Találatok a következő kifejezésre: Lány vagyok. lent (514 db)

A barátnőmnek hamarosan itt a szülinapja, és nem tudom, hogy mit vegyek neki. Ötletek? ( én is lány vagyok, LENT INFÓK )

14 éves lesz, én is 14 vagyok. Én BFF -ként tekintek rá, de ? másra tekint BFF -ként. Szeretném viszont, ha ? RÁM tekintene BFF -ként.

Legjobb válasz: jó ötlet a bff nyaklánc vagy karkötõ, vagy esetleg gyûrû.ha szereti a vasembert mondjuk egy plüss vasembert , vagy csak simán egy plüssmackót. bocsi de a vasemberesben nem nagyon tudtam és tudok segíteni mert nem nagyon tudom mi az, azon kívül hogy egy film.

jó ötlet a bff nyaklánc vagy karkötõ, vagy esetleg gyûrû.ha szereti a vasembert mondjuk egy plüss vasembert , vagy csak simán egy plüssmackót. bocsi de a vasemberesben nem nagyon tudtam és tudok segíteni mert nem nagyon tudom mi az, azon kívül hogy egy film.
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi! :)

Egy fullcap-hez felvehetek bármilyen ruhát? Lány vagyok (lent)

A hajam göndör, való nekem a fullcap? Egyszer próbáltam már és magamon tetszett. Lazább ruhák kellenek a fullcap viseléséhez ugye?

Legjobb válasz: http://www.google.sk/search?tbm=isch&sa=1&ei=od4TUoSqPIXTtQa..

Összejöttem egy leszbikus lánnyal. Nem gondoltam volna h belé tudok szeretni mert én is lány vagyok. Vége lett a kapcsolatnak hamar. Azóta a lányok iránt érdeklődöm. Bisex vagy leszbikus lennék?

Legjobb válasz: Ezt mégis honnan a fenébõl tudnánk? Ha a fiúkhoz és a lányokhoz is vonzódsz, akkor biszex vagy. Ha csak a lányokhoz, akkor leszbikus, ha csak a fiúkhoz, akkor hetero. MI OLYAN K*.RVA BONYOLULT?!

Ezt mégis honnan a fenébõl tudnánk? Ha a fiúkhoz és a lányokhoz is vonzódsz, akkor biszex vagy. Ha csak a lányokhoz, akkor leszbikus, ha csak a fiúkhoz, akkor hetero. MI OLYAN K*.RVA BONYOLULT?!
"MI OLYAN K*.RVA BONYOLULT?!" Hát Jégsárkány szerintem ez csak nekünk olyan egyértelmû... De "kijavítalak", ma úgy van, -ha egy lány a fiúkat szereti, egy fiú a lányokat az hetero, ezt eddig mi így tudtuk, és képzeld: mi jól tudtuk! -ha egy fiú a fiúkat, akkor "hülye b zi", mi úgy tudtuk: homokos, és mi jól tudtuk ezt is! -ha egy fiú a fiúkat és a lányokat is szereti, akkor is "hülye b zi", mi úgy tudtuk biszexuális és: mi jól tudtuk! -ha egy lány lányt szeret, vagy lány szeret lányt is, fiút is, akkor "kíváncsi hetero": ezek szerint ezt mi nem tudtuk jól...
Biszex.
Elég gyanús, hogy biszex vagy.
Azt már csak te tudod eldönteni, hogy csak a lányokhoz vagy a fiukhoz is vonzódsz.
A kérdező hozzászólása: Igaz. köszönöm..
Én igazából azt nem értem, hogy miért is jöttél össze vele, ha nem tudtad elképzelni, hogy bele fogsz szeretni..? Egyébként nem tudom melyik kategóriába tartozhatsz.. Én személy szerint a nõkhöz vonzódom, de nem skatulyázom be magam. Ha el mondom egy hozzám közel állónak nem úgy, hogy figyelj, leszbikus vagyok, hanem mondjuk úgy, hogy hát igen a másik csapatban játszom vagy a nõk érdekelnek. Nem kell mindenre címkét aggatni. Légy boldog, az mindegy, hogy fiúval vagy lánnyal valósul meg.
Egyszerû kideríteni. Harminc év múlva vegyél elõ egy cetlit, és írd fel rá, hogy kikkel volt kapcsolatod, illetve kik tetszettek nagyon a kérdésben említett lánnyal való szakítás után. A második oszlopba írj fel nemet is (férfi, nõ, illetve "egyéb"). Amennyiben a felsoroltak között nem lesz férfi, akkor leszbikus lettél. Amennyiben lesz, akkor biszex vagy.

