy elvigye a piacra ? én tána néznék jóskának úgy hírlik erre tanyán jóska a fekete tikklopó a becses neve szegény embörnek.
A kérdező hozzászólása: Há asszony hónap piac oszt amikor én már hármad pödrök a hajnali szélbe a bajszumon, maga még csak a másik ódalára fordúna a tehénbõgésre?
Tikk nincsen, máma reggelre megfagyott mind, pedig mondtam az uramnak : Kend nem akarná becsukni a tikkeket ? De az a részeges disznó inkább elment a Vén Varnyúba vedelni. Most mondja meg... A gazdasszonykája is ilyen kis szorgos? Mert akkor igencsak jól mehet soruk.
A kérdező hozzászólása: Ba...átok meg sírva röhögök rajtatok :D Nagyok vagytok :D
kéröm szépen nekem nincs uram elment nyugdíjba összejöttem a szomszéd gazdasszonnyal azt õ a szalma áruházba tölti fel a polcokat friss riska tejjel meg tikk tojással. oszt tikkek kapirgálnak e a kertbe ?
A kérdező hozzászólása: Na lányok! :D Meséljetek nekem, miért vagy te parasztlány ? :D:D:D Naiva, isten hozott :D
nem tudok, holnap kora reggel ki kell hajtani a riskákat a mezõre a dinnyésbe mer soványkák szegénykék és így nem lesz télire jó riskapecsenye
malacok a susnyás kukoricába? háá kend nem rakott ki madárijesztõt ? elriogatta volna azokat a kocákat úgy hogy a faluvégi vegyesboltba kell õket összeszedni
Még a piócás ember, nagy sarlatán az, nem nyelni kell, apránként szopogatni, de az a hitvány fajankó csõbe húzta magát.
nyeles aszpirin a tuti orvosság higgyjél nekem mariska tökéletes torokra és fejfájásra is esetleges máshol történõ alkalmazása kivalló hát és izomfájdalomra
Rakasson piócákat rája, ha mán akkora, mer az nem egíssíges, aztán nézhet, mikor az asszonykáját a szalmában heggesztik. Jajj jajj a mai fiatalság, milyen széltoló.
Ejj de kérem, a hajó elúszik, a fa gyenge, há kibízik meg ilyenben? Krokodilt kell venni, bár nem szabadna aztat, de a tikkes jóska tud hozni, alig pár fitying, és még cédulás, hát mondja meg kend, miféle csuda dolgok vannak ?! De azé vigyázni kell, mert a tikkes lenyúlja ám a felét, ha nem vigyáz, kicsomagolja és hopp, csak a krokodil feje, aztán aztat rakhatja mán akárhová, nem lesz jó semmire, bár még levesbe lehet, ha épp halnak a tikkek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Naiva asszonysága. bort , búzás, békességet ! szeressük a nedvességet Kurtát nevöttem mostan ezön.
há én nekem nincsen struccom én smaug földjén laom és elhordták az orckok a struccaim pedig raktam ki villanypásztort de ezek tolvaj skilles orckok voltak át átugrották hát mond kend.. lehet be fogok ruházni egy kalózhajóra amit kiteszek az udvarba házõrzõnek.
A kérdező hozzászólása: Strucc tojásom van hát itt ni. Van itt a lábaim közt már akkor a mint ha strucc tojta vóna. Néhány szalmabálát beköll majd áldoznom neköm is hogy léapadjon. no de viccet szögre akasztva van hát. hányér vönnék mög? naiva maga pusztán lakott e már?
Kendnek meg adjon a jó istenke jó étvágyat, meg erõt, egészséget, bort , búzás, békességet !
Há ne aggódjon ezen, van én nékem hétmérföldes kiscsizmám, csinálok melléje hamuban sült pogácsát, felülök a szekérre, három nap és három éjjel kell , és már kendnél leszek. Nem veszünk ám jegyet, arra a borzalmas masinára, csak úgy köpködi az égre a füstöt nekije. Aztán mondja kend. Strucc tojása van-e ? Abban van most a nagy üzlet, állítólag a piacon 10 krajcárt is megadnak darabjáért.
A kérdező hozzászólása: *babot fal*
hát hun lakik kend ? be kell mérnem a celebroval hogy ide tudják teleportálni a kapitulátuszos csirkéim mert drága ám ide hetedhétországi mucsaröcsög falvába a poler express jegy.
Azt a rohadt, hát ti se unatkoztok. :D
Há nem hiszem el, magánál meg ilyen csodákok történnek, kérem alássan, befogadna engemet is ? Itt hagyok én csapot papot, felkötöm a batyut a hátamra, és isten uccse, csak úgy porzik utánam a vén országút. Nálunk a tevék megpusztulak mind, de szerintem a Pista titokban rájuk mászott, olyan panaszosan sírtak éjjel, mint a kecskék. Még a homokot is kiköpték, pedig hát kérem alássan, azt szeretik nem ?! Na hát itt meg ilyenek vannak, de megszököm én, csak mondja meg kend, befogad-é magukhoz harmadiknak ?!
há dehogy értem testvér há mooo jóskánál jártam eee ? há igen mikor vissza csortam a swatos kecskéimmel meg a ensziájeszes tevéimmel a ellopott varázstikkeket akik kapitulátusz szpelt tudtak lõni amitõl nagy lett a kukorica há mondja meg.. ilyen kincsöt elcsórni.. há de iylet :! ?
Nyeles aszpirin? Az a széllel bélelt drága jó Uram már azt is eljátszotta kártyán, nincs már nekem sem boldogságom, sem nyugodásom, néha kifekszek az ólba nézni a csillagokat, hejj aranyoskám, ha kívánhatnék ! Nem mennék hozzá ehhez a gazemberhez, választanám a kis szegény Jancsikát, nem vót annak egy fityingje se, de tudta mi a dóga , és mit hova kõ tenni. Ejj , de sajnálom én eztet.
A kérdező hozzászólása: hát nem ölég hogy robbant a véce még az asszonyt rajta is kaptam biza ahogy mondja. szopogatta is rendösen a bicska pistát a kazalban.
Ejj , én sajnálnám a szegény malackákat, bevallom alássan, de pista nem hagyja, hogy szeretgessem õket, aszongya, a disznaj étel, nem jáccunk vele. Há érti ezt maga? Le is rágták a kukoricát, mehettem utánuk a susnyásba, ejj de senki nem jött utánam, még a nagyfarkú tikkes jóska sem, pedig a nagy kujon mindenki szoknyáját felkapdossa. Kendnél járt-e ?
van a házon ablak.. hiába vidék már feltalálták itt is.

