Találatok a következő kifejezésre: Lányom 19 a (445 db)

Lányok szerintetek a 19 cm es pénisz ideális? Életkort is írjatok

Legjobb válasz: 1. Nem vagyok lány. 2. 19 cm az átlag FELETT van, köszönjümk a 60000. ide vonatkozó kérdést. 3. Miért lenne ideális? A lánynak az a pénisz az ideális, amelyikkel élvezi. (Ideális = tökéletes, nem remek/jó/elfogadható/etc.)

1. Nem vagyok lány. 2. 19 cm az átlag FELETT van, köszönjümk a 60000. ide vonatkozó kérdést. 3. Miért lenne ideális? A lánynak az a pénisz az ideális, amelyikkel élvezi. (Ideális = tökéletes, nem remek/jó/elfogadható/etc.)
Törpe. 95/N
A magyar àtlag 14cm. 19 teljesen ideàlis! 22/L
ömm.. szerintem örülhetsz a 19centidnek.. mert multkor láttam itt olyat h 22-23 évesen 10-11cm 18/L
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok
esküszöm most megyek elõveszem arra gondolok ahogy justin biber justin timberlakkel csokolozik és lemérem.
50 centi alatt szóba sem jöhet, bocsi.
Nem csak a méret a kérdés, hanem használati képességek is. Lehet 25cm, ha csak 5mp -ig tart.
3-as biztos hideg volt:)
19cm szerintem nagyon jó!:D*.*

41 éves férfi 19 éves lánnyal? Csak a pénzért lehet vele?

Egyik ismerősöm együtt van egy 41 éves pasival...aki nem is túl fullos, nem is túl gazdag. A csaj nagyon szép, bárkit találhatna a korosztályából. Szerintetek ilyen csaj hogyhogy egy apja korúval kezd? És egy ilyen pasi miért nem a saját korosztályával?

Legjobb válasz: Szerintem ne hasonlítsunk össze egy 30-as 40-es nõt, egy 19 éves kislánnyal... A leírásod alapján, kérdezõ, sanszos, hogy szex van csak, de ne legyen igazam.

Szerintem ne hasonlítsunk össze egy 30-as 40-es nõt, egy 19 éves kislánnyal... A leírásod alapján, kérdezõ, sanszos, hogy szex van csak, de ne legyen igazam.
nem halálmind, h miért vannak együtt? ártanak ezzel valakinek? ha bármelyikük xarul jön ki belõle, akkor legalább tapasztalatot szerez. mindkettõben lehet valami defekt, viszont az egyidõsek kapcsolatai sem mindig felhõtlenek és érdekmentesek.
apakomplexus? milyen a csaj kapcsolata az apjaval?
Addigra már Célinnek volt mit a tejbe aprítani. Egyébként az õ történetük nagyon ritka, szóval a valóság inkább annak ellenkezõje. Amúgy igen, NAGYON GÁZ, hogy v.ki kislányokkal kezd, aztán megbántja õket, mikor rájuk un. Ezzel az erõvel prostihoz is járhatna.
#3 Celine 12 vagy 13 volt, amikor megismerkedtek, és 18 vagy 19 mikor összejöttek.
Céline Dion és René között 26 év van, és hatalmas szerelem az övüké.
és ha tényleg boldogok együtt ?! egyik ismerõsömnél is ennyi a korkülönbség és már 6. éve vannak együtt
És ha csak a pénzért? Mitõl elítélendõbb az? A pasi pedig nyilván a szexért, a feszes testért. Ez elfogadhatóbb indok?
A koleganõm is több mint húsz évvel fiatalabb a férjétõl. Egy zenekarban játszottak együtt, a lány nem volt még húsz éves mikor megismerkedtek. Most van két lányuk, az idõsebbik kb. tiz éves, a kisebbik kettõ. Nagyon szép házasságban élnek. Azt akaorm mondani, hogy lehet szép kapcsolat akkor is, ha nagy a külömbség köztük. De az is igaz, hogy nagyon sokan csak a szórakozás végett vannak együtt.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem rosszindulatból, de a lány elég gyerekesen viselkedik, úgy beszél, mint egy 14 éves, kb ez az elsõ kapcsolata is, tehát nem az a felnõtt kategória még, emiatt is fura.

Bi-leszbi lányok nektek be jönnek a magas lányok? 19/L

185 cm magas lánnyal le feküdnétek?Mennyire izgató ez számotokra?

Legjobb válasz: nagyon kéne nyújtózkodnom hogy elérjelek :D de egyébként semmi baj nincs vele, bár az én esetem inkább a kis alacsony, picit ducibb lányok <3

nagyon kéne nyújtózkodnom hogy elérjelek :D de egyébként semmi baj nincs vele, bár az én esetem inkább a kis alacsony, picit ducibb lányok <3
Pasit nem keresel? Gyengéim a magas lányok.
ha szép az arcod az mindegy:) bár én 165 körül vagyok szóval...:D
nekem bejöne, és ki is próbálnám lánnyal :D
igen:)
Bejön. Nekem mindegy, minden lány szép :)
én a magas lányokra bukok:) 178 cm vagyok:D
Semmi baj velük. Nekem tetszenek. :)
Engem nem zavarna, csak végre legyen egy lány, akivel tudunk szerelmeskedni és az sem zavarja, hogy van párom (férfi). Én pl. 164 cm vagyok, párom 195 cm. Nagyon nem érdekelne a magasság.
Én inkább a nálam alacsonyabbakra bukok
Nekem naggyon nem jön be egy lány legyen aranyos picike vékonyka

Lehetséges hogy terhes vagyok (lány 19 éves)? Ugy november közepén a menstuáciom után egy héttel amikor még nem volt peteérésem akkor kiprobáltuk a barátommal hogy milyen lehet gumi nélkül vagyis milyen érzés..

de egy pár nyomás után leállitottam a barátomat,azota mindig rendesen megjön a mensisem,csak azabaj hogy szokott fájni a hasam meg ilyenek,nemtom hogy menyi annak az esélye hogy terhes vagyok?most hétvégén nagyon fájt a hasam meg este fájt a derekamis,lehet hogy felfáztam és azért fáj a hasam,mert csütörtökön jött meg és akkor kezdett el fájni a hasam,hasmenésem is volt.terhes vagyok szerintetek vagy nem?