Szerintetek nagyon vékony lennék így? 178 cm vagyok és 55-56kg, sportolok szóval izmosabb is vagyok kicsit. (lány vagyok)

Legjobb válasz: Izmos, izmos akkor lennel, ha 75-80 kg-os lennel rendszeres port mellett, igy csak korosan sovany vagy

Izmos, izmos akkor lennel, ha 75-80 kg-os lennel rendszeres port mellett, igy csak korosan sovany vagy
Nagyon vékony vagy. Izom nem sok lehet rajtad, mert annak bizony van súlya.
3-4 kilót még felszedhetnél mert így egy kicsit sovány vagy
Nagyon vékony lehetsz. Én 164 centisen és 55 kilósan voltam pont jó, de már akkor is azt mondták ne fogyózzak többet.

Én egy 15 éves lány vagyok és még nem volt kapcsolatom miért? Aki akart valamit az meg csak sexet akart. Tovább lent

Sokan mondják hogy szép/csinos csajszi vagyok,de én nem tartom magam annak.Szégyenlös is vagyok mert nem vagyok sovány duci vagyok,de nem vissza huzodó.Szeretnék egy kapcsolatot mit csináljak??Kérlek segitsetek

Legjobb válasz: én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek,aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!

én is egy picit duci lány vagyok és 15 éves. és mindenki mondja h szép az arcom . és már volt kettõ barátom most is van. ez szerintem hülyeség, hogy a duci csajokat nem szeretik a fiúk! mert ez izlések kérdése. a duci lányok is lehetnek szépek, aranyosak meg stb... vannak olyan vékony lányok akiknek még nem volt barátjuk ez hogy lehet na ezen is látszik, hogy nem csak a külsõ számit. én szurkolok neked biztos fogsz találni egy olyan fiut aki ugy szeret ahogy vagy =)!hajrá!!! és én is fogyózok és neked is ajánlom, hogy ugy könnyebb minden ha le fogyunk =)=)!!
Ne legyetek már ilyen bunkók vele. Most mért baj az, ha szeretne egy barátot? Persze várjon 19 éves koráig. hahh. Addig ne is pasizzon mert nem érett még? Am nem tudom mit lehet csinálni, én is hasonló helyzetben vagyok.
Sivár életed lehet, ha 15 évesen már ez a legfõbb problémád. Komolyan mondom. Ráérsz ezzel foglalkozni 18-19 éves korodtól. 15 évesen egyébként nem is vagy képes igazán értékelni vagy élvezni egy párkapcsolatot, mert egyszerûen nem vagy hozzá még elég érett.
Sivár életed lehet ha f*szra vágysz, de nem vallod be magadnak, hogy kívánod...feküdj le az elsõ palival, és meglátod utána tisztábban fogod látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi=)És igen nem más miatt csinálom hanem magam miatt fogyizom!
én is 15éves vagyok és lány. nem panaszkodom a pasik terén és azon téren sem h duci vagyok. sztem nem itélhet senki el azért amiert valaki duci vagy éppen sovány és nem csak a külsõ a lényeg. ha le akarsz fogyni azt magad miatt tedd és ne mások elvárásainak próbálj megfelelni! sose add magad oda könnyen egy fiúnak, fõleg ne azért h veled maradjon és eltudd mondani h van barátom! én mindig ehhez tartom magam! és aki szeret az igy is elfogad, velem marad és tud rám várni! az elsõ válaszolóhoz szólva: most vagyunk fiatalok, tinik, most kell kiélvezni az életet, szórakozni és nem majd 18-19éves korunkban akkor már lassan arra is lehet törekedni h lekomolyodjunk nem h akkor fogjunk neki szorakozni. jah és a 15évesek után is megfordulnak a huszon eves pasik is és lehet belõle egy boldog kappcsolat! tudok rá példákat! neked csajszi meg sok szerencsét és kivánom h boldog legyél!
A kérdező hozzászólása: Köszi=)
jah és hozzá teszem már fél éve van barátom...és most avgyok 60 kiló szal én is elég duci voltam.... sok sikert kívánok neked...ha kel fogyókurás tipp tudok ajánlani egy párat...
szia! én is 15 éves vagyok és én sem vagyok egy sovány leány de én nekem sikerült ezen változtatnom ...ha te is elakarod azt érni h legyen egy barátod akkor változtass azon ami esetleg egy fiunak tudod h bejön ...na persze lehet h egy olyan fiut találsz akinek épp úgy kellesz ahogy vagy és az sem baj ha nem vagy vékony...igaz én 17 kilót fogytam 3 hónap alatt és sikerült elérnem a célom és hogy ez hogy sikerült...akartam és hittem magamban hogy ha nem si sikerül akkor majd találok egyszer egy olyan fiút akinek ugy kellek ahogy vagyok...és hidd el h sokszor nem a külsõ számít de viszont arra kérlek h ne hagyagold el magad legyél mindig ápolt jó illatú és divatosan öltözködj még akkor is ha nem vgy vékony...hdd el ez is elég lessz ahhoz ha nem tudsz az alakodnon változtatni hidj magadban h soha semmi nem tart örökké szoval ezzel arra céloznék h ha most nem is d emajd késöbb talál magadnak egy olyan barátot akinek ugy kellesz ahogy vagy...
Hát a külsõ nem minden, aláírom, mert én is 15/L vagyok, és még nem volt barátom.:S Asszem 2éve én is a pasik miatt fogytam le, de így sem lett pasim:S, de mondjuk jobban is érzem magam. És nem csak az kell, hogy te tetsz a fiúnak, neki is tetszenie kell neked. Mert még nem tom, h csak le akartak-e volna fektetni azok akik azt mondták tetszem nekik, de õk nem tetszettek nekem, szal már az elején visszautasítottam õket. Lehet naok az elvárásaim, mert akik nekem tetszettek, azoknak én nem.XD Szal sztem nézelõdj, én is fogok.;) És az 1.-nek írnám, hogy a 18-19 éves lányok 18-24 éves srácokkal járnak, nem hiszem, h várnának a srácok addig.
nincs mit én csak azt szeretném, hogy neked is jó legyen =)
A kérdező hozzászólása: Kösszi!!!a fogyokurás dologról meg hogy azt fogyokurázom!=)És kösz a jó kivánságot...
Ott a kulcs: "nem vagyok sovány duci vagyok" ezen kéne változtatni, az meg hogy páran azt mondják csinos vagy azt gondolom nem álmaid pasijai mondták hanem barátok/rokonok õk meg nem akarnak megbántani, csak nem mondhatják hogy dagadt mangalica vagy. Lelehet pontozni de ez az igazság, nem tetszik a pasiknak ha valaki duci fõleg még ilyen korban szóval változtatnod kéne ezen és tudsz is, csak akarni kell. Hajrá.
A kérdező hozzászólása: Nem kell lebecsülni a 15éveseket...nem tudom hogy hány éves vagy hogy azt irtad h rá érek pasit találni 18-19éves koromba!!!!:S... ---Arra meg hogy faszt akarok hogy te egy szex-mániás lehetc
ÉN is szeretnék kapcsolatot de én 15/f vagyok:)

