Találatok a következő kifejezésre: Lányomat most el, (232 db)

Van itt olyan lány most, aki bulizni készült ma de valamiért nem ment el viszont lenne kedve beszélgetni velem?

Egy 26 éves srác.

Legjobb válasz: Van itt olyan lány most, aki úgy készült ma hogy jó napja lesz de valamiért el ment az élet kedve is. és nem lenne kedve beszélgetni veled. ilyen lány vagyok. majdnem stimmel

Van itt olyan lány most, aki úgy készült ma hogy jó napja lesz de valamiért el ment az élet kedve is. és nem lenne kedve beszélgetni veled. ilyen lány vagyok. majdnem stimmel
*megfejem
Há merre az urad neked? Nálunk õ csinálja, mert õ az úr a háznál. Addig én kipucolom a csizmáját, megfenem a tehenet, és kiviszem a piacra eladni. Nem megy má olyan könnyen, mint lánykoromban, de hát az ember ne panaszkodhassék, amíg van kenyér az asztalon, meg malac az ólban.
Nekem vidékinek magyarázod, mi a tanya? :D Gyüssz velem topogni valamelyik éccaka ?
Hûûû parasztlány, felétek vidéken nagyon csípõs szelek fújnak ma :) Én még csak nem is készültem bulizni, hajj rögtön kiestem.
azt nem lesz itten kujonkodás mert jönnek majd a faluõr urak aki kipaterolják kendet jóska a faluból perverzitásét , zaklatásért de szexuálisért és tikktolvajlásért
Biz ám, ne gondolkodjék itt hentergésen, mert úgy fenékbe billentem, hogy még a vasárnapi mise közbe is jajjgatni fog, aztán a plébánosnak majd magyarázhassa, mér nem megy olyan jókedvûen az ének !
A kérdező hozzászólása: tûzrû pattant mönyecskék maguk...ezt biza szereti kend ura. be szépek is lehetnek maguk adám kosztümjit fölvéve...D:
vegyen vissza a kujon fakábó tikktolvaj mert magára uszítóm a tenyésztet szúnyogaimat ami malájku rvákkal háltak
ejj kend, de erõszakos maga, hát levágná annak a szegény párának a nemességét ? ám legyen, süssük bele a cipóba is, hátha adnak érte többet a piacon. Aztán meg a kolbászt is fel kéne pörgetni, ezekbõl a hitvány malacokból meg olyan kis szál kolbászka sikerál, nem kapkodja senki, csak a nyakunkon marad. Hallja-e. Az uborka nagyon jó, csak nálam mind elázott. Drága jó uram ki akart menni a vályúhoz inni, részegen malacnak képzelte magát, az isten bocsássa meg ezt nekije, és kiöntötte de úgy, hogy még a szomszéd uborkája is belerohadá. Hát mondja meg nekem kend, igazam volt-é, mikor a drága jó uram uborkáját szeleteltem bele a vasárnapi ebédbe ?
A kérdező hozzászólása: No már asszonyok maguk csak nem bagzanak éjnek éjjelin? :D Kovászos uborkára biza van kereslet mind. fõleg az alföld déli részirül származónak. nem esne BAJÁra kendnek :D:D:D:D a malacok rágják mán most is a fülemet Naiva asszony...
Ríni is fog, mert mert magára uszítom a disznajt, aztán sivalkodhat, hogy így bánja , meg úgy bánja, akkor aztán bánhassa, mert a malac úgy lerágja a fülit, hogy többé nem hallja a reggeli pacsirtaszót.
kéne valami új biznisz a tanyára nem gondolja kend ? üvegbe termesztet instant kovászos uborkának vajon lenne a kereslete ? vagy egy kalózhajó steak-nek ? belesütném feketeszakál billiárdgolyó ütögetõjét is hmm :P
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD RÍVOK
Na de kend, ne bosszankodjon, majd én alaposan eltángálom, úgy megrángatom a fülit, hogy nem jut majd neki eszibe többet, hogy a rendes népek után leskeledjen ! Seprûvel úgy kiporolom a nadrágjából, hogy nem ismernek rá majd a Varnyúban. Aztán mehetnek az én drága jó urammal bánatoskodni, és feküdhetnek a malacok mellé, ottan a helyük a szégyenteleneknek.
ó hogy csípné el a mutáns paprikás galamb de pörkölt a birkapásztorból gyártott házi csinternet kábeled.
Ejj, felismertem ám rögtön a kérdezõt, a galád itt leskeledik utánunk. Ez a tikkes Jóska , csak álruhában !! A mocsadék !
dehogy férfi az ilyen egy lusta triádvezér digó egy bigsmoke mcdonaldos duplaburger .. há de ilyet.. be kell érnem hogy a leveskonzervem csak nyalogatva lesz és senki nem fogja megkonzervnyitózni.. :s
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D mögpörgetlek én itt a röpke alkalom, pöröghötsz a farkamon:P
Ne is mongya, Pista inkább a Vak Varnyúban üggödél, meg a vedel az a disznaj, mint hogy megmutassa, hol lakik az úristen. Hát most mondgya meg kend, férfi-e az ilyen ?
úgy is rég pörgettek már árbócon kezdi megenni a rozsda e a leveskonzervem meg a pókháló éppen ideje hogy valami kalóz csõdör megpörgessen a konzervnyitójával. :P
hát vagy küldök a bakterral a postán jófajta feketekszakál fa szt :D az mehet a vasárnapi levesbe :P
Kend nagyon kis huncut hallja-e !
Puffogtassa magába, mi már békés falusi népek lettünk, nem kívánkozunk semmiféle tüzijátékra.
A kérdező hozzászólása: gyün a hó majd möglátják lösz még itten tüzijáték is muhahahahahaha jóccakát a parasztszépségöknek :D
Látja, ez a baj kenddel.Nem tudja, mikor mit köll csinálni. Havat lapátolna, mikor levelet kell gereblyézni. Há hova siet maga ?! Így lemarad a levelekrõl is, meg a lapátolásról is. Há megéri ? Nyughasson má maga. Felkel a nap reggel, így is, meg úgy is, nem kell itt akadékoskodni.
A kérdező hozzászólása: én mög sunyi pléjsztéjsönön hólapátolás 2014-es játékot
Ejj de modern paraszt maga. Akkor én meg megyek a nintendón játszok disznóölést.
én megy megyek a mozájba man of steelezni :O
Akkor kendre bízom a bizniszt, én hátamra kapom a kapát, osztán megyek mívelni a fõdet, mer ebbõl a locsogásból nem lesz ám estebéd !
A kérdező hozzászólása: nem bírom asszonyok :D:D:D
hát amelyik tikk meri csiholni a farkát arra rávarázsolok egy dementoros csókót eeee azt be lesznek venyyítve a gádzsik
Na de hallja-e maga, megbízna a heri kókler gyerekben ?! Annál nagyobb kujon nincs is, széles e világon ! A tikkeket kifogja engedi a ketrecbõl, és otthon fog velük fajtalankodni. Há mi lesz így a tikkekkel ?! Tojni se fognak nagy ijedelemben, de akkor a kis kókler tojásaiból csinálom a reggelit, ihajja csuhajja !
hát harry potter rézfaszú bagolyketrecébe kend és megbabonázzuk õket egy deminió átokkal hogy legyen még 2 millárd tikk azt visszük piacra
KEND ! Hova teszünk annyi tikket? :O
hát akkor megvan a bisznisz more el kell kérni jóskától a celebro tervet a birkapásztoból konfigurált JóskaTPU kábelt.. há mekkora felfedezés hogy a csinterneten már az illatok is terjednek ezt el lehetne adni a guuglnak egyszáz millió tikkért is :O
De csak ha magas embertûl származik, ha olvashassa kend, mi aztat nem szeretjük, ha valaki aprólék, meg hát nem mindegy, hány kracjárt visz haza naponta, biza ilyen mocskos világot élünk. A kicsajt kiemelheted a kapálásból, de a kapát sosem emelheted ki a kiscsajból. Ez már csak így megyen.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D punciszagot érzek a kérdésnél (Y)
hát maga nem szeretne jófajta fekete krinolint a levesébe :O :P ?
Jajj aranyoskám, hát magácska csudára okos ! Nem fél kend, hogy magát is az árbócra húzzák ? Ismerem én ezeket a falusi sihedereket, a nadrágjukba mintha ezer hangya mászkálna, nem bírják a csuda ékességüket visszatartani, ha érti kend, mire gondolok ?!
hát a szárazföldön felénk nem úsznak a hajók de maga tudja kend.. most egy hajó ami kalóz is ki nem gondolná hogy vane rajta falábú nagyf aszú feketeszakál.. szerintem ez elég ijesztõ mert feketeszakál bármelyik részfarkú tikklopót az árbocra húzza há morre nem jó a krokodil mengõ a kockázat és nem csak a orckok meg a tikkesjózsi lopja a tikkeim hanem majd megszi õket a aligátorom uzsonnára :O há kend nem gondolta maga ezt át.
