Találatok a következő kifejezésre: Lányom 2 fél (149 db)

Hogy képzelitek el hármasban a szexet? És hogy vegyem rá a másik 2 felet. ( Lány vagyok)

Legjobb válasz: Több esélyed van, ha a másik fél lány xDD Bár te lehet jobb szeretnél szendvicset xD Ha nem akarja, nem tudod rábeszélni.

Több esélyed van, ha a másik fél lány xDD Bár te lehet jobb szeretnél szendvicset xD Ha nem akarja, nem tudod rábeszélni.
Én benne lennék 30/F és a haverom is.
Attól függ, hogy milyen nemûvel Vagy kapcsolatban, vagy milyen nemût szeretnél bevonni. Ha pasidhoz szeretnél csajt 3-nak, akkor nagyobb eséllyel megy bele, minthogy egy pasit hívj. Ha pedig solo Vagy, két pasit könnyen tudsz találni a dologra, két lányt is könnyen, párhoz pedig viszonylag könnyen tudsz becsatlakozni, bár az számodra kevésbé elõnyös a többihez képest.
Szerintem nagy k.lehetsz ez elég gázos és lenézõ :D Beszélj meg 2 fiúval egy tallit mondjuk a városban azt elhivod magadhoz és elmondod nekik mit akarsz.Azok kapnak a témán tutira :D

Az egyik barátnőm bajban van! De fél megkérdezni bárkit is, ezért megkért, hogy kérdezzem meg itt, hogy esetleg egy teherbeesett lány 2 hét alatt hány kilót hízhat?

Legjobb válasz: ez nagyon változó,2 ismerõsöm az egész terhesség alatt alig híztak 4-5 kilót,de van aki 20-at is felszed,viszont 2 hét alatt nem igazán fordulhat elõ nagy súlyváltozás

ez nagyon változó, 2 ismerõsöm az egész terhesség alatt alig híztak 4-5 kilót, de van aki 20-at is felszed, viszont 2 hét alatt nem igazán fordulhat elõ nagy súlyváltozás
Két hét alatt semennyit. Sõt, ha netán émelyeg, hány /bár ez még korai lenne/, inkább fogy egy keveset az elején.

3 és fél hónapos lányom 2-2, 5 órénként kér cicit. Lehet h nem elég tápláló neki a tejem? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet fejlõdési ugrás is, vagy egyszerûbben már többet enne, és a melled még nem követi. Etesd addig gyakrabban. De ha nem enyhül 1 hét alatt mondjuk, kezdj gyanakodni. Én elõször azt hittem, az enyém szomjas, kapott közben inni is, de nyûgös maradt, aztán 2-3 hét próbálkozás alatt kiderült, hogy kb 140 ml tejet termel csak a mellem max, a gyerek meg evett 200-at.... Persze pótolni kellett végül.

Lehet fejlõdési ugrás is, vagy egyszerûbben már többet enne, és a melled még nem követi. Etesd addig gyakrabban. De ha nem enyhül 1 hét alatt mondjuk, kezdj gyanakodni. Én elõször azt hittem, az enyém szomjas, kapott közben inni is, de nyûgös maradt, aztán 2-3 hét próbálkozás alatt kiderült, hogy kb 140 ml tejet termel csak a mellem max, a gyerek meg evett 200-at.... Persze pótolni kellett végül.
Biztos, hogy tápláló a tejed, csak a babád egyszerre nem eszik sokat, ezért éhezik meg hamarabb. Az én fiam is ezt csinálja. Akkor van gond, ha a heti mérlegelésnél nem hízik , csak nagyon keveset. De amíg hétrõl- hétre megfelelõen gyarapszik, addig nincs gond a tejeddel.
Meleg van, lehet csak szomjas!
Ha szeretnél biztosra menni, Fejd le a tejed, és nézd meg, hogy milyen. Ha elég sûrû, és a színe is jó, akkor biztos hogy nincs gond a tejeddel.