Szerintetek a lányok, vagy a fiúk azok akik inkább a külsőségekre mennek? Szép fiú - kövér lány vs. Szép lány - kövér srác. Folytatás lent.

Melyik párosítás a gyakoribb szerintetek? Szép fiú - kövér lány vs. szép lány - kövér srác. Az els?re számos példát láttam, az ismer?si, baráti körömben is van olyan, hogy egy jobban kinéz? srác, egy ducibb lánnyal van együtt. De elég csak végigmenni az utcán, sok ilyen párt látni. De viszont a pályafutásom során egyetlenegy olyan esetet nem láttam, amikor egy szép lány egy kövér sráccal járt együtt. Itt hangsúlyozom azt, hogy KÖVÉR srác és NEM MACIS. Kíváncsi vagyok, hogy ti láttatok-e ilyen helyzetet. Ebb?l én azt sz?röm le, hogy a n?k legnagyobb része sokkal felszínesebb, mint a férfiak dönt? többsége. Nektek mi a véleményetek? (Azért tettem fel a kérdést, mert elég sok olyan kérdést láttam már ezen az oldalon, hogy "kövér vagyok, van esélyem komoly kapcsolatra egy szép lánnyal? x éves fiú". Valamint régebben én is kövér voltam, tehát ismerem ezt a néz?pontot is, ezért szoktam tanácsolni az illet?knek, hogy fogyjanak le, mert másképpen esélyük sincs a lányoknál.)

Legjobb válasz: Szerintem ez nem csak a külsõn múlik. A kövér emberek felvesznek egy olyan habitust, ami sajnos borzasztóan férfiatlan. Ez lányoknál nem is gond, de a fiúknál nagyon is. Például elkezdenek félni a kutyáktól, mert nem tudnak elszaladni elõlük. Holott egy férfitõl általában azt várják el, hogy nekimenjen a kutyának, ha meg kell védeni a párját. Vagy például nem képes semmilyen fizikai erõkifejtésre. Márpedig én nõként elvárom a páromtól, hogy ha nem fér bele a liftbe, igenis cipelje fel a kanapét az ötödikre. Akkor is, ha 200 kiló. Már kanapé :D Egy dagadt srácnál ott indul a probléma, hogy még a saját súlyával sem képes öt emeletet lépcsõzni. Egyszerûen a hagyományos szerepek olyanok, hogy a nõk számára megengedõbbek súly szempontjából (fõzni egy dagadt nõ is ugyanúgy tud), mint a férfiak számára. És a nõk nagy része tudat alatt is figyeli ezeket.