Nagyfarkú a tikkes jóska? Bezzeg a Mari eztet nem meséli, csak locsog nekem itten báli ruhákrúl, a lényeget meg nem mongya ez az anyaszomorító. Pedig állítólag õ hált a jóskával a szalmák között, de a mari szégyellheti magát, nem kell õ így már rendes férfinek. Bezzeg a mi idõnkben, még tudtuk mi az erkölcs, úgy ám. Kukorica? Jaj ne emlegesse, lerágták a malacok, mert az a hitvány uram részegen kiengedte õket oda. Jaj, az én pistám pedig hejj de rendes legény vót, aztán nézze meg, hogy elkorcsosult.
alkalmaznia kéne valami jómunkás embert aki profi az ágyba mind a krumpli és a paprikaszedésben is ha már pedig lejárt szegény bendegúz hivatala akkor odalehet adni ajándékba a piacon a riska mellé
A kérdező hozzászólása: Hát oszt maga nem fosott még be a ricinus olajtú? Neköm wc csészét köllött cserénöm, amikor a piócás embör azt mondotta, nyeljem ezt mint kácsa a nokedlit.
Há nem úgy van az ! Annyira hasogat reggelente a derekam, jajj jajj, mongya ugyan a drága doktor úr, egyem a ricinusolajat, de hát kinek van manapság erre pénze? Mikor a disznónak enni kell adni, a csûrre új tetõ kell. Édes fijam, hát nem tudok én már annyit hajolgatni, hogy lefele szedjem a krumplit.
kéne szólni pétörbátyának tudja a serifnek hogy vágja sitre a nagyfarkú tikkesjóskát.. oszt milyen lesz a kukoriva termés gazdasszony komám ?
A kérdező hozzászólása: Há ne is mongya, páros lábba rúgon négyszer fenékön hogy meönnyön má dagasztani a tésztát az ebédhez. Oszt maga milyen parasztasszony hogy hát a krumplit lészödi? Aztat fõ fele köll szödni a Fõdrû
Tikklopó Jóska felénk is jár, de tõlünk a kacskákat vitte el. Jajjj, szegény idösanyám hogy sírt, rítt, szerette hallani, ahogy vakognak reggel a kacskák. De a Jóska nagy gazömbör, má husángokkal kellene a határgi kergetni, és jól rásózni a hátára, megemlegetné, becsületes embereket megkopaszítani !
Há ki magának az asszonya ? Ne hagyja lustálkodni azt a némbert, mikor dolog van a fõdeken ! Édes drága idösanyám is megmondta: Fijjjam, a krumpli nem szedi le magát !
hát nem megy az olyan jóóó nem pénzel minket a szalma áruház.. mi történetek a tikkekel ellopta õket a mexikói triádvezér csupakabra kecskeõlõ ? vagy tán ellopta õket a fekete jóska a sarokról hogy elvigye a piacra ? én tána néznék jóskának úgy hírlik erre tanyán jóska a fekete tikklopó a becses neve szegény embörnek.
A kérdező hozzászólása: Há asszony hónap piac oszt amikor én már hármad pödrök a hajnali szélbe a bajszumon, maga még csak a másik ódalára fordúna a tehénbõgésre?
Tikk nincsen, máma reggelre megfagyott mind, pedig mondtam az uramnak : Kend nem akarná becsukni a tikkeket ? De az a részeges disznó inkább elment a Vén Varnyúba vedelni. Most mondja meg... A gazdasszonykája is ilyen kis szorgos? Mert akkor igencsak jól mehet soruk.
A kérdező hozzászólása: Ba...átok meg sírva röhögök rajtatok :D Nagyok vagytok :D
kéröm szépen nekem nincs uram elment nyugdíjba összejöttem a szomszéd gazdasszonnyal azt õ a szalma áruházba tölti fel a polcokat friss riska tejjel meg tikk tojással. oszt tikkek kapirgálnak e a kertbe ?
A kérdező hozzászólása: Na lányok! :D Meséljetek nekem, miért vagy te parasztlány ? :D:D:D Naiva, isten hozott :D
nem tudok, holnap kora reggel ki kell hajtani a riskákat a mezõre a dinnyésbe mer soványkák szegénykék és így nem lesz télire jó riskapecsenye
malacok a susnyás kukoricába? háá kend nem rakott ki madárijesztõt ? elriogatta volna azokat a kocákat úgy hogy a faluvégi vegyesboltba kell õket összeszedni
Még a piócás ember, nagy sarlatán az, nem nyelni kell, apránként szopogatni, de az a hitvány fajankó csõbe húzta magát.
nyeles aszpirin a tuti orvosság higgyjél nekem mariska tökéletes torokra és fejfájásra is esetleges máshol történõ alkalmazása kivalló hát és izomfájdalomra
Rakasson piócákat rája, ha mán akkora, mer az nem egíssíges, aztán nézhet, mikor az asszonykáját a szalmában heggesztik. Jajj jajj a mai fiatalság, milyen széltoló.
Ejj de kérem, a hajó elúszik, a fa gyenge, há kibízik meg ilyenben? Krokodilt kell venni, bár nem szabadna aztat, de a tikkes jóska tud hozni, alig pár fitying, és még cédulás, hát mondja meg kend, miféle csuda dolgok vannak ?! De azé vigyázni kell, mert a tikkes lenyúlja ám a felét, ha nem vigyáz, kicsomagolja és hopp, csak a krokodil feje, aztán aztat rakhatja mán akárhová, nem lesz jó semmire, bár még levesbe lehet, ha épp halnak a tikkek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Naiva asszonysága. bort , búzás, békességet ! szeressük a nedvességet Kurtát nevöttem mostan ezön.
há én nekem nincsen struccom én smaug földjén laom és elhordták az orckok a struccaim pedig raktam ki villanypásztort de ezek tolvaj skilles orckok voltak át átugrották hát mond kend.. lehet be fogok ruházni egy kalózhajóra amit kiteszek az udvarba házõrzõnek.
A kérdező hozzászólása: Strucc tojásom van hát itt ni. Van itt a lábaim közt már akkor a mint ha strucc tojta vóna. Néhány szalmabálát beköll majd áldoznom neköm is hogy léapadjon. no de viccet szögre akasztva van hát. hányér vönnék mög? naiva maga pusztán lakott e már?
Kendnek meg adjon a jó istenke jó étvágyat, meg erõt, egészséget, bort , búzás, békességet !
Há ne aggódjon ezen, van én nékem hétmérföldes kiscsizmám, csinálok melléje hamuban sült pogácsát, felülök a szekérre, három nap és három éjjel kell , és már kendnél leszek. Nem veszünk ám jegyet, arra a borzalmas masinára, csak úgy köpködi az égre a füstöt nekije. Aztán mondja kend. Strucc tojása van-e ? Abban van most a nagy üzlet, állítólag a piacon 10 krajcárt is megadnak darabjáért.
A kérdező hozzászólása: *babot fal*
hát hun lakik kend ? be kell mérnem a celebroval hogy ide tudják teleportálni a kapitulátuszos csirkéim mert drága ám ide hetedhétországi mucsaröcsög falvába a poler express jegy.
Azt a rohadt, hát ti se unatkoztok. :D
Há nem hiszem el, magánál meg ilyen csodákok történnek, kérem alássan, befogadna engemet is ? Itt hagyok én csapot papot, felkötöm a batyut a hátamra, és isten uccse, csak úgy porzik utánam a vén országút. Nálunk a tevék megpusztulak mind, de szerintem a Pista titokban rájuk mászott, olyan panaszosan sírtak éjjel, mint a kecskék. Még a homokot is kiköpték, pedig hát kérem alássan, azt szeretik nem ?! Na hát itt meg ilyenek vannak, de megszököm én, csak mondja meg kend, befogad-é magukhoz harmadiknak ?!
há dehogy értem testvér há mooo jóskánál jártam eee ? há igen mikor vissza csortam a swatos kecskéimmel meg a ensziájeszes tevéimmel a ellopott varázstikkeket akik kapitulátusz szpelt tudtak lõni amitõl nagy lett a kukorica há mondja meg.. ilyen kincsöt elcsórni.. há de iylet :! ?
Nyeles aszpirin? Az a széllel bélelt drága jó Uram már azt is eljátszotta kártyán, nincs már nekem sem boldogságom, sem nyugodásom, néha kifekszek az ólba nézni a csillagokat, hejj aranyoskám, ha kívánhatnék ! Nem mennék hozzá ehhez a gazemberhez, választanám a kis szegény Jancsikát, nem vót annak egy fityingje se, de tudta mi a dóga , és mit hova kõ tenni. Ejj , de sajnálom én eztet.
A kérdező hozzászólása: hát nem ölég hogy robbant a véce még az asszonyt rajta is kaptam biza ahogy mondja. szopogatta is rendösen a bicska pistát a kazalban.
Ejj , én sajnálnám a szegény malackákat, bevallom alássan, de pista nem hagyja, hogy szeretgessem õket, aszongya, a disznaj étel, nem jáccunk vele. Há érti ezt maga? Le is rágták a kukoricát, mehettem utánuk a susnyásba, ejj de senki nem jött utánam, még a nagyfarkú tikkes jóska sem, pedig a nagy kujon mindenki szoknyáját felkapdossa. Kendnél járt-e ?
van a házon ablak.. hiába vidék már feltalálták itt is.