Rokontartási pert indítottak ellenem a 2 felnõtt korú lányom, akiket a már 12 éve nem láttam, mivel sem õk és Én sem tartom velük a kapcsolatot, szülõi megállapodás alapján. Milyen esélyem van?

Elváltam.7éve új életet kezdtem lett közös gyermek is. Az elsõ házasságomból született 2lány akik már nagykorúak, de nappali tagozaton tanulnak. Gyermektartást folyamatosan fizettem saját elhatározásomból. Nagykorú lányaim rokontartási pert indítottak ellenem, annak dacára, hogy nem is ismerem õket, több mint 12éve. Mire számíthatok?A lányoknak van ház a fejük felett,továbbra is a jegyzõkönyv alapján jól tanulnak,és a megélhetésüket sem veszélyezteti semmi.Az exem dolgozik és együtt vannak az exem anyukájával,akinek ugyancsak nyugdíja is van.A lányok mindig is ellenem voltak hangolva,de soha nem kerestek,csak bíróság útján,hogy pénz kell nekik.A lányokkal továbbra sem tartom a kapcsolatot,õk sem akarják velem,és itt van a kiskorú gyermekem is.

Legjobb válasz: Új Ptk-ban szó szerint le van írva, hogy kifejezetten érdemtelenségi ok a kapcsolattartás hiánya. Szóval, hivatkozz érdemtelenségre, semmi másra nem kell. Az sem számít, ha külsõ ráhatás miatt nem volt kapcsolattartás, hiszen ez már rokontartás, nem gyerektartás, felnõttrõl van szó, nem gyerekrõl.