A lányom most lesz 16 hónapos és csak egy-két szót használ. Mikor kezd el igazán beszélgetni? A baj csak az, hogy mindent megért, de csak mutogat és hümmög. Ez a hümmögés meg elég fura.

Legjobb válasz: Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.

Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.
Az enyém is hümmögött meg mutogatott ennyi idõsen. Két és fél évesen kezdett rendesen beszélni, de akkor nagyon gyorsan belejött. Amikor még két évesen sem beszélt, kezdtem aggódni. Akkor logopédus azt javasolta, hogy sokat hintáztassam, ez fejleszti az idegrendszerét, a beszédközpontját. Nem tudom, hogy ez segített-e, de tényleg elkezdett utána nagyon hamar beszélni.
Az én fiam 26 hós és még csak szavakat mond!De mindent megért és megértet mindenkivel.Talán az elmúlt napokban egyre jobban és több szót mond utánunk és próbálgat új szavakat!Egyáltalán nincs elkésve a gyerkõcöd!Minden gyerek más ütemben fejlõdik, mindegyik másban "jobb"mint a társai.Az én fiam pl:már szobatiszta, már éjjelre is.Valakié még 4 évesen is bepisil -bekakil.
az én kislányom 18 hós és még õ se tud csak pár szót (anya, apa, nagyi, palcsi, reni, erik, kell, ad-ide) meg nagyon sokat motyog, halandzsázik, szóval mintha egy kis kínai baba volna olyan értelmetlenül beszél.szóval ne aggódj!én se teszem majd elkezd valamikor beszélni.én is sokat beszélek neki egész nap és meg is ért mindent(amit meg akar hallani, mert már most nagyon rafinált, van amit direkt nem ért).én inkább a bilizés miatt aggódom mert még nem akar a bilibe pisilni, kakilni.
szia, az enyém 19 hónapos, és ugyanígy vagyunk. Komolyan mondom neked hogy néha az az érzésem, hogy már simán tudná mondani, ha akarná, de sztem õ az a típus, aki akkor fog beszélni, amikor már szép kerek összetett mondatokat fog tudni mondani, addig meg gyûjti az infót. :) egy percet sem aggódom, mert szinte mindent megért, többek közt pl. viszonyszavakat is, ami még jóval késõbb követelmény csak, és ez csak egy példa volt. én is sokat dumálok hozzá , sztem nem ettõl függ, mikor kezdenek beszélni.
A kérdező hozzászólása: Egészen azóta beszélek, hozzá amióta hazajöttünk a kórházból, figyeli is erõsen mivel nagy duma gép vagyok.
Jól csinálod, mindig mondd neki, ami történik, aztán egyszer csak majd be nem áll a szája.
Nem szabad frusztrálni azzal, h úgy csinálsz mintha nem értenéd meg, mert így indul a beszéd, h elõször megtanulja magát a kölcsönös kommunikációt.Semmirõl nincs lekésve, majd ha egy év múlva is itt tart, akkor kezdj aggódni.Szinte minden gyerek így kezdi, h mutogat és ki mit csinál mellé, van aki ööööözik, van aki morog, van aki hümmög.Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Enyémek 2 évesen kezdtek szavakat mondani, de ma már gyõzzem hallgatni, hatalmas szókinccsel és nagyon szépen beszélnek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz. Mert amikor hümmög akkor mindig rászólok és mondom neki a szituációtól függõen : gyere, kérem stb.
Szia! Az én fiam 15 hós. Max az anya, esetleg apa, a mama, a hinta (ezesetben becézni is szokta, akkor azt mondja: inka ainta =hinta palinta), esetleg a kössz. A fiam az a lassan de biztosan tipus, én egyelõre cseppet sem aggódom. Persze az jó, ha mondatod vele, hogy kérek, gyere... Erõltetni viszont szerintem se erõltesd. Egyébként természetes, hogy hümmög mellé. Ezzel sincs baj, ettõl nem debil a gyerek, csak így fejezi ki magát. Hamarosan menni fog neki szavakban is, addig is gyakoroljatok és légy picit türelemmel. Aztán pár év és azt kívánod, bárcsak befogná egy kicsit! :D