A lányom most lesz 16 hónapos és csak egy-két szót használ. Mikor kezd el igazán beszélgetni? A baj csak az, hogy mindent megért, de csak mutogat és hümmög. Ez a hümmögés meg elég fura.

Legjobb válasz: Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.

Nekem az jött be, hogy amikor húzta a kezem, hogy menjek, addig nem mentem, amíg nem modta, hogy gyere. (nyilván már tudta mondani valamennyire, vagy legalábbis a hangúly jó volt), így van ez a kéremmel is, akkor kapja meg, ha mondja, hogy "kéjem". Õ most 21 hós, de már nagyon sok mindent mod hónapok óta. Most a két szavas mondatoknál tartunk. "apa elment, kutya ugat, baba alszik, stb" Szerintem nálatok is hamar be fog indulni, bár ezt így elõre nem lehet megmondani.
Az enyém is hümmögött meg mutogatott ennyi idõsen. Két és fél évesen kezdett rendesen beszélni, de akkor nagyon gyorsan belejött. Amikor még két évesen sem beszélt, kezdtem aggódni. Akkor logopédus azt javasolta, hogy sokat hintáztassam, ez fejleszti az idegrendszerét, a beszédközpontját. Nem tudom, hogy ez segített-e, de tényleg elkezdett utána nagyon hamar beszélni.
Az én fiam 26 hós és még csak szavakat mond!De mindent megért és megértet mindenkivel.Talán az elmúlt napokban egyre jobban és több szót mond utánunk és próbálgat új szavakat!Egyáltalán nincs elkésve a gyerkõcöd!Minden gyerek más ütemben fejlõdik, mindegyik másban "jobb"mint a társai.Az én fiam pl:már szobatiszta, már éjjelre is.Valakié még 4 évesen is bepisil -bekakil.
az én kislányom 18 hós és még õ se tud csak pár szót (anya, apa, nagyi, palcsi, reni, erik, kell, ad-ide) meg nagyon sokat motyog, halandzsázik, szóval mintha egy kis kínai baba volna olyan értelmetlenül beszél.szóval ne aggódj!én se teszem majd elkezd valamikor beszélni.én is sokat beszélek neki egész nap és meg is ért mindent(amit meg akar hallani, mert már most nagyon rafinált, van amit direkt nem ért).én inkább a bilizés miatt aggódom mert még nem akar a bilibe pisilni, kakilni.
szia, az enyém 19 hónapos, és ugyanígy vagyunk. Komolyan mondom neked hogy néha az az érzésem, hogy már simán tudná mondani, ha akarná, de sztem õ az a típus, aki akkor fog beszélni, amikor már szép kerek összetett mondatokat fog tudni mondani, addig meg gyûjti az infót. :) egy percet sem aggódom, mert szinte mindent megért, többek közt pl. viszonyszavakat is, ami még jóval késõbb követelmény csak, és ez csak egy példa volt. én is sokat dumálok hozzá , sztem nem ettõl függ, mikor kezdenek beszélni.
A kérdező hozzászólása: Egészen azóta beszélek, hozzá amióta hazajöttünk a kórházból, figyeli is erõsen mivel nagy duma gép vagyok.
Jól csinálod, mindig mondd neki, ami történik, aztán egyszer csak majd be nem áll a szája.
Nem szabad frusztrálni azzal, h úgy csinálsz mintha nem értenéd meg, mert így indul a beszéd, h elõször megtanulja magát a kölcsönös kommunikációt.Semmirõl nincs lekésve, majd ha egy év múlva is itt tart, akkor kezdj aggódni.Szinte minden gyerek így kezdi, h mutogat és ki mit csinál mellé, van aki ööööözik, van aki morog, van aki hümmög.Az égvilágon semmi baj nincs ezzel. Enyémek 2 évesen kezdtek szavakat mondani, de ma már gyõzzem hallgatni, hatalmas szókinccsel és nagyon szépen beszélnek.:)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mi lesz. Mert amikor hümmög akkor mindig rászólok és mondom neki a szituációtól függõen : gyere, kérem stb.
Szia! Az én fiam 15 hós. Max az anya, esetleg apa, a mama, a hinta (ezesetben becézni is szokta, akkor azt mondja: inka ainta =hinta palinta), esetleg a kössz. A fiam az a lassan de biztosan tipus, én egyelõre cseppet sem aggódom. Persze az jó, ha mondatod vele, hogy kérek, gyere... Erõltetni viszont szerintem se erõltesd. Egyébként természetes, hogy hümmög mellé. Ezzel sincs baj, ettõl nem debil a gyerek, csak így fejezi ki magát. Hamarosan menni fog neki szavakban is, addig is gyakoroljatok és légy picit türelemmel. Aztán pár év és azt kívánod, bárcsak befogná egy kicsit! :D