Szerintem ez nem csak a külsõn múlik. A kövér emberek felvesznek egy olyan habitust, ami sajnos borzasztóan férfiatlan. Ez lányoknál nem is gond, de a fiúknál nagyon is. Például elkezdenek félni a kutyáktól, mert nem tudnak elszaladni elõlük. Holott egy férfitõl általában azt várják el, hogy nekimenjen a kutyának, ha meg kell védeni a párját. Vagy például nem képes semmilyen fizikai erõkifejtésre. Márpedig én nõként elvárom a páromtól, hogy ha nem fér bele a liftbe, igenis cipelje fel a kanapét az ötödikre. Akkor is, ha 200 kiló. Már kanapé :D Egy dagadt srácnál ott indul a probléma, hogy még a saját súlyával sem képes öt emeletet lépcsõzni. Egyszerûen a hagyományos szerepek olyanok, hogy a nõk számára megengedõbbek súly szempontjából (fõzni egy dagadt nõ is ugyanúgy tud), mint a férfiak számára. És a nõk nagy része tudat alatt is figyeli ezeket.
Én meg pont a szép lány kövér srác együttest látom mindig :) De szerintem a férfiak a felszínesebbek, mert legtöbb esetben nem kezdenek olyan nõvel aki számukra nem szép, vagy jó az ágyban még egy nõ kis idõ után akármilyen ronda pasiba is képes beleszeretni ha a lelke neki megfelelõ ....de ez ugye nem mindig igaz....
"legtöbb esetben nem kezdenek olyan nõvel aki számukra nem szép" - miért, a nõk kezdenek olyan férfival aki számukra nem szép? nem... Itt nincs különbség, senki nem kezdeményez olyannál akit nem talál vonzónak.
háát némelyik férfi nem nagyon válogatja meg hogy kivel jön össze.A nõk javarésze meg elvárja hogy a férfi is adjon magára ne hanyagolja el magát
Ez nem így van, nem a lányok felszínesek, hanem a legtöbb fiú kurwára igénytelen! Mindenkire ráhajt akinek puncija van nem is érdekli h azon felül mi van... néhány fiú annyira szánalmasan igénytelen tud lenni... 16/F
Egyetértek a kérdezõvel, a nõk sokkal felszínesebbek. Én se láttam még soha olyan párt, akiknél egyértelmûen a lány nézett ki jobban. Fordítva viszont ha nem is állandóan, de gyakran lehet látni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Elsõ: ez minden volt, csak nem válasz a feltett kérdésre. Ennek ellenére ment a zöld ujj (mint mindenkinek aki írt véleményt). Második: ha a saját példámból indulok ki, én pl. régen kövéren soha sem féltem a kutyáktól, és most sem. Mindig tudtam velük bánni, de ez lehet azért van, mert a családomnak mindig volt kutyája. Természetesen tudom mire akartál kilyukadni, és hogy ez csak egy kiragadott részlet volt a sok dologból, és így átgondolva teljesen jogos amit írtál, és értem mire gondolsz. Meg ugye itt bejön az a dolog, hogyha a természetébõl fakadóan bátortalan a fiú, meg tud-e védeni másokkal szemben. Harmadik: akkor úgy tûnik mi a két véglet vagyunk a tapasztalataink alapján :) Negyedik: amit írtál az részben igaz. Mert senki sem kezdeményez olyannál, akit 'valamilyen szempontból' nem talál vonzónak. Mert létezik olyan, hogy valakinek nem tetszik elsõ látásra egy másik ember, de utána elbeszélgetnek, megismerik egymást és vonzóvá válnak egymás számára.
A nõk általában "igényesebbek". Nekik számít, hogy egy fiúnak milyen az arca - ez az egyik legfontosabb aspektus párválasztásnál is. A fiúk általában - ezzel szemben - a testet nézik, vagy néha még azt sem, csak nõnemû legyen az illetõ. Természetesen ez általánosítás, mindkét nemnek vannak ilyen és olyan képviselõi. Én például (és sajnos) nagyon felszínes vagyok, és nem tudnék olyan lánnyal lenni, akinek nem tetszik az arca.
Amit írtam az kurwára válasz a feltett kérdésre csak nem érted! Szerintetek a lányok, vagy a fiúk azok akik inkább a külsõségekre mennek? - Válasz: a lányok, de nem azért, mert felszínesebbek, hanem mert sok fiú igénytelen.

13 éves lány vagyok és körülbelül 2 éve nem érzem hogy igazán önmagam lennék? (többi lent)