Legjobb válasz: 19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.

19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.
Szerintem nem vagy terhes!Hallottam én is hogy elõfordul az, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, de ez elég ritka!Szerintem menj el dokihoz, mert nekem is voltak ilyen problémáim és egy ártalmatlan ciszta volt!
A terhesség és a rendszeres vérzés ritkán összetartozó fogalmak. A leírtak alapján gyakorlatilag kizárható, hogy terhes vagy.
kedves kérdezõ, legközeleb elõre kérdezz, ne utólag, szerintem nem vagy terjes, de nem rajtad múlt csak, hanem a szerencsén, és még egy TÉVEDÉS: pont, hogy mensi után egy héttel ovulálsz, hiszen, normálisan középidõben van peteérés, és ha a mensid 4-5 napos, plusz 7 nap akkor simán elélhet a hímivarsejt a 14-15. napig, amíg megérik a petesejt, elõváladék megg egy mozdulattól is kerülhet beléd, és egy csepp elõváladék is tartalmazhat annyi spermát, amennyiitõl meg tudsz termékenyülni, de ha mestruálsz, akkor nincs baj, a fájdalmaid izomgyulladástól, vagy felfázástól lehetnek, nemj el dokihoz, lehet, hogy antibiotikumra van szükséged, és át tudod vele beszélni a fogamzásgátlást!
Nekem a kérdés nagyon tettszett, ne hari érte, de jót nevettem rajta. Terhes vagyok? 19 éves "LÁNY":)

1. : Mi most a punciszőrzet-divat? 2. : Egy idősebb (28-29 éves) pasi tervezhet komolyra egy 19 éves lánnyal? 19/L

Nekem most csupasz, de kíváncsi lennék ,hogy a hasonló korú férfiaknak mi jön be leginkább . + hogy milyen komolyak e téren.

Legjobb válasz: Az 1. kérdésre, én a csupaszt szeretem csak és kizárólag. Az, hogy tervezhetsz -e, nos 2 dolog: 1. Vajon 28-29évesen miért van még egyedül? Lehet, hogy már volt egy tönkrement komoly kapcsolata, ha igen, miért? Lehet hogy õ csalta meg (mondjuk egy fiatalabb csajjal), vagy õt, vagy csak spontán rosszul választott? És ha nem volt még komolyabb kapcsolata, miért pont veled lenne az? Olyan stílusú, aki komolyabbnak látszik(cask peches a nõk terén ,vagy muja, vagy egyéb okok miatt nincs komoly kapcsolata), vagy olyannak aki eddig csak játszott a nõkkel? Ha a 2., akkor miért pont veled ne tenné? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, te ismered, szóval ezekre neked kell tudnod a választ. Ha ezekre válaszolsz magadban, és a végén elgondolkodsz, biztos vagyok benne, hogy a helyes döntést fogod megozni.

Az 1. kérdésre, én a csupaszt szeretem csak és kizárólag. Az, hogy tervezhetsz -e, nos 2 dolog: 1. Vajon 28-29évesen miért van még egyedül? Lehet, hogy már volt egy tönkrement komoly kapcsolata, ha igen, miért? Lehet hogy õ csalta meg (mondjuk egy fiatalabb csajjal), vagy õt, vagy csak spontán rosszul választott? És ha nem volt még komolyabb kapcsolata, miért pont veled lenne az? Olyan stílusú, aki komolyabbnak látszik(cask peches a nõk terén , vagy muja, vagy egyéb okok miatt nincs komoly kapcsolata), vagy olyannak aki eddig csak játszott a nõkkel? Ha a 2., akkor miért pont veled ne tenné? Ezeket a kérdéseket tedd fel magadnak, te ismered, szóval ezekre neked kell tudnod a választ. Ha ezekre válaszolsz magadban, és a végén elgondolkodsz, biztos vagyok benne, hogy a helyes döntést fogod megozni.
Ha a divatot követed, az már régen rossz. Neked mi tetszik?? Nekem mindkettõ, de én férfi vagyok. Tervezhet komolyat mindenki, de te ismerõd a pasit.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 07-07 13:45 te mindig a rosszat látod a másikban? ÉS mi van ha nem volt? Semnmi. DE ti lányok csak a rosszra gondoltok..
2. szerintem tervezhet ... :) .. én 16éves vagyok .. és a pasim 20 .. és már eléggé komolyra fordultak a dolgok.
szerintem a csupasz, , már nem divat a naturális, meg csupasz tisztább érzést ad szerintem
beszéljétek meg, hogy mi a jó neki, és mi tetszik neked. Én nem terveznék semmi komolyat, inkább induljon kalandnak, és legyen hosszabb, mint fordítva.
Sziasztok. A punci szerintem mindig legyen csupasz, Elég gáz ha nyalás közbe a pasi sört vadász ki a szájából... :D A másik kérdésedre a válaszom, hogy persze, hogy tervezhet! Az én élettársam 36/F én meg 25/N vagyok és nagyon jól megvagyunk... :) Bár rám azt mondják, hogy nagyon érett vagyok a koromhoz képest, de szerintem tutira mûködik, pedig nálunk a páromnak még 2 gyereke is van és minden jól mûködik köztünk. 25/n
Elõzõ vagyok... bocsi nem sört vadász ki a szájából, hanem szõrt... :D Bár gondolom a pasiknak tetszene a punci meg a sör... :)
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 07-07 13:45 Jobb lett volna ha meg sem szólalsz! Ilyen tanácsot is csak az adhat akivel negatív dolgok történtek csak!
1., Divat? Sokak a csupaszban hisznek vagy legalább a kreatív, fazonra igazítottban. Mások a retró miatt a szõrõsben. Én személy szerint a folyamatos változásban.
Én is teljesen szõrtelenítek, de nem divatból vagy más kedvéért. Így jó és kész. Ha tetszek valakinek úgy tetszek ahogy vagyok, nem ezen fog fennakadni. Az hogy mennyire van jövõje a kapcsolatotoknak sok mindentõl függ! Ezt sajnos így nehéz megmondani! Bocsi. Az is változó ki milyen komoly. Ez nem kor, hanem személyiségfüggõ.
Én 26 éves vagyok, és nekem tökéletes lenne a csupasz punci, az a kedvencem. ;)
A bundás a divat!
A kérdező hozzászólása: Csak szeretnék megfelelni neki. Nem azt várom, hogy azt mondjátok, szeret-e vagy sem ... csak úgy általánosságban jellemzõ-e rátok.
A divat a csupasz vagy fazonírozott. Igen, tervezhet!
A kérdező hozzászólása: ...köszi :)
Majd úgyis mondani fogja, ha alakítani akar rajta(d). Amúgy a leszállópályát javaslom. 32F
1.nem tudom mi a divat de nekem a férjem úgy szereti ha csupasz, így olyan 2.akár tervezhet is, ebben a korban az ekkora korkülönbség nem feltétlen kell gátló tényezõ legyen, úgy értem én 18 voltam már, férjem 7 évvel több, és én addigra éltem már amennyit akartam, õ pedig komolyabb volt mint a velem egykorúak, így biztosra vehettem hogy nem játszani fog velem hanem komoly kapcsolatot akar.akart is tervezett is velem komolyat majdnem 9 éve és azóta már házasok vagyunk és van egy csodaszép 2 éves kiscsajszink...:-)))
fenyöfa alakú!
Mindegy csak ne legyen kopasz! 29F
Én természetes szõrösen szeretem a legjobban, de ha kopasz az sem zavar! Fõ a változatosság szerintem! :D 29F
a lényeg hogy full csupasz NE legyen! mert az dedós!