Két kisfiam bárányhimlõs. Létezik, hogy a lányom most sem kapja el tõlük?

Két fiam egy napon lett bárányhimlõs. Most telik le a 2 hét. A nagytesójukon még nem jött ki. Létezik, hogy nem kapja el tõlük?

Legjobb válasz: létezik... lányom járt bölcsibe, oviba, nem tudom hány himlõjárványt úszott meg... pedig amikor hallottam hogy az van még örültem is hogy na végre elkapja, essünk túl rajta, de sose sikerült... már 13 éves... jó erõs az immunrendszere a lányodnak :)

létezik... lányom járt bölcsibe, oviba, nem tudom hány himlõjárványt úszott meg... pedig amikor hallottam hogy az van még örültem is hogy na végre elkapja, essünk túl rajta, de sose sikerült... már 13 éves... jó erõs az immunrendszere a lányodnak :)
Én se kaptam el a bátyámtól, gyerekkorunkban, amit egy orvos sem hitt el, mikor megkérdezték voltam e himlõs. Most 24 vagyok, de nem biztos, hogy jó hogy nem estem át rajta :/ tényleg nagyon erõs a kislányod ;)

Hogy lehet az, hogy most ennyire sok lányt jegyeznek el? Eddig is így volt, csak nekem nem tűnt fel, vagy most tényleg nagy "divat" lett eljegyezni a másikat?

Legjobb válasz: szerintem most vagy abban a korban, most veszed észre a hozzád hasonló korú emberek cselekvéseit

szerintem most vagy abban a korban, most veszed észre a hozzád hasonló korú emberek cselekvéseit
Még ilyen sem volt, de minden elõttem szólóval kivétel nélkül egyetértek! :D
Igen, én is sok pár hónap után eljegyzõst látok. Meg napi 10x az üzenõfalon: 'forever love' meg szerelmes képek garmadája. Csak szánni tudom az ilyeneket. Aztán majd sunyiban veszik le az eljegyezve státuszt, mikor kiderül, mégsem lettek egymásnak teremtve... Aztán jön az új nagy szerelem. Másokat meg lenéznek, akik netán évek óta harmonikus kapcsolatban együtt élnek, de még nem jegyezték el egymást. Azt hiszik a pár száz forintos netrõl rendelt gyûrûtõl õk bezzeg jobban összetartoznak.
Ja, nagy divat lett. Vélhetõen a sok hisztérikus és türelmetlen kiscsaj miatt, akik mindenképp gyûrût akarnak az ujjukra, a srác meg belemegy... Aztán jegyben járnak még 5-6 évig (ha egyáltalán együtt maradnak) mert a srácnak természetesen eszében sincs 21 évesen elvenni a 20 éves barátnõjét. Õszintén nem értem, hogy ha ketten szeretik egymást, akkor az miért nem elég? Nem elég nagy élmény együtt lenni? Aztán ha majd lesz lehetõség esküvõre, akkor elõtte lehet eljegyzést is tartani, de addig minek?
Sajnos sok csajt/nõt eljegyeznek mostanában. Van olyan ismerõsõm aki fél éve van együtt a barátnõjével és már eljegyezte. Nem tudom hova sietnek az emberek. Mi lassan 1éve leszünk együtt, és még nem fordult meg a párom fejében h.eljegyezzen. Én meg korainak tartanám még. Nem fél egy év alatt derül ki h.összeillenek-e párok ahhoz legalább kell másfél év, ha nem több.
Én úgy veszem észre, hogy divat. a középiskolások már 2 hónap után "eljegyzik egymást", menõznek egy darabig, majd 2 hónap múlva már mással vannak, és kezdõdik elõlrõl
Amit már leírtak sokan: Facebook. Ha neked nincs is, egy-egy ismerõsödnek csak van, megtudod tõle. És manapság divat ez az évekig járjunk jegyben dolog. Még úgy is, hogy belátható idõn belül nonszensz az is, hogy összeköltözzenek, nemhogy összeházasodjanak.
Mostanában divat a "fészen" kiírni, aztán közben meg lehet, hogy kamu az egész...
Úgy lehet, hogy régen nem volt Facebook és nem értesültél minden ismerõsöd minden pukizásáról.
A facebookon elõbb megtudod, mint régen :)
Az eljegyzés ma már többnyire nem azt jelenti, mint régen. Akkoriban az eljegyzés után néhány hónapon belül megtartották az esküvõt. Manapság nagyon elhúzódhat, sokszor fel is bontják. Ha a fiatalok együtt élnek, egy idõ után "illik" eljegyezni a lányt. Sokszor évekig tart ez az állapot, mégsem lesz belõle esküvõ.
Szerintem regebben is pont ugyanennyi eljegyzes volt, hiszen azert az az altalanos meg mindig, hogy huszoneves korban elobb utobb eljon ennek is az ideje. Egyszeruen ha ebbe a korba ersz, akkor egyre tobb ismerosodet jegyzik el, ennyi az egesz. Regebben, facebook nelkul is ertesultek az emberek az eljegyzesekrol egyebkent. Es regebben is bontottak fel eljegyzeseket, voltak hosszu jegyessegek es voltak rovidek is, csak 5-10 evesen nyilvan ez nem foglalkoztatott titeket. Szerintem semmi baj azzal, ha valaki 1 ev utan eljegyzi a masikat, es azzal sem, ha valakik eveket varnak ezzel, vagy esetleg eveket jarnak jegyben. Nem vagyunk egyformak, van aki megfontoltabb tipus, szeret evekig egyutt elni a masikkal, van, aki pedig azt vallja, hogy nincs ugyse garancia arra, hogy egy kapcsolat 10 ev mulva is ugyanugy mukodik, minek varjon akkor. Mindketto ugyanugy mukodhet. Szuleim is 1 ev utan hazasodtak, 30 eve hazasok iden. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy meg mindig mindenki imad a masik maganeleteben vajkalni, itelkezik, hogy hanevesen, mennyi ido utan, mekkora korkulonbseggel, milyen nemuvel...stb Ez nem valtozik soha, regebben szajrol szajra jart a pletyka, most facebookon terjed. Szerintem kicsit legyunk elfogadobbak a masikkal, ha valaki 16 evesen kiirja, hogy eljegyezte a baratnojet, akkor legfeljebb mosolyodjukn rajta egyet, biztos mas is volt tinikent nagyon szerelmes es meggondolatlan.