2 éve történt az hogy elmentem kipróbálni egy küzd?sportot. El?tte volt egy csomó barátom és nem éreztem magam sosem cikinek az önbizalmam is több volt mindenki imádott velem beszélgetni. Azóta amióta benéztem erre a küzd?sportra egy nálam sokkal id?sebb fiú tetszett meg de nem mertem elmondani senkinek mert féltem hogy azt hiszik apa komplekszusom van... Ez a fiú 1 évig vagy még tovább is tetszett! Abbahagytam a sportot és már nem vagyok szerelmes belé viszont állandóan szégyenl?s vagyok mindenhez negatívan állok hozzá semmihez nincs kedvem néha úgy érzem hogy lábra állni alig birok és le vagyok gyengülve. Szünetekbe egyedül ücsörgök és senki sem akar szívesen a társaságom lenni. Most nagyon tetszik egy srác aki viszont csak barátként tekint rám. Anyukámmal nagyon sokat veszekszek a nagyszüleimmel szintén s?t ott még durvább is a helyzet. Mit tehetnék hogy önmagam legyek? Hogy az legyek aki régen voltam amikor még sokan keresték a társaságomat a szünetekbe nem néztek le stb... Legyek kedves? Játszam meg néha az érzéseimet? Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Igen is még annyit szeretnék hogy ha részeg vagyok akkor meg totál úgy érzem hogy akkor vagyok önmagam. Pedig ez nem normális dolog :/ Aki most tetszik egy idõs velem...

A kérdező hozzászólása: Igen is még annyit szeretnék hogy ha részeg vagyok akkor meg totál úgy érzem hogy akkor vagyok önmagam. Pedig ez nem normális dolog :/ Aki most tetszik egy idõs velem...
13 éves létedre részeg vagy gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Újabb kritizálódást keltõ kommentelõ b*zi k*csog gratulálok :)
ott van a te bajod hogy 13évesen iszol...

25 éves lány vagyok, milyen OKJ képzést ajánlotok nekem amivel később majd el tudok helyezkedni Magyarországon vagy külföldön? (lent)

1. Gyógymassz?r

Legjobb válasz: Én a gyógymasszõrt(vagy masszõz,mivel lány vagy) ajánlanám.

Én a gyógymasszõrt(vagy masszõz, mivel lány vagy) ajánlanám.
Könyvelõ
ezek mind szalonképesek, ahogy tudom... A szociális gondozó ápolót azért nem ajánlom viszont, mert nagyon kevés lesz a fizetésed, nem hiszem, hogy ebbõl meg lehet élni, ha csak okj-s végzettséged van belõle. Logisztika- könyvelõ, úgy tudom akinek ilyen jellegû képesitése van nincsen gondja az elhelyezkedéssel, de kõkemény matek, erre fel kell készülni. Nekem a gyógymasszõr, és a kozmetikus a legszimpatikusabb
Gyógymasszõrként lehet továbbfejlõdni, már masszázstechnikákat elsajátítani, és azokkal is dolgozni. A többibõl nem látok továbbfejlõdési lehetõséget, így csak ez. Ha még közel áll hozzád, személyi edzõ képzés, és arra ráépíteni jógát, pilatest.
Szia! Én amikor annak idején szakmát akartam tanulni én is masszõr szerettem volna lenni, de találkoztam egy masszõrrel és végignézett rajtam(tetõtõl-talpig) majd azt mondta..jó fizikum és jó egészség kell hozzá...hogy azokat az embereket akik hozzád fognak járni, meg tudd õket masszírozni úgy ahogy azt te tanultad. 2. elõnyösnek tartom: itthon is és külföldön is meg lehet belõle élni(erõs angol nyelvtudás nem csak a nyelvvizsga hanem hogy tudsz-e úgy kommunikálni az ügyfelekkel ahogy éppen a helyzet úgy kívánja).szerintem ez is szóba jöhet. 3.ezzel a szakmával már szerintem tele van a padlás-itt Magyarországon..nézz utána külföldön hogy van-e lehetõséged elhelyezkedni..bár ahhoz is évek kellenek majd hogy a vevõköröd meglegyen...szóval kicsit kétesélyes a dolog. 4. akkor válaszd ha jó vagy matekból és közgazdaságtanból..mindenféle jogszabállyal és effélével tisztában kell lenned és napra késznek kell lenned.plusz ehhez még TB-ügyintézõ is párosulhat...ezt nem tudom hogy van-e rá agykapacitásod hogy angolul vagy valamilyen más nyelven meg tudd tanulni... én õszintén nem vágnék bele...lehet hogy túl nagy falat lenne számomra. 5.van egy ismerõsöm aki januártól angliába megy ki ezen a szakon fog dolgozni..igaz hogy minden féle papír kellett neki hozzá: lefordítattni azokat az okmányait/igazolásait amik kint kellenek, egészségügyi területen ismerni az adott nyelven az összes betegséget, és hogy mi micsoda...szóval ha külföldi célokat is lebegtetsz magad elõtt...akkor kösd fel a nacit... Sok sikert kívánok neked. Esetleg gondolkodj a médiában: újságírás-szerkesztés, riporter. Én is ennyi idõs vagyok.

Tapasztalatlan 18 éves lány vagyok, hogyan lehetne? A többi lenn.