Lányom 19 éves, a vőlegénye 26. Ez a fiatalember a minap becsengetett hozzám és nem tudom hogy történt de elcsavarta a fejemet. Hogyan hiúsítsam meg az esküvőt?

Negyvenöt éves, jól szituált, intelligens és jó n? vagyok.Lányom 19 éves, a v?legénye 26. Ez a fiatalember a minap becsengetett hozzám és nem tudom hogy történt de elcsavarta a fejemet. Szexeltünk és én azóta nem bírok magammal, mindig rá gondolok. Nem akarom hogy elvegye a lányomat, egy hónap múlva lesz az esküv?!Magamnak akarom ?t!!

Legjobb válasz: Nagyon szerelmes lettem a pasiba. És én jobb vagyok neki mint a lányom. Több pénzem van és nagyobb a mellem, akkora mint Zalatnay Cinié. Szerintem megmondom a lányomnak, hogy hagyja ott, a Fecókát meg magamhoz költöztetem! Úgyis megbocsát a lányom!

Ha kamu kerdes akk szolok, hogy nem vagy vicces, ha igaz akkor meg egy szanalmas no vagy. A lanyod kurva buszke lehet rad. Ennyi. johetnek a minuszok, leszarom.
Jaj, ne már! Végigolvastam az egészet, a kérdezõ jót röhög az egészen, nem látjátok? Még csak meg se szólal, az ilyennel kár foglalkozni. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Helló! Ne haragudjatok, de én egy egyetemista csaj vagyok és pszichológia dogához gyûjtöttem anyagot! Nem szórakozni akartam, csak az emberi reakciót vizsgálom. Nagyon szuperül válaszoltatok, köszönöm! Most biztos jól elküldtök anyámba, de komolyan sokat segítettetek a válaszaitokkal. Senkit nem mínuszoltam le, sõt plusszokat adtam, némelyik válasz annyira tetszett. Örülök hogy így felháborodott mindenki, ennyi jó felfogású ember létezik ez tök jó. Ígérem, több ilyen kérdés nem lesz, ennyi anyag elég!!Szóval, még egyszer, bocsi. Alexa
Akármekkora melled van, akkor is inkább a 19 éveset veszi el, mint az elhasználódott 45öst.
Kedves Alexa, Hat ez egy eleg durva felmeres volt. Szerintem rekordot dontottel a valaszok begyujteseben. Reszemrol nincs harag a baj csak az, hogy ez elofordult mar es meg elo is fog masokkal. Tegnap lattam egy pont neked valo esetet az utcan, mikozben setaltunk haza a baratnom kisfiaval kettesben. Egy kb 19 eves hiszterikusan sirt. Annyira felidegelte magat, hogy elkezdett hanyni. Azt hittem rosszul van - gondolatok az agyamban a kovetkezok voltak: rajott, hogy terhes, a pasi nem all mellette, ott a teszt a zsebeben es nem tudja mit csinaljon...stb...- szoval odamentem hozza, hogy felajanlom az uveg vizemet ami meg origi kibontatlan volt. Persze elutasitott es szegyellte, hogy igy ki van bukva. Hat setaltunk tovabb....egyszercsak hallom, hogy az anyja uvolt az utca masik oldalarol ordenare hangon....jesszus ki tudja mi tortenhetett. Az anyja gusztustalan volt....
Ez a gáz ezen a honlapon, hogy sok ilyen baromság/kamu van, pedig az alapelv az jó lenne :(
ha igaz a sztori akkor egy önzõ kis d... vagy remélem nem bocsájt meg a lányod soha !!!!legalábbis én megtagadnálak egy életre az biztos ! a pasinak meg levágnám a tökét de egy életlen késsel hadd szenvedjen!!! mond csak el neki !! sok sikert!méghogy inteligens... ne viccelj már
Kamu. Több mondatból is látszik, sajnos.
Tuti, hogy kamu!!!! Szánalmas, aki ilyenekkel szórakozik! Találj jobb elfoglaltságot, minthogy ide írkálsz hülyeségeket!
Kedves 45-ös, jól szituált nõ! Elõször is: ha kamu ez az üzenet, akkor rendkívül kreatív lehetsz, mert ilyen történetet nem minden nap hallani. Ha nem kamu, akkor pedig: egy kérdéssel kezdeném: a férjedet hol hagytad? Már ne is haragudj, de szerintem egyszerûen borzasztó amit csináltál. Azt is mondhatnám, hogy ott rontottad el, amikor összefeküdtél a lányod (!!!) võlegényével, aki mellesleg a fiad is lehetne. Hogy tehettél ilyet a gyermekeddel??? Az ember pedig azt hinné, hogy egy szülõnek a gyermeke boldogsága a legfontosabb... szerinted mit érez majd a lányod, ha ezt megtudja? Szemét módon kicsesztél vele, ugye tudod. Mielõbb próbáld meg valahogy jóvátenni a bûnödet, mert a hallgatás csak további félreértéseket eredményezhet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szerelmes lettem a pasiba. És én jobb vagyok neki mint a lányom. Több pénzem van és nagyobb a mellem, akkora mint Zalatnay Cinié. Szerintem megmondom a lányomnak, hogy hagyja ott, a Fecókát meg magamhoz költöztetem! Úgyis megbocsát a lányom!
ez elég gáz!!ha anyám ezt csinálná velem az életbe nem állnék szóba vele.egy anya elveszi a kislánya szerelmét nagyon durva, és még kiirja, hogy ö egy jól szituált, intelligens nö, az ilyen az szánalmas!
Na most vagy aberrált a kérdezõ, vagy kamu. De mégha igaz is akkor szerintem szánalmas az egész. Egy anya, aki józan ésszel bír az nem tesz ilyet. Második dolog, hogy a férfi valószínûleg azért kéri meg egy lány kezét, mert szereti és nem az a vágya, hogy az anyjával etye-petyézzen. Szerintem ez a kérdés egy unatkozó ember fejébõl pattant ki.
Két dolog jár az eszembe. Egy: a kérdés kamu. Egyrészt egyszer tényleg mûveltebb nõként fogalmazol, máskor viszont egy olyan nem mondom milyen Mónika-shows, elsõ általánost 30éve próbálgatós nagyon sötét, elmaradott nõként. Kettõ: ha igazi a kérdés: a., nem vagy anya, egy anya a lányával nem versenyzik. Olyan van, hogy elbizonytalanodik egy érettebb nõ felcseperedõ lányát látva, meg olyan is, hogy szinte elirigyli a fiatalságot, vagy olyan, hogy beleszeretek vkibe, akibe nem illene - de olyan nincs az életben, hogy meg is történt, és AZÉRT teszek fel kérdést, mert azért akarom meghiúsítani a kapcsolatot, mert én akarom a LÁNYOM pasiját!!! (de mondom, szerintem kamu, a hagy ne mondjam ki, hogy milyen származású - nem származás, hanem az elmaradottság miatt - vagy a nagyon kis közösségekben, vagy nyomornegyedekben élõ alkesz nõk csinálnak ilyet a fertõ kellõs közepén, írástudatlanul b., nem vagy anya...ha nem kamu :) ...következésképp tök mindegy, mit csinálsz!szerezd meg a pasit! hagyjon ott a lányod! sõt, törjél be valahova, és szerezz úgy vagyont! :D