Új Ptk-ban szó szerint le van írva, hogy kifejezetten érdemtelenségi ok a kapcsolattartás hiánya. Szóval, hivatkozz érdemtelenségre, semmi másra nem kell. Az sem számít, ha külsõ ráhatás miatt nem volt kapcsolattartás, hiszen ez már rokontartás, nem gyerektartás, felnõttrõl van szó, nem gyerekrõl.
Az a mondatot ki ne ejtsd a szádon, hogy "ellened voltak nevelve". Annyit mondj, hogy: - Anyagi helyzeted nem teszi lehetõvé a rokontartás fizetését (azt ugyanis nem kell saját megélhetés rovására fizetni!) A kiskorú gyermeked szintén kiváló érv e mellett. - Hivatkozz érdemtelenségre, hogy a lányok 12 éve nem is próbálták veled felvenni a kapcsolatot. Ha te tudnád esetleg bizonyítani, hogy te próbáltad de õk nem kértek belõled az nagyon sokat nyomna a latba - Az anyóst szintén felejtsd el, neki ehhez semmi köze. A gyermekek eltartása a két szülõ dolga és felelõssége
A kapcsolattartás nem csak a szülõ dolga hanem a gyerekeké is. Én a helyedben rögtön fellebbeznék a rokontartás per miatt, indokolva, hogy van kiskorú gyermeked, és érdemtelenség miatt nem áll módodban fizetni. Az ok: A lányaid mindig is ellened voltak nevelve, és bár az elején igyekeztél velük kapcsolatot kialakítani, nem kértek belõle. Az elmúlt 12 évben õk sem mutattak semmi hajlandóságot a kapcsolat tartásra. Rokontartási per bárki el tud indítani, de ez nem jelenti azt, hogy meg is nyeri a pert.
Rokontartás feltételei: 1. Nincs tartásra kötelezhetõ házastárs - gondolom a lányok nincsenek férjnél 2. Képtelenek a saját maguk eltartására - betegek esetleg? munkaképtelenek? 3. Nem érdemtelen - ha eddig nem is kerestek téged, akkor ez sanszos 4. A kötelezett megélhetését nem veszélyezteti a rokontartás - ha már nem, itt tuti bukik a történet, gondolom nem keresel milliókat, és ott a kicsi gyerek is... Szóval ne aggódj :)
* Nekem az a furcsa a történekben... (egy szó kimaradt) Egyébként valóban a gyerekek is kereshetik az apjukat, fõleg hogy már egyetemre járnak, de ez azt jelenti, hogy kb. 20 évesek. Akkor a kérdezõ olyan 8 éves korukban látta és kereste õket utoljára. Ebben a korban a szülõ feladata lenne keresni a kapcsolatot a gyerekkel és nem fordítva. Viszont ez nem történt meg. Szóval ti kb. 20 évesen kíváncsiak lennétek arra az emberre, aki gyerekkorotokban felétek sem nézett. Én biztos nem.
Melyik vérmes anyatigris pontozta le mind a 3 hasznos választ?
Nekem az a történetben, hogy van két lányod, akiket 12 éve nem láttál, és nem is vagy kíváncsi rájuk. Miért? Õk is a te gyerekeid, nem?
A kérdező hozzászólása: 14. Te mekkora s..... vagy? Te csak fikázol itt mindenkit, kicsit magadba kellene szállnod! Ha benne lennél a teljes életemben, lehet te is így gondolkodnál, mint én! Ne törj pálcát más feje fölött, ha nem tudod átélni az én verziómat.
A tanulmányi eredményüknek ehhez semmi köze. Te vagy az apa, neked kéne foglalkoznod velük, keresni õket.Elvégre te hagytad ott a családot, nem gondolod?Mi az, hogy nem ismered õket 12 éve? Nem számít, milyen a megélhetésük, az apjuk vagy, valamivel tartozol nekik, ennyit megtehetsz, ha már elmenni hozzájuk lusta vagy.Ezért könnyû õket ellened hangolni!Ha látnák rajtad az igyekezetet, akkor nem hinnének rólad rosszat.
A kérdező hozzászólása: 16. Nem voltam lusta. Te mit csináltál volna, amikor sír mindkét lányod és az anyja üvöltözik velük, hogy nem viheted magaddal õket?????? Szembe köpnéd magad ez miatt???? Nekem tiszta a lelkiismeretem, de egyes embereknek nem!!!! Na ezért is vannak, hogy azt hiszik a nõk mindent megtehetnek, a férfiak meg csak papucsok!
Kérdezõ! Ne húzd fel magad, ne idegeskedj. Fölösleges. Küldök egy magánlevelet. sok sikert!