A barátommal már jó pár hónapja együtt vagyunk, most volt az els? pettingünk, ? mondta, hogy szép vagyok, meg kíván, meg látom rajta, hogy szeret, de régóta önbizalomhiányos vagyok és folyamatosan azt tukmálom magamba, hogy csúnya vagyok és nem tudom mi tetszik rajtam neki. Tudom, hogy hülyeség, de mégis csúnyának éreztem magam, mert pl. nem bírtam teljesen csupaszra borotválni a nemiszervem (mert pár nappal azel?tt borotváltam le és borostás volt kicsit és nem bírtam akkor is, mert akkor kikészül a b?röm) és ezért teljesen az a gondolat járja át a fejem, hogy tuti nem tetszik neki, de ? kimutatja hogy imád engem. Az is idegesít, hogy teljesen tapasztalan vagyok a szexuális téren (pedig már 18 éves vagyok!) és kb egy hónap múlva tervezzük az els? aktust, ? az els?, aki úgymond "beengedtem a bugyimba", ? nagyon kedves hozzám, de nem tudom hogy viszonozhatnám a testi örömöt amit okoz, szeretném kielégíteni úgy, de úgy érzem, hogy még nem állok készen, pedig tudom, hogy nem szexr?l lenne szó, csak egyszer? örömszerzésr?l. Nem tudom, hogy fogjam meg, hogyan viszonyuljak a nemiszervéhez. Tudtok valami tanácsot adni?

Legjobb válasz: Annyira aranyos vagy, teljesen a 20 évvel ezelõtti magamat juttatod eszembe! :-) Szerintem szuper, hogy így készülsz rá, és nem egy meggondolatlan félrészeg éjszakán fogod elveszíteni a szüzességedet, ez már félsiker. Az elsõnél hagyd, hogy a fiú irányítson, ne ess kétségbe, ha nem lesz frenetikus. Nem a pózon fog múlni, hanem hogy mennyire tudtok lazák lenni. Meglátod, minden alkalommal egyre jobb lesz! Tudom, hogy az orális szex nagyon megszokott lett, de szerintem az elsõnél még ne, tartogassatok valami újdonságot a késõbbi együttlétekre, ráadásul, ha még nem voltál ennyire "testközelben" pénisszel, akkor nem biztos, hogy vágysz majd rá, hogy a szádba vedd. Én egyébként gyanta párti vagyok (ott lent), gyakorolni kell, csak nagyon kis területeket egyszerre, de meg lehet tanulni leszedni a szõrt és egyre kevésbé fáj.