szétkúrt mama...
Én csaj azt mondom, gratulálok, hogy ezt csináltad... 45 éves nõ?! Milyen alapon jössz Te ahhoz, hogy a LÁNYOD férjével lefeküdj? Szégyen! És még meg is akarod hiúsítani az esküvõt? Igazi anyuka, gratulálok... ez undorító, büszke lehetsz magadra.. szánalom..-.-""
nem mondod bakker....ilyen anyám lenne, lelõném.....szemét és romlott nõ vagy....
Szerintem te egy idióta faszi vagy, aki a haverokkal jót röhög, hogy ez a sok csaj hogy rákattant erre a kamu témára..., remélem söröztök is mellette..., hát jó szórakozást.
En valahol orulok, hogy ez tortent mert anno engem is megcsaltak - persze nem az anyammal.... A lanyodnak sokkal jobb igy. Mi van ha ez 2 gyerek es tobb ev utan derul ki, hogy a ferje egy kurvapecer? Istenem milyen nehez lesz magat osszeraknia...nekem is beletellett tobb mint 2 evbe es meg most is van bennem szalka es mindig is lesz. Hogyan tehetned jova? Sehogy. Tudod mennyire megalaztad a lanyod? Szerintem nem. - megis, megegyszer irom, valahol megmentetted egy eletre szolo csodtol. Remelem egyszer kepes lesz ugy latni, ahogy en latom ezt most. Kepes lesz ugy latni, hogy ugyan gusztustalan amit tettel, megis ezzel megovtad ot attol, hogy egy mindenkit megbaszo faszhoz menjen hozza. De soha nem fog benned megbizni. NAgyon csodalnam, ha bemutatna neked barkit is ezutan. Ami ertheto.
ha kamu ha igaz rohadj meg!!!
Ha kamu rohadj meg ha igaz még jobban rohadj meg tetû kurva!!!!!!
Szakítottak és gondolom két perc alatt lemondtak mindent, amit az esküvõvel kapcsolatban le kellett mondani, ugye? Meg sem rázta õket, hiszen kamu az egész!!!
Ritka egy vadparaszt anya lehet az amelyik ezt megteszi.Hogyha nem egy sérült személyrõl van szó aki éppen a fa...veregetés közben nem tud mit tenni és baromságokat kérdez az se egyszerû, de méguis igaz lenne? Ennél undorítóbb dolgot életemben nem hallottam , te intelligens ocsmányság aki a saját lánya elõl happolja el a pasit, hiába hibás õ is.Ha a lányod lennék, már a feltételezéstõl is lemondanék arról hogy bármi közöm van hozzád. Szégyeld magad, undorító vagy!
EMBEREK STOP CSAK KAMU AZ EGESZ NE MIND FOLYTASSATOK TOVABB!!!!!! A KERDEZO BEVALOTTA H CSAK FOLMERI A BANDAT
Legközelebb én is itt teszem fel a kérdést a dolgozatomhoz. Bár én töri-muzeós vagyok. Na nem bántásként, remélem ötöst kaptál.:) ))
Hát ez jó! Nagyon jól szórakoztam! :D De tényleg! Ami meg a dogádat illeti 2 dolog: Ebbõl írhatsz egy szakdolgozatot is, annyi anyagod lett hozzá. 2: ha már dogához keresel anyagot ilyen portálokon, legközelebb kicsit körültekintõbben tegyél fel kérdést, mert így nézve tényleg eléggé hihetetlenül hangzott, sok volt az ellentmondás a kommentjeidben (hacsak nem ez volt a célod) jaj, és remélem ismered a viccet a pszichológusról, aki csoportjával egyetlen embert zaklatott telefonon az emberi reakciók miatt? (ha nem és kíváncsi vagy írj, elküldöm neked, azt is megcsinálhatod, és tényleg poén...) Remélem 5-öst kapsz...:)
MINDNEKI OLVASSON VISSSSSSZZZZAAAAAA!!!!!! A KÉREDÕ MÁR ARTA HOGY KAMUUUUUU A KÉRDÉS!!!!!!
olvassátok el a kérdezo kommentjét, és ug irjatok.. ez kamu...!!! egy dolgozathoz kellett...
Hát ez kegyetlen nagy szemétség. Én tuti nem állnak soha szoba az anyammal, ha ilyet tenne. De hat mindenkinek a maga dolga. Ha a fiu megtette a lányoddal, akkor honnan gondolod h veled nem fogja megtenni?Lehet h talal egy , , mégnagyobb mellû nöt, , és elhagy. Visszatérve a kérdésre, hogy közöld vele: szerintem mond meg a lányodnak azt, h a fiuról hallottal valami rosszat, de hogyha öszinte akarsz lenni akkor mond el neki a teljes igazsagot. Szerintem az utóbbi a jobb, lehet h mosolyszünet lesz pár évig...de hát ez szerintem a lányod felöl jogos.
"egy egyetemista csaj vagyok és pszichológia dogához gyûjtöttem anyagot!" Ezzel csak egy gond van: ide (többségében) jó szándékú válaszolók jönnek, hogy szokásos vagy extrém problémákat oldjanak meg. A sok kamu kérdés viszont gyilkolja a morált. Összességében nem volt szép tõled ez a kérdés. Remélem, többször nem teszel ilyet (merthogy még nem végezted el az egyetemet, ugye)...
Én a lányod helyében otthagynálak téged is és a võlegényét is. Nemcsak a gyerekeknek kell tisztelni a szüleiket, hanem a szülõknek is a gyerekeiket.
Le merném fogadni, h 2 lökött tizenéves pasi ül röhögve a gép elõtt, míg mi itt megpróbáljuk megoldani a kamuproblémáikat... :D
45 vagy? jol szitualt? inteligens? es JO no? egyszeruen szanalmas, retardalt ember lehetsz... 1. semmi atelessel, kis megbanas erzessel beszelsz a tortentekrol? mondjuk ki magyarul : megbaszott az egyetlen(?) lanyod VOLEGENYE! mi az, hogy elcsavarta a fejedet? ...en, a lanyod helyeben ujra elcsavarnam ..de mindkettotok fejet.. en, hiszekeny vagyok , es elhiszem hogy veled ez megtortent...elhiszem, mert az irasodbol nem lehetsz tul INTELIGENS! eloszoris, te jol el..sztad a nevelest.. 19en volegeny? eskuvo? mondd csak a karierrel hogy all a lanyod? vagy idezlek " tobb penzem van mint Neki(19 kiscsaj) " .. mit er az a no? akinek nagyobb a csocse mint az agya? mit er? semmit. ientol mentesen az eg...