Az egész hozzáállásod a gyermekeidhez úgy ahogy van nulla. A volt feleséged azzal vádolod hogy megcsalt, õ tette tönkre az életeteket. Mindazok ellenére, hogy hú de csúnya ronda dolog megcsalni a férjet, a gyermekeit nélküled felnevelte, felsõoktatásban tanittatja. Válás után sajnos az apukák nem jeleskednek a fizetési kötelezettségeikben, és a gyermekkel a gyakorlati életben is együtt töltött idõkben. Csak azt tudják, hogy mit nem akarnak ! Ha már az életükben nem vettél részt, legalább fizess. Még mindig te vagy könnyebb helyzetben. Hogy nem is ismered a lányaid azzal azért nem disekednék itt a nagy nyilvánosság elõtt.
Ismerõsöm, pont így jár válás után bár õ még olyan hülye is volt hogy a lakást is ott hagyta a "gyereknek". Második házasságból született gyerekkel így eltartási szerzõdést kötött a lakásáért cserébe mert az mondja ami az elsõnek jár az a másiknak is. Persze aki csak az egyik oldalt látja, az csak azt látja, hogy az elsõt kizárta az örökségbõl pedig nincs így.
#10 butaság. Egyértelmûen körül van határozva a törvényben, hogy mikor jár rokontartás és mikor nem.
Nappali tagozaton tanulnak? Ha igen mindenkép jár valamilyen rokkontartás a múlt nem fogja érdekelni a birót.
A kérdező hozzászólása: Ami még bosszantó, hogy mikor az exemmel szétmentünk Én megbeszéltem vele, hogy gyerektartás fizetek Önhatalmúlag, amit 5 évente folyamatosan növeltem. Mikor a válásra került a sor, a bírónõ mellém állt, ez exemet elmarasztalta a tájékoztatási jogról, hogy mikor, milyen módon neveli a gyermekeimet és bizonyítványtól kezdve a teljes ellátásáról tudatnia kellett volna engem. Ekkor az exem próbálkozott, de a bírónõ rászólt, nem most kellett volna 12 év után, hanem amint a lányokat elvitte onnantól kezdve. Nem kértem soha nagy dolgot, csak évente 1db fényképet róluk. Ez 12 év alatt 2 db volt. Lehetne boncolni a hibáimat, de ami miatt szétmentünk, minden okom megvolt rá, hogy ne tekintsek rá, mint odaadó feleség és társ. Hála megtaláltam az igazit és azóta élünk boldogan, ha Õ nem próbálna meg minden áron keresztbe tenni nekünk.
A kérdező hozzászólása: Most had világosítsak fel mindenkit még azt is aki lepontozta a kérdést és problémát. Az anyjuk nem engedte a láthatást 2 éven keresztül. Még fiatal voltam, nem akartam hivatalos ügyekben részt venni, a lányaim nem ismerik az Én oldalamat, csak amit az anyjuktól tudnak. Mivel már nagykorú mindkettõ, nem pert kellene indítani, hanem a kapcsolatot felvenni, hogy akarok-e segíteni vagy sem. A sajátjaim soha nem tagadtam meg õket, tanuk is sokan bizonyítják, hogy milyen kifogások és érdemtelen válaszokkal hajtott el az exem a p...ba. Akik lepontoztak csak anyai szempontból figyelik az ügyet, nem magyarázkodom, de tudni kellene a lányaimnak az ÉN verziómat is, miért is pakolt össze az anyjuk és vitte el tõlem Õket. Most mivel van még egy kiskorú lányom új házasságból félnek, hogy nem kapnak semmit az apai részbõl, de még nem készülök meghalni.
Már bocsánat, de ha 12 éve nem láttad õket, az a te hibád.
Jelentsd fel a vadállatot!!! Hívd át az anyját meg a barátnõdet amig kimennek a rendõrök.
Én csak azt nem értem, hogy ilyen esetben miért nem tesznek rögtön feljelentést. Inkább megvárják, hogy ténylegesen tragédia történjen? Így sokkal több félni valójuk lesz ha nem is próbálnak ellene tenni
Használj írásjeleket.
Amikor a srác megveri õket (fõleg félholtra) akkor mentõt hívni, látleletet venni, és menni a rendõrségre. Ha hagyják magukat , akkor nem is kell csodálkozni, hogy a pasas mindig megveri õket.. Tessék elmenni a rendõrségre feljelentést tenni.
Hívd fel rá a figyelmet, hogy csak a csicskák, vernek nõt, ha nem tetszik neki, esetleg hõbörög, (támaszd meg az állánál):)
A barátnõd anyja megérdemli, õ választott ilyen szeretõt, viszont a barátnõdet azért sajnálom.Mit tehetnél vagy tehetnének?Go rendõrséghez, mi itt nem tudunk segíteni