Annyira aranyos vagy, teljesen a 20 évvel ezelõtti magamat juttatod eszembe! :-) Szerintem szuper, hogy így készülsz rá, és nem egy meggondolatlan félrészeg éjszakán fogod elveszíteni a szüzességedet, ez már félsiker. Az elsõnél hagyd, hogy a fiú irányítson, ne ess kétségbe, ha nem lesz frenetikus. Nem a pózon fog múlni, hanem hogy mennyire tudtok lazák lenni. Meglátod, minden alkalommal egyre jobb lesz! Tudom, hogy az orális szex nagyon megszokott lett, de szerintem az elsõnél még ne, tartogassatok valami újdonságot a késõbbi együttlétekre, ráadásul, ha még nem voltál ennyire "testközelben" pénisszel, akkor nem biztos, hogy vágysz majd rá, hogy a szádba vedd. Én egyébként gyanta párti vagyok (ott lent), gyakorolni kell, csak nagyon kis területeket egyszerre, de meg lehet tanulni leszedni a szõrt és egyre kevésbé fáj.
Szia.:) Hát ezt akár én is írhattam volna pár hónappal ezelõtt. :) Amúgy örülök, hogy lehet még ilyet olvasni, és nem én vagyok az egyetlen, aki ennyi idõt várt.Én is 18 vagyok, és nem rég voltam 1ütt elõször a párommal, így a saját tapasztalataim tudom leírni. Gondolom Õ már tapasztaltabb, így szerintem jobb lesz. Hidd el, hogy figyelni fog Rád, és mindent úgy csinál, hogy neked legyen a legjobb. A petting nálunk igazából kimaradt az elején, mert én egy darabig nem akartam, hogy ARRA nyúljon, épp a gátlásosság miatt. Aztán mikor úgy alakult, akkor egybõl jött vele a szeretkezés is, de mondta, hogy bármikor úgy érzem, szóljak és abba hagyjuk. Kérdezte, hogy fáj-e, és hogy jó-e. És lehet, hogy sok embernek hihetetlen, de NEM fájt, pedig nem volt elõtte mással még petting sem. Az örömszerzést illetõen, pedig én is féltem megfogni, de õ irányított. (magam részérõl, nem vagyok oda az orálisért, így én még nem is csináltam) Véleményem szerint, nem kell se bor, se pornó ahhoz, hogy jó legyen, csak annyi, hogy szeressétek egymást. Ahogy olvastam, ez meg van, és akkor hidd el, hogy maradandó, szép emlék lesz. Puszi(:
a borotváláshoz annyi tanácsot adnék, hogyha lehúztad napi 2xlegalább kend be testápolóval vagy hintõporral, és hidd el meg sem fogod érezni .. a viszonyulást meg.. hát engem barátnõm õrületbe tud kergetni azzal, hogyha kezét lassan csúsztatva jut be a gatyámba, és ott finoman lassan kezdi simogatni.. de szerintem hogyha rákérdezel, hogy szívesen el fogja mondani :P
Onbizalom...ez a kulcsa tulajdonkeppen mindennek. Annyira sokat szamit a kisugarzas. Hidd el magadrol hogy egy gyonyoru, kedves, no vagy, es szerintem az csak becsulendo a mai vilagban, hogy 18 eves korodig vartal a szexxel. Kulonben is az, hogy meg nem voltal egyutt ferfival nem egyelo azzal, hogy benanak kell lenned. Az erotika belulrol is sugarzik egy nobol, hidd el vannak olyan emberek akik "tapasztaltak", megis benak. Ne agyalj, hanem fedezd fel magadban az istennot:) Es egy ket poharka bor sem arthat az elso elott, csak a hangulat es a gatlasok oldasa kedveert.
Szerintem még a szex elõtt térjetek rá az orális szexre, hogy a szeretkezéskor már ne ezen kelljen izgulnod és csak magadra tudj koncentrálni.Az elsõ alkalommal inkább az a fontos, h. a lánynak jó legyen és ne fájjon ha még nem szakadt el a szûzhárja.Ha borotválkozol mindig használj borotválkozási habot vagy zuhanyzás közben jól behabosítani.Ne félj szexinek fog tartnai és nem kell félned.Én se tetszem magamnak és sokág csak teljes sötétségben mertem meztelenkedni, pedig vékony vagyok és fiatla(szóval nem lógnak a melleim, feszes még a bõröm stb.)Persze a nemiszervem sose tetszett, de a barátom megnyugtatott h. neki tetszik és imádja.Öltözz fel szexi fehérnemûbe és akkor megkapod a dicséretet és te is szexinek fogod tartani magad.Nézhetsz pornót, de ne azt vedd alapnak, mert ott sok a túlzás.A pornó arra jó, h. lásd mások nemi szervét h. milyen a nõi és férfi testfelépítés.Pár pózot és technikát is tanulhatsz, de de nem mindenki szereti azt ami a pornóban van illetve ott sok fajta szex van.Durvább és romantikusabb.Itt a neten is vannak pár perces videok amikbõl tanulhatsz és akkor eldöntheted mi tetszik, mire izgulsz.Pl.én szeretem ha erõsen "megdug a párom", de ha már úgy köpködnek és pl orálnál a fiú durván irányít, azt már nem.De vannak oylan pornók, ahol tényleg csak annyit mutatnak, hogy simogatják egymást, kis orális izgatás és 1-2 pózban szeretkeznek és egyáltalán nem durva.
Szia! Hát ez jó dolog, hogy ki akarod elégíteni a barátod szerintem pár pornó filmbõl meríts ikletet és abból próbálj valamit hasznosítani a barátoddal:)
11:20-as ritka kultúrált és klassz dolgokat írt. Maximálisan támogatom. Sokkal többet számít hogy mit gondolsz magadról, mint az ami valójában látszik kívülrõl mint adottság, testalkat, stb. Ha azt gondolod magadról hogy egy istennõ vagy, akkor az is leszel a barátod szemében. Elõször agyban dolgozz magadon, aztán majd a pozitív visszajelzések erõsítenek tovább. És az is nagyon bájos hogy 18 évesen így készülsz a szüzességed elvesztésére. Így kellene mindenkinek, akkor nem lenne ilyen romlott ez a világ.
Szerintem is nézzél meg poreszt! Azokból lehet ötleteket meríteni! Esetleg nézzetek együtt! De nehogy valami beteg animálporeszt vagy szájbahugyozós, sz*rós filmet!! :D:D
Próbáld ki azt amit az elõzõ válaszoló irt, de amúgy nekem is ilyen a bõröm hogy nem bírja a borotvát, szóval gyanta, de az fáj.:/ Én a bikini vonalat leborotválom, használok borotva habot, azzal jobb. Meg ott a hüvely bemenet mentén, fölül rövidre vágom és kiigazítom kicsit 3szög alakúra. Talán ez neked/nektek is befog jönni. Eddig 4 barátom volt és mint a 4nek tetszett.:) 18L
A kérdező hozzászólása: 13:35: Köszönöm, de megoldom egyedül :D Holnap de. is együtt leszünk ^^ már várom :D
Ezek a gondok teljesen átlagosak, mindenki így kezdi a szexet. Ez is olyan mint a biciklizés, könyvbõl nem lehet megtanulni, egyszerûen gyakorolni kell és után már sose felejti el az ember. Szexelni kell és nem azon agyalni állandóan, hogy vajon ciki-e vagy sem... A borotváláshoz annyit hozzátennék, hogy akinek érzékeny a bõre (pl. nekem is), annak elég 4-5 naponta borotválnia és ajánlom a bepanthen plusz krémet borotválkozás után. Sokkal kevesebb szõrtüszõ gyullad be. 20L
majd leborotválom neked simára, most vettem 1 gilletett!
A kérdező hozzászólása: A barátom nagyon türelmes :) Beszéltem neki errõl, hogy én mikor és hogy szeretném és mondta, hogy õ vár rám, õ azt akarja hogy nekem az elsõ jó legyen. :)
ha örömet akarsz szerezni neki, fõzz vmi finomat, az a legegyszerûbb
Nem kell szexelnetek egyszerre, a barátodnak okozz örömöt, hogy ne legyen türelmetlen veled kapcsolatban. Én mikor az elsõ aktus elõtt álltam, akkor egyfajta önbizalomhiány volt bennem, hogy a párom mit szól a péniszem láttan, jó lesz-e neki, nem-e kicsi ... hasonlók. Amikor megfogta kezével, akkor abban a pillanatban megváltozott az érzésem, és a felfogásom, azonnal természetessé vált, hogy ki mire használja a nemi szervét, és a szégyenérzet teljesen elmúlt. A szex ezután lehet csak felhõtlen: elõjátékozni kell, s utána bevetni magatokat a mélyvízbe. Nem kell félni, ez teljesen természetes lesz számotokra. Az hogy kivel veszíted el a szüzességed, az a te vétó jogod, te magad döntöd el, független a szüleid akaratától és hiedelemvilágától. Szerintem hallgass a szívedre, ha készen állsz, akkor ne generálj magadnak problémákat azzal, hogy csúnyának érzed magad, megy ilyenek! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Igen, belém még azt nevelték, hogy azzal veszítsem el, akit szeretek, így aztán várok és õt igazán szeretem. Sosem éreztem ilyet, és ahogy így beszélgettünk õ sem. Igen, Õ tapasztaltabb, de mondta, hogy vigyáz rám. Elõször én is elhúzodzkodtam amikor a bugyim felé nyújt, de úgy voltam vele, egyszer élünk, legalább kipróbálom ezt is, és nagyon tetszett. Pénisszel még soha életemben nem találkoztam (az Õvén kívül, mert végül is láttam, meg párszor megérintettem, szóval az ismerkedés elkezdõdött), így szerintem az orállal egy kicsit várni fogok még, amíg készen nem állok rá. Majd viszonozni fogom neki elõbb utóbb azt a jót, amit Õ tesz velem. :) Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
szexelni kell? na és akinek nem jön össze sosem 1 partner, az kivel gyakoroljon? esetleg az anyukájával?