Lányok, most komolyan, létezik olyan pasi, aki ha oamegy hozzátok ezzel a dumával : "Szia, csinos vagy, megadod a számod? ", akkor nem külditek el?

Egyik este tettem egy próbát egy buliban, kb 15-höz mentem oda, aki valóban csinos volt (szóval nem gondolhatták hogy gúnyolódom) és szinte az összes elfordult tőlem. Volt kettő aki újjal mutatott hogy kopjak le. Mi lenne ha álmaitok pasija menne oda ezzel a dumával, őt is elküldenétek a francba? Elvégre ezzel a dumával kaptok egy bókot, ami nem csúnya dolog, és a pali kifejezi érdeklődését felétek. Mi ebben olyan visszataszító? Vagy mással lehet a baj?

Legjobb válasz: Talán -volt párjuk -nem vagy az esetük Ja mert Te nem küldenél el egy neked nem tetszõ lányt ugye?

Talán -volt párjuk -nem vagy az esetük Ja mert Te nem küldenél el egy neked nem tetszõ lányt ugye?
Inkább csak nem tinédzser :D és jól látja a világot.
08:46 vagyok és megírtam a választ. Ha valaki így odajön hozzám, azt elhajtom és kész. Másrészrõl mivel "álmaim palijának" fontosak más tulajdonságai is a külsején kívül, rá se jönnék, hogy õ az. Pontosabban: álmaim palija nem lehet olyan srác, aki csak a külsõ alapján ítél. Tehát egyszerûen kizárt, hogy õ így jöjjön oda hozzám. Utánam következõnek: nem párzási táncról volt szó, a kérdezõ egy szórakozóhelyen gyûjtött (volna) telefonszámokat.
Ha álmaim pasija ezzel a mondattal indítana, rögtön ki is ábrándulnék belõle. Egy kicsivel azért többet meg kell tenni egy telefonszámért szerintem. Valami semleges témáról való beszélgetés után, ha kölcsönös a szimpátia, akkor esetleg.
ÉÉÉÉÉÉs megint a nõk a hibásak. Lehet, hogy látták, mindenkihez odacsapódsz telefonszámért kajtatva.
Ez most ugye nem komoly kérdés? Egyrészt egy csinos lánynak elég sokan mondják, hogy csinos anélkül, hogy elkérnék a számát, innentõl nem fog tõled úgy elájulni, mert neki "természetes", hogy megdicsérik. Másrészt ez a mondat amolyan "jó a segged kõ kóla" típusú, jajj. Harmadrészt ha valaki ezzel a dumával jön, azt elég nyilvánvalóan csak a kinézet érdekli. Akkor meg vagy buta, mint a föld, vagy csak dugni akar egyet. Bármelyik eset fordul elõ: menjen a fenébe. Ha ismerkedni akarsz, kissé melósabb, de célravezetõbb táncolni, és legalább pár mondatot beszélgetni a lánnyal. Utána õ is szívesebben megadja a számát.
persze... majd meglátok az utcán vagy buszon egy csinos lányt és elkezdek valami õsi párzási táncot lejteni - kíváncsi lennek mi zajlana le a fejem meg a többi ember fejeben ha ezt látná xD 23 f
Nah persze, biztos ismered a barátomat :D Elárulom, hogy neki nem unalmas.
A kérdező hozzászólása: 09:41-nek igazat kell hogy adjak. Én a legérdekesebb beszélgetéseimet csávókkal éltem át :) A lányokat általában nem érdeklik azok a dolgok amikrõl a fiuk beszélgetnek. A lányokkal csupán azért kell beszélgetni mert nekik ez egy követelmény a sráctól. Nem azért mert hú de jól esik. Persze akadhat egy két kivétel lányba is, de emiatt most nem kell letorkolni. A lányokat szerintem a leginkább az érdekli ahogy kinéznek, nagyon fontos az önértékelésük szempontjából az hogy mások hogyan itélik meg a külsejüket. És ebbõl kifolyólag fordítanak kevesebb szellemi energiát más területekre.
Neked is [email protected] a barátod, amikor arról beszélsz, hogy hova húzzuk az asztalt meg hasonlók. Egy férfinek rémunalmas a nõi szöveg nagyrésze. Törõdj bele.
Az embernek lehet attól még kapcsolata, hogy megvan a véleménye a nõkrõl. Sõt a legtöbb férfinek megvan a véleménye. Nem lehet szeretni a sok igénytelen, semmilyen embert. Amit tapasztalok az örökre velem marad és nem fog megváltozni, mert találkoztam egy-két érdekes, normális lánnyal.
És gondolom [email protected], hogy miket beszél, szép kapcsolat lehet.
2 éve vagyok egy lánnyal együtt. Az annak számít?
Persze hitegesd csak magad. Ki van kapcsolva az agya, amikor mondod ezerrel a szöveget. Ez természetes.
Azt te csak hiszed ;) õ nem egy csitri, akit semmi nem érdekel.
Ha meg komoly érdeklõdéssel tudja hallgatni, hogy most három gerberát vettél, meg egy jácintot. Meg, hogy te a mûkörmös Bélával te mekkora haver vagy, akkor gratulálok neki. Nekem szinte fájdalmas ezeket a szövegeket végighallgatni.
35% Tehát meg van a véleményed a nõkrõl. Édesanyádról is... Kezd már kicsit fárasztó lenni ez a "pár tapasztalat után véleményt alkotok" dolog... Általában azok általánosítanak, akiknek lövsük sincsen az adott dologról, témáról... De nyugodtan gyûlöld a nõket, ha ez így jobb neked. Anyák napján meg ezzel köszönts édesanyádat
Akár anyázásnak is lehetne nevezni, amit most csinálsz. Jelzi is a kultúrális színvonaladat. Ha tudni akarod több száz lánnyal beszélgettem már és leszûrtem a tanulságokat. Pont az ilyen anyázós csajok a legunalmasabbak egyébként, mint te.
35 százalékos barátom, te állandóan ezt lököd itt, de most hogy leírtad eddig milyen lányokat ismertél-hát tényleg sajnálni tudlak. Érdekes legtöbb nõismerõsöm-csaj haveromnal normálisan lehet dumálni, rengeteg dologról. Az meg, hogy te tényleg ilyen primitívebb körökben mozogsz, a te bajod. Nem tudnék unalmas lánnyal járni.
ma 10:05 Sokkal jobb, mint tapasztalat nélkül, a filmek mintájából kiindulva osztani az észt. Mert minden nõ pszichológus, csak éppen kevesen ovlasnak, kevesen érdeklõdnek bármi iránt is (csak a mûköröm, buli). Hidd el sok nõnek semmilyen tapasztalata sincs. Szexuálisan igénytelenek. Nem lehet velük kommunikálni. A nõk bizonyos százalékánál a kommunikáció kimerül abban , hogy a férfi kussoljon, a nõ meg magyaráz. Találkoztam kivétellel (sajna a körülmények miatt nem jöttem össze vele), de ritka.