14 hónapos lányotoknak (vagy mindegy, fiú is lehet) hány foga van? A lányomnak 4 hónapja alul 2 felül 4 foga van.

Nem úgy "kellene" lennie hogy alul jön ki aztán felül, tehát hogy lehet hogy felül van 4 és alul 2? Mikorra kéne hogy 8 foga legyen? Azok után ha jól tudom, nem a szemfog jön majd, hanem a kis?rl?k?

Legjobb válasz: Mindkét fiamnak úgy nõttek ki, hogy az alsó kettõ, majd a felsõ négy és utána kb fél évig semmi. A nagynak aztán hirtelen elindultak, vagy 8 fog nõtt egyszerre, de azok már láthatóan nem okoztak semmi fájdalmat neki. A kisebb fiam most tart ott, hogy kb 4-5 hónapja semmi nem nõtt, pedig szenved.

Mindkét fiamnak úgy nõttek ki, hogy az alsó kettõ, majd a felsõ négy és utána kb fél évig semmi. A nagynak aztán hirtelen elindultak, vagy 8 fog nõtt egyszerre, de azok már láthatóan nem okoztak semmi fájdalmat neki. A kisebb fiam most tart ott, hogy kb 4-5 hónapja semmi nem nõtt, pedig szenved.
és valóban, elvileg utána az örlõknek kell jönni, nem a szemfogaknak.
A kérdező hozzászólása: Kedves Andi! :) Köszönöm a választ! :)
Fiam van, tegnap volt pont 14 hónapos. 8 hónaposan kibújt az alsó 2 foga, 10.5hónaposan a felsõ 4, azóta semmi.
14 hónapos kisfiamnak elõször az alsó 2 metszõfoga jött ki, aztán a felsõ 4 egyszerre, majd az alsó 2 szélsõ. Most jönnek a kisõrlõi (mind a 4 egyszerre már 2 hónapja). Így - ha azok is kibújnak -, összesen 12 foga lesz. Igen, a szemfogak ezután jönnek.

Pécsen a Lauber Dezső Városi Sportcsarnok közelében hol tudnék eltölteni a két és fél éves lányommal 2 órát? (játszótér vagy bármi más)

Legjobb válasz: régebben volt egy csúszda a megyeri híd túloldalán valahol, a szivárványtól nem messze, de lehet, hogy már rég lebontották. Évek óta nem jártam ott. A közelben most így hirtelen semmit se tudok, a legközelebbi játszótér, ami eszembe jut, a 2-es gyakorló (deák) mellett van

régebben volt egy csúszda a megyeri híd túloldalán valahol, a szivárványtól nem messze, de lehet, hogy már rég lebontották. Évek óta nem jártam ott. A közelben most így hirtelen semmit se tudok, a legközelebbi játszótér, ami eszembe jut, a 2-es gyakorló (deák) mellett van
Úgy tudom, a Szivárvány Gyermekházban van baba-mama klub, kis játszóház szerûség (talán a honlapjukon írnak róla valamit), és a csúszda is megvan még. És õszre megépûl ha minden igaz a Mecsek Áruháznál egy új játszótér

Fél éves lányom 2 hónapja hozzátáplálom. Eddig nagyon szépen evett, már két étkezést kiváltottunk. Ülni még nem tud ezért babahordozóban etetem, de napok óta azzal szórakozik, hogy kiveri a kanalat és még a tálat is a kezembõl. Mit tehetnék?

Én meg ezt már idegekkel nem bírom tovább. Minden tiszta kaja a gyerekkel meg nem bírok! Már azon is gondolkoztam, hogy amíg nem ül és nem rakhatom az etetõszékbe addig ismét csak tápszert adok neki. Nincs pénzem új etetõszékre különben vennék dönthetõ támlásat. Valaki tud valami tanácsot adni mit tehetnék? Már kétségbe vagyok esve!