Hát, ha ez nem kamu kérdés, akkor mit lehetne rá mondani? Õszintén?Egy ócska lotyó vagy, a lehetõ legaljasabb fajta. Jólszituált, értelmes?????Ez erõsen megkérdõjelezhetõ. Remélem a lányod soha nem lesz rád többet kíváncsi. Nem undorodsz magadtól? A pasi pedig menjen a fenébe. Szegény szerencsétlen lányod jól kifogta veled. Pfúúúúúújjjjj!!
A kérdező hozzászólása: Helló! Utolsó válaszadónak üzenem: olvasd el az ezelõtti kommentem, köszi a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat.Ma megmondtam a lányomnak mi történt, és szakítottak. Lehet, hogy soha nem fog megbocsátani nekem, de örülök hogy nem kell tovább õrlõdnöm ezen. Nagyon szomorú vagyok hogy mindenki elítél, tényleg nem tudtam aludni az éjjel. Hogyan tegyem jóvá a dolgot?
Szia, ha rám hallgatsz megmondod a lányodnak, de azt tudnod kell, akkor elveszíted. Lehet, hogy a fiút is. Inkább maradjon titok.Sok sikert.
VÉN RIBANC!!!
Bocs de ha ekkora rib...vagy hogy a saját lányod võlegényével lefekszel akkor szerintem sullyedj el nagyon gyorsan mert nekem a pofámról leégne a bõr!
Ha nem kamu, akkor undorító, hogy képes voltál ilyet tenni a lányoddal szemben. Õszintén sajnálom, hogy ilyen anyja van.
Tíz év múlva a lányod virágzó fiatal nõ lesz, te pedig ráncos, vén lúvnya, aki azt gondolja, pénzen mindent megvehet, még a szerelmet is. Csak sajna a szerelem nem az anyagiak meg a mellméret függvénye, és nagyon szomorú, hogy 45 éves korodra sem jöttél erre rá. A fiú pedig egy ideig nagyon élvezné a jólétet, aztán lelépne egy nálad húsz ével fiatalabb csajjal. Jöhetnek a mínuszok. :P
ha nem kamu, akkor meg hogy a fenébe írhatsz olyat, hogy azért vagy jobb a lányodnál, mert nagyobb a melled ill több a pénzed? Ezzel marhára ledegradálod a lányodat. Meg amúgy minek neked egy ilyen hülye pasi? Azt hiszed téged nem fog megcsalni? Vagy ki akarod tartani vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Nem szenvedek semmilyen betegségben, egyszerûen csak tudni akartam, mit tegyek. Legjobb õszintén bevallani, remélem megbocsát a lányom. És nem kamu kérdés.
Na, a kérdezõ kommentjébõl látszik, hogy ez a kérdés kamu. Egy 45 éves intelligens jól szituált nõ, nem mondd ilyet. Fõleg hogy õ azért jobb, mert nagyobb a melle... áhhh... ne dõljetek már be neki..Vagy nagyfokú demenciában szenved...
Ha elmondod a lányodnak, tuti meghiúsul az esküvõ. De valahogy más módon kéne meghiúsítani, mert ha a võ simán lefeküdt veled, télleg nem a lányodnak való. Lazán lefexik majd mással is.
Egyszeruen kozold hogy nem adsz egy fillert sem neki (a lanyodnak) es kitagadod. Sot, meg is verheted a nagyobb hatas kedveert. Ez minden bizonnyal meghiusitja a eskuvot, es nincs benne alszentseg. Persze a "bazeg lanyom, megdugott a leendo ferjed, es azota ot kivanom" radikalis kozlese is hasznalhat.
Igen faramuci helyzet, ha a kedves anyós beleszeret a vejébe. Szerintem egyszerûen mondd el a lányodnak, hogy ez a fiú nem hozzávaló, mégpedig mert... Viszont ha én lennék a lányod, ezután nemcsak a fiút dobnám ki, de veled sem állnék soha többé szóba, függetlenül attól, hogy az anyám vagy. Igen szomorúnak tartom, ha egy negyvenes nõ önös érdekekbõl szántszándékkal tönkre akarja tenni a gyereke életét. Vagy éppen így mented meg egy csalódástól? Hiszen a fiút sem kell mentegetni: ha nem veled, mással csalta volna meg a lányodat. Csak õt tudom sajnálni...
Én tuti elmondanám a lányomnak. Ha a lányod lennék:nem vennélek semmibe, és tuti, hogy nm akarnálak látni jónéhány hónapig/évig.A pasinak meg betörném az orrát.Esetleg mindezt az oltár elõtt...
Istenem!Ne haragudj de ez nagyon gaz!Egy intelligens no ellen tudott volna allni a lanya volegenyenek!Akarhogyan is, de lefekudtetek.El sem tudom kepzelni milyen erzes lehetett Neked, nem gondoltal arra hogy ez az ember a lanyod testet is szereti es ossze akarjak kotni az eletuket?Beszelj a lanyoddal, mondd el neki oszinten-legalabb legy becsuletes utolag, mert az a ferfi nem neki valo, legalabb mentsd meg a lanyod egy ilyen ferfitol, aki lefekszik a szerelme anyukajaval!Halalosan fajni fog neki, de jobb ha nem megy hozza felesegul!!!Nem itellek el emiatt mert mindenki kovethet el hulyesegeket, de nezz magadba kerlek, gondold at mit tettetek!Ha magadnak akarod a pasit, milyen kovetkezmenyekkel jarna!Ha tenyleg intelligensnek tartod magad, gondolkozz!!!!Egy anya nem tehet ilyet, nagy onzoseg "elvenni"a szeretett ferfit a lanyodtol.Ha elmondod az igazat-es mondod hogy egyutt akarsz lenni vele, mit okozol a lanyodnak????? Ha hallgatsz, rosszat teszel neki, mert "megcsaltatok", ha elmondod, nem maradhatsz egyutt a pasival!!! Nem lehet jo tanacsokat adni, en belehalnek ha anyukam ezt csinalna velem!Hat nem erted?????Hallgattasd el az ego-d es probald meg nem elmarni a lanyodat magadtol!
Beszélj a lányoddal, de ha az egész sztorit elmondod, akkor a lányodat tuti, hogy elveszted, de lehet hogy a pasit is, mertannyira berág rád amiért tönkre tetted az esküvõjét. A lányodnak a pasit egyébként mindenképpen dobnia kéne, mert egy szemét... Tapasztalatból mondom, mert az én anyám is megtette ezt velem. Legalább így megnyugodhatok, hogy nem csak a Mónika Showban meg az én életemben vannak ilyenek
Szerinted egy 26 éves faszinak egy 45 éves vén k.. kell??????Szerintem csak a pénz miatt!