Egyrészt fiú vagyok, másrészt tisztelem a nõket. Csak tapasztalból írtam ezeket, az meg hogy ezt anyázásnak nevezed, szövegértési problémákra utal. A 35% meg téged minõsít, ennyi. Pont.
ma 10:08 Nézd, szövegelni tudnak a nõk, de semmi nem érdekli õket az életben. Nincs szenvedélyük. Se hobbi szinten, se kapcsoalt szintjén, se munkában. Sõt, a legtöbb nõnek nincs is hobbija. Akinek a vásárlás hobbi (és semmi értelmeset nem vesz), meg a mûköröm felrakása, meg a fodrászat, az szégyen.
Akkor hosszú kapcsolatod nem lesz :)
Már van, és volt is egy csomó. Csak a tapasztalat beszél belõlem.
Tán nem tetszettél nekik.
A kérdező hozzászólása: Oké számítottam erre a reakcióra a részetekrõl. Gondoltam hogy elítélendõ buta dolognak fogjátok tartani azt hogy ezzel a dumával megyek oda a lányokhoz. De nem válaszoltatok a kérdés második felére. Amire nem is mertek, mert féltek hogy kiderül egy alapigazság. Mi lenne ha álmaitok palija menne hozzátok (aki megfelel álmaitokban látott szõke hercegnek, ellenálljatatlan mosoly, tökéletes állkapocs, szép szemek stb) és ezzel az indító szöveggel akarna ismerkedni? Mit tennétek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, szerintem nem vagy õszinte. Vagy benned nincsenek szexuális ösztönök és ezáltal a fajod többi tagjai fölé emelkedsz, felsöbbrendû lény lettél.
A kérdező hozzászólása: Nem látja jól a világot ha azt állítja hogy a lányoknak nem fontos a külsõ. Én egyáltalán nem értem hogy miért esik a lányoknak oly nehezükre elismerni hogy több esélyt adnak egy nekik fizikailag tetszõ személynek, mint egy számukra közömbösnek. Mi ebben a szégyelnivaló? Vagy mitõl félnek? Attól hogy máglyán megégetik õket emiatt? Például én, mint férfi, elismerem hogy nálam a külsõ igenis számit. Az az elsõ, és utána következnek a többi tulajdonságok. A lányok egyszerûen képtelenek ezt elismerni, mert szerintem félnek hogy lek..vázzák õket. Pedig a 21 ik században élünk, minden szabad, s fõleg itt a gyakorikérdéseken, itt nem derül ki semmi.
El vagy tévedve :) Hiába van valakinek jó külsõje, ha évek után már nincs rózsaszín köd, és megunod az embert. A belsõ sokkal fontosabb, az tart össze jobban két embert.
Az a helyzet, hogy nem adnám meg senkinek. Engem ne zaklasson idegen, hiába néz ki jól, ha így jön oda hozzám. Viszont ha az esetem, azt mondanám, hogy beszélgessünk kicsit, aztán lehet késõbb már megkapná. A telefonszámot valami végén szokás elkérni...nem pedig csak úgy, semmi teljesítményre. És utána mit csinálsz? Megadja a számát és mész tovább?
Nem jó lányokhoz mentél hozzá. Olyan lánnyal próbáld meg, akin látszik, hogy bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Nem évekrõl beszélek emberke :) Az ismerkedésrõl van itt szó. Most miért állna le beszélgetni a lány Danny Devitoval, ha a hátánál Brad Pitt vár a sorára és õ is kezdeményezni akar?
Nem évekrõl? :D Akkor meg akarod dugni és otthagyni? Amúgy meg ez a duma -.-' már ne haragudj, de legalább egy kis beszélgetés szám megadás elõtt.
Nem mûködött nekem sem ez a szöveg, amikor régen teszteltem a különbözõ dumákat. Kifejezetten frusztráltak lettek tõle a csajok, csak röhögni tudtam rajtuk. Állítólag külföldön ez mûködik. Jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Itt most nem az volt a tét hogy mindenképpen ismerkedjek, csupán hozzá akarom szoktatni magam a visszautasításokhoz, mert az ettõl való félelem elégge komoly gondot jelentett nekem az ismerkedésben. Gondoltam odamegyek ezzel a szöveggel, és habár tudom hogy nem a legjobb duma és úgyis elküldenek, legalább nem tapló duma. Egyrészt õszinte vagy, másrészt nyiltan vállalod hogy ismerkedni akarsz. Eléggé fájdalmas volt ahogy teljes hidegvérrel lepattitottak, az ember még azon is elgondokodik hogy ezek a nõk teljesen kegyetlenek. :) Persze meg lehet õket is érteni. De én nem tudnék egy nekem nem tetszõ lányt csak úgy elküldeni a francba. Például olyan is volt hogy neten megismerkedtünk és egy olyan képet küldött amin bejött, a valóságban meg egyáltalán. És én mégse küldtem el, elvittem randira, elbeszélgettünk, nevetgéltünk és jól éreztük magunkat. Azóta meg beszélgetünk neten. De nem voltam undorító bunkó vele. És ezek után elgondolkodtam, hogyha jobban néztem volna ki, vajon ugyanígy járok?
Õszinte duma? A lányoknak beszélgetés kell, hogy érdeklõdj felõlük, nem az, hogy add már ide a számodat, mert bejössz -.-'
Csak rájuk garmadával szállnak a fickók. Egy idõ után megúnják és elkezdenek bunkózni. Nincs türelme normálisan elküldeni. Engem is megdöbbentett kezdetben, hogy milyen flegmák, de hamar hozzászoksz. Jól csinálod. Minél több visszautasítást kapsz, annál erõsebb leszel.
Az az õszinte duma, hogy add meg a számodat, nem az, hogy elbeszélgetsz vele. Azt hiszed érdekel az ostoba szövegetek? Csak egy két tényleg érdekes lány van, a többi olyan unalmas, hogy szégyen.
Ha így fogod fel, sose lesz csajod ;)
ma 10:09 Okés, te ezt tapasztaltad. Ilyen körökben mozogsz. Te bajod. Ma nõket szidjátok, holnap jöhet egy kis zsidózás és cigányozás is ugye? Mindig kell valakit utálnotok, ez a ti nagy bajotok. Na további jó fröcsögést, sziasztok.