Legjobb válasz: adj kanalat a kezébe

adj kanalat a kezébe
A kérdező hozzászólása: Próbáltam. Eldobja és utána az kell neki amivel én adagolom a kaját. Szépen tátja a száját, hogy kell neki. Nyugodtan ül, de amint a közelébe ér a kanál rúg-kapál és kiveri a kezembõl...
Egyetértek elsõvel! Adj kanalat a kezébe.
Nem lehet, hogy inni kér? Szokott evés közben vizet inni? A kezébe adhatod a cumiját/itatópoharát is esetleg, ha van neki.
A kérdező hozzászólása: Folyamatosan kínálom innivalóval, iszik is szóval nem hinném, hogy ez a gond. A kanál mint már mondtam nem jött be. Ha meg játékot adok a kezébe azt a szájába gyûri egybõl és szintén nem tudom etetni. Ha kiveszem a szájából a játékot már nem is kell neki eldobja mint a kanalat.
Nálunk is van ilyen. Én is játékot adok neki, és csak addig tolom el a szájától a játékot, amíg a falatot a szájába teszem. Ha semmi sem megy, akkor fogd meg addig a két kezét, amíg a szájába teszed a falatot. Vagy tereld el a figyelmét. Én még énekelni is szoktam neki néha kaja közben, ha épp az vonja el a figyelmét.
4-es vagyok. Most, hogy jobban belegondolok, a legnagyobb gyerekem ebben a korában csak úgy evett, ha közben vadul ráztam neki a csörgõjét.
Ha jól ismered õket, akkor igen.
nem értem ez miért kérdés. igen.
Nem kell, hogy a tengerparton legyenek ahhoz, hogy lefeküdjenek, így ebbõl a szempontból mindegy. Tehát igen. 32F, aki annó 18 évesen a családjával és a 17 éves barátnõjével ugyan így nyaralt...
Szerintem igen. Rossz lenne a lányodnak otthon, egyedül. Gondolj erre. No meg felnõttekkel mennek, nem lesz gond. Az én anyám 3 év után engedett ott aludni a barátomnál...te ne légy kegyetlen anya. 19/L
Szerintem ha szülõkkel megy, akkor nyugodtan engedd.ugy látszik komoly a kapcsolatuk, hamár ilyen jol ismerik a srác szülei h vinnék utazni stb :)
Kamu a kérdés. arra kíváncsi a lány , hogy az anyukája mit szólna hozzá......
nagyon remélem, hogy igen! Én a barátnõmmel 17-18 évesen mentem nyaralni hetekre tengerre, mondjuk magammal én is elengedtem volna:) de ha a szülõvel megy akkor nincs kérdés
Szerintem nyugodtan, felnõtt.
én nem félteném a lányomat olyantól aki a szüleivel és a csajával is közösen nyaral.ezek ilyen anyuci apuci kedvence tipusó mûpasik, nem "dolgozzna meg" majd nagyon a lányod. én például ebédelni sem ebédelnék a szüleimmel és a csajommal közösen...állandóan azt néznék hogy én hogy nézek rá meg õ énrám.ha együtt is nyaralnék velük végig azon tobzódnának este...."hú szerinted azt csinálják szerintem igen de izgi"
Határozottan igen!!!!:D Bízz benne!
Igen, de beszélj esetleg pár szót a szüleivel is.
Persze simán nyugodtan
Naná, már elmúlt 18, és a fiú szülei is ott lesznek, mi a probléma?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Lehet több egy fiú-lány barátságból idővel ha alapvetően a 2 fél tetszik egymásnak?

Legjobb válasz: Minden további nélkül.Miért ne?!Csak éreztesd vele,hogy számodra több mint barát.Ja igen,és ne mond,hogy szereted,éreztesd.Legyél figyelmes,érdeklödö és engedd õt beszélni.Nem kivánok sok sikert mert nincs rá szükséged.Tudod,tûrelem rózsát terem.Na most már ne itt olvasgass,menj és lépj a tettek mezejére.

Minden további nélkül.Miért ne?!Csak éreztesd vele, hogy számodra több mint barát.Ja igen, és ne mond, hogy szereted, éreztesd.Legyél figyelmes, érdeklödö és engedd õt beszélni.Nem kivánok sok sikert mert nincs rá szükséged.Tudod, tûrelem rózsát terem.Na most már ne itt olvasgass, menj és lépj a tettek mezejére.
jóhogy csak valakinek kezdeményezni kell hozzá...:)
Én egy suliba kerültem egy lánnyal és összebarátkoztam vele. Barátként nagyon jó fej volt, õszintén lehetett beszélni vele bármirõl. Egyszer tudtomra adta hogy én tetszem neki, és én is bevallottam hogy õ is nekem :) Onnantól ment minden. Szerintem egy barátság nagyon jó alapja egy késõbbi párkapcsolatnak, mert elõször kicsit más oldalról ismerjük meg egymást. Bele se merek gondolni abba hogy mi lenne ha elveszíteném. Õ a legjobb barátom és a csajom egyben :)
Persze, hogy lehet. Hacsak nem hülyék :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!