Az ismerõs 20 körüli, eddig most évig párkapcsolatban élõ, de éppen szakításon keresztülmenõ lányok 85-90%-a hogyan tud pár nap alatt párt találni, még az így szinglivé vált srácok nagy része még 1 év múlva is magányos?

Miben jobbak a lányok?

Legjobb válasz: Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.

Azok a lányok olyanok is. De szerintem nem mind ilyen. Akik így összejönnek valakivel miután szakítottak, ott a srác már csapta a szelet a lánynak.
Úgy hogy az az új pár már elõ van melegítve. Kinézte magának, megismerte, letesztelte(persze az ágyban is) aztán mivel mindenhol hozta az elõírtat így a nõ szakított a palival, majd vártak pár napot és nyíltan megy most már a buli. A legnagyobb hányingert kb egy hete láttam, nincs még 3 hete, hogy a pasija meghalt, (persze ment a dráma) de a nõ már mással kefél. Hihetetlen mekkora féreg.
Az egyértelmû, hogy egy közepesen jobb csaj szórakozóhelyen befektetett energia nélkül a jóképû srácot közül is választhat, elég csak kicsit megriszálnia magát, és tapadni fognak rá a srácok. Viszont még egy jóképû srácnak is kell pedáloznia ahhoz, hogy egy közepesnél jobb csajnak bejöjjön.
Tudod az a sok leszbi lány! Na azok. Mert kb 3%-al több 20 éves F van mint L. Na most ha az állitásod igaz lenne az csak L/L kapcsolatban menne, esetleg ha a F-k több lányt hülyitenek egyszerre. Vagy állandoan az a 3 % rinyál itt?
Én nem tartom lehetségesnek magamból kiindulva, vagy ha igen, akkor nem nézi, hogy kivel jön össze. Intelligens, mûvelt lányként ugyanolyan nehéz párt találni. Szerintem a srácok is meg tudnák ezt tenni, hiszen "csak" egy következõ barátnõrõl van szó, ha lejjebb adnák az igényeket, mint ahogy a lányok teszik ha pár nap után van pasijuk, nekik is lehetne pár nap után barátnõjük. Kérdés, hogy ki akar így egy újabb párt.
Vannak, akik egyszerûen bevonzzák.Vagy õk akaszkodnak rá annyira egy új célszemélyre :)
"Miben jobbak a lányok?" náluk van az összes punci, amikért egyes férfiak ölni is képesek.
A kérdező hozzászólása: Mûpuncit lehet venni sexshopban, tehát az nem igaz, hogy csak náluk van nuni. Valami más lehet a dologban.