Találkoztam egy lánnyal a b. nője segítségével (aki ismerősöm) a lányt most látom először amikor be mutatkoztunk elpirult és séta közben is néha, ez tőlem van? Hogy kezdjek el közeledni felé? (Csak séta volt semmi randi, puszi csak séta! )

Legjobb válasz: hát szerintem tetszel neki ha elpirult.. vedd fel vele a kapcsolatot és kezdeményezz valami laza közös progarmot, hívd el sportolni, teázni, ilyesmi.

hát szerintem tetszel neki ha elpirult.. vedd fel vele a kapcsolatot és kezdeményezz valami laza közös progarmot, hívd el sportolni, teázni, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: és nem kettesben voltunk! beszélgettünk Õ, b.nõje, b.nõjének eggyik ismerõse és én amikor rá néztem az arcára néha vörös volt :D HELP! szeretnék járni vele
A kérdező hozzászólása: még azért meg kérdem b.nõjét(ismerõsömet) hogy mit gondol a lány rólam + érdekesség: 2x-szer is elakartam kezdeni mondani valamit erre õ: szegénykém (nem tom nekem szólt-e) hadjuk már had mondja
hát lehet, hogy lázas volt, de inkább csak bejössz neki. :) viccet félretéve nyílvánvaló hogy õ is érez valamit irántad, de szerintem elõbb jobb lenne komolyabban megismerni, nem kell rögtön belerohanni.
A kérdező hozzászólása: Lényegtelen más fiú tetszik neki :( (Egyébként õ mondta hogy szegénykém)

Mit tehetnék, folyamatosan hazudik a lányom? Most meg már lopási ügybe is keveredett! Persze, senki sem hitte el, hogy találta a pénzt, mivel folyton hazudik!

9 éves és egyetlen szavát sem lehet elhinni! Bármilyen jelentéktelen dologról legyen is szó, mindenről hazudik. Egyik szavával üti a másikat! Rettenetesen bosszant! Már mindent megpróbáltam! Elmagyaráztam, hogy ez rossz! Kértem, ne hazudjon! Megdícsértem, ha igazat mondott! De csak hazudik! Ha megkérdezem, miért hazudik, olyanokat válaszol, hogy mert nagyon szeretett volna ezt vagy azt és tudja, hogy nem engedném, így inkább letagadja, hazudik. Vagy azt mondja, hogy félt elmondani az igazat, pedig sosem bántjuk! Hiába mondom, hogy a hazugsággal csak ront a helyzeten! Pénz tűnt el a suliban, ő "megtalálta" egy részét, de persze senki sem hiszi el! Mit lehet tenni????

Legjobb válasz: mondjuk ezt nem szoktam javasolni, de ha már mindenen túl vagy... engem úgy büntettek, hogy nem szóltak hozzám. letették elém a vacsorát és ennyi 1-2-3 napig, a rosszaság komolyságától függött. most már én is anya vagyok, de komolyan mondom, ez volt életem legnagyobb büntetése, mikor se egy jó éjt nem mondtak, se semmit. nem kérdezték meg, hogy kész van-e a leckém, megfürödtem-e, egy szóra nem méltattak. talán egy próbát megér... :(

mondjuk ezt nem szoktam javasolni, de ha már mindenen túl vagy... engem úgy büntettek, hogy nem szóltak hozzám. letették elém a vacsorát és ennyi 1-2-3 napig, a rosszaság komolyságától függött. most már én is anya vagyok, de komolyan mondom, ez volt életem legnagyobb büntetése, mikor se egy jó éjt nem mondtak, se semmit. nem kérdezték meg, hogy kész van-e a leckém, megfürödtem-e, egy szóra nem méltattak. talán egy próbát megér... :(
Kõkemény büntetés kell az ilyen esetek után, mert akkor megnyugszik a kis lelke. Emellett pszichológushoz is kell vinnetek, mert a hazudozás pszichológiai betegséget feltételez. Ezt mindenképpen meg kell tennetek!
Sokkal keményebben kellene fogni! Ha hazugságot kapod, büntetés, bezárás, megvonás...
De mikor kezdõdött ez nála? Az oviban? Vagy már elõtte? Egy óvodás fantáziálását nem kellene azért a hazudozással egy kalap alá venni, mert nem ugyanarról a tõrõl fakad. Az én fiam is esküdözött az oviban, hogy nálunk a fáról szedjük a palacsintát, aztán olyanokat mesélt, hogy az apja tök részegen szokott vezetni. Miközben az apja még autó nélkül sem ivott soha egy kortyot sem. De nem borult ki rajta senki, az óvónõk sem azzal fogadtak, hogy vagy a gyereket vigyem pszichiáterhez, vagy a férjemet jelentsem fel:) ) Ha egy kisgyerek rendszeresen egy álomvilágot kreál magának ( vagy ahogy te fogalmazol, hazudik) annak mindig van valami komoly oka. Olyan nincs, hogy egy óvodás egy reggel úgy ébred, hogy ezentúl hazudozni fog. Azt kéne kideríteni, vagy felidézni, hogy mi történt vele, vagy a családban, amikor ez elkezdõdött. Lehet, hogy akkor közelebb jutnátok a megoldáshoz is.
A kérdező hozzászólása: Tervezem vinni megint pszichiáterhez, dehát már kettõhöz hordtam és egyik sem csinált semmit, szóval elég szkeptikus vagyok. :( Szerettem volna, ha van valami megoldás, amit én tehetek érte!
Hidd el, hogy van ilyen pszichiátriai "betegség". Büntetéssel itt csak rontasz a helyzeted. Vidd pszichiáterhez!
A kérdező hozzászólása: Az óvodában már hazudott, mint a vízfolyás. Pl. olyanokat mesélt, hogy patkányokat fogunk, nyúzunk, fûszerezünk és sütünk otthon.
Azt azért jó lenne tudni, hogyan kezdõdött ez a folyamat, mert valószínûleg nem úgy született, hogy mindjárt megrögzött hazudozó volt. Valami pszichés oka biztosan van, de abból amit leírtál, ez nem derülhet ki. Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a büntetés, és még keményebb büntetés a megoldás. De ahhoz vissza kellene menni ahhoz a ponthoz, amikor elõször hazudott, illetve oda, amikor már életvitelszerûen tette ugyanezt.
Ez már komolyabb "gond". Pszichiátert javaslok, mégpedig azért, mert amikor a kislányomat vizsgálták a Vadaskert pszichiátriáján, akkor pont volt egy ilyen kislány. Tehát foglalkoznak a kérdéssel.
A kérdező hozzászólása: Ez mind megvolt. A pszichológusok (kettõhöz is hordtam) azt mondták, hogy nincs vele semmi gond, a hazugság az okos gyerekek eszköze. Hát, ezért nincs értelme odavinnem! Megbüntettem sarokba állítással, tévé, számítógép, hétvégi program, valamint édesség megvonással, de semmi hatása. Volt, hogy már nem bírtam, és egy pofont is adtam! De semmi! Mit tehetnék még? Órákig beszélgetek vele, magyarázom, hogy ez mennyire rossz, mik lesznek a következmények, de SEMMI! El vagyok keseredve!
Most akkor 2 pszichológushoz vagy 2 pszichiáterhez vitted? A kettõ nem ugyanaz!