Olyan pornót néztem amibe két lány volt. Eléggé felizgatott (lány vagyok) Biszex lennék?

Legjobb válasz: Nem, nem vagy az. Néha nekem is jól esik, hogy ilyen videók láttán felizgulok és ki is próbálnám. DE ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy bi vagyok/vagy.

Nem, nem vagy az. Néha nekem is jól esik, hogy ilyen videók láttán felizgulok és ki is próbálnám. DE ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy bi vagyok/vagy.
Általában én is izgatónak találom az ilyen filmeket. Sokat gondolkoztam rajta, és arra jutottam, hogy a hetero jelenetek elég durvák, ezzel szemben a lányok egymással sokkal gyengédebbek. Egyébként meg (majdnem) mindenkiben van egy egészséges biszex hajlma, nincs ebben semmi rossz. A klasszikus értelemben vett biszexualitás viszont szerintem nem itt kezdõdik. Ne aggódj emiatt :)
Sztem is normalis dolog...:) ..ne aggodj...:D
totál normális
bocs xD az elõzõ N én vtam xD szval szerintem sem vagy bi, ezzel Én is hasonlóan vagyok... de ki nem probálnám másik csajjal... csak jó nézni... ennyi. :)
Legfeljebb annyit tesz hogy nem undorodsz az ilyentõl. Tehát neked is jól esik látni ha egy másik csaj élvezi. Amúgy általános jelenség hogy csajok megcsinálják egymást ezt már az állatvilágban is megfigyelték, pl ha nincs kakas egy baromfiudvarban akkor egymásra másznak a tyúkok. Szóval addig semmi gáz amíg max masztizol ilyenre de azért ne csinálj divatot belõle h puncit próbálgatsz.
N
fiu vagyok! De: sztem két5 lány akciója nagyok sexis tud lenni... férfiszemmel! De mutassatok oan /normális/ embert, akit felizgat 2 szõrös köcsög?
TOTÁL NORMÁLIS SÕTT KIRÁLY ne aggódj, (én meg jólvagyok)
oersze, normális. énis pont igy vagyok vele, ne aggódj ez normális. én is feltettem egy hasonló kérdést és ott is mondták h normális...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!