Vettünk egy kocsit és adott a lányom meghatalmazás hogy intézzem el, de én az ő nevét írtam az adásvételire-nem tudtam hogy nem lehet- most okirathamisítás miatt idéztek a rendőrségre, ha ő sajátjának elismeri lehet bajom? Mi lehet a következmény?

Legjobb válasz: Az attól függ. Nem ismerem a rendõrségi eljárást ilyen esetekben, de ha a lányod sajátjaként ismeri el, és ennek ellenére mégis írásszakértõt kérnek fel igazolandó az állítását, akkor még nagyobb bajba kerülhettek. Egyáltalán hogy lett ebbõl rendõrségi ügy? Ki tett feljelentést?

Az attól függ. Nem ismerem a rendõrségi eljárást ilyen esetekben, de ha a lányod sajátjaként ismeri el, és ennek ellenére mégis írásszakértõt kérnek fel igazolandó az állítását, akkor még nagyobb bajba kerülhettek. Egyáltalán hogy lett ebbõl rendõrségi ügy? Ki tett feljelentést?
*bocsánat, „vevö”
Igazad van, de rendöröknek azzal is számolni kell, hogy sokan megprobálnak így védekezni, hogy elkerüljék a büntetést.Pl visszamenõleges dátummal írnak meghatalmazást stb.Max enyhítö körülmény lehet..Egyébként pdig nem tudom minek kéne írásszakértö, ha az eladó magáénak ismeri el az aláírást..Szerintem így nyomozás megszüntetés arra a pontra, hogy „a cselekmény nem büncselekmény”...
A kérdező hozzászólása: köszönöm egy kicsit megnyugodtam- de felháborít, hogy egy becsületes ember ilyen bajba kerül
Lehet bármilyen szépen megfogalmazni és persze mindenki úgy gondolja, hogy ez semmiség, de sajnos nem így mûködik. A jogban nem igazán vannak átmenetek, Te kétség kívül megvalósítottad a közokirat-hamisítást (Btk.274.§). Csak a szándékos elkövetés büntetendõ, kivéve az utolsó fordulatot, ott a gondatlan elkövetést is büntetni rendeli a törvény. Pechedre ez utóbbiba tartozik az ügyetek. A próbára bocsátás nem számít büntetett elõéletnek, úgyhogy kaphatsz erkölcsit.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek a választ, én is ezt fogom mondani, egyébként már minden lezajlott át is lett iratva stb.. kár nem keletkezett- de azt mondták hogy a jog nem tudása nem mentesít, de most komolyan lehetséges, hogy egy ilyen dolog miatt felelõsségre vonnak? egyébként munkámhoz kell erkölcsi bizonyítvány- ezzel nem lessz gond, ha elmarasztalnak?
zoli7980-nak igaza van, én is ezt tenném. Egyébként szerintem sem lesz bajod, mivel jóhiszemûen jártál el ( elvégre kezedben volt a meghatalmazás), és mondhatod hogy ez alapján azt hitted, hogy a lányod nevét kell ráírni ( sokan hiszik ezt!)
Hát haver, te jó nagy kakiban vagy!
A kérdező hozzászólása: úgy lett rendõrségi ügy , hogy az eladó egy kereskedõ volt aki nem íratta át, és e miatt volt a kavarás, én sajnos elmondtam õszintén, hogy én irtam alá, úgyhogy azt tudják- nagyon ki vagyok soha nem volt még semmi ügyem- most is ilyen hülyeség......
Írásmintát fognak kérni, de ezt megtagadhatod, mondjuk nem sok értelme van, mert az eladót is beidézik, õ pedig nem fog falazni. Ez így szívás, de ha nem csináltál korábban semmit, akkor valószínûleg próbára bocsátással megúszod.
Szerintem ha elismeri és kiderül, hogy még se(pl. szól az aki feljelentést tett...nem is értem, hogy miért) akkor megeshet egy íráselemzés grafológus által és akkor hatóság félrevezetése és még nagyobb baj... Sok szerencsét :)
Ne játszd meg magad elõtte, ha komoly kapcsolatot vársz Tõle.Légy önmagad, meg persze vicces.
Mindenképp add önmagad!!! Légy kedves barátságos te is viccelõdj. "Ne a nagyot add" sok lánynak kiábrándító lehet...
Hívd el randira, ott ugyis minden kiderül. Egyébként tényleg add magad, mert ha csak szerepet játszol azt úgysem tudod sokáig tartani.
Tök mindegy, csak a külsõdet nézi úgyis!
hát a nagyot semiképp ne add szerintem sem:) viselkedj vele úgy amilyen vagy tényleg 24 L

Mi legyen? Hát az a helyzet, hogy 4 éve szerelmes vagyok egy lányba ezt el is mondtam neki de ő azt mondta akkor, hogy nem alkalmas mert lelkileg nem érzi jól magát aztán ugye az idő telt én ugyanúgy szerettem meg szeretem még most is .