A babátok eljátszogat egy helyben? Lányom most kezdett mászni 7 hósan, és bármit teszek elé ülő helyzetben, már ott is hagyja, és mászik fel-alá.

Pedig most vettem pl. sütifaló kincsesbödönt nem olcsón,és oda se bagózik!

Legjobb válasz: hát sajnos azt kell mondjam ez nem a sütifaló kincsesbödön ideje lesz most nálatok. :)))) most a mászés sokkal érdekesebb. majd pár hónap múlva lesz érdekes a bödön. az enyém ugyan nem ült egy helyben 7 hónapos korában. :))))

hát sajnos azt kell mondjam ez nem a sütifaló kincsesbödön ideje lesz most nálatok. :) ))) most a mászés sokkal érdekesebb. majd pár hónap múlva lesz érdekes a bödön. az enyém ugyan nem ült egy helyben 7 hónapos korában. :) )))
Nallunk a labda volt ekkor a nagy kedvenc (mai napig szereti), maszott utanna, guritotta, puffolgette... Ha o talalt ra valami jatekra akkor eljatszott egy ideig vele de ha en ele tettem akkor ra sem bagozott. :) Mai napig ha a mesekonyve a polcon van es o veszi le akkor elvan vele 20 percig, lapozgatja, nezegeti a kepeket, gugyog neki de ha en adom oda akkor tovabbmaszik felfedezo utra. Ez van a tobbi jatekaval is. Neki kell felfedezni es kivalasztani, maskent nem erdekes, nincs "kihivas". :) Pl ha az agyon van a csilingelo labdaja, amit nagy nehezen er el akkor a legerdekesebb jatek de ha odaadom akkor csak tovabb pakolja. 10 honapos a kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, mintha csak én írtam volna!!Ha én adok neki valamit, már megy is tovább, de ha ráakad valamire útközben, azt forgatja sokáig a kezei közt.De általában ezek a legegyszerûbb dolgok, tegnap pl.egy poháralátétet nézegetett fél óráig!:)

Az miért van, ha egy srác őszintén megmondja egy lánynak a véleményét annak pasizási szokásairól, akkor a lány egyből azzal vág issza, hogy: "Na mi van, összetörte valaki a kicsi szívecskédet és most éled ki magad nekem"?

Van ennél jobb érve a lányoknak? (Miközben véletlenül sem törték össze a srác szívét.)

Legjobb válasz: A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...

A csaj egy hülye p.icsa, miközben te közlöd vele a véleményed, holott gondolom, nem volt rá kíváncsi. Tényleg a csaj a hülye...
Egyáltalán mi köze van bárkinek is a másik pasizási, vagy csajozási szokásaihoz, hacsak nincs köztük valami?
Feltételezem azért mondod el az õszinte véleményed, ami gondolom rohadtul nem érdekli, mert tetszik neked a csaj, csak az nem hogy ri***banckodik össze-vissza... Mert gondolom nem az volt az õszinte véleményed, hogy túlságosan szende a csaj, és hogy igazán pasizhatna már (vagy ha igen akkor bu***zi vagy). Namármost tudod az ember ritkán szereti az okvetetlenkedõket... És az a tény hogy azt a mondatot az összetört szívrõl olyan jól megjegyezted, arra enged következtetni, hogy a szívedet pontosan ez a mondta törte össze. Nameg az hogy a csaj az összes dákót kipróbálja a biliárdasztalnál, csak épp a tiedet nem veszi észre. Szólj ha tévedek.
Újabb, személyt érintõ kritika, amire senki nem volt kíváncsi. Irritáló egy kölyök lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Csak szerinted vagyok az :) Mert nem bírod tartani a lépést velem. Én egy vezetõ vagyok Mami.
Mami? Komolyan?
Arroganciából esetleg. Másból kétlem.
Hát igen, elismerem, biztosan többet tettél le az asztalra, mint én, meg még vezetõ is vagy, ez teljesen jó. Na persze az már kissé illúzióromboló, hogy egy olyan vezetõ egyéniségnek mint neked, aki már annyi sokat letett az asztalra, csak annyit sikerül érvelnie a válaszomra hogy "buta vagy". Õszintén szólva ez egy mindent eldöntõ érv, ezzel nem lehet versenyre kelni. Ha Churchill ezt mondta volna Hitlernek, akkor tutira nem tör ki a második világháború. Csak sajnos õ nem volt olyan jó vezetõ mint te, aki annyi mindent le tett az asztalra, és nem tudta. És mindazonáltal, hogy annyira nagy király csávó vagy, nekem csak annyi vigaszom marad, hogy én meg szerzem a csajt aki nekem kell, és sosem mondta még egy csaj sem hogy legyünk csak barátok :D
A kérdező hozzászólása: Kölyök te vagy. Felnõtt vagyok és többet tettem le az asztalra mint te valaha fogsz.
nem jössz be neki
A kérdező hozzászólása: Buta vagy!
Ha ezzel most az itteni "minden lány felszínes ribiszke" üzenettel ellátott kérdésekre és az arra adott válaszokra célzol, akkor azért, mert a véleményed k*rvára alaptalan.
Én például szívesen fogadnék építõ jellegû kritikát. Azt viszont vedd számításba, hogy akik nem bírják, ha valaki esetleg hibát talál a lenyûgözõ személyiségükben, azok támadni fognak. Mint amikor egy középszerû rajzra közlöd, hogy középszerû, erre azt a választ kapod, hogy "kuss, te ilyet sem tudsz".
Szeretem az ilyen lányokat, mert egy perverz dög vagyok.
mert egy h**ülye p**icsa az illetõ, azért
A lányoknak a jogos kritika fáj a legjobban :D Érveket meg ne várj tõlük, ahhoz túl ostobák.
Piros-sárgánál már készülhetsz.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted? mi az a piros-sárga?
Õ a jelzõlámpára gondolt, nagyon vicces srác... Nyomulj rá, mert különben más elviszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!