Az útolsó hozzászólónak teljesen igaza van. Tuti, hogy a pénzre hajt a csávó. Meghát egy pasi miatt elveszteni lányodat neked többet ér akkor nem vagy 100 %-as, az tuti
HÁT....TISZTA SZÉGYEN VAGY!
Te se jólszituált , sem intelligens, csak simán egoista vagy. A lányod készül az életére, te pedig átvered, meg az élte párja is átveri( legalábbis õ azt hiszi hogy az élete párja). Biztos nem fogadtad örökbe a lányod? Biztos te szülted meg? Remélem féejhez megy egy másik emberhez szegény és lesz egy gyereke akit soha nem fogsz látni vele együtt. Már az sem ment meg ha templomba kezdesz járni. Akadályozd meg az esküvõt azért , hogy a lányod ne a házasságban csalódjon és ne válássalkezdõdjön a felnõttkora. Remélem nem terhes, mert az még rosszlenne ha a gyerekéval kéne menekülnie a szemétséged ellen. Gratulálo. A melledrõl meg annyit, lehet most akkora mint cinié, de nemsokára a hasadalját fogja csapdosni és akkor Fecóka elhúz a picsába egy kemény dudát keresni. Nagyon sok csalódást kívánok neked ezért a bûnödért.
Szuper ötletem van!! Költözzetek össze hármasban! Te adod a sok pénzt. Meg ne félj te az öregeéstõl, majd sûrûn plasztikáztatsz. A lányod meg ha te épp plasztikáztatsz, akkor fenntartja az ifjú Fecókában a tüzet. Na meg mivel te már nem nagyon fogsz gyerekeket szülni, a lányod adhatna 2-3 szép gyereket a Fecónak, akiket közösen nevelhettek. Így mindenki jól jár. Mindkettõtöknek lesz pénze, Fecókája, szex, és családja. Fecóka jár a legjobban, mert kap 2 izgalmas nõt, egy rakás pénz és szép gyerekeket. Ha a lányod is olyan szabadelvû mint te, meg a Fecóka is ilyen nyitott az esküvõje elõtt, akkor szuperül mûködhet a dolog. Kívülrõl meg nem feltûnõ, mert sok nõ lakik az anyukájával az esküvõje után is. (Csak a férjed rá ne jöjjön!!!!)
Hm, tulajdonképpen igazad van, az alapkérdés ugyebár az hogy meg kell hiúsítani az esküvõt, nah ez igaz. Mondd el a lányodnak mi a helyzet, nem érdemli meg hogy egy ilyen tetûhöz menjen hozzá. Másrészt magadat meg ásd el a föld alá, kétlem hogyha egy kis esze is van a lányodnak akkor megbocsájt. Ha igaz a sztori akkor kétlem hogy olyan intelligens vagy mint ahogy írtad. Egy épeszû nõ nem kezd ki a lánya pasijával, illetve nem hagyja magát elcsábítani. Ha ennyire hiányzik a szex akkor keress olyat aki korban hozzás illik, ne másét vedd el, pláne ne a lányodét.
"Kedves" kérdezõ!! Te nem vagy anya!!!!!!Szánalmas vagy, és elkeserítõ hogy ilyen emberek léteznek, mint Te!!! Szerintem tálalj ki a lányodnak...aztán költözz el jó messzire tõle, hogy a színedet se lássa többé!!
Na akkor dobd az új kérdést mert ez tényleg'gagyi'volt.Ha meg igaz lenne a dolog akkor a fickóval együtt másszatok egy híd tetejére
Ha már bele estél a saját "csapdádba" /ugye két emberes a dolog/ami történt..., akkor nézz szembe a tényekkel!!Beszélj a lányoddal, és azt a fiút küldd el a francba! Ne légy annyira biztos benne, hogy Te kellesz neki.Inkább csak kíváncsi volt ...és most lehet, hogy húzott egy strigulát a naptárjába.És szerintem a lányodat sem szereti igazán! Te pedig ne kergess szép és hiú reményeket, a saját érdekedbe.Ja, és ne felejsd el, hogy minden nap tükörbe kell nézni, tudod mire gondolok?
Hát ha ez tényleg igaz, Akkor Nagyon Szégyeldd magad én a te helyedben nem mernék a lányom szemébe nézni!!!!!! Ilyen tettre nioncs mentség!!! Ha tényleg olyan inteligens vagy neked kellett vona több eszednek lenni!!! Én az ilyet mélységesen elítélem, és bocs az öszinteségemért!
lod le magad....jaj legyszike vagy ne mind szorakozz ilyenekkel mert aki ilyennel szorakozik bizti h minden de nem inteligens. Ha a lanyod lennek a pasinak levagnam a peterkejet s teged tutira keresztre feszitenelek! Inkabb ulnek bortonbe, mintsem tudjam h elsz... ez az en velemenyem... a tobbit a sors rad roja.... jajjj lod le magad.... ugorj vizbe vagy valami mert kopedelem vagy mentsd meg a vilagot meg egy kurvatol mert az vagy....
hat most mar meg ne haragugy de ha ilyen anyam volna reg letegattam volna es arvanak vallanam magam!!!! Hogy tud valaki ilyen gonosz lenni a lanyaval szemben? Szerinted mijen lelki alapotban lesz a lanyod mikor meg tudja h milyen jo anya van?fontosabb nekedd egy jo szex mint a lanyod? hihetetlen.... basszus ez kiakasztott....
HIhetetlen... azt hittem, hogy ilyen csak a retekklubbon fordul elõ mónikasó és balásssóba.. nem hiszem el, hogy ez nem kamu..
Én azt kívánnám dögölj meg, ne haragudj pedig én is intelligens vagyok!!! A lányod helyébe ha ez tényleg mind igaz, megkeseríteném az életedet, ezért szülted meg? Egy fiatal 19 éves lány, ebben a korszakban a legboldogabbnak kellene lennie. Hányinger nõ vagy, azt hittem csak tv-ben hallani ilyet, de azt is csak kitalálják!!! Legyél öngyi! :)
Elsõre azt mondanám, hogy szemétség meghiusítani önzõ okoból egy esküvõt, nade az igaz, hogy vétettél a lányod ellen, mert pont a võlegényével....az érem másik oldala meg az, hogy egy ilyen pasihoz ne menjen hozzá! Minek növelni a válások számát? Úgyis fiatal még a házassághoz, nemhogy egy olyan pasival, aki még az anyósával is kikezd. Lehet el kéne neki mesélni, hogy kikezdett veled...vagy ha magadat meg akarod kímélni, akkor mint kegyes hazugság, beadni a lányodnak, hogy hallottad valaki megbízható ismerõsödtõl, hogy megcsalta õt ezzel-azzal... Ha meg magadnak akarod, az meg tuti nagy konfliktust szõ, ha a lányod megtudja!