Sajnos beigazolódott az is, hogy nem birok mást szeretni pedig lett volna esélyem több kapcsolatra de nekem Õ kell . Õ nagy musical rajongó és most csak azok a pasik jönnek be nekik akik musicalekbe szerepelnek és hát még nem vettem észre, hogy én is ott tolnám a biznisz a színpadon XD de hát én nagyon szerelmes vagyok bele és mindent megtennék érte de kerül is meg az a baráti kapcsolat ami volt köztünk az elt?nt. De megakarom Õt hódítani valahogy! Hála, hogy elolvastad és válaszoltál majd küldök pozitív energiát nektek!

Legjobb válasz: Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?

Szerepelj musicalba...vagy hívd el pl egy musicalra ?
Írj nékem priviben, ha tudsz.
korod?
A kérdező hozzászólása: Ja csak úgy tök lazán lehet ezekbe szerepelni , fogok egy szívlapátot azt jól tarkón veregetem Bereczki Zolikát vagy Mészáros Á.Zsoltit azt úgy feltûnés nélkül lerugdosom a színpadról õket és énekeltek helyettük XD
Egy amatõr elõadást azért összehozhatnál a gesztus kedvéért.

Ez most apakomplexus? A szüleim másfél éves koromban váltak el, édesanyámmal élek, de mindig apás lány voltam. (További lent. )

Apa mindig foglalkozik velem, egészen más nevelési elvvel próbál lázadó tinib?l normális embert csinálni, és eén nagyon szeretem ?t! Most, tizenhárom évesen, mikor az osztálytársaim, barátn?im, mind bele vannak zúgva valakibe, de nekem csak tetszenek a fiúk, vagyis inkább férfiak... Mert ez a nagyobb gond. El?ször a tizennyolc éves bátyám vele egykorú legjobb barátja jött be, aztán egy huszonötéves színész, most pedig a szüleimnél id?sebb (?k most negyvenöt évesek) tanárom tetszik... Apakomplexusom van?

Legjobb válasz: igen valószínû.

igen valószínû.
Nem hiszem, akkor nekem is mindig az volt. :) 13 évesen fûbe fába szerelmes az ember, és tudod mit? Inkább bûvöljön el egy idõsebb tanárod, mint mondjuk Rob Pattinson. ;)
Ennyi idõs korban szinte mindenki idõsebb fiúk, férfiak után érdeklõdik (sõt, még az se lesz furcsa, ha majd tinikorodban pár hétig még a lányok iránt is érdeklõdsz..). Majd egy bizonyos kor után dõl el, hogy valóban apakomlexusod van-e. Pl. egyik barátnõm 18 éves kora óta, csak 50 feletti hapsikkal jár. Na, az kétségtelenül apakomlexus, de 13 évesen még szerintem korai lenne ilyesmirõl beszélni.

10 hetes terhes vagyok.4 és fél éves lányunknak most mondtuk el, hogy testvére lesz, de sajnos nem nagyon örült a hírnek. Azt mondta, hogy neki nem kell. Mit tehetnénk, hogy szeretettel várja a testvérét?

Legjobb válasz: Biztos megszokja a heyzetet, az én kislányom is 4 éves, én meg 14 hetes terhes vagyok, de õ nagyon örült, és már várja. Biztos tetszeni fog neki, mikor már nõ a poci, és mozog a baba.