Egy olyan fiúnak (tegyük fel 19-20 éves) akinek sok egy éjszakás kalandja volt, "élvezi" az életet egy olyan lány kell aki hasonló értékrendű? Lányok mi a tapsztalat a nőcsábászok terén? Fiúk ha ebbe a korszakba vagytok / lennétek a ribik kellenének?

Legjobb válasz: Én úgy állnék hozzá, hogy márpedig értem fog megváltozni, és én leszek az a lány akivel végre megelékszik, és nem kell Neki más :)) Persze ez mind szép is lenne, de nem valószínû ://

Én úgy állnék hozzá, hogy márpedig értem fog megváltozni, és én leszek az a lány akivel végre megelékszik, és nem kell Neki más :) ) Persze ez mind szép is lenne, de nem valószínû ://

Fiúk! Hogy álltok a duci lányokkal? 19/L

Legjobb válasz: Neked mi számít ducinak? Mert a lányok többsége arra is azt mondja,hogy duci ami valójában nem is az. Ha van egy kis felesleg az még nem azt jelenti,hogy duci is.

Neked mi számít ducinak? Mert a lányok többsége arra is azt mondja, hogy duci ami valójában nem is az. Ha van egy kis felesleg az még nem azt jelenti, hogy duci is.
Sehogy ... fekszem velük :-P
A másik irányba.. Õszintén megvallva nekem nem tetszenek. F19
Hát, én csak barátnõmmel állok.
Attól függ mennyire duci a duci...
szimpi!
Ha küldesz egy képet meg tudom mondani, hogy bejönnél-e :) Van akinek kifejezetten jól áll!
Imádom a ducikat.Képet én is kapok?
nekem bejönnek, de csak a kicsit ducik
õszintén nem vonzanak rájukse nézek valahogy csak a szépekt szúrom ki de szerencsédre valaki szereti :) meg még estleg ott a fogyáslehetõse is és neked teccenek a duci fúk kiváncsi vagyok
Linkelj képet, hogy mennyire duci...valami hasonlót
Sosem fekszem ducival...
Jól. Én imádom(nám)!
Nem kizáró ok, ettõl még ugyanúgy lehet valaki szép és ronda is. 22/F
Ha értelmes a lány, nem szólna semmit. ha meg hülye, akkor meg nem érdemes foglalkozni vele...
szerintem ezt teljesen oké, nálunk is ez volt a helyzet. miért zavarná a lányt. mondd el neki :)
Együtt érzek veled öreg!:D 19 évesen lett elõször rendes csajom de õ még kifejezetten örült is neki h szûz voltam
Én 17 vagyok, a barátom 19, és szinte beleõrülök a tudatba, hogy már mással is volt elõttem...:D Lehet, hogy emiatt a hülyeségem miatt, de én örülnék neki, hogy még szûz... Bár az igaz, hogy nekem õ az elsõ, így nem látok bele teljesen:)
A kérdező hozzászólása: Majd ha lessz Bnõm akkor el is mondom neki de az nem mostanában lessz sajna
én örülnék neki
én örülnék neki, hogy én leszek az elsõ :) 16L

Fiúk (18-19 évesek), számotokra milyen egy ideális barátnő? Milyen lányra vágytok? A kevésbé lányos lányok szóba sem jöhetnek?

aki pl nem figyel annyira az öltözködésre, hanem inkább a személyiségére, és aki nem annyira igényes, azokat már nem is veszitek lányszámba? mert nekem annyira az a tapasztalatom, hogy ma a fiúknak csak a folyton ruhákról, sminkről beszélgető, kicicomázott, plázázó lányok jönnek be..

Legjobb válasz: Nézzen ki jól. Az az elsõ. Van egy mondás. Nincs ronda nõ, csak lusta. Szentigaz. Ha igényes vagy, jó frizurád van, sportos vagy, akkor buknad rád még akkor is, ha nincs olyan nagy melled. Normálisan, egészségesen táplálkozol, akkor normálisan is fogsz kinézni. Nagyon el kellett, hogy bánjon veled a sors, ha kicsattansz az egészségtõl, ki vagy cicomázva, testzsírszázalékod normális és mégsem tartanak vonzónak. Ha ez megvan, akkor legyen jópofa, szórakoztató. Tudjon flörtölni. Jókedvû legyen. Ha ez megvan, akkor legyen vele jó dugni. Az is jó, ha van egy kis kezdeményezõképessége. Nem csak a pasi találja ki mindig, hogy mi legyen.

Nézzen ki jól. Az az elsõ. Van egy mondás. Nincs ronda nõ, csak lusta. Szentigaz. Ha igényes vagy, jó frizurád van, sportos vagy, akkor buknad rád még akkor is, ha nincs olyan nagy melled. Normálisan, egészségesen táplálkozol, akkor normálisan is fogsz kinézni. Nagyon el kellett, hogy bánjon veled a sors, ha kicsattansz az egészségtõl, ki vagy cicomázva, testzsírszázalékod normális és mégsem tartanak vonzónak. Ha ez megvan, akkor legyen jópofa, szórakoztató. Tudjon flörtölni. Jókedvû legyen. Ha ez megvan, akkor legyen vele jó dugni. Az is jó, ha van egy kis kezdeményezõképessége. Nem csak a pasi találja ki mindig, hogy mi legyen.
de bejönnek
Nem feltétlen azok jönnek be, akiket leírtál, de nekem a nagyon fiús lányok nem jönnek be. Havernak imádom a fiús lányokat, de mint nõ, az nem. De a másik véglet sem jó. Tehát legyen lányos, sminkeljen, meg öltözzön lánynak, de azért ne errõl szóljon az élete.
az olyanok jönnek be mint akivel ma szemeztem az utcán és utána pedig jött velem szembe!
Nekem az ideális aki kedves, humoros, laza, de ha olyan a helyzet, komoly. Romantikus alkat legyen. Külsõleg legyen kisugárzása, az a lényeg. Nem szeretem, ha állandóan magával foglalkozik, és ha túl sok smink van rajta.
A kisugárzásod attól van, hogy sikeres vagy és jól érzed magad. Csajként úgy lehet ezt megszerezni, ha elsõ körön jól nézel ki.
A kisugárzás nem láthatatlan, hanem a testbeszéded, mimikád stb. által meghatározott dolog. A személyiség nem ilyen.
"Mivelhogy az egy láthatatlan dolog, érted?" Na és a KISUGÁRZÁS??? Az semmi?
3141592653589793238462643383279-edszerre(pi nap tiszteletére) SOHA SENKI nem fog rádnézni, és meglátni hogy jé, ennek micsoda sziporkázó egyénisége van. Mivelhogy az egy láthatatlan dolog, érted? Ahhoz, hogy ránézésre valaki úgy döntsön, hogy többet akar, ahhoz nem egy láthatatlan erényt kell fejleszteni! És NEM a ruhák miatt tetszenek, hanem mert jó alakjuk és jó s.eggük van. És a szerelmet nem nagyon lehet elválasztani a testi vonzódástól, azt pedig attól, hogy a másik jól nézzen ki. Akik pedig jobban ismernek, miért nem nyomulnak rád? a) talán mégsem vagy egy helikopter, mint hiszed. b) Kérdezõ, hadd mutassam be a "Friendzone" fogalmát. c) Te, mint lány, aki csak a fiúkban látja a rosszat, talán ugyanazt a hibát követed el?
Ez nem igaz! Nekem a kifejezetten csendes és okos lányok jönnek be! :D 19/F
Kép kell az igazság kiderítéséhez.
Dehogynem... Sõt, nekem az ilyen plázamajom csajok valahogy egyáltalán nem jönnek be. Rövid idõ után baromi idegesítõek tudnak lenni!
A kérdező hozzászólása: én nem úgy értettem, hogy nem figyel az öltözködésére. Csak úgy, hogy nem ez teszi ki az ideje nagy részét, hogy a külsejével van elfoglalva.
Ha valaki figyel az öltözködésére és igényes, attól nem lesz lányos, hanem rendes. Szerintem ez alap minden ember számára.
elsõ vagyok na találtam hasonlót kb így nézett ki http://3.bp.blogspot.com/_Yb4oOvkvXuk/TIkcAGcL1rI/AAAAAAAAAH..
Háááát õszinte leszek, az nõiesség, és az igényesség számomra nagyon fontos. Ez teszõ a nõket vonzóvá. Bennem ez indítja be a vonzalmat. Ha nem nõies, kb olyan mintha pasit néznék :S Nem is úgy legyen nõies hogy miniszokyna meg tûsarkú, csak öltözzön nõiesen, figyeljen magára stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!