Biztos megszokja a heyzetet, az én kislányom is 4 éves, én meg 14 hetes terhes vagyok, de õ nagyon örült, és már várja. Biztos tetszeni fog neki, mikor már nõ a poci, és mozog a baba.
Mesélj neki sokat a testvérkérõl, hogy majd milyen lesz ha meglesz. Meg mesélhetsz neki arról is, hogy mi történik a pocakodban. Emlékszem, én 3 éves voltam, amikor tesóm született, és akkor vették meg a szüleim A sehány éves kislány c. könyvet, ami pont arról szól, hogy hogyan születik a kisbaba, de a legkisebb gyerekeknek szólóan. Mesélj neki arról, hogy õ is pont úgy volt a hasadban, mint a kisbaba. Vidd magaddal, amikor a kicsinek veszel valamit, és kérd ki a véleményét bizonyos dolgokban, engedd néha, hogy õ válasszon pl. két ruha közül, vagy hogy milyen mintájú takarót vegyetek, ilyesmik. Ha van türelme egy kis sorbanállláshoz, akkor talán vidd magaddal amikor ultrahangra mész, persze amikor már nagyobb a baba. Szóval vond be az elõkészületekbe, aztán pl. vehetsz egy falinaptárt és megmutathatod a kislányodnak, mikorra vagy kiírva szülni, melyik az a nap, és kérj meg minden családtagot, hogy tippelje meg, ehhez képest melyik nap fog megszületni a baba. A kislány is mutasson rá valamelyik napra a naptárban. Hát nekem ilyesmik jutottak eszembe.
Én márciusra várok, nálunk már várja a kistesót a 4 éves lányom.DE, mi már fél éve emlegetjük ezt a témát és így nem volt idegen neki. Azt mondtuk, hogy õ az ügyes nagy testvér, aki megtaníthatja pl. beszélni, bilizni, mászni stb.Az együtt való felkészülés is remek dolog. Minden nap van valami kedves szava a pocaklakóhoz, pláne, hogy a pici már hall bennünket.Jó dolog az együtt vásárlás, válogatás is. Minden jót
Meg fogja szokni! Vonjátok bele mindenbe, hogy érezze, számítotok rá, és a kicsi is számítani fog rá, mint nagyra, ha megszületik! Ezért is jó a tesó... Ne ijedj meg! AZ csak a javára válik, ha megtudja, hogy nem csak õ van a világon. :-)
Szia.Az én nagy fiam is igy reagált rá kezdetben.Utána ahogy nõt a hasam, már egyre jobban érdekelte a tesó.Most két hónapos a kisebbik fiam és a tesója nagyon szereti!

Lányomat most választottam el, de még mindig gyűlik egy kis tejcsi, nem fog emiatt begyulladni a mellem?

Mivel újra állapotos vagyok, a tejelapasztó módszereket elvethetem, nehogy ártsak a magzatnak, de az összegy?lt tejcsi egy pár nap után már kellemetlen. Lehet ez ellen tenni valami?

Legjobb válasz: Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.

Ha nagyon feszít és kellemetlen, akkor egy picit lefejheted, de csak kicsit, hogy a melled ne feszüljön annyira. pl 2 naponta, majd egyre ritkábban és egyszer csak nem lesz már benne semmi.
Szia! Borogatni nem lehet, enyhén hideg vizes ruhával? Azt használták régen, hogy elapadjon a tej. Az egyik barátnõm a terhesség alatt is szoptatta a nagyobb gyerekét, aztán a szülés után mind a kettõt, makk egészségesek. Mondjuk, én se mernék szoptatni terhesség alatt... A védõnõdet azért kérdezd meg, mert szerintem begyulladhat a cicid.
A kérdező hozzászólása: Szia! Mivel már annyi tejcsim nem volt a végén, az esti, meg a reggeli szoptatásra juttott még valamennyi, bár szerintem csak a feeling miatt kellett neki, mert már azzal sem lakott jól. A reggelit könnyû volt elhagyni, szívesen fogadta helyette a tejpépet, majd este fürdés elõtt szintén pépet adtam neki és azóta teával alszik el. Késõbb majd a teát is elhagyom, mert félek, hogy árthat a fogainak. Alig 2 hete választottam el, tegnap megpróbáltam cicivel kínálni csak a kíváncsiság kedvéért, de már nem akarta elfogadni, biztos már az íze sem volt az igazi. Az a lényeg, hogy legyen valami a pociban lefekvés elõtt és az elálmosítja.
A kérdező hozzászólása: De, ha kérdésed van, akkor egy újat érdemes írni, mert így kevésbé látják mások, talán több hasznos segítséget kapnál. Remélem azért segítettem.
Én az iránt érdeklõdnék, hogy hogyan választottad el a kislányodat? Én is el szeretném választani de fogalmam sincs hogyan csináljam, , ,
A kérdező hozzászólása: úgy érzem hogy nem vagyok én se számára közömbös õ 23 én 27
ne ezen agyalj mer elfogod szarni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!